Gábor, Klára, Katalin kérdése Frabatohoz

Gábor kérdése

A szerelmi életem maga a csőd! Ha megtetszik nekem valaki, akkor arról mindig kiderül, hogy vagy férjnél van, vagy tartós kapcsolata van, vagy már volt férjnél többször is, és 3 gyereke van. Ha találok egy hozzám való nőt, aki egyedülálló, és még gyereke sincs, akkor neki meg én nem kellek. Lesz még valaha normális kapcsolatom?

Frabato válasza:

A magány lassan felemészti az embert, mert úgy érzi, nincs lehetősége a boldogságra, nincs kivel megosztania örömét és bánatát. Lehet, hogy szerelmi életeden rontás van, mert egy előző kapcsolatból azt valaki-egy elégedetlen hölgy- rád tette, vagy rád rakatta. Az is elképzelhető, hogy a karmádon blokk van ezen a területen. Ezeket mind meg tudom mondani egy személyes találkozó alkalmával, és akkor közelebb kerülünk a megoldáshoz, hogy minél előbb hozzád illő társra találhass.


Klára kérdése

Úgy érzem, nekem semmi sem sikerül. 2 évig voltam állás nélkül, mire végre találtam egy nem túl jól fizető munkát, de legalább lett munkahelyem, és állandó bevételem. 3 hónapig dolgoztam ott, de ma elbocsájtottak. Félek, hogy megint évekig nem találok munkát. Kérem, segítsen!

Frabato válasza:

Sajnos előfordult már, hogy valaki hasonló problémával fordult hozzám, és kiderült, az előző munkahelyén egy rosszakarója rontást tett rá saját céljai elérése érdekében, így az illetőt szinte minden munkahelyéről még a próbaidő lejárta előtt menesztették. Lehet, hogy a te esetedben is erről van szó, de az is elképzelhető, hogy egy karmikus blokk áll ennek a hátterében. A jó hír az, hogy az ilyen rontás levehető, és a blokk is feloldható, így az eredményt nagyon hamar észre fogod venni. A személyes konzultáció ezekre a kérdésekre választ ad, és közös munkával meg tudsz szabadulni ettől a negatív hullámtól, és ismét sikeres lehetsz szakmailag.


Katalin kérdése

A válság előtt volt egy jól menő vállalkozásunk, és hitelre vettünk egy szép házat, meg egy autót. A válság után még úgy-ahogy tudtuk a dolgainkat fizetni, de mára minden tartalékunk elfogyott. Hogyan tudnánk kitörni ebből a nehéz anyagi helyzetből, hogy legalább megközelítően úgy éljünk, mint a válság előtt?

Frabato válasza:

A gazdasági válság sok családot megviselt anyagilag. Sokan keresnek meg engem ilyen, és ehhez hasonló problémákkal. Pénzmágiával nagymértékben lehet javítani az anyagi helyzeteteken. Itt külön jó, hogy családi vállalkozásotok is van, hiszen így nem csak a személyes anyagi ügyeidre tudunk mágiát készíteni, hanem a vállalkozás jövőjét is meg tudjuk alapozni, hogy sikeres legyen. Egy személyes konzultációt követően sokkal részletesebb képet kapunk majd arról, hogy mit kell ahhoz tenni, hogy ez a nehéz helyzet minél hamarabb megoldódjon.

Shopping Basket