Megmutatom nektek a gyertyáimat!

Megmutatom nektek a gyertyáimat!

Megmutatom nektek a gyertyáimat!

Miért hat a gyertyamágia?

A gyertyákban egyszerre van jelen a 4 elem. A Föld maga a gyertya, A Víz🌊 a folyékony viasz, a Tűz 🔥a gyertya lángja és a Levegő a gyertya hője. Az ötödik elem pedig Te magad vagy! A rituáléval létrehozott teremtő akarat.

De! Ne feledd a hatás és visszahatás törvényét. Soha ne akarj rosszat, ne árts más(ok)nak!


Milyen gyertyát használj a gyertyamágiához?

A méret nem igazán számít, sőt a túl nagy gyertyák akár rosszul is elsülhetnek-, ha egy gyertya túl hosszan ég, eltereli a figyelmed a célodról, és ha magára hagyod, nem biztos, hogy eléred vele a kívánt hatást. Általánosságban fontos, hogy a mágiához ne használj olyan gyertyát, amit már egyszer meggyújtottál, tehát csak úgynevezett szűz gyertyát használj! Ha egyszer egy gyertyát már meggyújtottak, az felvesz bizonyos rezgéseket a környezetéből, így negatív, vagy hatástalan mágiát eredményez.

És ami még szintén nagyon fontos, az a gyertya energetikai szintje. Az üzletekben kaphatő gyertyákat mindig, minden esetben le kell tisztítani a rárakódott negatív energiáktól. Rengeteg ember érintette, pakolta, különböző gondolatokkal, stb.

De ami még ennél is lényegesebb különbség az üzletekben kapható és a tőlem megvásárolható gyertyák között, hogy a gyertyáimat kimondottan erre a célra készíttettem, és nem is akárhol. Évente csak pár alkalommal öntetek gyertyákat, és én magam is mindig ott vagyok a folyamatnál. Aztán az elkészült darabokat egyenesen a Studiomba szállítom. Csak én érintem azokat, az én energiámmal kelnek életre.


Mikor végezd a mágiákat?

Bármikor, amikor azt érzed, hogy segítségre van szükséged. De mindig legyen elég időd, a ráhangolódásra, mert az is nagyon fontos! A Holdállást is vedd figyelembe, használd ki mérhetetlen energiáját! Újholdkor érdemes építő jellegű, termékenységgel, sikerrel, védelemmel, szeretettel, egészséggel kapcsolatos mágiát végrehajtanod. Telihold idején romboló jellegű spirituális rituálé ideje van, ide tartoznak a kötő és oldó, rontásokkal kapcsolatos dolgok(levétel), megszüntetése és megsemmisítése valamely dolgoknak.

Fogyó hold idején koncentrálj arra, hogy megszünjenek a célod elérését megakadályozó problémák, növő hold időszakában pedig a sikerre összpontosíts.

De a 10 milliószorosos napokat, Szuperholdállásokat is használd ki mindenképp!

Hány szálat kell égetned?

Ez elég összetett kérdés. Persze használhatsz egyszerre több színű gyertyákat is . De bonyolultabb rituálékhoz a Mágus az, aki a kombínációt meg tudja neked személyreszabottan mondani.

Milyen színű gyertyát válassz?

Ha a színeket nézzük, a különböző színű gyertyákat különböző mágikus célra használjuk.
A következő összefoglalás lesz segítségedre lesz:

 • Piros: Szexualitás, szenvedély, vágy, bátorság, életerő, karrier, célok, hajtóerő,
 • Rózsaszín: Vonzerő, báj, szerelem, fiatalság, törődés, kondoskodás, erkölcs
 • Narancs: Vonzalom, bátorítás
 • Arany: Isten(ek), Univerzum, általános sikerek,, üzleti törekvések, ingatlan-üzleti-jogi ügyek, értékesítések, igazságszolgáltatás, költözés, győzelem, boldogság
 • Sárga: Féltékenység elhárítása, meggyőzés, önbizalom, csábítás, mentális gátak átörése, memória, logika, tanulás gyorsítása, önbizalom, védelem
 • Világoszöld: Harag, gyávaság, Zöld: Anyagi sikerek, haszonszerzés, bőség, termékenység, szerencse, fizikai gyógyulás
 • Világoskék: Egészség, gyógyítás, higgadtság, türelem, megértés, lezárt kommunikációk megnyitása, spirituális inspiráció
 • Sötétkék: Depresszió, indulatosság és sebezhetőség
 • Lila: Harmadik szem, ambíció, erő, becsvágy, függetlenség, bölcsesség
 • Barna: Barátság, elveszett tárgyak, földdel-természettel, vagy állattal kapcsolatos mágiák
 • Fekete: Kötés mágiák, rontás dolgok, ellenség legyőzése, védelem, negatív energiák taszítása, függőségek száműzés, félelmek elűzése
 • Fehér: Oldásos dolgok, tisztaság, béke, igazság, őszinteség, újrakezdés
 • Ezüst: Intuíció, telepátia, jövőbelátás, megérzések, álmok, magány megtörése, holddal kapcsolatos mágiák
 • 2 színűek, Piros/Fekete, Fehér/Fekete, Zöld/Fekete, Arany/Fekete: Sorsfordító gyertyák
Tags: No tags