frabato-magus-logo-vilagos
május 4, 2015

2015 április havi horoszkóp előrejelzésem - Frabato

A havi horoszkóp előrejelzés sorsod tudatos irányításában nyújt segítséget! Meg tudhatod milyen lehetőségeket érdemes kihasználnod, ill. hogy milyen kihívásokkal kell szembenézned ahhoz, hogy sikeresen tovább léphess!

Az aktuális, április havi szerencse és szerencsétlen napjaid dátumainak táblázatával kiegészítve pedig a lehetőségek tárházává válik ez az időszakod is! Így már csak rajtad áll, hogy élsz e vele… További segítségül érdemes időről - időre elolvasnod a 2015 éves horoszkóp előrejelzést is, mely nagyobb volumenben jelzi előre neked 2015 fontosabb eseményeit. 
Ha pedig személyre szabott horoszkópot és jóslatot szeretnél a saját jövődről, komplexebb kérdésed van, jelentkezz be hozzám személyes konzultációra ! Kérj időpontot a +36 20 974 89 22-es telefonszámon, vagy a frabato99@gmail.com e-mail címen.

Ne szalassz el egyetlen lehetőséget sem, mert nem mindegy, hogy ismered a jövőd, vagy irányítod!

 

2015 április havi horoszkóp előrejelzés2015 április havi horoszkóp előrejelzésem a Bak jegy és Bak aszcendens jegy, a Vízöntő jegy és Vízöntő aszcendens jegy, a Halak jegy és Halak aszcendens jegy, a Kos jegy és Kos aszcendens jegy, a Bika jegy és Bika aszcendens jegy, az Ikrek jegy és Ikrek aszcendens jegy, a Rák jegy és Rák aszcendens jegy, az Oroszlán jegy és Oroszlán aszcendens jegy, a Szűz jegy és Szűz aszcendens jegy, a Mérleg jegy és Mérleg aszcendens jegy, a Skorpió jegy és Skorpió aszcendens jegy, a Nyilas jegy és Nyilas aszcendens jegy szülötteinek

 

KOShoroszkóp előrejelzésem a Kos jegy és Kos aszcendens jegy szülötteinek

2015 április havi horoszkóp

TESZTEK

Jelentős személyes és kapcsolati fejlődésre számíthatsz ebben a hónapban. Az elmúlt néhány évben nagy utat tettél meg. 2012 óta olyan módon küzdöttél függetlenségedért, ami mások számára durva volt. A mottód mégis az volt, hogy nem érdekel, mások mit gondolnak rólad. Az a sürgető érzés volt domináns, hogy az lehess, aki vagy, és ebben a hónapban végre látni fogod, hogy a kemény munka meghozta gyümölcsét.
Egy kapcsolatodban elérkezik az utolsó teszt április 4. körül. Ha ez megtörténik, az amiatt lesz, mert most már tudod, ez az ember már nem illik bele az életedbe. Ez a dolog nem feltétlenül a párkapcsolatodra vonatkozik- inkább üzleti kapcsolatra. A párkapcsolatodban a szerelem uralkodik, de ebben az időszakban olyan körülmények adódhatnak, hogy küzdenetek kell a kapcsolatotokért. Ha ez történik, ne feledd, hogy egy csapatban játszotok!
A jó hír, hogy kommunikációtokban rengeteg támogatásra számíthattok. Április 10.-től május 7.-ig úgy érzed még a szerelmedet is könnyebben tudod kimutatni, kifejezni párod felé. Az anyagi ügyeitekben is rengeteg előnyös döntést tudtok hozni.
Április 18.-án a jegyedben lévő újhold segítségedre lesz, hogy megtedd a szükséges  lépéseket afelé az élet felé, amit élni szeretnél. Senki és semmi nem állhat az utadba!

BIKAhoroszkóp előrejelzésem a Bika jegy és Bika aszcendens jegy szülötteinek

2015 április havi horoszkóp 

RAGYOGJ!

A titkoktól mindig is irtóztál, és most a szerencsétlen igazság miatt nehéz dolgod lesz április 4.-én. Ha van valami titok, amit mások előtt takargattál, vagy egy hozzád közel álló személy titkolózott előtted, az most ebben az időszakban ki fog derülni. Az igazság megszabadít, ugyanakkor arra is számítanod kell, hogy fájdalmat fog okozni.
Foglalkoznod kell azzal a változással, amit ez a leleplezés az életedbe hoz. Lépd meg a szükséges változtatásokat még akkor is, ha ez nem tartozik a kedvenc tevékenységeid közé. Végső soron hátrahagyod ezt a kellemetlen helyzetet, és végre szabadon lélegezhetsz.
Uralkodó bolygód a Vénusz, a kereseti szektorodba lép április 11.-én, és ott is marad egészen május 7.-ig. Ebben az időszakban növelheted a bevételeidet. Ez egy ideális időszak lesz arra, hogy tehetségedet kamatoztasd, és új bevételi forráshoz juss. A pénz neked csepeg.
A tökéletes kommunikáció kulcsa a te kezedben lesz április 14. és 30. között, amikor a Merkúr a te jegyedben jár majd. Ebben az időszakban mindenki felé pontosan tudod majd közvetíteni álláspontodat. A nagy titkot pedig, ami a hónap elején keserű perceket okozott április 18.-ra teljesen lezárod, vagy addigra ura leszel a kialakult helyzetnek. Ez után április 20.-án a nap a Bika jegybe lép, így semmi kétség a felől, hogy eljön a ragyogásod ideje!

IKREKhoroszkóp előrejelzésem az Ikrek jegy és Ikrek aszcendens jegy szülötteinek

2015 április havi horoszkóp

BÁRMI LEHETSÉGES

A szerelmi életed kényes terület lehet ebben a hónapban. Április 4.-én egy feszült holdfogyatkozásra számíthatsz a szerelmi szektorodban, ami kapcsolatodat pároddal eléggé feltüzeli, sajnos negatív értelemben. Ha alkalmi kapcsolatod van, vagy még csak a randizásnál tartasz, lehet, hogy ez most véget fog érni. Ha ez megtörténik, tudni fogod, hogy ennek így kellett lennie, és egy kellemetlen szituációban elég egyértelmű is lesz a döntés.
Egy másik lehetőség, hogy nehéz helyzetbe kerülsz a gyermekeddel kapcsolatban. A gyereked nem úgy csinálja a dolgokat, ahogy azt te elvárnád tőle, és megnehezíti a dolgodat, de most kell megmutatnod neki, hogy te vagy a felnőtt, és mindig számíthat a szeretetedre.
A jó hír, hogy április 11.-én a Vénusz a jegyedbe lép, és május 7.-ig marad ott. Ebben az időszakban rendkívüli lesz a vonzalmad. Megnövekszik a z önbizalmad. Ez az időszak arra is remek lesz, hogy javíts fizikai megjelenéseden. Ha mostanában fáradt és elcsigázott voltál (ami elég valószínű), kényeztesd magad most új ruhákkal, fodrásszal, kozmetikussal. Megérdemled!
Április 18.-án az újhold, a baráti kapcsolatok területére esik, és a baráti köröd új lendületet kap. Most több meghívást is kapsz, bulikon veszel részt, kiállításokra mész, egy szóval felpezsdül körülötted az élet. Még az is lehet,hogy egy régen dédelgetett vágyad válik valóra, és ezt mind  a hold hatásának köszönheted.

RÁKhoroszkóp előrejelzésem a Rák jegy és Rák aszcendens jegy szülötteinek

2015 április havi horoszkóp

TÖLTSD FEL AZ ELEMEKET

A stressz és az idegeskedés április 4. körül lesz a csúcson. Sokkal jobban lennél, ha úgy éreznéd, van irányításod a dolgok felett, de sajnos nem ez a helyzet. A külső körülmények írják most a forgatókönyvet, és csak annyit tehetsz, hogy ott vagy azok mellett, akiknek most szüksége van rád.
Az egyik üzleti partnereddel folytatott beszélgetés április 7.-én csak olaj lesz a tűzre. Rájössz egy olyan információra, amit eddig a partnered elhallgatott előled. Ha ez egy egyértelmű hazugság, azt is meg fogod kérdőjelezni, hogy kettőtöknek érdemes-e együtt dolgozni.
Április 11.-től arra vágysz, hogy kettesben tölthess időt a pároddal. Szükségetek van egy hétvégére, amikor kiszakadtok abból a káoszból, ami most körülvesz titeket. Ez nem csak hogy feltölti spirituális elemeidet, de a kapcsolatotoknak is nagyon jót tesz majd. Ha szingli vagy, május 7.-ig egy olyan időszak jön el, amikor valaki olyan után vágyódsz, aki nem lehet a tiéd.
A karriered szempontjából jók a kilátásaid április 18.-tól az újholdnak köszönhetően, mely a szakmád területére lép a 10. házba. Ez egy ideális időszak egy új termék piacra dobásához, egy új üzlet elindításához, vagy bármilyen munkával kapcsolatos ügyhöz, mert most megvan hozzá a kellő támogatás fentről.

OROSZLÁNhoroszkóp előrejelzésem az Oroszlán jegy és Oroszlán aszcendens jegy szülötteinek

2015 április havi horoszkóp 

FEDEZZ FEL ÚJ TÁVLATOKAT!

Április 4. körül egyik testvérednek szüksége lehet a támogatásodra. Ha a testvéred nem él nehéz időket, akkor valószínű, hogy lesz egy kellemetlen vitátok, amit meg kell oldanotok. Tégy meg mindent, hogy megoldódjanak a dolgok, mert április elején bárhová fordulsz, feszültséget találsz.
Mivel a Vénusz április 11.-én a barátság területére lép a jegyedben, bőven fogsz találni magadnak programot. Ez egészen május 7.-ig így is fog maradni. Ez idő alatt nagyon kellemesen fogod érezni magad a barátaiddal, így fogadj el annyi meghívást, amennyire csak időt tudsz szakítani. Ha szingli vagy, számíthatsz rá, hogy egy barátod bemutat majd egy ismerősének, aki szerinte a te típusod. Légy nyitott erre a lehetőségre, mert elképzelhető, hogy a bemutatott ismerős remekül illik majd hozzád.
Ha van gyermeked, akkor készülj fel rá, hogy keresztül fogja húzni a számításaidat április 15.-én. Erre a napra készülj bébiszitterrel, és B tervvel is, biztos, ami biztos! Az is lehet, hogy ezen a napon, a gyerekednek szüksége lesz a segítségedre, így tedd szabaddá magad!
Április 18.-án új távlatok nyílnak meg előtted. Lehet, hogy úgy döntesz, új nyelvet tanulsz meg,  vagy beiratkozol egy felnőtt képzésre, vagy akár vallást, vagy filozófiát tanulmányozol. Ez remek időszak lesz az utazásra is, ha az időd és pénztárcád engedi. Az élet szép!

SZŰZhoroszkóp előrejelzésem a Szűz jegy és Szűz aszcendens jegy szülötteinek

2015 április havi horoszkóp

VEDD ÁT AZ IRÁNYÍTÁST!

Az anyagi ügyeid elég zavarosak lesznek a hónap elején. Április 4.-én a teljes holdfogyatkozás épp anyagi bevételeid területére esik, így nem alakulnak valami jól a pénzügyeid. Lehet, hogy egyik bevételi forrásod kiapad, vagy még szorosabbra kell húznod a nadrágszíjat, mint gondoltad egy nagyobb kiadás miatt. Bármi okozza is ezt a nehéz helyzetet, ne feledd, hogy a tiéd az egyik legleleményesebb csillagjegy, így ezt is meg fogod tudni oldani, mint eddig mindig mindent!
Április 11.-én viszont egy fénypont kezd el pislákolni feletted, mert a Vénusz a karrier területére lép a jegyedben, és ott is marad május 7.-ig. Ebben az időszakban rengeteg lehetőséget fogsz kapni. Nem csak jól megérdemelt dicséreteket fogod megkapni, ami persze jól esik majd az egódnak, hanem remek lehetőséget is nyújt, hogy megkörnyékezd a főnököd egy kis fizetésemelésért. De az is lehet, hogy a főnököddel kitaláltok valamit, amivel növelheted a bevételed. Ha nem tervezel a főnököddel ilyen beszélgetést, fordulj valaki olyanhoz, akire felnézel. Időzítsd mindezt úgy, hogy ne április 15. –re essen, ekkor ugyanis a családi ügyek el fogják vonni a figyelmed.
Április 18.-ra visszanyered az irányítást az anyagi ügyeid felett. Egy jól jövedelmező befektetésről kapsz hírt. Ez a befektetés valóban megtörténhet, így az ezt követő hetekben jó híreket kapsz majd. Azért légy körültekintő! Ez az anyagi többlet lehetőséget teremt majd egy külföldi útra is.

MÉRLEGhoroszkóp előrejelzésem a Mérleg jegy és Mérleg aszcendens jegy szülötteinek

2015 április havi horoszkóp

ERŐSÍTSD MEG ÖNMAGAD!

A rossz hír az kedves mérleg, hogy egy mérges holdfogyatkozás fog éppen a te jegyedben történni április 4.-én, így érzékenyen reagálsz majd mindenre. A jó hír viszont az, hogy ez után a holdfogyatkozás után nem lesz több ilyen évekig sem a te jegyedben, sem a szemben álló kos jegyében, így megnyugodhatsz!
Sőt, mi több, az undok Uránusz kvadrát a kosban és Plútó a bakban folyamatosan távolodnak. Ez az utolsó hónap, hogy az égiek tesztelik a bátorságodat, mely után végre fellélegezhetsz.
Ahhoz, hogy odáig eljuss, tisztába kell jönnöd önmagaddal. Ideje, hogy elvágd a köteléket valaki olyantól, akiről a szíved mélyén tudod, hogy nem a javadat szolgálja. Egy régi, kimerült kapcsolat olyan, mint egy hatalmas súly, ami a válladat nyomja. Ugyan ez igaz, az olyan karrierre, vagy otthoni körülményre, ami nem elégíti ki a vágyaid, és érdemes lenne tőle szabadulni. Itta z ideje, hogy megerősítsd magad. Mi az az életedben, amitől meg kellene szabadulnod? Tudod a választ.
Szerencsére április 18.-án pozitív hatású újhold lép a jegyedbe, és segíteni fog abban, hogy frissítést vigyél egy kapcsolatodba. Készen állsz egy új üzleti partnerre, vagy személyes szövetségesre találni. A felhők eloszlanak fölötted,és ha teheted még egy utazásra is lehetőséged nyílhat.

SKORPIÓhoroszkóp előrejelzésem a Skorpió jegy és Skorpió aszcendens jegy szülötteinek

2015 április havi horoszkóp 

VIGYÁZZ MAGADRA!

Ha a munkahelyeden eddig is feszült volt a helyzet, április 4.-én a feszültség a tetőfokára hág.  Egy kollégádat valószínűleg ki fogják rúgni. De az is lehet, hogy egy kollégád lebetegedik, ami nagyon meg fogja őt viselni, vagy hosszabb időre meg kell látogatnia egy beteg rokonát. Bármi legyen is az oka, ez a helyzet téged is érinteni fog valamilyen módon. Vagy te is átéled kollégád fájdalmát, mely mélyen érint, vagy a plusz feladatok miatt leszel nagyon kimerült és ingerült, hogy egy hatalmas vitába keveredtek, melynek végén a kollégádat elbocsájtják. Ne feledd, hogy vigyázz magadra, és figyelj oda, hogy pszichésen ne viseljen meg túlságosan ez a helyzet.
Az anyagi ügyeid jól alakulnak ebben a hónapban, különösen azért, mert a fizetéseden kívül máshonnan is érkezik bevételed. Április 11.- és május 7. között a párod anyagi helyzete is kedvezően fog alakulni. Lehet, hogy említést érdemlő adó visszatérítést kaptok, így lesz okotok az ünneplésre.
Április 18.-án az újhold a munka területére fog esni. Lehet, hogy végre a leterhelt kollégád fellélegezhet, vagy új munkatárs érkezik a régi helyére. Egy új projektet indíthatsz el ebben a hónapban, ami miatt különösen izgatott vagy. ÉS ebben a projektben az egész csapatot te irányíthatod majd, fontos szerepet kapsz, és mindenki számít majd rád!

NYILAShoroszkóp előrejelzésem a Nyilas jegy és Nyilas aszcendens jegy szülötteinek

2015 április havi horoszkóp 

ENGEDD EL!

Emberi kapcsolataidban igazán feszült időszak következik, mert a hónap elején egy régi álmodat kergeted. Bizonyos esetekben egy barátságot, vagy egy álmot el kell engedni, mert a kettő együtt nem megy.
Ha ez megtörténik, annak az az oka, hogy felismered, egy cél, vagy kapcsolat nem része többé az életednek. A történteket muszáj gyorsan elfogadnod ahhoz, hogy tovább tudj lépni. Ne feledd, ha az életedben valahol bezárul egy ajtó, máshol egy másik kinyílik. Ez az egész dolog április 4. körül várható.
Ha van egy különleges társad, akkor április 11.-től május 7.-ig a kapcsolatotok különösen harmonikus lesz. Mivel a Vénusz a kapcsolatok területére lép a jegyedben, páradtól extra támogatást és szeretetet kapsz ebben az időszakban. Ezen kívül, hogyha üzletet akarsz valakivel kötni, az elkövetkezendő hetek előremozdítják majd együttműködéseteket.
Egyedülálló vagy? A csodás újhold az igaz szerelem területére lép április 18.-án, és csodás romantikával kecsegtet. Itt az ideje, hogy egy kicsit többet hozz ki magadból, és pozitívan állj ahhoz, hogy valaki újjal ismerkedhetsz meg. Ha ez után a dátum után bármilyen kreatív projektbe kezdesz, azt nagy valószínűséggel sikerre fogod vinni. Váltsd valóra!

BAKhoroszkóp előrejelzésem a Bak jegy és Bak aszcendens jegy szülötteinek

2015 április havi horoszkóp

RÁNTSD LE A LEPLET!

Nehéz döntés előtt állsz szakmai szempontból április 4. környékén. Lehet, hogy úgy döntesz, felmondasz. De ha a dolgok eddig sem mentek jól feletteseiddel, akkor ezt a döntést most meghozzák ők helyetted. Ha ilyen jellegű munkahelyi veszteség ér, annak az az oka, hogy most épp nem a számodra kijelölt úton haladsz.
Lehet, hogy az Univerzum most lerántja azt a leplet, amivel takaróztál, hogy elrejtsd bizonytalanságod valós karrier vágyaidról. Ha ez megtörténik, fájdalmas lehet a számodra, de végül segít meghozni a döntést, hiszen így nem lesz más választásod. Ideje abba az irányba indulnod, ami a számodra kijelölt út a karrierben.
Természetesen ez nem lesz könnyű, és nem fog egyik napról a másikra megtörténni. De a jó hír az, hogy a hónap elején elég nyitott leszel, és őszinteségednek köszönhetően olyan emberekkel építhetsz ki új kapcsolatokat, akik tudnak majd neked segíteni. Április 11.-től május 7.-ig remek lehetőségeid nyílnak ezen a téren. Egy kollégád, vagy régebbi kollégád bemutat majd egy nagyon fontos személynek, aki pozitív változásokat hozhat karrieredben.
Április 18. körül figyelmed a családodra terelődik a figyelmed. Jó híreket kapsz egy rokonodtól. Ha költözni szeretnél, akkor készülj fel, mert a következő 10 napban, két hétben ez be fog következni.

VÍZÖNTŐhoroszkóp előrejelzésem a Vízöntő jegy és Vízöntő aszcendens jegy szülötteinek

2015 április havi horoszkóp 

HOZD EGYENESBE A DOLGOKAT!

A hónap elején az öntudatoddal leszel elfoglalva. Valamilyen oknál fogva most leköt a filozófia, a vallási nézetek elemzése, és a morális dilemmák kivesézése. Valamilyen módon olyan helyzetbe kerülsz, hogy meg kell védened nézeteidet, különösen a teljes holdfogyatkozás idején, április 4.-én.
Ha tettél valami olyat, amiről később úgy gondoltad, hogy helytelenül cselekedtél, akkor nem csak, hogy mindent megteszel majd azért, hogy ezt jóvá tedd, hanem ettől az esettől több is lettél, de ezt egyelőre még nem látod.
Jó hír, hogy április 11. körül a szerelem kerül előtérbe, és ez egészen május 7.-ig tart, amikor a Vénusz az igaz szerelem területén lesz. Ez a jelenség egy évben egyszer fordul elő, és ilyenkor jobban élvezed az életet. Ha egyedülálló vagy, akkor ez az időszak azt jelzi, hogy új szerelem van a láthatáron. Ha van gyermeked, akkor ebben az időben igazán harmonikus lesz a kapcsolatotok.
Ha egy szerződés aláírása, egy projekt bevezetése előtt állsz, vagy új autót vásárolnál, illetve kirándulni mennél, akkor várj ezzel április 18.-ig. A csodás újhold segítségedre lesz mind a kommunikációt, mind a közlekedést/utazást illető ügyekben, és a hónap végéig támogatását élvezheted.

HALAKhoroszkóp előrejelzésem a Halak jegy és Halak aszcendens jegy szülötteinek

2015 április havi horoszkóp 

BÉKE ÉS HARMÓNIA

Egy feszült teljes holdfogyatkozásra számíthatsz április 4.-én, mely az adó ügyeidet érinti kellemetlenül. Lehet, hogy felfedeted, hogy több adót kell befizetned, mint amire számítottál. Az is elképzelhető, hogy az adóbevallásnál rengeteg papírmunka és adminisztráció szakad a nyakadba, mire sikerül visszaigényelned az adó összeget. Mindent tégy meg azért, hogy türelmes maradj, és ne feledd, bármilyen nehézség adódik, el fog múlni.
Jó hír, hogy április 11. és május 7. között otthonodban teljes lesz a harmónia. Egy rokonodtól örömhírt kapsz, hogy megházasodik, vagy gyermeke fog születni. Ha azon gondolkozol, hogy kicsinosítod az otthonod, akkor most minden olyan dolgot meg fogsz hozzá találni, ami megfelel az ízlésednek. Ha olyan helyzetbe kerültél, hogy új lakótársat, vagy albérlőt keresel, akkor ebben a hónapban megtalálod majd az ideális jelöltet.
Április 18. után az anyagi dolgaid is jól alakulnak. Egy új bevételi forráshoz jutsz, vagy a főnököd végre megörvendeztet a régen várt és jól megérdemelt fizetésemeléssel.

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram