frabato-magus-tarot-jatek111main

Tarot játék Július 20.

Tarot játék Július 20.

Kérdésed van? Válassz egy…-et a mai lehetőségek közül, és ez a rendhagyó #frabatotarot játékom most is választ ad problémádra!

A „Frabatotarot” kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat. Nem dönt helyetted, csupán csak tanácsot ad. Ha rábízod magad az intuíciódra, a választott lapod üzenete által tudni fogod mit kell tenned!

Próbálj meg pár percre csak magadra figyelni, és pontosan megfogalmazni magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésed mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy értelmezni tudd majd a kapott válaszod! Válassz egy…-et mai lehetőségeid közül, görgess lejjebb, és megtudod, mit jelent az általad választott lap!

Válassz a delfin, az orca és a polip közül!

Saját sorsod lapjait is tudni szeretnéd?
Jelentkezz be személyes jóslásra:
+36 20 974 89 22

Ahhoz, hogy az ember ismét megértse a természet nyelvét, és megtalálja a helyét a világban, érdemes saját totem-állatával tisztába lennie. És ha jól kiismeri totemállatát és megtanul azonosulni vele, akkor bármikor képes lesz annak archetipikus energiáját megidézni, magáévá tenni azt és erősebbé lennie általa.
Totem nem csak állat lehet – a lényeg az, hogyha valaki egész életében erős kötődést érez bármilyen természeti állat, növény vagy tárgy fizikai valójához, energiájához.
Tehát a Te személyes kedvenc állatodnak is valami fontos tanítani valója van számodra. És az az állat amelyik pedig inkább félelmet kelt benned, az a Te „kísértő totem”-ed. Ha képes vagy szembe nézni a félelmeiddel, onnantól ezektől az állatoktól sem fogsz már a való életben félni, mert a rád való hatalmukat, varázserejüket így saját szolgálatodba irányítottad!

Esetleg támadt már rád egy állat az életed során?

Ő, a Te totemszellemed volt, aki így ellenőrzte, hogy képes-e élni a kapott természeti erővel.

 

– a delfin a műugrást
– az orka az óriás-toronyugrást
– a polip pedig a vízilabdát
– szimbolizálják alkotójuk – Szőke Gabor Miklós – által


DELFIN:

A delfint a tenger angyalának is nevezik. Gyengédséget, telepátiát, életvidámságot jelképez. Békét, harmóniát, gyógyulást, univerzális szeretetet és örömöt hoz az életedbe. Általánosan megmenekülést, és szerencsét jelent. A delfin segítségével más világokból származó erőkkel töltődhetsz fel. Meditálj, mélyedj magadba, és engedd magadhoz az univerzum erőit. Bízd magadat a belsőd irányítására! A delfin felszabadító álmot is hozhat, érdemes mostantól figyelned az álmaidat. Felszólít a természetfeletti képességeid fejlesztésére is, mint telepátia, lélekgyógyítás.
Mivel nagyon kommunikatív és játékos, a problémád megoldásához ez a kulcs! Ezt kell most átvenned tőle. Nyiss a környezetedben élők felé, és legyél könnyed! A számodra fontos információ lehet, hogy egy beszélgetés során fog rád találni. De arra is figyelmeztet, hogy ne láss többet a dolgokba, mint amennyi valóban van bennük.


ORKA:

Az órka – gyilkos bálna – az óceán legjellegzetesebb állata. A vizek hatalmát, az egyéni és univerzális regenerációt, de az elnyelő sírt is képviseli. Az elefánthoz és a teknőshöz hasonlóan a világ hordozója. Ahogy a muszlim hagyományban ábrázolják: a föld egy angyal vállán, az angyal egy sziklán, a szikla egy bálnán, a bálna a vízen, a víz a levegőn, a levegő a sötétségen nyugszik, és az egész szerkezet a bálna mozgásától függ. Ősi legendákban ahogy a tengerészek szigetnek nézték a tengerben úszó bálnát és ahhoz kikötötték hajójukat, az állat lehúzta őket a mélybe. ~ itt a gonosz szimbólumaként, ahogy a kárhozat felé vonja az embereket. Gyomra halál és újjászületés is egyben.
Az állatok a szellemi világ hírnökei. Az erőt adó állatok választanak ki bennünket azáltal, hogy megmutatkoznak, és nem fordítva. Spirituális fejlődés, ősi tudás, távkommunikáció, a Lélek útja, az alkotás, az ének hatalma, a belső mélységek megelevenedése.
A bálna visszavezet az eredethez, ahol belénk áramolhattak az ősi ismeretek. Arra ösztönöz, hogy vonulj kicsit vissza bensőd legmélyebb zugaiba, adj időt magunknak, annyit, amennyire csak szükséged van, és horgonyozz le saját középpontodban. Arra buzdít, hogy gyógyítsd meg az önbizalmad sérelmeid!
A bálna arra ösztönöz, hogy muszáj megerősödnöd, és akkor feltétel nélkül bízhatsz intuitív, belső hangodban – mert benned van ez az erő!
A bálna abban is segíthet, hogy megszabadulj megrögzött kapcsolataidól és a régi függőségeidtől, segít rátalálni a kellő távolságtartásra azokkal az ügyekkel szemben, amelyek nem egyeznek a rendszereddel; így megtalálhatod magadban a nyugalmat és a védettséget!


POLIP:

A buddhisták szerint az örökös regenerálódás megtestesülései; a
titokzatos, testük színét változtatni tudó polipok a gerinctelen állatok legintelligensebbjei
De a polip bölcsességet, az alkalmazkodást, a probléma megoldó képességet és a sokszinűséget jelképezik.
Ha álmodban jelenik meg a polip: a tudat által kontroll alatt egyáltalán nem tartható ösztönök világát jelképezik, melyeknek az álmodó teljességgel kiszolgáltatottnak érzi magát. Veszély. Agresszió. Érzelemmentesség. Embertelen ösztönök. Pusztítás. Az emberi szellem elnyeletésének veszélye. Ha pedig álmodban elnyelődsz, de megölöd a szörnyet, vagy az kilök magából: akkor egy krízisekkel kísért változási folyamatban élsz.


Ha több kérdésed is van, vedd igénybe itt az oldalamon az ingyenes jóslás lehetőségét! 5 választható TÉMA körben, és BŐVEBB üzenettel ad választ neked, a bármikor felmerülő aktuális kérdésedre a tarot jóskártyák által. Ez a lehetőség továbbra is INGYENES, nem kell regisztrálnod sem hozzá, és minden nap 0-24 órában a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy az asztali számítógéped, a laptopod vagy a mobilod áll rendelkezésedre. Csupán csak net kapcsolatra van szükséged!

Tags: No tags