astrology_pexels-rdne-stock-project-6806735

November havi horoszkóp előrejelzésem – Frabato

November havi horoszkóp előrejelzésem – Frabato

Ne szalassz el egyetlen lehetőséget sem jövőd csodásabbá tételéhez!
Ebben segít most neked a 2016 november havi horoszkóp előrejelzés, hogy sorsod tudatos irányításával, a lehető legjobbat hozhasd ki ezekből a hetekből is!

Ebből megtudhatod a következő hetek várható eseményeit, így az aktuálisan felmerülő akadályokat is könnyebben veheted és még a számodra kedvező lehetőségeket is jobban ki tudod majd használni. Az aktuális,  novemberi szerencse és szerencsétlen napjaid táblázatával kiegészítve pedig a lehetőségek tárházává válik ez az időszakod is! Így már csak rajtad áll, hogy élsz e vele… További segítségül érdemes időről – időre elolvasnod az éves horoszkóp előrejelzést is, mely nagyobb volumenben jelzi előre neked 2016 fontosabb eseményeit.

Ha pedig személyre szabott horoszkópot és jóslatot szeretnél a saját jövődről, komp lexebb kérdésed van, jelentkezz be hozzám személyes konzultációra ! Kérj időpontot a +36 20 974 89 22-es telefonszámon, vagy a frabato99@gmail.com e-mail címen.

 

Mert nem mindegy hogy csak ismered a jövőd, vagy irányítod is-e azt! 


2016 November – Valódi előrelépés

A Mars az emelkedett Vízöntőbe lép november 9-én, és egészen december 19-is ott is marad.

Ez olyan hatással lesz rád, hogy céljaidat és tetteidet leginkább valamilyen humanitárius dologgal kapcsolatos törekvés vezérli. A politika, tudomány, innováció és technológia kerülhetnek még a fókuszba sokak számára. 

November 11-én a Vénusz a Bakba lép, és december 7-ig ott is marad. Az üzleti ügyek kerülnek inkább előtérbe, emiatt a romantika háttérbe szorul. Ha szeretnél a szerelemre is időt szakítani ebben a hónapban, azt nagyon óvatosan tedd, és felelősségteljesen közelíts a párodhoz a kapcsolatodban.

A Telehold a Bikában ragyog fel november 14-én, így valamilyen anyagi ügyre megoldást találsz. November 29-én az újhold a Nyilasban köszönt ránk, mely szélesíteni fogja látókörödet. Fontos, hogy hited az álmaidban, de ezt mindig egy egészséges adag földhözragadtsággal ellensúlyozd.


KOS

2016 november havi horoszkóp előrejelzés

AKIKET ISMERSZ

Amikor uralkodó bolygód, a Mars jegyet vált, te azonnal magas sebességbe kapcsolsz. November 9-től december 19-ig a Mars a Vízöntőben lesz, így energiáidat a társasági kapcsolatokra összpontosítod majd. Ebben az időszakban kamatoztathatod ismeretségeidet, mert ezek a kapcsolati tőkék segítenek majd elérni céljaidat.

Ebben a hónapban azon kapod majd magad, hogy szemben állsz egy barátoddal, vagy nagyon nagy vitába keveredsz valakivel.  Ha ez a helyzet, apró- cseprő dolgokra ne pazarold a drága idődet. Egy valódi barátságban nem érdemes parttalan vitákba beleállni.

Ebben a hónapban a karrieredben sok lehetőség vár rád, lehet, hogy fizetésedről kapsz most jó híreket. November 11 – től december 2-ig főnököd nagyobb figyelmet fordít rád, és meglátja valódi értékeidet. A Telehold november 14-én is ezt a területet erősíti.  Arra figyelj oda, hogy ne nyomulj túlságosan november 24-e körül, nehogy főnököd azt higgye,  manipulálni akarod őt, hogy ezáltal legyél sikeres.

Ha szeretnél valamilyen hirdetéssel, vagy nemzetközi kapcsolatokkal összefüggő projektet indítani, akkor ezt november 29 utánra időzítsd. Lehet, hogy kicsit össze leszel zavarodva azzal kapcsolatban, ez a kezdeményezés hová fog kifutni, de ha megtartod a hited, végül ez meg fog oldódni.

BIKA

2016 november havi horoszkóp előrejelzés

HIHETETLEN KILÁTÁSOK!

Ha karrierről van szó, ebben a hónapban tarolni fogsz! A Mars, a vállalkozó szellem, a tevékenység és a kitartás bolygója a legfelső házadba lép ebben az évben először, november 9-én. Ezen a területen lesz december 19-ig, és ez idő alatt hihetetlen sikereket érhetsz el.

Hogy miért? Mert minden eszközt megkapsz ahhoz, hogy saját sikered útját egyengesd. Ez ideális időszak lesz arra, hogy beindíts egy új üzletet, mert most rengeteg motivációval rendelkezel ahhoz, hogy ezt véghez vidd.  Ebben az időben add be a jelentkezésed, ha új munkahelyre pályázol.

A Telehold a jegyedben lesz november 14-én, és ez érzelmi megelégedést hoz a számodra. Mind személyes, mint kapcsolati téren kiteljesedhetsz, így ne félj attól, ha le kell zárnod egy fejezetet, hogy aztán új lapot kezdhess az életed bármely területén. Az Univerzum valamilyen tartalmas dolgot tartogat a számodra!

Nagy lesz a kísértés egy befektetésre November 29. után. Várj, míg minden kérdésedre választ kapsz, mielőtt cselekednél. Bár ígéretesnek hangzik, ne dönts addig, míg nincs minden kulcsfontosságú információ a kezedben!

IKREK

2016 november havi horoszkóp előrejelzés

JÖVŐBENI ÉNED MEGKÖSZÖNI MAJD NEKED!

Ebben a hónapban szeretnéd folytatni felsőfokú tanulmányaid, vagy valamilyen szakképzésbe kezdenél, mely segít abban, hogy még inkább piacképes légy, vagy segít karrierváltásban. Bár a változások eltarthatnak egy ideig – akár egy évig is – mindenképpen érdemes ezt a folyamatot elindítanod most, mert ebből csak profitálhatsz.

A Mars a 9. házba a felsőoktatás területére lép november 9-én, és egészen december 19-ig ott is marad. Most tényleg érdemes valamilyen tanulmányba belekezdened, legyen az tanfolyam, vagy egyetem, akkor is jelentkezz, ha az órákra még nem tudsz elmenni. 2017-ben a tanulmányaidban nagyon jók a kilátásaid. Ha most erőfeszítést teszel bele, az a jövőben busásan megtérül majd!

November 11 – december 7 között fellendülést vehetsz észre az anyagiak terén. Ha hitelt vennél fel, vagy hitelkereted bővítenéd, akkor szinte probléma nélkül szert tehetsz rá. Egy másik lehetőség, hogy a beruházásaid szépen megtérülnek, egy nagylelkű jogdíjat vagy bónuszt kapsz.

A hónap úgy végződik, hogy egy új kapcsolat lesz a láthatáron. Az Újhold a kapcsolatok területén lesz november 29-én, mely energiát ad ezen a területen.

RÁK

2016 november havi horoszkóp előrejelzés

POZITÍV VÁLTOZÁSOK

Ha az anyagiakról van szó, ebben a hónapban némi sürgetést fogsz érezni. Lehet, hogy neked egyedül, vagy pároddal közösen valamilyen nagyobb kiadást kell kifizetnetek. Ha ez a helyzet, lehet, hogy először veszekedést szül majd ez a dolog, de hamar rájöttök, hogy ez nem visz közelebb a megoldáshoz.

Ha csapatként tudtok dolgozni, csak akkor találtok hatékony megoldást a problémára. Szerencsédre pároddal ügyesen megtartjátok az állandó romantikát november 11. és december 7. között. A hónap eleji anyagi nehézségek csak még közelebb hoznak benneteket egymáshoz, mert rájöttök, hogy mindegy mi történik, ti mindig ugyanazon az oldalon álltok, és egy csapat vagytok!

Ha randevúzol valakivel, különösen akkor, ha ez a valaki a tágabb baráti társaság egyik tagja, akkor kapcsolatotok komoly fordulatot vehet november 14. körül. Lehet, hogy egy különleges randiban lesz részed, vagy még jobban elköteleződtök egymás irányában.

Új munkát keresel, vagy egy szabadúszó szerződésre vágysz? Szépítgesd az önéletrajzod november 29 után! Ez arra is ideális időszak lesz, hogy hozzákezdj az életmódváltáshoz, amit már olyan régóta terveztél.

OROSZLÁN

2016 november havi horoszkóp előrejelzés

RINGASD A HAJÓT

Ebben a hónapban a kapcsolatokra koncentrálsz, mind üzleti, mind pedig személyes téren. Nagyon izgalmas lesz, hogy végre zajlanak körülötted az események, bár pároddal számíthatsz néhány vitára, különösen november 9. után.

Ne engedj a kísértésnek! Lehet, hogy extra izgalmakat keresel majd, mert úgy érzed, pároddal ellaposodott a kapcsolatotok. Természetesen azzal, hogy problémákat generálsz, feldobhatod a kapcsolatotokat, de nem jó értelemben.

Ez nem a legjobb módszer igaz?  Természetesen nem az!  Figyeld meg, hogy ebben a hónapban csak a vita kedvéért veszekedtek, vagy van valamilyen konkrét dolog, ami szomorúvá tesz, és érdemes lenne dolgozni rajta? Ha izgalmat szeretnél, azt éld meg inkább a hálószobában a pároddal!

Szakmai szempontból sok mindent tartogat számodra a november. A Vénusz a munka területére lép november 11. és december 7. között, mely elősegíti, hogy kollégáiddal harmonikus legyen a kapcsolatod. Ha egy csapat munkán dolgoztok, akkor az úgy megy majd, mint a karikacsapás. Ha saját vállalkozásod van, akkor most megtalálhatod a tökéletes alkalmazottat.

A Telehold november 14-én a karrier szektorodban ragyog fel, és ez csodás híreket hoz magával. Egy különleges elismerésben vagy díjban részesülsz.  Az is lehet, hogy valamilyen szakmai célt érsz el, mely miatt különösen elégedett leszel.

Egyedülálló vagy? Romantikus időszak köszönt be november 29. után. Vedd fel a tánccipőt és gyerünk ismerkedni!

SZŰZ

2016 november havi horoszkóp előrejelzés

DOLGOZZ MEG VELE!

Munka szempontjából elég zűrös hónapnak nézel elébe, és minden kitartásodra szükséged lesz. Eltökélten mész majd előre, és lépésről lépésre végzed el a listádról a munkákat, méghozzá lelkesedéssel. Csak arra figyelj, nehogy a gyorsaság a minőség rovására menjen. Normális esetben nem így dolgoznál, de most ebben a hónapban a káosz különleges munkamódszert kíván meg tőled.

Egy másik lehetőség, hogy problémáid vannak az egyik munkatársaddal. Egy közös munkával kapcsolatban véleménykülönbség alakul ki közöttetek.  Vagy úgy érezheted, rád hárul a munka oroszlánrésze, és kollégád inkább csak lóbálja a lábát ahelyett, hogy segítene.  Ezzel próbálj meg valamit kezdeni, a helyzetet alaposan mérlegelve.

Ebben a hónapban erőteljes fejlődést észlelsz. Ha egyedülálló vagy, akkor figyelj oda arra az emberre, akivel november 11. és december 7. között találkozol. A Vénusz a romantika területén lesz, így lehet, hogy egy különleges valaki elrabolja majd a szíved!

Novemberben a családi élet is nagyobb szerepet kap. A Merkúr az otthonod területére lép november 12-én, és december 2-ig ott is marad, mely megkönnyíti a kommunikációt rokonaiddal. Az Újhold ugyanezen a területen ragyog fel november 29-én, mely otthon egy új kezdetet jelöl. Lehet, hogy költözés van a láthatáron.

MÉRLEG

2016 november havi horoszkóp előrejelzés

 AZ ÉLVEZETEK HAJHÁSZÁSA

Ha eddig szexuális értelemben ínséges időket éltél, akkor most szerencséd lesz, mert megtörik ez a  rossz időszak. Lehet, hogy kedveseddel mindketten nagyon elfoglaltak voltatok, így egymás fizikai szükségleteit a háttérbe kellett szorítanotok.  Sajnos a zsúfolt hétköznapokon előfordul, hogy a munka, a családi kötelezettségek miatt, és az egyéb dolgok miatt már nincs sem idő, sem energia arra, hogy egymással foglalkozzatok.

Szerencsére az Univerzum egyik bolygója észrevette ezt, így most támogatást nyújt neked és párodnak arra, hogy kikapcsolódjatok, és élvezzétek egymás társaságát. A bolygó neve Mars.
A Mars uralja a libidó területét, ami kétévente csak egyszer történik meg, hogy erre a területre lép, mely a romantikáért és a szórakozásért is felelős. Ebben a hónapban ez végre elérkezett.

November 9. és december 19. között a Mars az 5. ház területén lesz, mely biztosítja, hogy az élvezetek hajhászása sokkal nagyobb prioritást élvez, mint bármi más. Ha egyedülálló vagy, akkor ebben az időszakban találkozhatsz valakivel, aki megdobogtatja majd a szívedet!

Az otthoni életed is kellemesebb lesz novemberben. November 1-től  december 7-ig harmonikus lesz a kapcsolatod családoddal. Az is lehet, hogy belefogtok lakásotok csinosításába. Ha lakást szeretnék vásárolni, akkor ebben az időszakban jó híreket kapsz a hiteledről.

Különösen november 14. körül számíthatsz erre a fordulatra. Figyelj arra, hogy ha szerződést kell aláírnod, különösen, ha ingatlan adásvételi szerződésről van szó, várd meg a november 29-i dátumot vele.

SKORPIÓ

2016 november havi horoszkóp előrejelzés

LÉPJ SZINTET!

Az otthoni életed minden lesz, csak csendes nem!  Úgy tűnik, a családod belekezd majd egy sajátkezű lakásrenoválásba. Ha ez így lesz, muszáj sokkal türelmesebbnek lenned, különösen november 9. és december 1. között, mert bizony a lakás nagyon kaotikus lesz a felújítás alatt.

Ha például a konyhát, vagy a fürdőt újítjátok fel, azt bizony meg fogod érezni a mindennapokban, hiszen változtatnod kell átmenetileg a szokásaidon, de a végeredmény akkor is megéri!
A Telehold a kapcsolatok területén ragyog fel november 14-én, így a kapcsolatod egy ügyfeleddel, üzleti partnereddel, vagy pároddal elmélyül. Ez a Telehold nagyon gyönyörű, így minden úgy alakul majd, ahogy te szeretnéd alakítani.

Ha író vagy, vagy a kommunikáció, kereskedelem területén dolgozol, most extra bevételre tehetsz szert. Ha marketinges vagy, weboldalakkal foglalkozol, vagy közösségi média oldalakat kezelsz, ideális időszak lesz arra, hogy növeld hatékonyságodat, és akár az áraidat is. Hosszú hónapok után elérkezett az idő arra, hogy megnöveld saját értékedet és tehetségedet, és elkérd érte azt, ami ezért megillet.

Nem számít, miből élsz, ha több pénzt szeretnél munkádért kérni, azt november 29-ra időzítsd, amikor az Újhold a bevételek területét világítja meg.

NYILAS

2016 november havi horoszkóp előrejelzés

A SZAVAK ÚTJÁN

Még több bátorságod lesz ahhoz, hogy ötleteid, véleményed kommunikáld ebben a hónapban.  November 9. után úgy fogod érezni, lehetetlen, hogy gondolataidat megtartsd magadnak.  Különösen akkor, ha politikával, vagy valamilyen humanitárius témával kapcsolatosak. December 19-ig sok fontos tárgyalásod is lesz, és most lesz elég erőd azt kérni, sőt megkövetelni, amit tudod, hogy megérdemelsz.

Hangod mások számára akár megfélemlítően is hathat, így nem mernek neked nemet mondani. Arra vigyázz, hogy amikor beszélsz, utána tudj másokat is meghallgatni, így elkerülheted a felesleges konfliktusokat.

Az anyagiak ígéretesnek tűnnek november 11. után. December 7-ig olyan időszak következik, amikor extra bevételre tehetsz szert. Ha másodállást szeretnél vállalni, akkor most nagyon könnyen felvételt nyerhetsz. Erre november 14. után számíthatsz.

Egy másik lehetőség, hogy szabadúszó szerződést kötsz, mely nagyon jól fizet.
A hónap az Újholddal a jegyedben ér véget november 29-én. Úgy érezheted, egy teljesen új fejezet kezdődik az életedben, még akkor is, ha nem vagy biztos a változás irányában. Legyen a változás egy új lap az életedben!

BAK

2016 november havi horoszkóp előrejelzés

TÖBB ÉS TÖBB

A pénz egy fájó pont lehet a számodra ebben a hónapban. Úgy tűnik, november 9. után nagyon megnőnek a kiadásaid, ami frusztrációt okoz. Ez lehet valamilyen lakással kapcsolatos kiadás, vagy a barátaidnak kell sürgősen kölcsön adnod, és úgy érzed, kötelességed őket kisegíteni.  Van azért ebben egy jó hír is, bármennyit fogsz költeni, december 19-ig megtalálod a módját, hogy legyen fedezet a kiadásaidra, és elég kitartásod is lesz ehhez. Nagy szerencse, hogy ilyen dolgos a természeted!

Egy másik energialöketet a Vénusz ad november 11-én, amikor a jegyedbe lép. December 7-ig ez segít majd abban, hogy jobban érezd magad a bőrödben.  Több lesz az önbizalmad is, így nagyobb figyelem hárul majd rád a romantika területén.

Ha egyedülálló vagy, november 14-én lesz egy igazán említésre méltó randevúd.  Ha már egy ideje találkozgatsz valakivel, akkor új pároddal rájöhettek, hogy menthetetlenül egymásba szerettettek. Ha már komoly kapcsolatban élsz, akkor most párodat nagyon közel érzed magadhoz. Ha terveztek ilyesmit, akár a gólya is kopogtathat.  Lehet, hogy ez az oka annak hogy annyi költséged van novemberben?

VÍZÖNTŐ

2016 november havi horoszkóp előrejelzés

TÜNDÖKÖLJ!

Tűzben égsz, és tudsz is róla. November 9-én a Mars a jegyedbe lép, 2 év után először. Emiatt tele vagy extra lelkesedéssel és energiával, így mindennel megbirkózol, ami csak az utadba kerül.  Ezeket az energiákat december 19-ig élvezheted, így ne pazarolj el egyetlen napot sem! Most gondolkozz el egy komolyabb projekt indításán, ne vesztegesd el ezt a remek lehetőséget!  Meg tudod csinálni!

Eben a hónapban a Marsnak köszönhetően vonzóbbnak érzed magad. De nem csak te érzed ezt a vibrálást, hanem mások is, így az ellenkező nem képviselői úgy kerülgetnek majd, mint méhek a virágot!  Ami mégis érdekes, hogy ebben a hónapban a szerelmi életedet inkább parkoló pályára helyezed. Szeretnél inkább egy kis időt nyugodtan tölteni, természetesen, ha van párod, akkor vele lenni kettesben a zárt ajtók mögött.

Így találsz egy kis menedéket a hétköznapok taposómalma és a kemény hajtás elől.

Otthoni életed figyelmet igényel november 14. körül. Egy rokonodról érzelmes híreket kapsz. Ne aggódj! Jó hír lesz! Viszont néha a jó hírek is erős érzelmi reakciót váltanak ki belőlünk, és elterelik a gondolatainkat, így nehezen tudunk a valóságban és a hétköznapokban helyt állni.

HALAK

2016 november havi horoszkóp előrejelzés

PIHENJ EGY KICSIT!

A hónapod úgy kezded, hogy érzed, elveszett az összes energiád. Ha ez a helyzet, ne legyél nagyon kemény magadhoz. Mindannyian hasonló ciklusokon megyünk keresztül, néha magas hőfokon égünk, majd teljesen lelassulunk. Novemberben az Univerzum arra figyelmeztet, hogy takarékoskodj az energiáiddal, arra tartogasd, ami igazán fontos.  Ha tényleg arra fókuszálsz, ami a legfontosabb, az jó döntésnek fog bizonyulni.

A színfalak mögött stratégiák szerint kell dolgoznod december 19-ig egy olyan projekten, ami viszont életed egyik legjobbja lesz!

Egy barátod romantikus érzelmeket táplál irántad, és ezt most fogod csak észrevenni. Ha benned is megvan ennek kibontakoztatására a hajlandóság, akkor miért ne adhatnátok erre egy lehetőséget?  Ezt az új szerelmi viszonyt az Univerzum november 11. és december 7. között támogatja. Egy másik lehetőség, hogy egyik barátod felajánlja, bemutat valakinek. Mondj igent!

Az Újhold a legfelső házadban lesz november 29-én, így karrieredben sikereket érhetsz el. Ha azon töröd a fejed, ezt hogyan fogod elérni, ne tedd, és ne aggódj. A lehetőségek maguktól találnak rád!

Hozd ki a legtöbbet a 2016 november havából, irányítsd Te a sorsod!

Tags: No tags