frabato-magus-tizmillioszoros-magiak

A 10 milliószoros napokban rejlő teremtő mágia

A 10 milliószoros napokban rejlő teremtő mágia

Jól gondold át hogy mit teszel és mit mondassz a 10 milliószoros napok idején! Akár angyal, akár ördög is lehetsz e napon, a teremtő mágia által minden kibocsájtott energiáidat kamatosan fogod vissza kapni!

 

“Hagyd a fenébe a szabályokat és “csak” Élj!” – gondolják és teszik e szerint is…
De az állatoktól az embereket pont a tudatos cselekedet különbözteti meg.

Ezért légy te is tudatos!

Akár minden egyes napunkat is megélhetnénk ebben a szellemben… és nemcsak túlélnénk!


Mik is azok a 10 milliószoros napok?

A 10 milliószoros napok jelentősége abban áll, hogy minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. Minden megnyilvánulásod, tetted következményei tízmilliószorosan hatnak és hatnak is vissza rád.
Ez mind a pozitív, előremutató fejlődést segítő gondolatokra, érzelmekre, a szeretettel teljes szándékokra, az előre vivő akaratra, mind az ennek ellenkezőjét képviselő negatív, visszahúzó, fejlődésed Útját nem segítő gondolatokra, érzelmekre, megnyilvánulásokra, szándékokra és akaratra egyaránt igaz.

A tibetiek évente négy ilyen ünnep napot tartanak nyilván. Ezeket a 10 milliószoros napokat ők („nagy”) Buddha napoknak nevezik, amikor is Buddha életére, tetteire, halálára, és feltámadására emlékeznek meg a hívek.

A tízmilliószoros napok dátumai a tibeti naptár szerintiek, mely a hold járására épül. Eszerint, minden egyes tibeti hónap 30 napból áll, ezért minden harmadik évben egy hónappal megtoldják az évet. Így körülbelül behozzák az addigi naptári eltéréseket, és érik utol a külvilágot. Ez a hónaprendszerint az év legsikeresebb hónapjának a megismétlése. Mivel egy hold évben csak 354 nap van, így egyes napokat megdupláznak, másokat meg kihagynak.

Régebben, a tibeti állami főasztrológus volt az, aki elkészítette a következő évi naptárat, ami igen fejlett matematikai és asztronómiai számítások ismeretét igényelte. Tibetben a hónapokat egymástól számozással különböztetnek meg, viszont a hét napjait a napról, holdról és az öt látható bolygóról nevezték el.

A különböző naptárrendszereinkből adódó okok miatt, sajnos nem fixálhatod ugyanarra a napokra minden egyes évben a tízmilliószoros napok dátumait, évente más-más napokra fognak esni az ünnepnapok. Egy állandó dolog azért mégis van, amit érdemes megjegyezni neked is! Ez abban tud segíteni neked, hogy ha nem ennek a szabálynak megfelelő listát találsz valahol, akkor azt fel se használd, mert biztos hogy hibás dátumokat tartalmaz.

Tehát a 10 milliószoros napok dátumainak a szabályossága: a 4 ünnepnap közül az első kettő mindig Telihold nappal esik egy napra. Minden évben a harmadik teremtő nap dátuma egy Újhold nap után négy nappal, a negyedik dátum pedig egy Telihold nap után hét nappal van.

Az első 10 miliószoros nap – az első tibeti holdhónap 15. napja
Chötrül Düchen tibetiül, azaz a “A vajmécsesek ünnepe”

Ez a rendkívüli jelentőségű nap Buddha csodálatos tetteit nem engedi feledésbe merülni. Az első 10millliószoros napon a hívek Buddha azon cselekedeteire emlékeznek meg, amelyeket a követői hitének megerősítésére hajtott végre. Legismertebb kép erről a napról, ahogy a tibetiek gyertyákat készítenek hagyományaik szerint jakvajból illetve ahogy a virág-, madár- vagy fa alakú lámpásaikat meggyújtják.

A 2. tízmiliószoros nap – a negyedik tibeti holdhónap 15. napja
Saga Dawa Düchen, azaz a “A születés, a megvilágosodás és a halál napja”

A tibeti hagyomány szerint ez a nap állít emléket nemcsak Buddha (földi) születésnapjának, de a 35 évvel későbbi megvilágosodásának és halála napjának is. Buddha halálának ideje, a Nirvanába való belépésének napja is.

A 3. 10 miliószoros nap – a hatodik tibeti holdhónap 4. napja
Chokhor Düchen, azaz a “Az imakerék ünnepe”

Ezen az ünnepen a tibetiek Buddha első beszédére, a Négy Nemes Igazság tanára emlékeznek. Buddha éppen hét héttel a megvilágosodása után kezdte el hívei tanítását, méghozzá a legenda szerint az indiai istenek, Indra és Brahma kérésére.

És a 4. tízmiliószoros nap –  a kilencedik tibeti holdhónap 22. napja – Lhabab Düchen, azaz a „A mennybemenetel napja”

Végül pedig a tibetiek Buddha mennybemenetelére is megemlékeznek. Amikor is Buddha az égiek közé ment, hogy az isteneknek is elmondja tanításait, és hogy köszönetet mondjon az édesanyjának, amiért segített neki kiszabadulni az élet körforgásából. Buddha hívei kérésére azonban nem maradt az égiek között, hanem Visvakarma isten létráján visszatért a földre.


Sorsod alakulását is befolyásolja a 10 milliószoros nap?

Az év ezen négy napján hatalmas energiák munkálkodnak! Lehet nem is gondolnád, de ezek az energiák akkor is hatnak rád, ha nem vagy buddhista, vagy ha nem is érdekel mi az. Tehát ha tudod ha nem, de így is úgy is minden, amit 1-1 tízmilliószoros napon adsz, az csak morzsányija lesz annak,  amit majd vissza kapsz! És ha már ez így van, akkor egy kis odafigyeléssel te magad megváltoztathatod az életedet, irányíthatod saját sorsod!


Hogyan készülj fel a 10 milliószoros napokra?

 • Érdemes egy listát írnod a vágyaidról, amit a teremtő napokon csak előkaphasd. Nehogy megfeledkezz bármelyik kívánságodról is!
 • Meditálj, relaxálj hogy tiszta tudattal és hittel tudd a teremtő napok mágiáját sorsod jobbítására irányítani!
 • Egy-egy Buddha-nap előtti este csak úgy feküdj le, ha gondoskodtál arról, hogy másnap, onnantól kezdve hogy kinyitod a szemed, ne kelljen figyelmedet elterelő dolgokkal foglalkoznod!
 • Mágikus fűszereid meglétét ellenőrizd le, nehogy a hiányuk szabjanak gátat vágyaidnak!

Mit tegyél a 10 tízmilliószoros napokon:

A tízmilliószoros napokban rengeteg lehetőség és siker rejlik – ha jól éled meg!
Sikerrel szabadulhatsz meg a béklyóidtól, minden magaddal cipelt terhed, okozott hibáid, a botlásaid, és vétkeid feloldozására ez az egyik legsikeresebb nap! Kiemelten fontos, hogy ezeken a napokon arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben! Figyelj magadra és légy tudatos!

Amire figyelmedet irányítod, azt fogod megteremteni. Senki nem fogja helyetted eldönteni, hogy ez most neked jó vagy nem jó.

 • Már előző este gondoskodj arról, hogy egészen az ébredésedtől lelkedben béke és harmónia legyen!
 • Indítsd a reggeled egy  mágikus kávéval, és kérd mindazt, amire vágysz: szerelmet, boldogságot, békét, örömet, egészséget, gazdagságot, sikert!
 • Az egész napod ebben a tudatban teljen, és maradj is mindvégig pozitív, ne hagyd hogy kibillentsen ebből bármi vagy bárki! Csakis arra gondolj, amit teremteni akarsz az életedbe, de csakis úgy tedd ezt, hogy azzal másoknak NE ÁRTS!
 • Családtagjaidnak, barátaidnak, szerelmednek mond el, hogy mennyire szereted őket – és ismételd ezt sokszor!
 • Egész napi figyelmedhez és fokuszálásod folyamatos fenntartását biztosíthatod, ha napközben is iszol a mágikus erejű kávédból! Ha számodra a kávé nem opció, akkor a  levendulás limonádé  receptem összetevőinek köszönhetően nem maradsz támogatás nélkül
 • A nap végén, mielőtt lefeküdnél gondold még át az aznapi tetteidet! Készíts magadnak egy  mágikus forrócsokit, mely nemcsak bűnnélküli megkoronázása lehet e teremtő napodnak, de a rituálé ideje alatt a kimaradt kívánságkéréseidet is pótolhatod még! Jövőbéli terveidről se feledkezz meg egyetlen teremtő napodon se, és miközben elmerülsz bőséghozó forrócsokid élvezetében, lásd magad egy hónap, egy év és egy évtized múlva vágyaid szerint!

Mit ne!!! tegyél tízmilliószoros napon:

 • Rosszat cselekedni, gonoszkodni ma nagy butaság lenne, senkinek nem ajánlom! Mert tudd, hogy nem csak a jó energiák hatása hatványozódik, hanem a rosszé is, és VISSZACSAPÓDIK Rád!
 • Ne hibáztass másokat a saját életed nehézségeiért, hanem ismerd fel, hogy boldogulásodért egyedül te tehetsz. Ha az életed épp nem olyan, mint amire vágynál, az a te döntéseid következménye, és nem mások tehetnek róla.
 • Ne legyél kishitű! Ne hagyd magad befolyásolni!
 • Kerüld a konfliktusokat! Ne irigykedj mások sikerére!
 • Ne a problémára fókuszálj! Ne félj az új kihívásoktól!
 • Ne a múltadon meregj!
 • Ne légy lusta! Ne morogj!
 • Ne szomorkodj, pláne ne sírj! (kivéve, ha a tisztulásod „mellékhatása”)

Még egyszer hangsúlyozom, hogy minden egyes tízmilliószoros nap egy teremtő mágia nap! Tehát csakis úgy teremts bármit, hogy azzal másoknak SOSE ÁRTS! Ha mégis így tennél, akkor azzal is számolj, hogy tetted VISSZACSAPÓDIK Rád!

Tags: No tags