Három kérdés Frabatohoz

Mónika kérdése

„3 hónapja halt meg az édesanyám. Betegsége vége felé már beszélni sem tudott, de a szemében láttam, hogy mondani akar nekem valamit. Hogyan tudnám felvenni vele a kapcsolatot?”

Frabato válasza:

Szeretteink elvesztése nagyon fájdalmas dolog, de nem az elhunytnak a legrosszabb, hanem a családtagoknak. Hozz egy fotót édesanyádról, és abból meg tudom mondani, üzenni akart-e neked valamit, hol van most, és hogy érzi magát.


Bertalan kérdése

„Évek óra húzódik egy perem, és két esélyes, hogy mi lesz a végkimenetele. Tudnék tenni valamit, hogy az én javamra döntsön a bíróság?”

Frabato válasza:
Sikermágiával természetesen tudjuk befolyásolni a kétséges per kimenetelét, és el tudjuk érni, hogy számodra kedvező döntés szülessen. Ahhoz, hogy segíteni tudjak neked, mindenképpen szükséges a személyes találkozó. A legjobb az lett volna, ha a per legelején fordulsz hozzám, mert az időnek minden mágiánál szerepe van- így nem húzódott volna évekig a pered-, de sohasem késő, és általában a mágiával gyorsan, jó eredményeket lehet elérni.


Andrea kérdése

„Már hónapok óta árulom a vidéki házamat, mert szeretnék Pestre költözni, hogy a fiamék közelében lehessek, mert nemsokára megszületik a kis unokám, és kell nekik a segítség. Hogyan adhatnám el minél gyorsabban jó áron a házamat, hogy Pesten fussa belőle egy kis lakásra?”

Frabato válasza:
Megfelelő technikákkal, a sikermágia segítségével pozitívan lehet befolyásolni egy ház eladását. Gyere el hozzám, hozz egy képet a házadról, abból meg tudom mondani, mit kell ahhoz tenned, hogy minél hamarabb elkeljen a házad, sőt az új lakás kiválasztásában is tudok segíteni, hogy jó áron juss hozzá, és olyan rezgések legyenek benne, amik mellett például jól fog tudni aludni a kis unokád.

Shopping Basket