frabato-magus-logo-vilagos
január 7, 2016

2015 december havi horoszkóp előrejelzésem - Frabato

A havi horoszkóp előrejelzés sorsod tudatos irányításában nyújt segítséget! Meg tudhatod milyen lehetőségeket érdemes kihasználnod, ill. hogy milyen kihívásokkal kell szembenézned ahhoz, hogy sikeresen tovább léphess!

Az aktuális, december havi szerencse és szerencsétlen napjaid dátumainak táblázatával kiegészítve pedig a lehetőségek tárházává válik ez az időszakod is! Így már csak rajtad áll, hogy élsz e vele… További segítségül érdemes időről - időre elolvasnod a 2015 éves horoszkóp előrejelzést is, mely nagyobb volumenben jelzi előre neked 2015 fontosabb eseményeit. 
Ha pedig személyre szabott horoszkópot és jóslatot szeretnél a saját jövődről, komplexebb kérdésed van, jelentkezz be hozzám személyes konzultációra ! Kérj időpontot a +36 20 974 89 22-es telefonszámon, vagy a frabato99@gmail.com e-mail címen.

Ne szalassz el egyetlen lehetőséget sem, mert nem mindegy, hogy ismered a jövőd, vagy irányítod!

 

2015 december havi horoszkóp előrejelzésem a Bak jegy és Bak aszcendens jegy, a Vízöntő jegy és Vízöntő aszcendens jegy, a Halak jegy és Halak aszcendens jegy, a Kos jegy és Kos aszcendens jegy, a Bika jegy és Bika aszcendens jegy, az Ikrek jegy és Ikrek aszcendens jegy, a Rák jegy és Rák aszcendens jegy, az Oroszlán jegy és Oroszlán aszcendens jegy, a Szűz jegy és Szűz aszcendens jegy, a Mérleg jegy és Mérleg aszcendens jegy, a Skorpió jegy és Skorpió aszcendens jegy, a Nyilas jegy és Nyilas aszcendens jegy szülötteinek2015 december havi horoszkóp előrejelzésem

 

KOShoroszkóp előrejelzésem a Kos jegy és Kos aszcendens jegy szülötteinek

2015 december havi horoszkóp

MINDEN LEHETŐSÉG

Jelentős anyagi fejlődésre számíthatsz ebben a hónapban, egy plusz bevételre, ami a szokásos havi jövedelmeden felül érkezik. Különösen figyelj oda december 11., 17. és 24.-ére, mert erről a bevételről ekkor kapsz kulcsfontosságú információt.  A munkahelyeden is kedvező híreket kapsz az anyagiakkal kapcsolatban, plusz juttatás, ruhapénz, bérlet, benzinpénz, vagy év végi bónusz üti a markodat. Az is lehet, hogy valamelyik közmű szolgáltatótól kapsz visszatérítést az átalány befizetéseid okán. 

Ha valamilyen nemzetközi üzletben veszel részt, mely hirdetéssel, újságírással kapcsolatos, akkor az újhold alkalmával december 11.-én egy új lehetőséghez jutsz. Azon is elgondolkozol, hogy visszaülsz kicsit az iskolapadba, és valamilyen új képesítést szerzel. Hajrá! 

Legyél nagyon óvatos a kommunikációval, főként feletteseiddel szemben december 19.-én és 20.-án. Egy beszélgetés olyan irányt vehet ezeken a napokon, melyet később nagyon meg fogsz bánni! Ne hozd magad olyan helyzetbe, amikor erőn felül kell dolgoznod egy félreértés miatt! 

A telehold a család és kapcsolatok területére esik december 25.-én, így az ünnepek felejthetetlen hangulatban telnek. Olyan emberekkel vedd magad körül, akiket tiszta szívből szeretsz, és akik köreiben biztonságban érzed magad. 

 

BIKAhoroszkóp előrejelzésem a Bika jegy és Bika aszcendens jegy szülötteinek

 2015 december havi horoszkóp 

FÓKUSZBAN A KAPCSOLATOK

Legalább egy fontos kapcsolatod fog jó irányban fejlődni ebben a hónapban. Ez lehet magánjellegű, vagy üzleti kapcsolat is. A Vénusz a kapcsolati szektorodba lép december 4.-én, és ott is marad egészen december 30.-ig. Mivel a Vénusz a többi bolygóval jó kapcsolatot ápol az égbolton, így extra támogatást és harmóniát élvezhetsz. December 11.-én és 17.-én az együttműködést igénylő területeken tegyél lépéseket. December 24.-én tartsd meg legszűkebb családodnak, így nagyon romantikusan alakul majd az ünnep! 

December 11.-én lehetőséged lesz újragondolni anyagi ügyeidet. Kérd pénzügyi tanácsadó segítségét, és keress új befektetési lehetőségeket. Lehet, hogy egy új hitelkártyát váltasz ki, mely teljesen megváltoztatja anyagi helyzeted. Azért légy óvatos! 

A kommunikációval kapcsolatos ügyek december 19.-én és 20.-án kerülnek előtérbe. Ha van valamilyen folyamatban lévő jogi ügyed, akkor az erről érkező híreknek nem igazán fogsz örülni. Ha a reklámiparban dolgozol, akkor nem a december lesz az ideje a fontos megbeszéléseknek, ötleteléseknek. 

A telehold december 25.-én érzelmes (de örömteli) híreket tartogat testvéredről. Egy másik lehetőség, hogy úgy döntesz, autót vásárolsz. Ez a telehold számodra igazán szívet melengetően alakul. 

 

 

IKREKhoroszkóp előrejelzésem az Ikrek jegy és Ikrek aszcendens jegy szülötteinek

2015 december havi horoszkóp

VIRÁGZÓ KARRIER

Az élet az irodában igazán gördülékenyen alakul ebben a hónapban. A Vénusz a munka területére lép december 4.-én, és ott is marad december 30.-ig. Ennek eredményeképp sokkal könnyebben fogsz tudni együttműködni kollégáiddal. Ha egyedülálló vagy, számíts rá, hogy egyik kollégád úgy dönt, ideje felszínre hozni a kettőtök között megbújó kémiát. A Vénusz december 11.,17. és 24.-én áll majd kedvező szögben a jegyedben. Ez jó hatással lesz a munkádra, anyagi ügyeidre és a családodra is. 

December 11.-én házastársaddal, vagy pároddal megpróbáljátok újrakezdeni, mivel az újhold éppen a kapcsolati szektorodra esik. Úgy dönthetsz, hogy új üzleti partnert, vagy ügyfelet keresel, és érte bizony versengened is kell majd. 

A kommunikáció barátaiddal kissé kockázatos lehet december 19.-én és 20.-án. Tégy meg mindent azért, hogy semleges tudj maradni a parázs viták közepette. Szerencsére a hónap boldogan ér majd véget. December 25.-én a teleholdnak köszönhetően főnöködtől elismerésre számíthatsz. Használd ki az alkalmat, és kérj fizetésemelést! 

 

RÁKhoroszkóp előrejelzésem a Rák jegy és Rák aszcendens jegy szülötteinek

2015 december havi horoszkóp

A CSAPATBAN NEM AZ EGYÉN SZÁMÍT

Ebben a hónapban a szerelem kapja a főszerepet. Ha egyedülálló vagy, figyelj oda a rendi lehetőségekre december 4. és 30. között. Ekkor ugyanis a Vénusz áthalad az igaz szerelem területén, így ha szerelmet keresel, akkor minden lehetőség megvan rá, hogy meg is találd december 11.,17. és 24.-én különösen. Tegyél meg mindent ezért, és legyél sokat társaságban, és persze hozd magad formába, mert bármelyik nap megtörténhet, hogy összeakadsz egy különleges személlyel! 
Ha munkát keresel, akkor porold le az önéletrajzod, és december 11. után küldd ki. Az újhold a munka területén következik be ezen a napon, így megkönnyíti neked a munkakeresést, vagy egy új alvállalkozói szerződés megkötését. Ha saját üzleted van, ez egy igazán alkalmas nap arra, hogy új alkalmazottakat vegyél fel. 
A kommunikáció kissé kényessé válhat december 19.-én és 20.-án üzleti partnereddel. Ebben az időszakban nehezen tudtok döntéseket hozni. Az is lehet, hogy sok dolgon összevitatkoztok, melyeknek az irányításhoz van köze. Ne feledd, hogy partnerek vagytok. Ha házas vagy, akkor ebben az időszakban pároddal is lehetnek veszekedések. 
Szerencsére minden rendbe jön december 25.-re. A telehold a te jegyedbe lép, így az érzelmeid kiteljesednek, és kellemesen telnek majd az ünnepek szeretteid körében. 

OROSZLÁNhoroszkóp előrejelzésem az Oroszlán jegy és Oroszlán aszcendens jegy szülötteinek

2015 december havi horoszkóp 

OTTHON ÉDES OTTHON

Ebben a hónapban az otthon töltött idő jelenti majd a legfőbb örömforrást a számodra. December 4.-én a Vénusz a 4. házba az otthon és család területére lép, és egészen december 30.-ig ott is amrad. Ezekben a hetekben nagyon harmonikus lesz rokonaiddal a kapcsolatod.  

Ha szeretnéd kicsit megszépíteni az otthonod, néhány új bútort vennél, akkor ez egy ideális időszak ehhez. Amit most választasz a lakásodba, azt imádni fogod. Ha most kezdesz felújításba, azzal nagymértékben növelheted lakásod értékét. 

Ha egyedülálló vagy, a romantika már úton van, hiszen az újhold az igaz szerelem területén következik majd be december 11.-én. Legyél sokat társaságban, mert nagy a valószínűsége, hogy találkozol valakivel. Ha már kapcsolatban élsz, ez a holdállás kedvezően hat majd egy párkapcsolati előrelépésre, például pároddal elkezdtek a gyermekvállalásról beszélgetni. 

A kommunikáció munkahelyeden kissé stresszesen alakul december 19.-én és 20.-án. Ne menj bele egy kollégáddal sem olyan beszélgetésbe, mellyel később lerombolhatja jó híredet- nem éri meg! 

Ha a hónap vége felé kimerültnek érzed magad, miért nem mész el egy gyógyfürdőbe kicsit töltődni? A telehold december 25.-én a spirituális kényeztetés területén teljesedik ki. Tölts egy kis időt egyedül is az ünnepi vendégeskedés és rohanás közepette! 

 

SZŰZhoroszkóp előrejelzésem a Szűz jegy és Szűz aszcendens jegy szülötteinek

2015 december havi horoszkóp

A KOMMUNIKÁCIÓ A KULCS

Rendkívüli adottságod a kiváló kommunikációs érzéked, és a tárgyalásokban is remekelsz majd ebben a hónapban, így hozd ki mindenből a legjobbat. December 4. és 30. között a Vénusz az üzenetek területén lesz, így segíti kommunikációdat. Az írásos projektekben is tündökölsz, és azt veszed észre, hogy mindenki nagyon szívesen beszélget veled. Beszélgess kedveseddel is vágyaidról, érzéseidről, mert ezek a beszélgetések nagyon kellemesen fognak alakulni. 

Az újhold a 4. házban, az otthon és család területén következik be december 11.-én. Lehet, hogy jó híreket kapsz ekkor egy rokonodról. Egy másik lehetőség, hogy elkezdesz lakásokat nézegetni, és jelenlegi ingatlanodat meghirdeted.

Ha van gyermeked, vele kapcsolatban minden elég nehézkes lesz december 19. és 20. körül. Lehet, hogy mindketten fitogtatjátok erőtöket, vagy görcsösen próbáljátok rendbe hozni kapcsolatotokat. Elég nehéz lesz úgy fejlődést elérni, ha nem tudsz kicsit kilépni az irányító szerepéből. Ha nincs gyermeked, akkor ugyanez a helyzet lehet érvényes a párkapcsolatodra.  

A telehold december 25.-én a barátság területére esik, emiatt úgy érzed, barátaiddal egy igazi nagy család vagytok. És ez igaz is.  

 

MÉRLEGhoroszkóp előrejelzésem a Mérleg jegy és Mérleg aszcendens jegy szülötteinek

2015 december havi horoszkóp

HAGYD, HOGY ALAKULJANAK A DOLGOK

Ebben a hónapban az anyagiak végre jól alakulnak. December 4. és 30. között a Vénusz a bevételek területén lesz, és más bolygókkal is jó szögeket zár be mindvégig. Emiatt ha eddig is tervezted, most kérj fizetésemelést, kezdj bele új vállalkozásba. Az is lehet, hogy új alvállalkozói szerződést írsz alá, mely rendkívül jól fizet. Erre a lehetőségre december 11. körül számíthatsz.

Az újhold a kommunikáció területén következik be december 11.-én, mely segíti írásos munkádat, vagy tanári ambícióidat. Ha van testvéred, az is lehet, hogy jó híreket kapsz róla ezekben a napokban-hetekben.

A kommunikáció rokonaiddal kissé stresszesen alakul december 19.-én és 20.-án. Pároddal, vagy családtagokkal váratlan vitába bonyolódsz. Ha ez bekövetkezik, nagyon vacakul érzed majd magad miatta. Tégy meg mindent azért, hogy ezt a vitát elkerüld, mert könnyen kicsúszhat a kezedből, és bármilyen jó l töltöd is be a közvetítő szerepét, lehet, hogy ez a vita megmérgezi a veled való viszonyt is.

December 25.-én aztán csodásan alakulnak a dolgok, mert kapsz valamilyen díjat, elismerést. Megérdemled! 

 

SKORPIÓhoroszkóp előrejelzésem a Skorpió jegy és Skorpió aszcendens jegy szülötteinek

2015 december havi horoszkóp 

TŰZBEN ÉGSZ

Ebben a hónapban igazán szépnek érzed majd magad. December 4. és 30. között a Vénusz a te jegyedben lesz, így különösen ragyogni fogsz. Mivel szebbnek érzed majd magad, ez automatikusan mások számára is vonzóvá tesz téged. Élvezd a hatást minden kapcsolatodban! 

Romantikus értelemben tűzben égsz ebben a hónapban. December 11.-én a kedveseddel igazi tündérmesében lesz részetek. December 17.-én és 24.-én pároddal olyan beszélgetésekben lesz részed, melytől extatikus állapotba kerülsz. Barátaiddal is kellemes időtöltésben lehet részed. Ha egyedülálló vagy, egy barátságod komolyabbra fordulhat. Hűha! 

Az anyagiak is jól alakulnak ebben a hónapban, mivel az újhold december 11.-én a bevételek területére esik. Egy másodállásra, vagy alvállalkozói szerződésre is kilátás van. A kommunikáció kisség kockázatosan alakul december 19.-én és 20-án. Kerüld az ultimátumokat, különösen a munkahelyeden. Ha egy kollégád féltékeny rád, próbáld meg őt elkerülni. A telehold december 25.-én végre pontot tesz egy hosszadalmas ügy végére. 

 

NYILAShoroszkóp előrejelzésem a Nyilas jegy és Nyilas aszcendens jegy szülötteinek

2015 december havi horoszkóp 

ENGEDD EL

A Vénusz a menekülés területére esik december 4. és 30. között. Ennek eredményeképp a szerelmi életed is csendesebb lehet, mint általában. Lehet, hogy párod szeretne kicsit félrevonulni, és magányba burkolózni. Miért nem terveztek egy páros kikapcsolódást? 

Egy másik lehetőség, ha egyedülálló vagy, olyas valaki után áhítozol, aki nem lehet a tiéd. Vagy olyan valakivel vagy együtt, akivel nem kerülhet napvilágra kapcsolatotok. Ha ez a helyzet, akkor ideje, hogy rendbe tedd a szerelmi életed, akkor is, ha ez azt jelenti, hogy el kell engedned ezt az embert, vagy vágyakozást. Ez az időszak arra is alkalmas, hogy rendbe hozd széteső kapcsolatodat. 

Most végezd el a szükséges tisztogatást, mert december 30.-án a Vénusz átlép a jegyedbe, így rengeteg romantikus lehetőséged adódik. Ezen felül az újhold december 11.-én szintén a te jegyedben lesz, így újrakezdheted a dolgokat. Élj a lehetőséggel! 

A hónap a támogató teleholddal ér véget december 25.-én. Ha sok adósságod volt mostanában, akkor ez a telehold segít neked pontot tenni a végére! 

 

BAKhoroszkóp előrejelzésem a Bak jegy és Bak aszcendens jegy szülötteinek

2015 december havi horoszkóp

TÁRSASÁGI ÉLET

Társasági életed rengeteg örömet okoz majd ebben a hónapban. Fogadj el annyi buli és vacsora meghívást, amennyit csak időd enged. December 4. és 30. között lehet, hogy barátaid körében a romantika is rád talál. Egy barátod bemutat majd valakinek. A dolog ígéretesnek tűnik! Az is elképzelhető, ha már van párod, hogy rengeteg időt tudtok most együtt tölteni. Csodálatos! 

Az újhold december 11.-én a 12. házban segítségedre lesz valamiben, mellyel valaki mást ki tudsz majd húzni a bajból. Ez lehet valamilyen jótékonysági esemény, de az is elképzelhető, hogy csak csendben segítesz egy rokonodnak, vagy barátodnak- akár névtelenül. Bármit teszel is most kedvességből, a karmád ennek eredményeként jó irányba halad.  

December 18.-án és 19.-én légy óvatos, hogyan fejezed ki magad. A Merkúr a hegyedben lesz, és rossz szöget zár az Uránusszal és Plútóval. Mivel az Uránusz az otthon és család területén lesz, lehet, hogy egy rokonoddal komoly vitába keveredsz. Megéri? 

Szerencsére a hónap egy gyönyörű teleholddal zárul a párkapcsolati szektorban. Te és kedvesed közelebb álltok majd egymáshoz, mint általában. 

 

VÍZÖNTŐhoroszkóp előrejelzésem a Vízöntő jegy és Vízöntő aszcendens jegy szülötteinek

2015 december havi horoszkóp 

KEZDD EL ÁLMAID PROJEKTJÉT

A Vénusz ebben a hónapban hatalmas segítséget nyújt neked, és felhívja rád a főnököd, vagy más fontos ember figyelmét. December 4. és 30. között ez a kozmikus energia segíti karriered. Ebben a hónapban a bevételed is gyarapodhat. Ne késlekedj, december 11. körül merj fizetésemelést kérni, mert minden esélyed megvan arra az összegre, amiről eddig csak álmodoztál! 

December 11.-én a csodás újhold a barátság területén következik be. Ideális nap lesz ez arra, hogy bővítsd kapcsolatrendszeredet. Miért nem lépsz be egy új klubba, vagy szervezetbe? Fontold meg, hogy elkezded-e azt a humanitárius tevékenységet, amiről már annyiszor beszéltél. Az is elképzelhető, hogy elindítod saját weboldalad, vagy közösségi média kampányodat.

Légy nagyon óvatos december 19.-én és 20.-án, mert a Markúr kellemetlen szöget zár a Plútóval és Uránusszal. Lehet, hogy nagyon megbánod majd azokat a szavakat, amiket ezen a napon kimondasz. 

A hónap a csodás teleholddal zárul december 25.-én. Lehet, hogy befejezel egy nagyobb munkát, és ha ez a helyzet, büszke leszel a végeredményre. Ha mostanában gondok voltak az egészségeddel, akkor ez a telehold egy jel arra, hogy végre ennek is vége szakad. Minden rendben lesz! 

 

HALAKhoroszkóp előrejelzésem a Halak jegy és Halak aszcendens jegy szülötteinek

2015 december havi horoszkóp 

ITT A TANULÁS IDEJE

Olyan helyzetbe kerülsz, melyben megoszthatod bölcsességed, eddigi tapasztalataid a világgal. Ez lesz az a hónap, amikor nagyra értékelik a tudásodat. Fontold meg, hogy előadást tarts, workshopon vegyél részt. A Vénusz a 9. házba, a tanulás területére lép. Ha te vagy a tanító, akkor most könnyen szerezheted meg diákjaid elismerését. Nagyon izgalmasan tudod előadni a tananyagot. Ha te ülsz az iskolapadban, akkor teljesen magába fog szippantani az, amiről most tanulsz.

Egy nagyobb utazás is körvonalazódik, és ha elutazol, szerelemre is találhatsz. Ha más nem is adódik, az úti céloddal biztosan szerelembe esel. Az utazásból a legtöbbet december 4 .és  30. között hozhatod ki. 

A karrieredet még a csodás újhold is támogatja december 11.-én. Ez egy tökéletes két hétig tartó lehetőség lesz arra, hogy egy új üzletet indíts el. Valósítsd meg céljaid, vagy állíts fel újakat! 

Nagyon óvatosan kommunikálj barátaiddal és a közösségi oldalakon is december 19.-én és 20.-án. Ne feledd, ha egyszer kimondasz valamit, már nem tudod visszaszívni!

A csillogó újhold december 25.-én igazán kellemes érzéseket tartogat. Nagyon jó híreket kapsz a gyermekedről, vagy különlegesen romantikusan alakul az ünnep. Boldog karácsonyt! 

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram