frabato-magus-logo-vilagos
január 11, 2016

2015 augusztus havi horoszkóp előrejelzésem - Frabato

A havi horoszkóp előrejelzés sorsod tudatos irányításában nyújt segítséget! Meg tudhatod milyen lehetőségeket érdemes kihasználnod, ill. hogy milyen kihívásokkal kell szembenézned ahhoz, hogy sikeresen tovább léphess!

Az aktuális, augusztus havi szerencse és szerencsétlen napjaid dátumainak táblázatával kiegészítve pedig a lehetőségek tárházává válik ez az időszakod is! Így már csak rajtad áll, hogy élsz e vele… További segítségül érdemes időről - időre elolvasnod a 2015 éves horoszkóp előrejelzést is, mely nagyobb volumenben jelzi előre neked 2015 fontosabb eseményeit. 
Ha pedig személyre szabott horoszkópot és jóslatot szeretnél a saját jövődről, komplexebb kérdésed van, jelentkezz be hozzám személyes konzultációra ! Kérj időpontot a +36 20 974 89 22-es telefonszámon, vagy a frabato99@gmail.com e-mail címen.

Ne szalassz el egyetlen lehetőséget sem, mert nem mindegy, hogy ismered a jövőd, vagy irányítod!

 

2015 augusztus havi horoszkóp előrejelzésem a Bak jegy és Bak aszcendens jegy, a Vízöntő jegy és Vízöntő aszcendens jegy, a Halak jegy és Halak aszcendens jegy, a Kos jegy és Kos aszcendens jegy, a Bika jegy és Bika aszcendens jegy, az Ikrek jegy és Ikrek aszcendens jegy, a Rák jegy és Rák aszcendens jegy, az Oroszlán jegy és Oroszlán aszcendens jegy, a Szűz jegy és Szűz aszcendens jegy, a Mérleg jegy és Mérleg aszcendens jegy, a Skorpió jegy és Skorpió aszcendens jegy, a Nyilas jegy és Nyilas aszcendens jegy szülötteinek2015 augusztus havi horoszkóp előrejelzés

 

KOShoroszkóp előrejelzésem a Kos jegy és Kos aszcendens jegy szülötteinek

2015 augusztus havi horoszkóp

KREATIVITÁS

A hangsúly ebben a hónapban is a kreativitáson lesz, gyermekeid egyike, és/vagy szívügyid is előtérbe kerülnek. Egy fontos lépésre kell elszánnod magad, mely lehet egy félelmed leküzdése. Az is lehet, hogy valamilyen kockázatot kell vállalnod. Ez lehet egy szerelem, vagy épp gyermekvállalás kockázata, de egy kreatív terv megvalósítása is, amit régóta halogatsz.

Ha kapcsolatban vagy, akkor azzal küzdesz, amit ez a kapcsolat a szenvedély területén nyújt neked. Uralkodó bolygód a Mars az 5. házba lép augusztus 8.-án, és szeptember 24.-ig ott is marad, így különösen nagy szükséged lesz a szenvedélyes együttlétekre pároddal. Ha a láng már kialudt kettőtök között, akkor ideje változtatni. Ebben az augusztus 14.-i újhold segítségedre lesz.

Augusztus 11.-én a Jupiter a 6 házba, a munka területére lép 12 év után először, így egy hatalmas löketet kapsz ezen a téren. Ha másodállást keresel, vagy munkahelyet váltanál, most minden lehetőséged megvan rá. A következő évben annyi munkára számíthatsz, hogy lesz olyan ajánlat is, amit el kell utasítanod.

Ha üzleti partnereddel döntési helyzetben vagytok, akkor várj augusztus 27.-ig, mert ez után a Merkúr a kapcsolati szektorodba lép, és megkönnyíti a tárgyalásokat.

Ha kikapcsolódásra vágysz, akkor az augusztus 29. –i teleholdas hétvégére tervezd be, mert ekkor tudsz majd a legjobban feltöltődni.

 

BIKAhoroszkóp előrejelzésem a Bika jegy és Bika aszcendens jegy szülötteinek

2015 augusztus havi horoszkóp 

JELENTŐS VÁLTOZÁSOK

Otthon tovább folytatódnak a változások ebben a hónapban, de új energiák is nyílnak meg a számodra. És mosolyogj, mert ezek az új energiák a szerelmi életedet érintik majd!

Uralkodó bolygód a Vénusz még mindig visszafelé mozog a 4. házban az otthonod területén, és észre fogod venni, hogy otthon sürgősen változtatni kell kapcsolataidon rokonaiddal saját boldogságod érdekében. Ahogy a dolgok most mennek otthon, már tarthatatlan, és bár te egy olyan jegy vagy, aki nem szereti a változást, most mégis látod, hogy nincs más választás, nincs más út.

Augusztus 8.-án a Mars a 4. házba lép, és egészen szeptember 24.-ig ott is marad, így a változásokat otthon szépen véghezviszed, és visszanyered az irányítást a dolgok felett. Az újhold idejére, augusztus 14.-re már látni fogod a fényt az alagút végén. Visszanyered az érzelmi egyensúlyt, és az új minták segítenek rendezni rokonaiddal a kapcsolatodat.

Augusztus 11.-től a kreativitás és romantika jellemzi majd mindennapjaid. A Jupiter a kiteljesedés bolygója az 5. házba, az igaz szerelem és élvezetek területére lép, és egészen 2016 szeptemberéig ott is marad. Igazi áldást élvezhetsz ebben a hosszú időszakban ezen a területen. Ha egyedülálló vagy, most rád találhat az igaz szerelem. Ha kapcsolatban élsz, akkor kedvesed úgy dönthet, eljött a gyermekvállalás ideje, vagy kapcsolatotok valamilyen más területen csúcsra ér, kiteljesedik. A kreatív gondolatok is elárasztanak, és végre belefogsz valami olyan dologba, amiket tudat alatt ezekre a szép napokra tartogattál!

 

IKREKhoroszkóp előrejelzésem az Ikrek jegy és Ikrek aszcendens jegy szülötteinek

2015 augusztus havi horoszkóp

KITELJESEDÉS

Mozgalmas hónapnak nézel elébe két kulcsfontosságú területen: a kommunikációban és otthoni életedben.  Ahogy augusztus elkezdődik, tele leszel gondolatokkal, és a Vénusz ellentétes mozgása szeptember 6.-ig arra figyelmeztet, hogy figyelj oda anyagi ügyeidre, szerelmi kapcsolatodra és a teljes önértékelésre ebben a hónapban. Újra kell írnod a fejedben valamit, ami nem működik- és emlékezned kell arra, hogy az elméd egy erős eszköz, melyen minden sikered áll, vagy bukik. Hiszed, vagy sem, minden sikerülni fog.

Anyagi ügyeidben és szerelmi életedben is egy fontos változás áll majd be, ami ahhoz szükséges, hogy idővel kiteljesedj. Ez a változás benned történik majd meg, és a hozzáállásod formálódásával kezdődik. Szerencsére a Mars augusztus 8.-án felgyorsítja majd a dolgokat, és segít abban, hogy ne csak beszélni tudj a dolgokról, de cselekedni is. A kommunikációd területére esik majd az augusztus 14.-i újhold, mely során elültetheted a hosszú távú változás magvait.

Augusztus 11.-én egy újabb nagy lépés következik, mert a Jupiter a kiteljesedés és bőség bolygója a 4. házba, a család és kapcsolatok területére lép 12 év után először, és 2016 szeptemberéig ott is marad, így lehetőséget nyújt arra, hogy életedet valamilyen módon bővítsd. Jelenthet ez számodra költözést, mellyel végül nagyon elégedett leszel. Ez egy jó év lesz a házvásárláshoz, vagy otthonod felújításához. Bármilyen változás is áll be otthoni életedben, biztos lehetsz abban, hogy boldogság és béke köszönt majd rád nagyon hosszú időre. Hamarosan családod bővüléséről kapsz hírt. Egy hozzád közel álló személy bejelenti, hogy gyermeke lesz, vagy valaki hozzád költözik.

 

RÁKhoroszkóp előrejelzésem a Rák jegy és Rák aszcendens jegy szülötteinek

2015 augusztus havi horoszkóp

VONZÓ AJÁNLAT

Tekints úgy erre a hónapra, mint egy soha vissza nem térő alkalomra, hogy pénzügyeidet egyszer, s mindenkorra helyre tedd. Az elmúlt néhány hétben már érezhetted magad körül a pénzügyi mozgolódást. Az Univerzum most lehetőséget ad arra, hogy kamatoztasd tehetséged, és eldöntsd, itt-e az ideje egy új bevételi forrás megszerzésének. Emiatt részt veszel majd egy tanfolyamon, felfrissíted a tudásod, amit régóta nem használtál. Ebben a hónapban bármibe is fektetsz majd energiát, az meg fog térülni. Eleinte úgy érzed majd, hogy egy lépést teszel előre, és kettőt hátra, de később látni fogod, hogy közeledsz az igazi előrelépéshez.
Ambíciód segít majd a pénzszerzésben augusztus 8. után. Majd augusztus 14.-ét követően, egy valódi lehetőség bukkan a felszínre, ami miatt nagyon izgatott leszel. Ezzel kapcsolatban újabb fejleményeket várhatsz egészen augusztus 19.-ig Ez idő tájt kapni fogsz egy olyan ajánlatot, amit egyszerűen nem utasíthatsz vissza. Ha nem szeretnél állást váltani,akkor fizetésemelésre számíthatsz, amit a főnököd már régen beígért, és most végre valóra is vált.
Augusztus 11. után olyan életszakaszhoz érsz, mely egészen jövő szeptemberig mentálisan teljesen lefoglal, mivel a Jupiter a 3. házba a kommunikáció területére kép. Többet fogsz utazni, rövidebb üzleti utakra, vagy nyaralásokra lesz lehetőséged. Szerencsére imádsz utazni.

OROSZLÁNhoroszkóp előrejelzésem az Oroszlán jegy és Oroszlán aszcendens jegy szülötteinek

2015 augusztus havi horoszkóp 

JELENTŐS FEJLŐDÉS

Személyes életedben, és keresetedben is jelentős fejlődésre számíthatsz ebben a hónapban. A Vénusz mozgása a jegyedben igazi válaszúthoz vezet, amit először észre sem fogsz venni, egy olyan fordulópont érkezik el az életedben, mely megmutatja, mennyire értékes ember vagy, és mennyi mindent tudsz adni a világnak.

Augusztus 8.-án visszanyered az önbizalmad, és levetkőzöd végre azt az érzést, hogy te kevés vagy. Ha képtelen vagy észrevenni, milyen különleges vagy, akkor augusztus 8.-án a Mars majd segít rávezetni téged erre. Az újhold augusztus 14.-én az oroszlánban még nagyobb löketet ad majd egy új kezdethez. Szeptember 6. után is folytatódni fog személyes fejlődésed, de ekkor már, ha belenézel a tükörbe, a valósághoz sokkal közelebb álló képet látsz majd. Egy olyan képet, mely kívül-belül gyönyörű. Szeptember 6 és 24. között már irigylésre méltó helyzetbe kerülsz, és amibe belekezdesz sikerülni fog.

Egy másik kulcsfontosságú esemény augusztus 11.-re várható, amikor a Jupiter a 2. házba a tehetség és bevételek területére lép 12 év után először! A Jupiter itt is marad egészen 2016 szeptemberéig, és ez idő alatt önbizalmad egyre nő, tehetséged kibontakozik. Kamatoztasd tehetséged, és élvezd az eredményt! Igen!

SZŰZhoroszkóp előrejelzésem a Szűz jegy és Szűz aszcendens jegy szülötteinek

2015 augusztus havi horoszkóp

NYISD MEG A SZÍVED!

Ha lesz valaha olyan hónap, amikor a szívügyeidet kell rendbe tenned, akkor ez az. Lehet, hogy nem érzel semmilyen előrelépést, de az Univerzum segít neked a döntések meghozatalában. Ha összetörték a szívedet, ami megakadályozza azt, hogy újra megnyílj valaki másnak, ez most egy remek alkalom lehet, hogy felkeress egy specialistát, és egy terápián feldolgozd azt, ami történt veled, és megszabadítsd magad a negatív érzelmektől.

Egy másik lehetőség, hogy kapcsolatban állsz valakivel, de ez nem egy olyan kapcsolat, ami valaha is olyanra fordul, amilyet te szeretnél, és eddig csak áltattad magad azzal, hogy te meg tudod változtatni ezt az embert, és minden úgy alakul majd vele, mint egy tündérmesében. A tündérmese lehetséges, de talán ez az ember nem pont az, akivel majd minden jó véget ér, vagy jóra fordulhat. Ez a hónap lehetőséget teremt arra, hogy továbblépj, különösen majd szeptember 6. után lesz tökéletes az időzítés.

Közben az Univerzum arra vezet majd rá, hogy egy jelentős fordulópont érkezik el az életedbe. Augusztus 11.-én a Jupiter az ajándékok és áldások bolygója a szűzbe lép 12 év után először, és egészen 2016 szeptemberéig ott is marad. Azt fogod tapasztalni, hogy bármi, amihez hozzáérsz, arannyá változik. Olyan emberekkel fogsz találkozni, akik segítik előrejutásod. Optimistán állsz majd mindenhez, így bevonzod majd az igaz szerelmet is.

MÉRLEGhoroszkóp előrejelzésem a Mérleg jegy és Mérleg aszcendens jegy szülötteinek

2015 augusztus havi horoszkóp

GONDOS ÚJRAÉRTÉKELÉS

Megnyirbálod a barátaid névsorát ebben a hónapban.  Legyenek azok valódi, vagy virtuális barátok a Facebookon, a lényeg, hogy átértékeled kapcsolataidat, és végiggondolod, ki az aki előre visz, és ki az, aki a mélybe húz. A jó hír, hogy ebben a hónapban valami átkattan a fejedben, és rájössz, hogy csak azokkal az emberekkel érdemes foglalkoznod, akik mosolyt csalnak az arcodra. Olyan kapcsolatokra van szükséged, melyekben a résztvevők a legjobbat hozzák ki egymásból. Ezért végre ráébredsz, hogy felesleges olyanokra fecsérelned az időd, akik nem érdemlik meg.

A hónap másik témája a szerelmi életeddel kapcsolatos. Egy patthelyzet alakult ki barátaid egyikével, akivel működik kettőtök közt a kémia. Akár tovább léptetek a barátságnál, akár nem, megkérdőjelezed, hogy biztosan jó ötlet-e ez az egész. Ne hozz még végleges döntést a jövő hónapig.  Gondold végig, hogy ez az ember mit jelent a te életedben. Hogy igazán azt hiszed-e, hogy kapcsolatotokban megvan a szerelem lehetősége is.

Augusztus 11. után erősebb késztetést érzel majd a befelé fordulásra. Jövő szeptemberig szívesen töltesz egyedül időt, és dolgozol spirituális fejlődéseden, mely több örömöt okoz majd, mint valaha hitted volna. Azt is felfedezed, hogy több mint egy őrangyalod dolgozik érted. Most csodák is történhetnek, és erre nagyobb a valószínűség, mint eddig bármikor!

SKORPIÓhoroszkóp előrejelzésem a Skorpió jegy és Skorpió aszcendens jegy szülötteinek

2015 augusztus havi horoszkóp 

KITELJESEDÉS

Pályamódosítás előtt állsz a múlt hónap vége óta. Mivel a Vénusz ellentétes irányban mozog a 10. házban, a hivatásod területén, világossá vált, hogy többé nem söpörheted a szőnyeg alá azt, amit igazából csinálni akarsz, mert csak így érzed majd magad teljesnek. Teljesen kihasználod tehetségedet? Azt csinálod, amit szeretsz? Elcsépelt dolognak tűnhet azt mondani, hogy azt csináld, amit szeretsz, de ennek most tényleg itt az ideje! Ha nem azt a munkát végzed, ami boldoggá tesz, akkor érdemes lenne átgondolnod, hogy mi máshoz foghatnál. Különösen figyelj oda a változásokra az augusztus 14.-i újhold után. Ha munkát keresel, akkor egyszer csak az öledbe hullik augusztus 19. után.

Érdekes módon augusztus 11. után társasági életed igazán sikeres lesz. A Jupiter az ajándékok és a kiteljesedés bolygója a kapcsolati szektorodba lép, és egészen 2016 szeptemberéig ott is marad. Ebben az időszakban több olyan barátod lesz, akik előnyt jelentenek számodra. Fordíts rá figyelmet, hogy ismerkedj, és vegyél részt annyi rendezvényen, partyn, amennyin csak tudsz, mert lehet, hogy a következő ember, akivel kezet rázol váltja valóra álmaid. Barátaiddal töltött időd is sokkal kellemesebben telik majd, mint eddig. Ha nem is tartod magad igazi társasági embernek, akkor is remekül érzed majd magad minden összejövetelen.

 

NYILAShoroszkóp előrejelzésem a Nyilas jegy és Nyilas aszcendens jegy szülötteinek

2015 augusztus havi horoszkóp 

HOZD MŰKÖDÉSBE A DOLGOKAT!

Ha olyas valakivel vagy kapcsolatban, akivel teljesen eltér filozófiai meggyőződésed, akkor ebben a hónapban eljön az idő az eltérések tisztázására, vagy a kapcsolat megszakítására. Ez sokkal nehezebb lesz, mint amire számítottál, különösen azért, mert te nagyon ragaszkodsz saját nézeteidhez.

Ha ez az ügy olyan, amiben hajthatatlan vagy, partnered valószínűleg nem fog tudni meggyőzni álláspontjáról. Ez egy elég lehetetlen helyzet, és nem lesz könnyű megoldást találni rá, és tovább lépni. A jó hír az, hogy augusztus 14. után támogatást kapsz, ha pároddal jobban szeretitek egymást, mint elveiteket, akkor a dolgok működni fognak köztetek.

Augusztus 11. után a karrieredre fogsz koncentrálni, mert a Jupiter, az uralkodó bolygód a 10. házba, a szakma és siker területére lép 12 év után először.  Mivel uralkodó bolygód mozdul el, ezért rengeteg támogatást fogsz kapni karrieredben. Ebben az évben elindítasz egy új üzletet, vagy piacra dobsz egy terméket. Munkádat végre el fogják ismerni, ha az adott iparágban már régebb óta dolgozol. Ezt a támogatást egészen 2016 szeptemberéig élvezheted! Igen!

 

BAKhoroszkóp előrejelzésem a Bak jegy és Bak aszcendens jegy szülötteinek

2015 augusztus havi horoszkóp

SZEMBENÉZÉS A PROBLÉMÁKKAL

Ha eddig megpróbáltál tudomást sem venni valamilyen anyagi ügyedről, például adóról, hitelkártyáról, befektetésről, most ennek vége. Mindenképpen foglalkoznod kell a  dologgal ahhoz, hogy rendbe hozd, mert a jó hír az, hogy ez teljesen rendbe hozható, persze csak akkor ha hajlandó vagy erőfeszítéseket tenni az ügyben. Igen, lehet, hogy egy kicsit nehézkes, vagy fájdalmas lesz, de a végén elérheted az anyagi egyensúlyt. Ne söpörd a szőnyeg alá ezt a problémát, és a gyógyszereid receptjeiről se tény úgy, mintha nem léteznének, ezeket mind el kell intézni, és ki kell fizetni, mert így is, úgy is csak nyomasztanak.

Szerencsére ez a hónap nem csak az anyagi ügyekről fog szólni. Augusztus 11. után remek lehetőséged nyílik látóköröd szélesítésére, és emiatt különösen boldog leszel. Ez lehet egyetemi tanulmányaid folytatása, egy tanfolyam, de még az is benne van a pakliban, hogy egy könyvet írsz, vagy adsz ki. Akár még egy tengerentúli utazásra is lehetőséged nyílik. Ragadd meg az alkalmat, mert később hálás leszel azért, hogy megtetted.

VÍZÖNTŐhoroszkóp előrejelzésem a Vízöntő jegy és Vízöntő aszcendens jegy szülötteinek

2015 augusztus havi horoszkóp 

NEHÉZKES MEGEGYEZÉS

Egy üzleti, vagy személyes kapcsolat lefoglalja a figyelmed ebben a hónapban, mivel a Vénusz továbbra is ellentétes irányban mozog kapcsolati szektorodban. Ha ez egy üzleti kapcsolat, akkor lehet, hogy egy pénzügyi kérdésben nem tudsz megegyezni üzleti partnereddel. Lehet, hogy egyikőtök úgy véli, több pénzt érdemelne, mint a másik, azért, mert több munkát tett egy projektbe. A mérleg helyre kell, hogy billenjen, de az is fontos, hogy ezt a felek együttesen és egyetértésben érjék el. Ellenkező esetben ez az üzleti kapcsolat keserűvé válhat.

Ha házas vagy, illetve élettársi kapcsolatban élsz, lehet, hogy kapcsolatod pároddal megragadt egy szinten, ahonnan már nem látszik a fényes, közös jövő. A szerelem –ami talán erős is- még jelen van, de a mindennapi valóságban már eltompult az a bizonyos szikra, csak ezt még önmagadnak sem mered bevallani. Ha ez így van, akkor találd ki, hogyan tudnád visszahozni a szikrát a kapcsolatodba. Szerencsére augusztus 8 és 14. után rengeteg segítséget kapsz ahhoz, hogy ezen változtass.

A Jupiter a kiteljesedés és bőség bolygója a 8. házba a közös bevételek területére lép, és egészen 2016 szeptemberéig ott is marad. Ez minden anyagi ügyben rengeteg segítséget nyújt majd neked, és szokásos bevételeiden felül további pénzekhez juthatsz. Érdemes befektetéseken is elgondolkoznod.

 

HALAKhoroszkóp előrejelzésem a Halak jegy és Halak aszcendens jegy szülötteinek

2015 augusztus havi horoszkóp 

VÁLTOZTASS!

Az egészséged, és közérzeted figyelmet igényel ebben a hónapban. Ha bármilyen tekintetben elhanyagoltad magadat- elméd, tested, lelked- akkor most van itt az idege, hogy változtass. Az Univerzum most felhívja rá a figyelmed, hogy foglalkozz a kérdéssel, mert csak így élvezheted azt, amit az élet nyújt neked. Ha augusztusban, kicsit fásultnak érzed magad, akkor itt az ideje, hogy törődj magaddal.

Munkahelyeden egyik kollégáddal vitába keveredsz. Nem tudtok jól együtt dolgozni. Ha te vagy a főnök, az is lehet, hogy egyik beosztottad kapcsán felmerül a kérdés, hogy érdemes-e őt a cégnél tartanod. Nagyon jólelkű ember vagy, és eddig azért nem menesztetted, mert nem volt hozzá szíved. Most már őszintének kell lenned magadhoz. Megengedheted magadnak azt a luxust, hogy továbbra is nálad dolgozzon? Lehet, hogy ez az alkalmazott még kap tőled egy utolsó esélyt, és erre a végső megbeszélésre ebben a hónapban fog sor kerülni.

A hónap híre augusztus 11.-én ér, amikor a Jupiter 12 év után először a kapcsolati szektorodba lép, és egészen 2016 szeptemberéig ott is marad. Szövetségeseidnek köszönhetően rengeteg lehetőségre számíthatsz ebben a hónapban. Szakmai és személyes életed is virágzásnak indul ebben az időszakban. Ha mostanában valaki különlegessel randizol, akkor a következő 1-2 évben eljegyzésre, házasságra számíthatsz. Ezen felül augusztus 29.-én a telehold még nyitottabbá tesz majd a szerelemre. Csodálatos!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram