Hogyan vedd kezedbe az irányítást a sorsod felett?

Hogyan vedd kezedbe az irányítást a sorsod felett?

1. Fogadd el a valóságot.

A sorsod irányításához először el kell fogadnod, hogy ki vagy és hol tartasz most az életedben, a karmád útján.

2. Alakítsd át a gondolkodásmódod.

Ha elfogadtad a jelen valóságát, arra kell fókuszálnod, ahogyan gondolkozol, ahogyan a dolgokhoz hozzáállsz. Milyen negatív gondolataid vannak? Esetleg belekerültél egy olyan negatív spirálba, ahonnan úgy érzed nincs kiút? Erre kell rájönnöd, ezen kell változtatnod.

3. Engedd el a múltat.

Legtöbb negatív gondolatunkat a múltból eredő sérelmeink irányítják. Találd meg a rossz események okait, jelentőségét és értelmét, gyászold meg veszteségeidet, mert ez a továbblépéshez kulcsfontosságú.

4. Vizsgáld felül kapcsolataidat.

Vizsgáld meg a kapcsolataidat, és azokat, amelyek nem tesznek hozzá az életedhez, engedd el. Vannak mérgező kapcsolatok az életedben, melyek elszívják az energiáidat? Ha teheted, szabadulj meg ettől a tehertől.

5. Fedezd fel magadban az erőt, és azokat a dolgokat, amik erőt adnak.

Mindenki jó valamiben! Neked mik az erősségeid? A munkád, a főzés, a családod, a kertészkedés, a zene? Fókuszálj ezekre!

6. Nézz szembe a félelmeiddel!

Ha félelemben élsz, nem fogod tudni irányítani a sorsodat. Küzdj meg velük, mert akkor leszel igazán birtokában az életed irányításának, ha képes leszel arra, hogy félelmek nélkül hajtod álomra a fejed esténként.

7. Merj nagyot álmodni!

Tervezd meg a lépéseidet, tudd, hogy mit miért csinálsz, és legyél tisztában a korlátaiddal. Vizualizáld a céljaidat, és minden nap tegyél értük egy-egy apróságot!

Shopping Basket