frabato-magus-harom-kerdes-frab1

Három kérdés a jövőről Frabatohoz

Három kérdés a jövőről Frabatohoz

Petra kérdése

Ez lesz az utolsó lehetőségem, hogy levizsgázzak, és ha ez a vizsgám sem sikerül, akkor abba kell hagynom az egyetemet. Nagyon félek ettől a vizsgától, többet nem bukhatok meg! Hogyan húzhatnék olyan tételt, amivel biztosan átmegyek?

Frabato válasza:
Sikermágiával ez a probléma megoldható. Kár, hogy nem fordultál már az első bukás után hozzám, mert a vizsgák kimenetelét nagymértékben tudjuk befolyásolni. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy mostantól majd nem kell tanulnod, de mindig vannak kedvező és kedvezőtlen lehetőségek, és a mágia segít megtalálni a számodra kedvezőbb tételeket, hogy átmenj a vizsgákon. Keress meg, és elmondom, mit kell ahhoz tenned, hogy most ne nyúlj mellé!


Gréta kérdése

A párommal a válásom után ismerkedtem meg. Ő is elvált, így mindketten tudjuk, mit nem akarunk egy kapcsolattól. Nagyon jól megvagyunk, és nagyon szeretem őt, de olyan a munkája, hogy sok nővel találkozik nap, mint nap, és szebbnél-szebbekkel! Bevallom, elég féltékeny típus vagyok, és nem szeretném valaki más miatt elveszíteni őt. Hogyan tarthatnám meg a párom?

Frabato válasza:
A féltékenység megmérgezheti a kapcsolatotokat, és te is sokkal feszültebb leszel, ha folyton arra gondolsz, a párod épp más nőkkel dolgozik együtt, de természetesen egy válás után érthető, ha bizalmatlan vagy. A szerelmi kötés megoldaná a problémádat, és nem kellene többet erre a kérdésre pazarolni az energiáidat. Hozz egy fotót a párodról, ebből én 100%-os megoldást tudok neked mondani a problémádra, így biztos lehetsz benne, hogy mindig te leszel neki az első, és legfontosabb nő!


Feri kérdése

Szerelmes vagyok egy lányba, aki viszont szeret, de a szülei nem engedik, hogy velem legyen, ezért csak titokban tudunk találkozni. Hogyan puhíthatnám meg a szüleit, hogyan érhetném el, hogy együtt lehessünk, és lássák, én nem akarok rosszat a lányuknak?

Frabato válasza:
Amit leírtál, az a modern Rómeó és Júlia története, és sajnos sokan fordulnak hozzám hasonló gondokkal. Valószínűleg ezt a lányt túlféltik a szülei, de van arra lehetőség, hogy megoldjuk a gondodat, de ehhez mindenképp szükségem van a lányról egy fotóra. Speciális a problémád, és ehhez különleges megoldásra van szükség. A fotóból meg tudom neked mondani, hogy mit kell tenned, és mennyit kell várnod, hogy a lánnyal legálisan is együtt lehess.

Tags: No tags