Karácsonyi praktikák – Frabato ajánlja

Egyszerű praktikákkal mágikussá varázsolhatod te is Karácsonyt, a szeretet ünnepét, akár csak egy született konyhatündér(boszi)!

Mindenképp készíts Te is mákos és diós bejglit az ünnepekre!

Bár szinte mindenhol megveheted készen a karácsonyi bejglit, de hidd el, hogy se a legdrágább, se a legfinomabb ízű sem érhet annak a nyomába, amit te magad sütsz meg, és varázsolod mágikussá! Hogy miért?

Mert a dió a rontás ellen ad védelmet mindenkinek aki eszik majd belőle, a mák pedig a gazdagságot vonzza be azok életébe, akik azt elfogyasztják. A süti spirál, csavart formája nem mást, mint mindennek a végtelenségét jelképezi.

A bejglik elkészítése alatt gyújts meg a konyhában egy szűz zöld gyertyát, és ezekkel a teremtő gondolatokkal töltsd is fel a szeretteidnek szánt finomságot, karácsony alkalmából.

Tedd felejthetetlenné Karácsony estéjét ezzel a”titkos” szerelmi tojáslikőrrel!

A tojáslikőrt hagyományosan az angolszász országokban fogyasszák Karácsony idején. Hazánkban kevésbé van még ünnepi jelenléte, tehát már csak emiatt is figyelemfelkeltő élményt nyújthat a te ünnepi menüd részeseként. Az utóbbi időkben pedig trendi is lett Európa országaiban, és egyre jobban kezd begyűrűzni hozzánk is a karácsonyfa körüli tojáslikőr iszogatás. Ezért is gondoltam, hogy felhívom a figyelmed erre a remek kis karácsonyi feelingre.

Sőt, azt is elárulom neked, hogyan „fűszerezd” meg az általad készített italt a kellő bájjal, hogy egy csodás, kellemes összebújós estét tudjatok átélni szerelmeddel!

A titok az összetevőkön kívül csak annyi, hogy miközben készíted a tojáslikőrt, gyújts meg egy szűz piros mécsest! Ez idő alatt pedig csak arra gondolj, hogy mennyire fontos számodra a párod, és képzeld is el, hogy milyen kellemes estétek lesz Karácsony alkalmából a kedveseddel! A tiszta, szívből jövő gondolatoknak, teremtő ereje van! Ezt sose feledd!

A tojáslikőr receptje: 
Keverj el egy friss tojás sárgáját egy pohár tejben, majd adj hozzá egy pohár fehér vagy barna rumaromát, 2 kanál barna cukrot és 10 csepp vanília kivonatot.


Mindenképp legyen szegfűszeg az otthonodban!

Én a szegfűszeget a rituáléim során elsősorban a mágikus rontáselhárító, ördögűző hatása miatt használom. De szoktam javasolni vendégeimnek is, ha negatív gondolatok zavarják meg sorsuk irányítását, vagy ha a bőség vonzásában dolgozunk, és a legtöbb tisztító mágia részeként is felhasználjuk. Megosztott „receptjeimnek” is, szinte mindig az egyik alkotóeleme ez a fűszer.

Készíts te is bőségvonzó amulettet! Ezzel az egyszerűen megalkotható látványos dologgal díszítheted is a lakásodat a családlátogatós napok alatt, majd az ünnepek után pedig az éléskamrád ajtajára akasztva, sosem fogsz majd kifogyni a javakból!

Meg persze fahéj is kell hogy mindig legyen egy boszorkánykonyhában!


Általános védelmezőnek tartják a fahéjt, amellett hogy rengeteg jó élettani hatása is van!
Hordhatod is pl. a pénztárcádban, otthonodban akár az ajtófélfádra akasztva biztosan tudhatod otthonod, mert a negatív energiákat elűzi  ♻

+1 szegfűszeges praktika, mert ami jó, az nagyon jó!


A narancs

Karácsonyra aktualizálva, ezt az egyszerű praktikát osztom meg most veled:
Ebben az időszakban, majd minden háztartásban van otthon narancs is. Mert vitamindús, finom, kellemes az illata és hangulatos!

Ha a radiátorra, kandallóra teszed, egy életre beleivódik az elmédbe, és ha bármikor majd megérzed, rögtön karácsonyi hangulatba kerülsz…
Tehát van szegfűszeg, és narancs. A harmadik dolog se fog gondot okozni, mert biztos hogy van otthon teamécsesed is.

A képeken látható módon készítsd el, és gyújts meg a narancsban egy szűz teamécsest!

 

CSAK BOSZISAN!

Shopping Basket