frabato-magus-logo-vilagos
május 11, 2016

111, 222, 333, 444, 555 mindenhol ezeket látod? Tudd meg sorsod kódolt üzeneteit!

Ha folyton 111, 222, 333, 444, 555 számokat látod, az nem a véletlen műve! Sorsod fontos üzenetet küld általuk számodra!

A csodálatos számmisztika tanának segítségével most abban tudok asegítségedre lenni, hogy a körülötted megtapasztalt fura jelenségeket tudd értelmezni.
Gyakran megtörténik veled is, hogy amikor az órádra pillantassz, akkor szinte mindig ugyanazt a pontos időt, pl. 11:01 vagy 2:22 számokat látod?
Vagy amikor a kezedbe veszel egy könyvet, akkor azt csakis a 333-as vagy a 4444-es oldalon "tudod" csak kinyitni?
Bárhol bármikor közlekedsz vagy tv-t nézel, akkor csak olyan akciós felhívást, reklámszöveget, kiírást veszel észre ami csupa azonos számból áll mint az 555?
Ha a válaszod igen, akkor:
Mivel gyakran van alkalmad megtapasztalni a csak azonos számjegyek látványát, már tuti kiváncsi lehetsz ennek a miértjére. Már azon is biztos elgondolkodtál, hogy csak bemagyarázod magadnak ezt a butaságot.
Akkor végre tudnod kell, hogy nem te kerültél cicavízióba, és nem is a véletlen műve az, amit tapasztalsz.
Ha azonos számok jelennek meg az életedben olyan gyakorisággal, hogy az már neked is feltűnik, az okkal történik. Ezek a számok ugyanis kódolt jelek, amik valamire figyelmeztetnek téged, üzenetet közvetítenek neked!

szammisztika oraallasok2

111, 11:11, 1:11, 11:01: FIGYELJ!

A 1:11 vagy 11:11 mágikus jel. A Tarotban az I-es Főlap a Nagy Arkánumban, A Mágus lap.
Amikor egyszerre több 1-est látsz, akkor egy figyelmeztető jelzést kapsz a misztikum világából. Azt javaslom neked, hogy amikor ilyen élményed van, akkor nézz jól szét magad körül, jegyezd a pillanat helyét, idejét és azokat akik körülvesznek! Ez egy kozmikus megerősítés, hogy jó irányba haladsz. Tovább is kell menned, mert az 1-es csupán az első lépést jelenti, de határozottan jó úton jársz, így meg ne állj!
Az asztrológiában az 1. ház az önkifejezés területe. Ahogy Shakespeare is megírta a Hamletben: Mindenek fölött Légy hű magadhoz! Az 1:11-et akkor láthatod, amikor teljesen önmagad vagy, amikor képes vagy kifejezni valódi énedet.
A 11 egy mesterszám a numerológiában, és a spirituális utat szimbolizálja. Ennek a számnak a gyakori felbukkanása az életedben pl 11:11 formában egy pozitív megerősítés őrangyalodtól. Ilyenkor örömmel tudatja veled, hogy kiegyensúlyozott állapotba kerültél a világgal, és a jó úton jársz! Egy "híd" lettél a társadalomban a különböző emberek között, most képes vagy arra, hogy az ellentétes energiákat tompítsd és egy csodás eleggyé finomítsd azokat. Bármely irányból érkező energiákkal jól bánsz, pedig sötétség nélkül sosincs világosság. Ebben a stádiumodban vagy annyira erős, hogy képes vagy jól bánni az ellentmondásokkal, megérted hogy minden emberben kettősség lakozik, de mégis egységként kell rájuk tekintened.
Karriered szempontjából ez az időszak hihetetlen lehetőségeket tartogat. Most úgy tudod a körülötted lévő embereket "manipulálni", hogy abból mindannyian csak profitálhattok, bármit elérhettek!

szammisztika oraallasok3

222, 2:22, 22:02: Az egyensúly keresése

A 2, a partneri viszonyok és kapcsolatok száma.
Ha 2:22-t látod az órán, akkor arra figyelj oda, hogy kik az az emberekek, akik csak úgy hirtelen felbukkannak ilyenkor az életedben. Lehet, hogy épp az ikerlángoddal, a lelki társaddal kerülsz kapcsolatba, vagy olyan valakivel, aki nagy szerepet kaphat az életedben.
Ez egy jel lehet arra is, hogy a már meglévő kapcsolataidban kell az egyensúlyt megteremterented az "amit adsz és amit kapsz" között. Gondold végig ezeket, és vizsgáld meg, hogy a kellő és elegendő energiákkal, tettekkel társulj a kapcsolataid értékéhez!
Az asztrológiában a 2. ház az értékek területe. A Tarotban a 2-es a Főpapnő lapja. Helló intuíció! A 2:22 megjelenése emlékeztető arra, hogy légy hű önmagadhoz, és mindig hallgass a belső hangodra. Ha a 2-es megjelenik, nagyon figyelj a megérzéseidre!
Bár lehet, hogy félelmetesnek tűnik kicsit felrázni a dolgokat, és kiállni véleményünk mellett, ugyanakkor az őszinteség minden jó kapcsolat alapja. Tudasd az emberekkel, amiben hiszel, főleg, ha a 2:22-t gyakran látod. Ez mindent megváltoztathat, mert ha nyílt lapokkal játszol, az emberek tudni fogják, hogy ki vagy valójában, és az is kiderül, kivel nem vagy egy hullámhosszon. A 2:22 azt sugallja, bízz az intuíciódban!

333: Hozd egyensúlyba elméd, tested és lelked
A hármas szám a hármas egységet jelenti: elme, test és lélek. A 3:33 megjelenése egy visszajelzés arra, hogy mindhárom szinten helyben vagy. Ha ezt a sok 3-ast látod, akkor most teljesnek érzed az életed.
Azért persze van egy kis figyelmeztetés is a számok mögött. Keményen dolgoztál az alvás, vagy épp a testmozgás rovására? Az is lehet, hogy lelkileg merültél ki, mert kicsit túlhasználtad a mantráidat. Tedd rendbe ezt a hármas egyensúlyt!
A Tarotban a 3 a Császárnő lapja, a termékenység, bőség megtestesítője, az érzékeny nő, aki szórakoztatja a körülötte élőket. A numerológiában a 3 a társaságot jelképezi. Az asztrológiában a 3. ház a kommunikáció és kíváncsiság területe. Ez a számkombináció arra hívja fel a figyelmed, hogy törődj másokkal, tegyél fel kérdéseket, és fedezz fel új területeket. A 3-as szám ismétlődése azt jelenti, hogy inkább a bőségben, mint a hiányban kellene gondolkodnod.

szammisztika oraallasok4

444: Hív az otthon
A négyes szám az otthon és család száma. Az asztrológiában a negyedik ház a nőiesség kifejeződése, ezért ha a 4:44-re pillantasz rá, akkor egy fontos nőalak lépett az életedbe. Mit szeretne most a családod? A szűk családi kör igényli a figyelmedet. Lehet, hogy mostanában találkoztál lelki társaddal, aki hirtelen szinte családtaggá válik a számodra.
A tested a lelked otthona. Kap elég figyelmet a tested például megfelelő táplálkozással és testmozgással? A 4:44 egy emlékeztető is lehet, hogy táplálkozz helyesen, egyél több zöldséget, gyümölcsöt, és csökkentsd életeven a méreganyagokat, és a káros emberek jelenlétét is, azokét, akikben nem bízol meg igazán. Hallgass a szívedre: jó érzéssel tölt el, ha bizonyos emberekre gondolsz, vagy inkább elfog a pánik, ha eszedbe jutnak? Ez egy figyelmeztetés lehet arra, hogy védd meg a privát szférád, és szeretteidet, akik oda tartoznak.
A Tarotban a 4-es a Császár lapja, a bölcs, védelmező apa figuráé, aki szilárdan ül a trónján. A 4-es megjelenése azt jelzi, hogy át kell kapcsolnod oltalmazó üzemmódba. Mit kell megosztanod családoddal és barátaiddal? Hogyan teheted életed biztonságosabbá? Légy te ennek a megmondója!

555: Változás
Változás van a levegőben, ha az órán az 5:55-re pillantasz rá. Akár egy gyorsan mozgó áramlat, az egy olyan pillanat, amikor új irányt kell venni. A Tarot lapok közül a Remete lapja viseli az 5-ös számot, mely hagyományosan a bölcsesség lapja. Az asztrológiában az 5. ház a kreativitásról és az önkifejezésről szól, a csillogásról, a szenvedélyről. Valahol ezek keveréke az 5:55. A numerológiában az 5-ös számmal rendelkező emberek folyamatosan mozgásban vannak, és nagy eséllyel lesz belőlük híres, ismert személy.
Az 5:55 egy felhívás arra, hogy bölcsnek kell lenni, de ki mondta, hogy a spiritualitásért szenvedni kell? Megérinthet minket egy szép zeneszám, egy csodás virágcsokor, vagy akár az is, ha törődünk magunkkal, és elégedetten a tükörbe nézünk. Ha felelősségteljesen kényeztetjük a lelkünket, a chi áramolhat a gyökércsakránkból a koronacsakránk felé. az 5:55 egy jel arra, hogy fel kell oldani az energiáinkat meditációval, reikivel, akupunktúrával, holisztikus gyógyászattal.

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram