frabato-magus-logo-vilagos

Állapotfelmérés

Személyes jelenlét

Minden mágiához, jóslathoz szükség van a személyes találkozóra. Mivel már gyermekkorom óta vannak benyomásaim, megérzéseim akkor, amikor új emberekkel találkozom, a veled való megismerkedés során sem lesz ez másképp. Intuícióimat ez után a mágia eszközeivel erősítem meg, hogy mindenképpen megtaláljam a te egyedi problémádra a megoldást.
Az állapotfelmérés során komplex módon használom ki az ezotéria nyújtotta lehetőségeket. A veled kapcsolatos első megérzéseimet követően születési dátumod alapján meghatározom, életednek éppen mely szakaszában jársz, hogyan hatnak rád a csillagok. Tenyered is árulkodik sorsodról, ezért az első találkozás alkalmával tenyérelemzést is szoktam végezni. Nem kell megijedned, ha esetleg megtörik, vagy rövid az életvonalad, hiszen sorsunk soha nincs kőbe vésve, mindig alakítható! Ha a helyzet egyértelműsítése szükséges, a kártya is előkerül. Elsősorban cigány kártyával dolgozom, de adott esetben a tarot lapokat is segítségül hívom.
Az együtt töltött időben megpróbálok minél teljesebb képet kapni rólad és arról a problémáról, amivel hozzám fordultál, hogy azután megbeszélhessük, milyen megoldást tudunk találni, hogy gondodtól megszabadulj.
Ha nem saját magad miatt, hanem egy hozzátartozód, barátod, szerelmed érdekében jössz el hozzám, feltétlenül fontos, hogy hozz magaddal erről a személyről egy nemrégiben készült fényképet, vagy személyes tárgyat, hajszálat, hiszen ekkor nem csak rólad van szükségem információkra, hanem az adott személyről is.
Az állapotfelmérés általában egy órát vesz igénybe. Ha már tudod, hogy jössz hozzám, az állapotfelmérés előtt próbálj meg ráhangolódni a találkozónkra, és arra a problémára koncentrálni, amely miatt megkerestél. Amikor belépsz az ajtómon, a hétköznapi dolgokat/gondokat hagyd kint, mert így sokkal könnyebben egymásra tudunk hangolódni, és hamarabb megtaláljuk a Te személyes megoldásodat.

Az állapotfelmérés díja 10. 000 Ft.

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2023 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram