Frabato Gyertyamágia – A négy elem mágiája

Biztos Te is kívántál magadnak valamit, mielőtt elfújtad a gyertyákat a szülinapi tortádon. Hogy mit miért és hogyan kellene csinálnod, fel se merült kérdésként se. Így láttad másoktól is, otthon is mindig így csináltátok.

Egyetlen dolog volt csak fontos, de az nagyon, hogy amit kívántál, az bizony meg is valósuljon! Talán eszedbe se jutott mint lehetőség se, hogy az is megtörténhet, hogy nem kapod meg azt a játékot, amit kértél. Kértél valamit, megkaptad, amit kívántál azt a kezedben tartottad. Tudatosság nélkül tökéletesen beteljesedett!

Ha végiggondolod, a születésnapi gyertya rituálé is a mágia három alapelvén nyugszik:
• Határozz meg egy célt.
• Képzeld el a végeredményt.
• Fókuszálj a szándékodra, akaratodra, és az eredményre

Most azonban nem csak reménykedhetsz abban, hogy elérhetsz valamit, hanem kifejezheted határozott céljaidat.Én imádok gyertyákat használni a munkáim során!  És azok is akik a segítségemet kérik, és együtt oldjuk meg személyes problémájukat, ők is gyakran kapnak tőlem „házi feladatként” gyertyamágia leírást, amit utasításom szerint kell elvégezniük!

Miért hat a gyertyamágia?

A gyertyákban egyszerre van jelen a 4 elem. A Föld maga a gyertya, A Víz a folyékony viasz, a Tűz a gyertya lángja és a Levegő a gyertya hője. Az ötödik elem pedig Te magad vagy! A rituáléval létrehozott teremtő akarat.

De! Ne feledd a hatás és visszahatás törvényét. Soha ne akarj rosszat, ne árts más(ok)nak!


Milyen gyertyát használj?

A méret nem igazán számít, sőt a túl nagy gyertyák akár rosszul is elsülhetnek-, ha egy gyertya túl hosszan ég, eltereli a figyelmed a célodról, és ha magára hagyod, nem biztos, hogy eléred vele a kívánt hatást. Általánosságban fontos, hogy a mágiához ne használj olyan gyertyát, amit már egyszer meggyújtottál, tehát csak úgynevezett szűz gyertyát használj!

Ha egyszer egy gyertyát már meggyújtottak, az felvesz bizonyos rezgéseket a környezetéből, így negatív, vagy hatástalan mágiát eredményez.

És ami még szintén nagyon fontos, az a gyertya energetikai szintje.  Az üzletekben kaphatő gyertyákat mindig, minden esetben le kell tisztítani a rárakódott negatív energiáktól. Rengeteg ember érintette, pakolta, különböző gondolatokkal.

De ami még ennél is lényegesebb különbség az üzletekben kapható és  a tőlem megvásárolható gyertyák között, hogy a  gyertyáimat, én kimondottan erre a célra készíttettem, és nem is akárhol. Évente csak pár alkalommal öntetek gyertyákat, és én magam is mindig ott vagyok a folyamatnál. Aztán az elkészült darabokat egyenesen a Studiomba szállítom. Csak én érintem azokat, az én energiámmal kelnek életre.


Mikor végezd a mágiákat?

Bármikor, amikor azt érzed, hogy segítségre van szükséged. De mindig legyen elég időd, a ráhangolódásra, mert az is nagyon fontos! A Holdállást is vedd figyelembe, használd ki mérhetetlen energiáját! Újholdkor érdemes építő jellegű, termékenységgel, sikerrel, védelemmel, szeretettel, egészséggel kapcsolatos mágiát végrehajtanod.

Telihold idején romboló jellegű spirituális rituálé  ideje van, ide tartoznak a kötő és oldó, rontásokkal kapcsolatos dolgok(levétel), megszüntetése és megsemmisítése valamely dolgoknak. Fogyó hold idején koncentrálj arra, hogy megszünjenek a célod elérését megakadályozó problémák, növő hold időszakában pedig a sikerre összpontosíts.

De a 10 milliószorosos napokat, Szuperholdállásokat is használd ki mindenképp!


Hány szálat kell égetned?

Ez elég összetett kérdés. Persze használhatsz egyszerre több színű gyertyákat is .
De bonyolultabb rituálékhoz a Mágus az, aki a kombínációt meg tudja neked személyreszabottan mondani.


Milyen színű gyertyát válassz?

Ha a színeket nézzük, a különböző színű gyertyákat különböző mágikus célra használjuk.  A következő összefoglalás lesz segítségedre lesz:
• Piros: Szexualitás, szenvedély, vágy, bátorság, életerő, karrier, célok, hajtóerő,
• Rózsaszín: Vonzerő, báj, szerelem, fiatalság, törődés, kondoskodás, erkölcs
• Narancs: Vonzalom, bátorítás
• Arany: Isten(ek), Univerzum, általános sikerek,, üzleti törekvések, ingatlan-üzleti-jogi ügyek, értékesítések, igazságszolgáltatás, költözés, győzelem, boldogság
• Sárga: Féltékenység elhárítása, meggyőzés, önbizalom, csábítás, mentális gátak átörése, memória, logika, tanulás gyorsítása, önbizalom,  védelem
• Világoszöld: Harag, gyávaság,
• Zöld: Anyagi sikerek, haszonszerzés, bőség, termékenység, szerencse, fizikai gyógyulás
• Világoskék: Egészség, gyógyítás, higgadtság, türelem, megértés, lezárt kommunikációk megnyitása, spirituális inspiráció
• Sötétkék: Depresszió, indulatosság és sebezhetőség
• Lila: Harmadik szem, ambíció, erő, becsvágy, függetlenség, bölcsesség
• Barna: Barátság, elveszett tárgyak, földdel-természettel, vagy állattal kapcsolatos mágiák
• Fekete: Kötés mágiák, rontás dolgok, ellenség legyőzése, védelem, negatív energiák taszítása,  függőségek száműzés, félelmek elűzése
• Fehér: Oldásos dolgok, tisztaság, béke, igazság, őszinteség, újrakezdés
• Ezüst: Intuíció, telepátia, jövőbelátás, megérzések, álmok, magány megtörése, holddal kapcsolatos mágiák
• 2 színűek, Piros/Fekete, Fehér/Fekete, Zöld/Fekete, Arany/Fekete: Sorsfordító gyertyák


Hogyan  alkalmazd a gyertyamágiát?

Nagyon körültekintő légy a helyszín kiválasztásakor, hisz tűzzel dolgozol!
Kapcsolj ki minden zavaró zajt, ez az időszak csak rólad szóljon. Meditálj, hangolódj rá a rituáléra.
Használhatsz kellemes zenét, füstölőt. Érezd jól magad.

Fogd a kezedbe a gyertyát, és kezd el  a gyertya „felszentelését”. Ami egy illóolajos kezelés, ezzel  teremted meg a kapcsolatot közted és a gyertya között. Más szóval, megváltoztatod a gyertyát a saját energiáiddal és személyes rezgéseiddel, és közvetíted a gyertyának kívánságodat, törekvésedet, mielőtt meggyújtod azt. A gyertya felöltöztetéséhez valamilyen természetes olajra lesz szükséged,  pl. grapefruit mag olaj kivonatot használhatsz, mert annak nincs illata.

Az olajos kezelést mindig a gyertya tetején kell kezdeni, és lefelé haladva a közepéig bedörzsölni a gyertyát az olajjal. Ez után a gyertya aljáról kezdeni, és a közepéig szintén átdörzsölni olajjal.

Bizonyos mágiáknál az illóolajos átkenés után még bele kell forgatni a gyertyát valamilyen gyógynövénybe is.

A legalapvetőbb gyertyamágia, amikor egy papírra ráírjuk az elérni kívánt célt, mely természetesen összeegyeztethető a gyertyával elérhető céllal. Például anyagi mágiánál ráírjuk a papírra, hogy „Anyagi biztonságban fogok élni”- ehhez vagy zöld, vagy aranyszínű papírt válasszunk, és ugyanilyen színű gyertyát. Amikor leírod a célod, képzeld magad elé. Képzeld el a cél megvalósulását különböző élethelyzetekben. – Párra lelsz? Fizetésemelést kapsz? Új munkát találsz? Visszaadja neked valaki a kölcsönt?

Ha elírtad a célod, hajtsd össze a papírt, eközben mindvégig koncentrálj a célra. Ez után tartsd a papírt a gyertya lángjába, és addig tartsd ott, ameddig csak lehet (úgy, hogy ne égesd meg az ujjaidat), majd tedd egy tűzálló tálba, vagy hamutálba, hogy a papír maradéka magától elégjen. A gyertyát hagyd teljesen végig égni. Ha a gyertya leégett, dobd ki, és ne tartsd meg a maradékát!

Köszönd meg Istene(i)dnek, az Univerzumnak hogy kívánságod meghallgattatott.
Ha valamiért nincs lehetőséged végigégetni a gyertyádat, oltsd el. De sose fújd el!

Shopping Basket