frabato-magus-jegyvalto-rak-oroszlan2

Rák, vagy Oroszlán? Jegyváltó napokban születtél?

Rák, vagy Oroszlán? Jegyváltó napokban születtél?

Rák-Oroszlán

Ha július 19. és 25. között születtél, akkor Te is a Rák-Oroszlán jegy szülötte vagy!

A Rák jegynek az általánosan meghatározott időszaka június 22 és július 22 között van, és azt, aki július 23-án látta meg a napvilágot már az Oroszlán jegy szülöttjének tartják. De természetesen ezek a dátumok egyáltalán nem kőbe vésett adatok. Biztos te is sokszor elgondolkodtál már ezen, mert nem egyértelmű számodra sem, hogy akkor mi is a te asztrológiai jegyed.

Kíváncsi vagy arra, hogy milyen hatással volt rád születésed pillanatában az, hogy az érzékeny Rák, és a drámai Oroszlán jegy találkozásánál születtél? Ha e két horoszkópjegy váltó napjaiban születtél, akkor biztosan elmondható rólad, hogy elég ellentmondásos a személyiséged tele hullámhegyekkel és hullámvölgyekkel.

Mi mondható még el a Rák-Oroszlán  kevert jegyben születettről?

A Rák- Oroszlán jegyváltó napok szülöttjeként egyik pillanatban még visszahúzódó és félénk vagy, a következő percben viszont kitör belőled a dráma királynő.  Ez amiatt van, mert a víz (Rák) és a tűz (Oroszlán) jegy jellemzői egyszerre vannak jelen benned. Nagyon nagy önfegyelem kell ahhoz, hogy ezek a tulajdonságok kellemes elegyet alkossanak.
Ha képes vagy rá, hogy megtaláld magadban az egyensúlyt, akkor életed tele lesz szeretettel, és hosszan tartó kapcsolatokkal.

Nagyon sok szeretet van benned, kreatív vagy, vidám és szenvedélyes, ugyanakkor néha kissé túl intenzív, drámai, és független személyiség.

Nagyon figyelj oda arra, hogy ügyesen egyensúlyozz az extrém hullámhegyek és völgyek között, ne légy túlérzékeny, vagy túl intenzív.
Imádsz szeretni és szeretve lenni, így minden kapcsolatod, mely elmélyül, tartósnak bizonyul. A Rák- Oroszlán jegyváltó szülötteknek általában nagy családjuk van.

Mindig szükséged van valamilyen nagy, és nemes célra, amit beteljesíthetsz, így el tudod kerülni saját személyiséged szélsőségeit.

Szeretsz segíteni másokon, ez egy remek módja annak, hogy megtaláld a belső békéd.
Hasznos lehet számodra a jóga, vagy valamilyen önkéntes munka, mert ha másokkal van kapcsolatod, van hozzájuk kötődésed, nem esel szélsőségekbe.

Tags: No tags