frabato-magus-numerology-concep

Tudd meg mit árul el rólad és kedvesedről szerelmi számotok!

Tudd meg mit árul el rólad és kedvesedről szerelmi számotok!

A számmisztika segítségével most könnyedén meg tudhatod hogy a szerelmi számotok alapján mennyire, hogyan és milyen módon vagytok képesek megélni, kifejezni és élvezni együtt vagy külön-külön a nagybetűs szerelmet!

A számmisztika szinte a legegyszerűbb eszköze az okkult művészeteknek. Könnyű megérteni és használni, hiszen minden, ami szükséges hozzá, az általában csak a születési dátumod adatai ill. a saját, teljes neved. A számmisztika segítségével eredendő titkok ajtajai tárulnak ki, lepleződnek le a számok értelmei.

A numerológia ismeretével pedig ezek a számok rávilágítanak életed lehetőségeire, és teljesítendő életfeladataidra. Ne ijedj meg akkor se ha matekból nem voltál jeles! Könnyedén ki fogod tudni számolni te is a szerelmi számodat, egy adott éved életfeladatát a személyes évszámod megismerésével, vagy akár a sors számodat, életút számodat, stb.

A számmisztika segítségével önmagad, szerelmed és szeretteid életszámait megismerve, majd aztán azokat bölcsen felhasználva, a közös életetek minőségét teheted a lehető legtökéletesebbé!

A számok mögötti információkkal még a legkisebb praktikád, hétköznapi rituáléd is sokkal sikeresebbé válik.
Ezzel is a saját kezedben tarthatod sorsod alakítását!


Mi is az a szerelmi szám?

A szerelemben vannak állandó dolgok, a szerelmi számod jelentése is az! Hatással van az életünkre, és szimbolikus jelentéssel bír. A szerelmi szám tükörképet ad arról, hogy hogyan vagyunk képesek megélni, kifejezni és élvezni szerelmét.

Természetesen ezek csupán általános, összefoglaló jellemzések, hiszen mindenki más körülmények között él, más a személyisége, de a legfőbb jellemvonásokról mégis valós képet feltárni.


Hogyan tudod kiszámolni a szerelmi számot?

Nem kell matematikai zseninek lenned, mert nagyon egyszerű dolog, csak:
add össze születési dátumod számait (év, hónap nap). Ha kétjegyű számot kapsz, add össze azt is, hogy csak egyjegyű számot kapj! Ez a szám lesz a Te szerelmi számod. Ugyanígy tudod meg a kedvesed szerelmi képességeinek mutatóját is.
De segítek is egy példával neked, mert a szerelem ugye nem játék 🙂
Tegyük fel, hogy 1969. április 9.-én születtél, akkor az adataid szerint a szerelmi számod:

  • Add össze a születési adataid számait: 1+9+6+9+4+9=38
  • egyszerűsítsd le, add össze számjegyeket: 3+8=11
  • addig, amíg már csak 1 számjegy marad: 1+1=2

Tehát ha te is pont ezen a napon születtél, akkor a te szerelmi számod is a 2-es.
Ugye milyen egyszerű? A lényeg, hogy 1-9 között lehet a számításod végeredménye!

Miután kiszámoltad saját és kedvesed szerelmi számát is, görgess lejjebb, és a kapott számhoz tartozó üzenetből megtudhatod, hogy mit is jelent ez a számmisztika tana szerint.


A szerelmi számok üzenetei, jelentése
a számmisztika tana szerint:


1-es SZERELMI SZÁM üzenete:

Az új kezdete! Kezdeményező vagy könnyen és félelem nélkül ugrasz egy új kapcsolatba. A szerelmi energiád is ezt támasztja alá. Egyáltalán nem vagy félénk a szerelemben. Igen magabiztos vagy, és karizmatikus személyiségeddel együtt úgy vonzod a partnereidet akár a mágnes. Ha el akarod hívni, vagy el akarsz menni vele…megoldod! Mégis, gyakori romantikázgatásaid ellenére, gyakran érzed magad egyedül. Néha arra is ráébredsz, hogy kapcsolataid szenvedik meg a féktelenségedet. Egy átgondolt és megfontolt párkapcsolati lépés tudja meg hozni számodra az igazi boldogságot!


2-es SZERELMI SZÁM üzenete:

Egy ajándék vagy az igaz szerelemben. A párkapcsolat a te asztalod. A kettes szám a partnerségről, a megosztásról, az egységről szól. Mindig együtt érző és megértő vagy a pároddal, így egy nagyon érzékeny társ vagy. Rendkívül jó hallgatóság vagy- és ez egy nagyon pozitív tulajdonság a párkapcsolatok terén. A kettő a harmóniát is jelképezi. Azt jelenti, hogy vonzod az olyan párkapcsolatot, melyben a felek egyenlők. Ez azt is jelenti, hogy pároddal kiegészítitek egymást, a te gyengeségeidet ellensúlyozzák párod erősségei, és fordítva.


3-as SZERELMI SZÁM üzenete:

Nagyon kreatív vagy a kapcsolataidban. Képes vagy mindent összekutyulni csak azért, hogy a kapcsolat izgalmas, friss maradjon. Ha csak egy csipetnyi hétköznapiságot érzel, máris hozod a fűszert a kapcsolatba. Számod nagyon kreatív és művészi, és a kapcsolataid ugyanezt tükrözik. A hármas szám az egyensúlyt is jelképezi. Szeretsz harmóniában élni, különösen ha az a csapatmunka eredményeként jön létre. Izgalomba jössz, ha úgy érzed, pároddal együtt dolgoztok, egymást támogatjátok, valami újat, értékeset hoztok együtt létre.


4-es SZERELMI SZÁM üzenete:

A stabilitás, a biztonság és az előrelátás igénye  jellemez elsődlegesen a kapcsolataidban. Te vagy az, aki ha komolyra fordul a párkapcsolatod, annak alapjait adó, első lépéseit teheted meg. Mint az autóversenyen startoltató kockás zászlót lengető 🙂 Mivel kapcsolataidban elsődlegesen a bizton állandóságot keresed, ezzel a lehetőséggel csapdába esésedet is elkerülheted. És amikor már aggodalom és félelem nélkül tekintesz a jövődbe, azt kedvesed védelmező búrájának érzete, megtapasztalása teszi számodra természetessé. Ezt persze te hálásan értékeled is. Biztonságérzeted forrásából fakadóan az aurád gyengéd erőt és nyugalmat kezd sugározni. Szerelmed számára így (is) teremted meg igényelt komfortérzetét. A szilárd alapokon nyugvó kapcsolatodban még odaadóbbá válsz, így a megfelelő partnerrel egy csodás és hosszútávú együttélésben teljesedhetsz ki.


5-ös SZERELMI SZÁM üzenete:

Az 5-ösök született vérbeli tűzes tipusok. Amit viszont sosem lehet tudni náluk, hogy a szerelem melyik szikrájával lobbannak fel mindent magáévá tévő lánggal! Kapcsolataidban mindig magas rezgésszámon élsz, ezért egy vacsizós mozizós randi téged igazán fel se izgat. Inkább beindulsz attól, ha valami extrém ötlettel csábítgatnak, pl. bunji jumpingolásra. Az adrenalin olyan neked mint a  szerelmi bájital . Az érintésed és minden kisugárzott energiád olyan, akár az áramütés. És pont ez az a kémia, ami élteti de/és el is pusztítja a szerelmességedet! Nagy erőfeszítéssel és lemondásokkal jár párkapcsolataid megtartása. Viszont a rövidebbre sikeredett próbálkozásaidban legalább jól érzitek magatokat /egymást!


6-os SZERELMI SZÁM üzenete:

Mivel a 6-os számhoz tartozó uralkodó bolygód a Vénusz, így kialakult kapcsolataidat is ez határozza meg. Tele vagy érzékiséggel és szexualitással, egy valóságos romantikus lélek vagy. Imádod ezt az állapotot és minden azzal járó kisebb nagyobb felhajtást. A rózsaszirmot, a pezsgőt, a csokoládéba mártott epret a stb, stb. Nagyra értékeled a mély érzelmeket, a szerelmi vallomásokat. De vonzódásod minden részletét a négy fal között tartod, a nyilvánosság előtt nem teregeted ki a magánéletedet. Mert nálad az intimitásod szó szerint intim terület. A 6-os számúaknak a kapcsolatban az érzelmek kölcsönössége a legfontosabb.


7-es SZERELMI SZÁM üzenete:

A 7-es szám igazán misztikus. Ha találsz magad mellé egy olyan párt, aki ugyanazokat a dolgokat élvezi az életben mint te, akkor úgy érzed hogy aranyra leltél. Olyan kapcsolatra vágysz igazán, ami nem is testileg, hanem inkább mentálisan elégíti ki az igényeidet. Egy fizika professzornál, vagy agysebésznél persze nem is szívesen adnád lejjebb, mert minimum a kvantum fizikáról csevegnél és értekeznél a szerelmeddel – persze ezt egy kicsit eltúloztam, de egy 7-es, érti ezt 🙂 Ez az a partner aki számodra a tökéletes társ, a nagy Ő-d! Az életed, saját boldogságod így válik teljessé, mert téged a külsőségek abszolút hidegen hagynak.


8-as SZERELMI SZÁM üzenete:

Kapcsolatodat karmikus szinten éled meg. Párodról úgy érzed már a találkozásotok pillanatában, hogy olyan, mintha ezer éve ismernéd- vagy talán az előző életedből? A nyolcas szám a megújulást, ciklust, reinkarnációt jelképezi. A nyolcasnak van egy kreatív oldala is, ahogy neked is. A kapcsolatodat mindig mély szinteken szeretnéd érteni, de mivel a nyolcasban ott a ciklikusság, ezért karmád által kijelölt partneredet néha elengeded, hogy a következő pároddal tölthess a karmád által megszabott időt.


9-es SZERELMI SZÁM üzenete:

Az őszinteség a legfőbb ismérved- és a legfontosabb számodra egy kapcsolatban. Magasak az elvárásaid, és ritkán éred be kevesebbel, mint amit szerinted megérdemelsz. Ragaszkodsz értékeidhez. Elvárod, hogy partnered is higgyen ezekben az értékekben. Szereted a jövőt tervezgetni, és olyannal képzeled el az életed, akinek vannak előre mutató elképzelései. Szereted a hagyományos elveken alapuló kapcsolatot. Szeretsz utazni, és érdekel a történelem, így olyan valaki illik hozzád, aki ugyanolyan nagyra értékeli mindezt.

Tags: No tags