Frabato pénzmágia – Miért lehet rá szükséged?

Frabato pénzmágia – Miért lehet rá szükséged?

Nagyon sokan kerestek meg mostanában a pénzmágiával kapcsolatban, hiszen mindannyian tapasztaljuk az egyre növekvő árakat, esetleg bevételkiesést, veszteséget. Nagyon sokan panaszkodnak, és el vannak keseredve, pedig a pozitív gondolatok, a hozzáállás, a tenni akarás és a mágia is a segítségünkre lehet a szűkösebb időkben.


Mit jelent a pénzmágia, és hogyan is néz ez ki a valóságban, miért lehet rá szükséged?

Kevesen gondolják, hogy a nehézkesebb anyagi körülményeik hátterében sokszor egy karmatikus blokk áll, ami megfelelő technikákkal, idő és energia ráfordítással rendbe hozható. Természetesen a pénzmágia hatása nem azonnali, hiszen a karmatikus blokk sem egyik pillanatról a másikra alakul ki.

Ha úgy érzed, mindent megtettél már annak érdekében, hogy jobb anyagi körülmények között élhess, de a nagy áttörés még nem következett be, akkor lehet, hogy nem véletlen, hogy most ezeket a sorokat olvasod.

A pénzmágiával szintén tudunk befolyásolni üzleti döntéseket, anyagi befektetéseket oly módon, hogy az a hozzám forduló számára pozitívan záruljon. Ehhez természetesen szükséges, hogy egy majdani befektetés előtt találkozzunk, vagy az üzleti tárgyalást megelőző héten, hogy legyen elegendő időnk a hatékony mágia elvégzéséhez.
A pénzmágia megkezdését minden esetben egy személyes találkozás és állapotfelmérés előzi meg, mely során feltárom, milyen karmatikus blokkal állhatunk szemben, és az adott probléma fajtájától függően, együtt célzott megoldást találunk a gondodra.

Shopping Basket