frabato-magus-husveti-valsztas

Válassz egy húsvéti tojást őrangyalod üzenetével!

Válassz egy húsvéti tojást őrangyalod üzenetével!

Válassz egy tojást Húsvét alkalmából. Az 5 tojás közül viszont 2 kakukk tojás, de a 3 tojás mindegyike Őrangyalod üzenetét hozza el neked!

Bármikor bármit is választassz az adott lehetőségek közül, az bizony mindig visszatükröz valamit!

Kérdésed van? E heti „valasszegy” játékom érkező üzenete most is választ ad aktuális problémádra! Segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat.

Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!
Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed!

A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod!
Majd válassz az 5  tojás közül egyet, de csak 3 rejt üzenetet számodra! Aztán görgess lejjebb, és megtudod, mit üzent neked a sors, Őrangyalod!

Válassz egy húsvéti tojást Őrangyalod üzenetével!


Lehetőségek: Válassz a sárga, a kék, a fekete, a zöld és a piros tojás közül!

Ha a sárga tojást választottad:

Fegyelmezett, józan és gyakorlatias ember vagy. Igaz? De gondoltál már arra, hogy ezeket a tulajdonságokat – bár erénynek számítanak – néha levetkőzhetnél? Ugyanis a környezetedben élők inkább merevnek és ridegnek jellemeznének téged tapasztalataik szerint!

Ha csak kicsit is egyet értessz velem, akkor fogadd meg a választott tojás általi Őrangyalod tanácsát: az elkövetkező szabadnapok megfelelő alkalom lehet a változásra, és arra, hogy ellazulj!

Persze ki akarsz tenni magadért, és mindenkinek a kedvébe járni az ünnep alatt, de valóban a roskadozó asztalra van szüksége a családodnak? Hidd el, mindezek nélkül – vagy legalább is kevesebb kajával – görcsölés nélküli lazább stílusodat a környezeted értékelni fogja!
Figyelj ösztöneidre, mert intuíciód most is jót akar neked. Vesd le az egyenruhád és merj néha elrugaszkodni a valóságtól! Nem bánod meg!

Ha a kék tojást választottad:

ez az egyik kakukk tojás – nincs most üzeneted!

Ha a választott tojásod kakukk tojás, ne gondold hogy az rossz dolog! Csupán csak annyit jelent, hogy Őrangyalod most nem jelez számodra!

Ha a fekete tojást választottad:

Talán mintha sejtenéd, de még nem vagy teljesen a tudatában annak, hogy egy hatalmas változás kezdődött meg körülötted! Olyan folyamatok indultak már el és kavarognak most is, melyek hatása ugyan nem holnap már, hanem majd a távoli jövőben lesz érezhető, de kimenetelük mindenképpen pozitív lesz a számodra!

Tudni fogod majd akkor amikor bekövetkezik, hogy miért választottad intuíciód szerint ezt a tojást! Ugyanis most éppen egy válaszút előtt állsz céljaid beteljesüléséhez. Érdemes mérlegre tenned azt ahol jelenleg tartassz életutadon és ahova jutni szeretnél azzal, hogy ebben kik segítenek és kik húznak vissza téged!

Ha úgy érzed, hogy elégedetlen vagy a körülötted jelenleg is zajló eseményekkel, akkor bizony eljött az ideje annak, hogy előre lépj! Engedd el életedből azt, aki csak visszahúz téged!
Mert az elengedés ugyanis azt jelenti: hogy megérted azt, hogy vannak emberek az életedben, akik csak egy része a múltadnak, de NEM része a jövődnek!

Ha a zöld tojást választottad:

ez a másik kakukk tojás – Őrangyalod most nem jelez üzenetével neked!

Ha a választott tojásod kakukk tojás, ne gondold hogy az rossz dolog! Csupán csak annyit jelent, hogy Őrangyalod most nem jelez számodra!

Ha a piros tojást választottad:

Ha mostanában úgy érezted hogy nem sikerülnek a dolgaid, tudnod kell, hogy ez nem a te hibád! Vannak olyan időszakok, amikor a nálunk hatalmasabb erők, külső körülmények befolyásolják a történéseket, és ezek ellen nem tehetünk semmit.

De hamarosan ez megváltozik mert egy nagy áttörésre számíthatsz az életedben! És valószínűleg, ebben egy segítőre is találsz majd. Így végre hátad mögött hagyhatod az elmúlt nehéz időszakot!

Azt azért jó ha tudod, hogy minden rosszban van valami jó, és ez az időszak is ilyen volt, csak tisztába kell jönnöd azzal, hogy milyen élettapasztalattal lettél bölcsebb! Ha ezt értékként tudod kezelni, viszontagságaidért cserébe az élet sikerekkel jutalmaz majd!

Tags: No tags