Nem tudod eldönteni mi a horoszkópjegyed, mert jegyváltó napokban születtél?

Ikrek-Rák

Ha június 17. és 23. között születtél, akkor Te is a Ikrek-Rák jegy szülötte vagy! 

Az Ikrek jegynek az általánosan meghatározott időszaka május 21 és június 21 között van, és azt, aki június 22-én látta meg a napvilágot már az Rák jegy szülöttjének tartják. De természetesen ezek a dátumok egyáltalán nem kőbe vésett adatok. Biztos te is sokszor elgondolkodtál már ezen, mert nem egyértelmű számodra sem, hogy akkor mi is a te asztrológiai jegyed.

Kíváncsi vagy arra, hogy milyen hatással volt rád születésed pillanatában egy Levegő és egy Víz jegy energiái keveredtek a levegőben? Ha e két horoszkópjegy váltó napjaiban születtél, akkor az biztosan elmondható rólad, hogy igazán inspiráló emberke vagy, aki egyszerre vicces és vidám, ugyanakkor ragaszkodó és gondoskodó is.
Mi mondható még el a Ikrek-Rák  kevert jegyben születettről?

Az Ikrek- Rák jegyváltó napok szülöttjeként vicces, kíváncsi, gyengéd, érzékeny, és inspirálóan hatsz másokra.  Érdemes odafigyelned, mert könnyen válhatsz egykedvűvé, vagy épp túl érzelmessé, és fenyegethet a depresszió, valamint az önpusztító életmód.

Az Ikrek gyorsasága és pulzáló energiája a Rák lassabb és átgondoltabb természetével kombinálva egyszerre tesz könnyeddé és éles eszűvé.  Az Ikrek fáradhatatlanságát remekül kiegyensúlyozza személyiségedben a Rák érzékenysége, így a lelked mások számára igazán gyönyörű.

Imádod a történelmi, filozófiai témájú könyveket, szeretsz új recepteket kipróbálni, vacsorákat adni, és gyerekekkel játszani.

Mindig szükséged van valakire, akit szerethetsz. Ha nincs senki, akit kényeztethetnél, könnyen válhatsz egykedvűvé, depresszióssá.
Próbáld meg tudatosan kerülni a depressziót okozó helyzeteket, és az önpusztítást. gondolj kevesebbet a saját igényidre, és a nehéz időkben törődj többet másokkal, így könnyebben túl tudsz lendülni a holtpontokon az életedben.

Shopping Basket