Szerelmi mágia, szerelmi kötés, szerelmi oldás és szerelmi átok

FONTOS TUDNIVALÓK SZERELMI MÁGIA, SZERELMI KÖTÉS, SZERELMI OLDÁS, SZERELMI ÁTOK ÉRTELMEZÉSE OKÁN!

Mert a szerelmi mágia volt – van – lesz!

Ősidők óta működik a szerelmi mágia. Mindig is volt, van, és még lesz is: mert igény van rá!

És van az a mondás is, hogy a szerelem elveszi az ember eszét, ilyenkor se nem lát, se nem hall aki szerelembe esik!

Ha hiszel a mágia erejében, akkor azért lesz ez az írásom érdekes a számodra, ha pedig nem, akkor pedig azért, hogy amikor majd szinte már belehalsz a szerelmi bánatodba, és mindent megtennél csakhogy a tiéd legyen, akkor jó ha ezzel is tisztában vagy!

Az emberek többsége ugyan nem hisz a mágiában, hisz a csoda nem egy kézzelfogható valami! Viszont majd mindenkivel megtörténik élete során, hogy bekövetkezik egy váratlan, irányíthatatlan és kezelhetetlen esemény. És ilyenkor megannyi problémaorvoslásra fogékony az ember, és még a leghitetlenebb ember is eljut odáig, hogy ennek az okkult tudásnak a csodájára is nyitottá válik.

Mert a mágiában egyfajta mágikus etika működik amit  tudni, tisztelni és alkalmazni kell! És aki ezt nem veszi figyelembe, – okkal vagy tudatlansága miatt – az bizony megkapja majd karmikus terhét!

Mi is az a SZERELMI MÁGIA?

A  SZERELMI MÁGIA  igénye azt gondolom, hogy egyidős az emberiséggel. A megfogalmazott kívánságok sem változtak sokban az évezredek alatt. Mindenkiben él az a vágy, hogy annak a személynek, aki a számára kiválasztottá válik, annak vonzóvá, kívánatossá váljon, hogy szerelembe essen vele és akarja a társaságát, akár hosszú hosszú ideig is.

A szerelmi mágia olyan misztikus szerelmi praktikák – rituálék és bájságok ősi tárháza, melynek segítségével lehetőség adódik oly ellenállhatatlan vonzerőre szert tenni, mely a szerelmi és szexuális életet képes eszményivé varázsolni.

Sokan kívánják azt a tudást megszerezni, amivel a kiválasztottjuk vágyává válhatnak. És vannak akik olyan okkult mágikus hatalommal akarnak rendelkezni és olyan hipnotikus erő birtokosává válni, amivel bárkit megbabonázhatnak, rabjukká tehetnek és aztán kívánságuk szerint manipulálhatják majd őket.

Ez viszont már igen veszélyes szintje a szerelmi mágiának, karmikus hatással lehet nem csak arra, aki erre vágyik, hanem arra a spirituális személyre is, aki ebben segíti őt.

Mert a mágiában egyfajta mágikus etika működik amit  tudni, tisztelni és alkalmazni kell, és aki ezt nem veszi figyelembe, – okkal vagy tudatlansága miatt – az bizony megkapja majd karmikus terhét!


A leggyakoribb és legegyszerűbb szerelmi mágia: SZERELEM FELKELTÉSE

Ezeknek a rituáléknak főként a gyertyák, a  szerelmi bájitalok, és vágykeltő bájságok  a segítői. A jól kiválasztott mágiával és recepttel, lángra lobbanthatód a szerelem, és olyan szerelmi és szexuális vágyat lehet általuk gerjeszteni, aminek a célpontja csak a mágia elvégzője lehet.

Ráadásul ha a természeti elemeket, Isteneket és erőket is kellően ismerve és segítségül hívva, pl. a Holdállásokat, akkor a siker még garantáltabb eredményű!

Ezeket a szerelmi mágia, szerelmi rituálé praktikákat egyedül – segítő nélkül is sikerrel lehet alkalmazni. Persze érdemes minden infót beszerezni, akár a recept alkotó elemeiről, vagy a mágia elvégzésének idejéről, stb…
Továbbá egy nagyon fontos dolog, amiről gyakran megfeledkeznek azok akik élnek a szerelmi vágykeltéssel, – pláne ha elsőre meg is valósítják a vágyukat…majd jóóól elbízzák magukat!:

Az elért eredményt érdemes – és kell is – becsben tartani, azzal nem visszaélni, és időnként újra és újra lobbantani a lángján.

A szerelmi mágia egy magasabb szintje már a: SZERELMI KÖTÉS, ÉS SZERELMI OLDÁS.

Ezt a 2 nagyon fontos rituálét lehet külön külön is, de gyakran a  szerelmi kötés és oldás  mágiát együtt kell alkalmazni, úgy, mint ahogy egy profi karmester, aki hol az egyik, hol másik hangszer erejét engedi, és tartja vezénylése alatt az éppen helyszínt adó hangversenyterem akusztikájától függően.

Tehát a szerelmi mágia ezen a szintjén már elkél egy spirituális segítő, akinek igen csak jól kell ismernie és használni tudni az okkult mágia tanait és eszközeit. Természetesen ha a szerelmi kötést mindkét fél együtt akarja, egymás jelenlétében, akkor egy középszerű mágus is összekötheti a szerelmes pár sorsát és hasznos tanácsokkal is elláthatja őket vágyuk fenntartásában.

De nagyot hibázhat az, aki „csináld magad”, valahonnan talált receptet készít, és az is, aki egy tudatlan segítőt kér fel a szerelmi mágia kivitelezésére. Aki felelőtlenül, az érintett másik személy tudta és akarata ellenére láncolja őt mégis magához szerelmi kötéssel, azt sem tartom bölcs kívánságnak, mert ha sikerrel is jár a rituálé, de megváltozik az igénylő korábbi célja, – és ez igen gyakran előfordul – nem lesz képes megszabadulni a kötött személytől, és komoly karmát vesz sorsába.

A szerelmi oldás hiánya szintén okozhat kudarcot, és rossz sorsot – karmikus rontást eredményezhet.


A kudarc pedig sok emberben szintén egy szerelmi mágia, a  SZERELMI RONTÁS – SZERELMI ÁTOK akaratát eredményezi…

Ennek az ártalmas beavatkozásnak a hátterében általában féltékenység, irígység, rosszindulat és gonoszság áll. Ezzel a mágiával végzetesen lehet befolyásolni mások testi-lelki-szellemi-érzelmi működését, energia háztartását.  Az aki ilyen céllal igényel mágiát, és az is aki ebben őt segíti, még ha gyenge energiával is hívja a sötét, ártó erőket segítségül, mindenképp számíthat tettük visszahatására, ami megbocsáthatatlan!

Az én saját,- magán – szakmai véleményem:

Nem szabad felelőtlenül, másokat akaratuk ellenére magunkhoz láncolni szerelmi kötésekkel, pláne nem egy kókler segítővel, mert a végén mi nem tudunk majd szabadulni tőle, ha eljön az ideje. És még egy nagyon fontos dolog: bármennyire is fáj a boldogtalanság, nem etikus, de nem is érdemes szerelmi bánatunk okozójára rontást küldeni, mert lehet nem hirtelen, de tuti biztos visszacsattan rajtunk… amit adunk másoknak, azt kapjuk vissza.

Amit javaslok:

Ahogy említettem az írásom elején, tudom, hogy a legtöbb ember nem hiszi ezt az okkult tudományt. Amikor viszont bekövetkezik az az élethelyzetük, hogy bármi áron megakarják oldani a kezelhetetlen problémájukat, pl megszerezni csak maguk számára 1 bizonyos valakit, hallhatóvá válik számukra is a mágia csodás ígérete.

Vágyuk beteljesüléséért pedig igen sokan, igen nagy árat fizetnek! Anyagilag is, ill. egy rossz döntéssel az életük minden más, addig sikeresen működő területét is tönkre tehetik.
Ha valaki valós szerelemmel kívánja a szerelmi kötést,(és nem ártó szándékkal!) akkor azt gondolom megér az illetőnek a maró bizonytalanság és fájdalom megszüntetése annyi időt, pénzt és energiát, hogy egy személyes konzultáció  során együtt beletekinthessünk a jövőbe és bizonyossá válhat az, hogy van e egyáltalán a kettejük sorsában közös út.

Sőt még azt is megtudhatjuk, hogy a közös út milyen hosszú és széles lehetőséggel mutatkozik. Kiderülhet az is, hogy egy teljesen más illető az, aki képes teljessé és boldoggá tenni további életét… Tehát akár egyetlen alkalom is segíthet tisztábban látni és gondolkodni, ezzel pedig így egy bölcsebb döntést hozni!

Shopping Basket