frabato-magus-nap-eve

A 2017-es esztendő a Nap éve!

A 2017-es esztendő a Nap éve!

A 2016-os esztendő után, mely a lezárás és Mars éve volt, eljött a kezdet és a Nap éve. Hogy ez mit jelent a számodra?

Most megtudhatod mi vár rád 2017-ben! Vedd a kezedbe sorsod irányítását ha ezt eddig még nem tetted volna meg! Dönts és teremts a Nap évében! 2017 az öntudat és öntudatodra ébredés éve!

A legsötétebb éjszaka után is mindig felkel a Nap!


A Nap legfontosabb feladatai a 2017-es évben:

A Nap az 1.

Mi magunk is egy személyes, 1.-ek vagyunk!
Hiszen cselekedeteink, vagy éppen azok hiányából kialakult életünknek a felelősséggel, de mindenesetre egyedüli módon való elviselése. Persze mások döntései is befolyásolják az életünk alakulását, de döntéseinket alapvetően mi magunk hozzuk meg.

A 2017-es esztendő ráadásul számmisztika szerint is egy 1-es év!

1-es év, a KEZDET éve.
Szívd fel magad, mert most jött el a cselekvés ideje, hogy elkezd megvalósítani mindazt, amire mindig is vágytál! Ne várj tovább, merj előre lépni!

A Nap az eleve elrendeltetettség alapján a mivégre, milyen földi feladatra születtél kérdés ideje.

2017-ben, a Nap évében a legfontosabb teendőd, hogy önértékelésed erősítésével karmikus blokkjaidtól megszabadulj!
Ha van fejlődnivalód az önállóságban, nézz önmagadba és lépj. Keresd, a karmikus feladatodat az életben, és minden egyes nap tegyél magadért valamit!

Megváltoztathatod sorsodat, fejlődhetsz, pláne, ha e nem vagy elégedett az eddigi életeddel.
Az idei évben alkalmad adódik formálódni, tanulni, a céljaid, vágyaid, álmaid beteljesüléséhez vezető úthoz felnőni. Tehát nem árt ha tudod, hogy merre is akarsz menni.

Céljaid meghatározásában hallgass belső intuíciódra, ne mások szerint döntsd azt el. De ne csapd be magad!
Tanulj! Így tudsz hosszútávon érvényesülni.

Te tudod már hogy mi az életfeladatod, a karmád?

A számmisztika tana abban is segíteni tud neked, hogy felhívja a figyelmed az aktuális éved életfeladatára! Ezt nevezzük a  személyes évszám odnak. Ha szembe nézel az adott éved karmikus feladatival és sikeresen meg is oldod azokat, akkor ismét feljebb tudsz lépni saját fejlődési létrádon.

A Nap az Isteni tökéletesség.

A Nap évében a Te részedről is szinte a tökéletességedre lesz majd szükséged. Persze mi emberek a tökéletességre csak törekedni tudunk, de ha a te a magad részéről mindent beleteszel, ráadásul a te saját önmagad megalkotásában, akkor a kívánt segítséget is megkapod az égiektől, Istene(i)dtől, az Univerzumtól!
És még én is leszek!
Bizonytalanságaidat, hitedet adó, -tartó inspirációimmal, lelki és mágikus tudományok segítségeimmel, írásaimmal segítek, hogy önbeteljesítő utadon egyre magabiztossabbá válj!

A Nap az Egó, az öntudat, a tudatosság, a személyiségfejlődés, az intelligencia szimbóluma.

Gyermekkorunkban mindannyian elképzeljük, hogy milyen jó is lesz majd felnőttként élni az életet…
Nos ami biztos ezügyben, hogy se a fehérlovon érkező herceg se az a bizonyos béka aki egy csók után királyfivá változik át, de még a 3 kívánságot beteljesítő aranyhal sincs mindenki sorsában.

De ez így van jól, hidd el! Akkor se keseregj emiatt, ha eddig esetleg erről álmodoztál volna.
Viszont ha változtatni akarsz a jelenlegi életeden, akkor mindenképp lépnek kell!

A 2017-el a Nap évével eljött a   legalkalmasabb idő, hogy megtedd az első lépéseidet ezen az úton.
Első és legfontosabb feladatod az, hogy a múltad bizonyos részeit le kell zárnod, elengedned!
Majd pedig személyes stratégiád precíz kidolgozása az életterved megvalósításához!

A Nap a legnagyobb erő.

Bár ez az év pont egy egyszémely projekt, az ember alapvetően mégis csak társas lény. Muszáj az életünk társasági szintjén is megfelelnünk. 2017-ben is!
Nem szabad elhanyagolnod a családtagjaidat, szeretteidet, barátaidat, a számodra fontos embereket idén sem. De mindenképp jelezd feléjük előre a félreértések elkerülése miatt, hogy önfejlesztő időszakodban vagy.

Az igaz barátaid ezt meg fogják érteni, sőt még segíthetnek is utad közben, mert egy-egy depisebb napodon jó lesz majd töltekezni a társaságukkal. Karmikus lélektársadra, az  ikerlángod ra is felfigyelhetsz – rátalálhatsz, akivel egy más dimenzióbéli, sokkal mélyebb emberi kapcsolatot is megalapozhattok.

Vér szerinti rokonaiddal is igyekezz ápolni kapcsolataidat, mert fontos, hogy az érzelmi hátteredről is gondoskodj! Talán nem is gondolnád, de a multad, a családi és eredendő karmád elemzése a jövőd és önmegvalósításod sikerességének egyik kulcseleme!

Sok esetben tapasztalom a vendégeimnél is, hogy a múltbéli, lezárandó karmikus blokk, pont innen,  a családból ered. Leggyakrabban a gyerekkorból maradnak még mindig fájó sérelmek és megbeszéletlen kérdések és/vagy válaszok. De akár már felnőttként is elszenvedhetőek hasonló, kapható – adható családi karmikus terhek!

A Nap a Férfi, a Hold a Nő. Nincs egyik sem a másik nélkül. A Hold is csak a Nap miatt ragyoghat.

A Nap éve valójában az önmegvalósítás időszaka és nem kimondottan a párkapcsolat áll a fókuszban ebben az évben.
De szerinted azt az embert, aki még önmagával sincs tisztában, sőt még jó viszonyba sem ápol saját magával, azt az embert vajon ki szeretheti?

Pláne olyan módon és úgy értékelve amire minden egyes ember vágyakozik szíve szerint!
A válaszomat nem is írom le, csak a megoldást.

Ez az év mindannyiunk számára tartogat egy másik feladatot/lehetőséget is, mert a szerelem és elkőteleződés éve is 2017!

Akár szingliként élsz jelenleg, vagy a párodat keresed vagy a kapcsolatod megmentésén dolgozol éppen de akár lubickolhatsz is egy csodás párkapcsolatban.
Ön-megismerésünk, -fejlődésünk, -elfogadásunk útján ahogy a belső világunk formálódik, alakul és tisztul, azzal együtt a külső világunk is! Ahogy azt mi látjuk, és ahogy mások látnak minket. A szerelemért pedig tenni kell! Mindig. Még akkor is ha már megvan a nagy Ő!
Magabiztosságunkkal, önszeretetünkkel és kisugárzásunkkal kapjuk meg azt az esélyt, amivel abban a szerelemben élhetünk nap mint nap, amire valójában vágyunk! Amitől azt kapjuk viszont hogy vele és általa teljesedünk ki és válunk teljes egésszé!

Az előző év, mely szintén a Nap éve volt, az a 2010-es esztendő volt.
A következő pedig 2024-es év lesz


Ha a Nap évében születettél, ezek az általános jellemzőid

1940; 1947; 1954; 1961; 1968; 1975; 1982; 1989; 1996; 2003;

Öntudatos természetesség, tekintélyt parancsoló kinézet, dacos de szilárd jellem. Nagyvonalú természetû, befolyásos állást keresõ, aki el is éri a társadalmi felemelkedést. Felelõsségteljes, segítõkész. Feltétlenül a titokzatosság központjában akar állni. Erõs erotikus hatással bír, a másik nem körében sikeres. Örökség, szerencse, váratlan sikerek várományosa.

Tags: No tags