Nyári akció- energizáló karkötő ajándékba!

Nyári akció- energizáló karkötő ajándékba!

Látogass el hozzám tanácsadásra, szerelmi kötésre, vagy rontáslevételre, és legyen a tiéd az energizált piros szerencsehozó karkötő ajándékba!

📿Minden egyes karkötőt egy rituálé keretében személyesen energizáltam. Jelenleg korlátozott darabszámban elérhetők a karkötők, így érdemes minél előbb lecsapni a lehetőségre.


🎀Mire jó a piros karkötő, és hogyan viseld?
A piros karkötő távol tartja tőled a negatív energiákat, szerencsét hoz viselőjének, és védelmet nyújt az átok és szemmel verés ellen. Segítségével elkerülheted a balszerencsét, védelmet nyújt számodra az ellenségeiddel szemben, és a hosszú életet szimbolizálja.

Hölgyek a bal, az urak a jobb csuklójukon viselik!

📿Mi történik, ha elveszíted, vagy elszakad?
Ha szert tettél nálam egy ilyen szerencsehozó karkötőre, és esetleg elszakad, vagy elveszíted valahol, nem kell megijedned. Ez annak a jele, hogy a karkötőd már telítődött negatív energiával, így ő válik meg tőled. Ilyenkor új, energizált karkötőt teszünk fel.

Ha Te is szívesen viselnél egy ilyen karkötőt, jelentkezz be hozzám még júniusban, együtt megoldást találunk a problémádra, és ajándékba megkapod a karkötőt is! ☎️ +36209748922

Energizáló karkötő- postázással is!

A nyári, energizáló karkötő akciómmal kapcsolatban sokan kerestetek meg azzal, hogy szeretnétek ilyen karkötőt, de a távolság miatt nem tudtok személyesen eljönni hozzám.

📿Szeretném, ha az ország távolabbi pontjain élő olvasóim is lehetőséget kapnának, ezért a karkötők előrendeléssel megvásárolhatók, melyeket postai úton tudok hozzátok eljuttatni.
A karkötő ára 6000 Ft postaköltséggel együtt. A külföldön élők mindenképpen érdeklődjenek, mert a postázás költsége országonként eltérő.

A részletekről kérlek, telefonon egyeztessetek a kolléganőmmel hétköznap napközben! ☎ +36209748922

Természetesen a hozzám ellátogató vendégeim a készlet erejéig nyári akcióm keretében ajándékba kapják a piros energizáló-védelmi karkötőt a tanácsadás mellé

Shopping Basket