Telihold horoszkóp- 2023 július 3 Szuperhold!

Telihold horoszkóp- 2023 július 3 Szuperhold!

Az év egyik legerősebb Teliholdholdjára számíthatunk energetikailag! És hogy mit jelent ez a csillagjegyed számára, most megtudhatod!


Kos

A tűzjegy, és az energia, amelyet a Kos jelképez, azt eredményezi, hogy ez a Telihold a karrierről szól majd. Motivált leszel, hogy új lehetőségeket ragadj meg, és nagyot lépj előre a szakmai téren. Minden feladathoz félelem nélkül és ambícióval fogsz hozzáállni, ami hosszú távon csodákat fog tenni.

Bika

A Bika rendíthetetlen földjegye ritkán mozdul ki komfortzónájából, de most lehetőséget kap, hogy megtegye. Legyen szó nemzetközi munkavégzésről vagy akár oktatási célú költözésről, valamilyen utazás néz ki most a Bikáknak. Ez valóban az átalakulás pozitív időszaka lesz.

Ikrek

Nagy döntés vár az Ikrekre a szerelem és a párkapcsolat termén. Lehet, hogy el kell engedned a következő időszakban egy olyan régi kapcsolatot, amely már nem szolgálja az érdeked. Pénzügyeidre is hatással lesz ez a Telihold.

Rák

A Rák számára a váltás időszaka következik. Végül meghozol egy függőben lévő döntést a kapcsolatodról. Vagy hosszú távú elkötelezettségre, például házasságra vagy eljegyzésre kerül a sor, vagy úgy döntesz, hogy egy lépést hátra lépsz, és tovább lépsz egy mérgező kapcsolatból.

Oroszlán

Az Oroszlánoknak fokozottan kell vigyázniuk egészségesükre és fittségükre ezen a Teliholdon. Minden Oroszlán számára ajánlott a munka és a magánélet megfelelő egyensúlyának fenntartása, mert csak így maradhat meg a hőn áhított egészség.

Szűz

Ez a Telihold kellemes meglepetés lesz, de az egyébként igényes, fegyelmezett és céltudatos Szűznek csak a romantika jár majd a fejében a Telihold idején! Lehetséges, hogy a szinglik végre találkoznak a párjukkal, és a már elkötelezett kapcsolatban élők egy jó hírre számíthatnak, például egy új családtag érkezése.

Mérleg

Az egyensúlyt szerető Mérlegek teljes mértékben az otthonukra koncentrálnak a telihold során. Vagy a lakásukat fogják csinosítani, felújítani, vagy családjuk beteg, idős tagjainak ellátásában segédkeznek. Összességében ez a Telihold a családé lesz.

Skorpió

Ezt az intenzív vízjegyet a többi állatöv általában félelmetesnek nevezi, és szeretnek misztikus, mégis mágneses árnyékukban maradni, ritkán bízva az emberekben. De ezen a Teliholdon a Skorpiók is szeretnének megnyílni és értelmes kapcsolatokat teremteni. Ebben a ritka időszakban igazi társasági figurává válnak.

Nyilas

Ez Telihold a Nyilas karrierjét és anyagi helyzetét érinti. Fontos, hogy gondosan számold át pénzügyeidet, és dönts a munkahelyváltásról, vagy úgy, hogy a lehető legjobban kiaknázhasd a munka terén kínált lehetőségeket.

Bak

Itt az ideje hogy felemelkedj és ragyogj, mivel a földjegyek szülöttei valószínűleg minden álmukat beteljesítik ezen a Teliholdon, különösen a munkájukkal és karrierjükkel kapcsolatban. Az identitásválságokkal küzdők megtalálják a céljukat.

Vízöntő

Ez egy kicsit nehéz időszak lehet a Vízöntőknek. Úgy érezheted, hogy szükség van a bezárkózásra. Érdemes komolyan venned az öngondoskodást, és az önreflexióra összpontosítani, hogy feldolgozd a jelenlegi valóságodat.

Halak

A meditatív vízjegy, a Halak társas kalandokat és új barátok szerezhet ezekben a napokban. Személyes és szakmai szinten is érdekeltek leszel a kapcsolataid értékelésében.
Shopping Basket