Nóri, Olívia és Júlia kérdése Frabatohoz

Nóri kérdése

2008 óta vagyok férjnél, és a férjemmel nagyon jó a kapcsolatunk. A házasságunkat csak egy dolog árnyékolja be, és az az anyósom folyamatos jelenléte. Minden nap felhívja a férjemet, minden hétvégén eljön látogatóba, és mindenbe beleszól: a gyereknevelésbe, a háztartásba, a pénzügyeinkbe. A férjem pedig issza szavait, és amikor a Mama megjelenik nálunk, utána mindig összeveszünk ezek miatt, mert sajnos mindig az ő pártját fogja. Bármennyire is szeretem a férjem, nem tudom, meddig bírom még az anyósom zsarnokoskodását.

Frabato válasza:

Sajnos sok remek házasság megy tönkre egy ilyen jóravaló anyós miatt. De ne aggódj, van megoldás. Speciális eszközökkel-személyre szabottan- tudunk találni anyósodnak valami olyan elfoglaltságot, ami eltereli rólatok a figyelmét, illetve a férjedet egy jól célzott szerelmi kötéssel melléd tudjuk állítani, és az után nem a Mamának ad majd mindig igazat. Ehhez szükséges mindenképp az egész családról egy fotó, mert az alapján tudok személyre szabott megoldást találni a problémádra.


Olívia kérdése

 

Eltávolodtunk a lányommal, amióta új élettársa van. Eddig minden hétvégén meglátogatott minket, de amióta ez az ember belépett az életébe, hanyagolja a családját, minden pénzét rákölti, teljesen tönkreteszi őt az a férfi. Hogy segíthetnék a lányomnak, hogy ő is észrevegye, csak árt neki ez az új kapcsolat?

Frabato válasza:

Általában egy család egy harmonikus egységet képez. Akkor van gond, ha ezt az egységet egy oda nem illő személy felbontja, ahogy a ti esetetekben is történt. Ha a lányod valóban nem boldog e mellett a férfi mellett, akkor tudunk tenni róla, hogy kilépjen az életéből. Természetesen ezt ne úgy képzeld el, hogy a férfival valami rossz dolog fog történni. Éppen ellenkezőleg! A lányodat tereljük rá a helyes útra, felnyitjuk a szemét, és olyan lehetőséget biztosítunk számukra, ami külön útra tereli majd őket. Kellő körültekintéssel az ilyen jellegű családi ügyeket is problémamentesen meg lehet oldani. Hozz el hozzám a lányodról és a jelenlegi párjáról egy fotót, és segítek neked helyreállítani a családi békét!


Júlia kérdése

27 év házasság után elhagyott a férjem. Rá sem ismerek, egyik napról a másikra kifordult önmagából, és elköltözött. Hogyan kaphatnám és változtathatnám őt vissza?

Frabato válasza:

A hosszú házasság szoros köteléket jelent köztetek, ami átmenetileg a férjed részéről megbomlott. Vissza lehet őt fordítani, és a dolgok ismét olyanok lesznek, mint régen, ehhez csak a megfelelő mágikumra van szükség. Hozz egy személyes tárgyat, hajszálat a férjedtől, vagy hozd el a fotóját, és abból meg tudom neked mondani, hogy mit kell tenned, és mennyit kell várnod, hogy az életetek visszatérjen a régi medrébe.

 

Shopping Basket