frabato-magus-logo-vilagos
március 18, 2015

2015 éves horoszkóp előrejelzésem - Frabato

Ez az éves horoszkóp előrejelzés az évközbeni havi horoszkóp előrejelzéseimmel együtt, sorsod tudatos irányításában segít neked egész évben!

A bolygók és csillagok állása illetve egymáshoz való viszonyuk nemcsak az érzelmeinkre vannak hatással, de merőben meghatározzák a mindennapjainkat és behálózzák életünk minden percét.
Horoszkópjaimmal abban segítek Neked, hogy asztrológiai ismeretek nélkül is előnyösebben alakuljon a jövőd!
Megtudhatod 2015 titkait, azt hogy idén milyen irányba tart az életed. És azt is, hogy ez az irány vágyaid beteljesüléséhez is vezethet, ha kezedbe veszed sorsod irányítását! Mert soha nincs késő ahhoz, hogy változtass valamin!
Ha ezt olvasod, az azt jelenti, hogy Te is hiszel ebben, a hit pedig csodákat teremt! Gyakran ehhez kell egy kéz, ami segítséget nyújt és amire akkor is támaszkodhatsz, ha épp összecsapnak a fejed felett a hullámok.
Ez a kéz lehetek én, ha megfogadod a tanácsaimat, és te magad is vallod, hogy, semmi sem fekete és fehér!
És bár közhelyes, de mégis igaz: ha tudatosabban szét nézel magad körül, akkor több boldogságot fogsz tapasztalni, mint keserűséget. 
Ha pedig egy sokkal személyesebb, saját sorsod előrejelzéseit és jóslatait szeretnéd megtudni, komplexebb kérdéseidre választ kapni, vagy a családtagjaid jövőjét fürkésznéd ki, akkor jelentkezz be hozzám, kérj időpontot:

  • a +36 20 974 89 22-es telefonszámon, vagy
  • a  www.frabato.hu  weboldalamról, ésszemélyesen várlak a stúdiómban: Budapesten, a VI. ker, Podmaniczky u. 16. szám alatt.

2015 éves horoszkóp előrejelzés a Bak jegy és Bak aszcendens jegy, a Vízöntő jegy és Vízöntő aszcendens jegy, a Halak jegy és Halak aszcendens jegy, a Kos jegy és Kos aszcendens jegy, a Bika jegy és Bika aszcendens jegy, az Ikrek jegy és Ikrek aszcendens jegy, a Rák jegy és Rák aszcendens jegy, az Oroszlán jegy és Oroszlán aszcendens jegy, a Szűz jegy és Szűz aszcendens jegy, a Mérleg jegy és Mérleg aszcendens jegy, a Skorpió jegy és Skorpió aszcendens jegy, a Nyilas jegy és Nyilas aszcendens jegy szülötteinek Frabato2015-ös, éves horoszkóp előrejelzésem

 

horoszkóp előrejelzésem a Bak jegy és Bak aszcendens jegy szülötteinek

BAK

A hit, a félelmek és pénzügyek

2015 elején még részesedsz saját jövedelmeden felüli bevételekből. A Jupiter, a bőség bolygója 2014 július közepe óta a 8. házban, a közös pénzügyek területén van, és egészen 2015 augusztus 11-ig ott is marad. Emiatt lehetőséged van, hogy maximalizáld a mások által számodra nyújtott bevételeket. Ez ideális időszak új beruházásokra, vagy sikeres hitel felvételére. Esetleg hitelt kaphatsz egy új vállalkozásra, vagy pénzt örökölsz.

A lépés!

Miután augusztus 11.én a  Jupiter belép a 9. házba, az elme pallérozásának területére, és egészen 2016. szeptemberéig ott is marad. Ez a megfelelő idő arra a változásra, amit már régóta halogatsz. Ha eddig még nem gondolkodtál azon, hogy továbbtanulj, ez egy ideális alkalom, hogy beiratkozz, vagy részt vegyél valamilyen továbbképzésen. Lehet, hogy hosszabb időre külföldre utazol valamilyen nemzetközi kapcsolat révén. Spiritualitásod ebben az időszakban megnövekszik, és ez a hit csak még jobban megerősít. Használd jól!
2015. március 16.-án megtapasztalhatod az Uránusz és Plútó utolsó hatását, melyek 2012 óta rád hatottak. Családi téren ezek a bolygók galibákat okoztak, de 2015. tavaszán megnyugszik körülötted minden ezen a területen.  

Nézz szembe félelmeiddel!

Uralkodó bolygód, a Szaturnusz új területre, a 12. házba, a magány területére költözött 2014. december23.-án, és egészen 2015 június 14.-ig ott is marad. Szeptember 17.-én aztán ismét visszatér ide, és egészen 2017 decemberéig marad! Hogy ez mit jelent a számodra? Kedves bak, most következik az az életszakasz, amikor szembe kell nézned és meg kell birkóznod félelmeiddel, sikereiddel, vagy kudarcaiddal. Ha van olyan félelmed, mely visszatart egy olyan élet megteremtéséről, melyre mindig is vágytál, most leküzdheted! Céljaidat ez idő alatt újraértékeled, melyek közül néhány már nem is tűnik olyan fontosnak. Ha ez így van, engedd el!  

horoszkóp előrejelzésem a Vízöntő jegy és Vízöntő aszcendens jegy szülötteinekVÍZÖNTŐ

A társaság, amit megtartaszz

A kapcsolati ügyek továbbra is egy erős pont a számodra 2015 első felében. Még 2014. júliusában a Jupiter a 7. házba, az elkötelezett partneri kapcsolatok területére költözött, se ezen a téren felborította életed - remélhetőleg pozitív irányban. Ha volt egy jó kapcsolatod, akkor nagy valószínűséggel ez már az abszolút boldogság a számodra. Ha azonban a kapcsolat már akkor gyengébb volt, a Jupiter viharos helyzetet teremtett közted és a párod között. Látod, a Jupiter csupán mindent felnagyít, ami körülötted zajlik.  Ha a dolgok jók, akkor kiválóvá válnak, de ha nem, a feszültség csak tovább nő.

Köztünk

A jó hír az, hogy a Jupiter hihetetlenül támogató kapcsolatba kerül az Uránusszal, a 3. házban, a kommunikáció területén 2015. Március. 3-án és június 22.-én. Ekkor lehetőséged van arra, hogy megoldd még a leginkább zavaró helyzeteket egy beszélgetéssel a párkapcsolatodban, mely után partnered rájön, min kell változtatnia. Ha minden jól megy, akkor ez lesz a tökéletes alkalom, egy szerződést aláírására, akár üzleti téren, akár a pároddal közös ügyetek kapcsán.
Augusztus 11.-én a Jupiter a 8. házba a megosztott erőforrások területére költözik, és 2016 szeptemberéig ott is marad. Ebben az időszakban egy nagy lökést kapsz a másoktól származó pénzügyek területén. Jelentősebb beruházásba fogsz, bónuszt kapsz, vagy a biztosítási befektetésed megtérül, mindenesetre nagyobb pénzösszegre van kilátásod.  

Kapcsolatok tisztázása

Ha a legnagyobb leckéket nézzük 2015-ben, azokat a Szaturnusz adja majd. 2014. december23.-tól 2015. június 14.-ig, majd szeptember 17.-től 2017. decemberéig a Szaturnusz a 11. házban, a baráti kapcsolatok területén lesz, valamint uralja majd reményeidet és látomásaidat.  Szintén ehhez a területhez tartozik a szerelem befogadása. Amíg a Szaturnusz a 11. házban tartózkodik, ezeken a területeken fogsz leckéket kapni. Lehet, hogy baráti körödből lefaragsz néhány tagot, mert úgy ítéled meg, hogy a barátokkal töltött idő túl értékes ahhoz, hogy felületes kapcsolatokra pazarold. Lehet, hogy hosszú távú terveidet is sikerül megfogalmaznod. Egy másik lehetőség, hogy úgy érzed, nem tudod elfogadni valaki szerelmét, pedig ha megnyitod a szíved, hatalmas lesz a jutalom! Válogasd meg, kikkel töltöd a 2015-ös évedet, de ne zárj ki mindenkit belőle!

horoszkóp előrejelzésem a Halak jegy és Halak aszcendens jegy szülötteinekHALAK

A csúcson

2015-ben jelentős potenciál van a munka és a karrier kérdésében. Már élvezed ezt a tendenciát, hiszen a Jupiter 2014 júliusa óta ezen a területen van a 6. házban van, és ez segíti szakmai előmeneteledet. Augusztus 11.-ig fogod élvezni ezt a jótékony hatást a munka területén. Másik pozitívum, hogy élvezni fogod, hogy másokkal együtt dolgozhatsz, remek lesz a csapatszellem.  

Szerencsés időszak

Március 3-án, 2015, és június 22-én, a Jupiter fantasztikus kapcsolatba kerül az Uránusszal a 2. házban a bevételek területén. Mivel ez egy nagyon szerencsés együttállás, valószínű, hogy az ezekben az időkben elvégzett munkákért extra jövedelemre teszel szert, és kamatoztathatod tehetséged. Extatikus állapotba kerülsz!
Ezen felül a Szaturnusz bolygó fontos bejelentést tesz 2015-ben a karriered területén. 2014. december 23.-án költözött a 10. házba a szakma területére, és 2017 decemberéig ott is marad (kivéve egy rövid időszakot 2015. június 14. és szeptember 17. között, amikor visszatér a 9. házba a növekedés területére). Ez egy jelentős tranzit, ami 29 évente egyszer fordul elő!  Amikor a Szaturnusz szöget vált, az mindig a felnőtt lét és a felelősségvállalás erősítésének szükségességét jelenti.
Ebben az évben a hangsúly a karrieren lesz. Ha hű voltál eddig életfeladatodhoz, akkor olyan év lesz ez, amikor jelentős eredményeket és jutalmakat érhetsz el. Saját területeden igazi sikerekre számíthatsz. Ha nem vagy elégedett jelenlegi helyzeteddel, ez egy nagyszerű időszak lesz a váltásra. Megkapod a támogatást a Jupitertől, augusztus 11-ig, hogy új munkát találj, ami miatt ez az átmenet zökkenőmentesen zajlik majd. Használd ki a Jupiter adta előnyt!

Hihetetlen lehetőség

A Jupiter a 7. házba a partneri kapcsolatok területére költözik 2015. augusztus 11-én, és ott is marad 2016. szeptember 9.-ig. Ez  valamint az 1. és 7. házadban történő támogató napfogyatkozás március 20.-án és szeptember 13.-án hihetetlen lehetőséget tartogat a személyes és üzleti kapcsolatok terén.  2015 június 14.-ől szeptember 17.-ig, a Szaturnusz ismét a 9. házban  lesz, amikor befejezheted a spirituális küldetésed, melyet 2012 októberében kezdtél.  Ha jól definiáltad spirituális céljaidat, akkor ez lesz a tisztán látás ideje. Használd ki jól! 

horoszkóp előrejelzésem a Kos jegy és Kos aszcendens jegy szülötteinekKOS

Az egyetlen állandó: a változás

Van okod mosolyogni, 2015 elején, nagy lehetőségek rejlenek egy hirtelen támadt románcban.  A Jupiter továbbra is az 5. házban, a szerelem gyermek, és öröm területén van augusztus 11-ig  és ez idő alatt, ha szingli vagy, lehet, hogy találkozol életed szerelmével. Egy másik lehetőség, hogy úgy döntesz, hogy gyermeket vállalsz vagy egy kreatív projektet indítasz, ami miatt nagyon izgatott leszel. Március 3. és június 22. extra bimbózó lesz ez a terület. Ez az az időszak, amikor a Jupiter tökéletes szögben áll az Uránusszal. Hirtelen, váratlan szerencse ér majd. De ne feledd; ha nem vállalod a kockázatot, valószínűleg jutalmat sem kapsz. Ez vonatkozik a szívedre, valamint bármi másra.
Augusztus 11 után és az év hátralévő részében, a Jupiter belép a 6. házba a munka és egészség területére, és rengeteg lehetőséget kínál, hogy fokozd a jóléted és kihasználd az izgalmas feladatokat. Ha munka terén keresel lehetőséget, most kiválóak a kilátásaid.

Hirtelen váltások

Egy utolsó Uránusz-Plútó együttállásra kerül sor március 16-án, ami a karriered érinti. Változás áll be a tekintetben, hogyan foglalkozol az ügyfelekkel, vagy egy új üzleti kapcsolat lehetséges. Ez még nagyobb hangsúlyt kap a holdfogyatkozáskor április 4-én mely a 7. házra, a kapcsolatok területére esik. A hirtelen váltás garantált, és ha eleged van a helyzetből, egy befejezés lehetséges. Ugyanez vonatkozik a személyes életedre, de ha a kapcsolatod jó, akkor hirtelen elköteleződsz, vagy elmélyíted a elkötelezettséged. Egy másik holdfogyatkozáskor, szeptember 27-én fog kihangsúlyozódni a változás a személyes életében.

Az áramlatok tesztelése

2015 úgy kezdődik, hogy a Szaturnusz már belépett a 9. házba, a terjeszkedés területére, és arra ösztönöz, hogy vedd komolyabban, folytasd felsőfokú tanulmányaid vagy nemzetközi üzletben vagy jogi kérdésben való részvételedet. A Szaturnusz visszanyúlik a 8. házba a megosztott erőforrások területére június 14-tőlszeptember 17-ig kérve, hogy vállalj felelősséget az adó, hitelezési vagy biztosítási ügyedben.  Megtanultad, hogyan kell a saját forrásaidra támaszkodni, és ezek a hónapok lesznek a végső vizsgák, hogy végre használd, amit tanultál. Mire szeptember 17-én a Szaturnusz teljesen a 9. házba mozdul, ahol 2017 végéig marad, addigra felépített meggyőződéseid sziklaszilárd alapokon állnak majd. De először meg kell határoznod, hogy mik is ezek valójában.

horoszkóp előrejelzésem a Bika jegy és Bika aszcendens jegy szülötteinekBIKA

A kemény munka nagy jutalmakhoz vezet

Nem számít, mi történik az otthoni és a családi életben, 2015-ben számíthatsz rá, hogy segítséget kapsz a színfalak mögül, és még a legaggasztóbb a helyzet is elsimul. Szerencsére, nem úgy tűnik, hogy lesz bármi, ami miatt aggódni kellene. Tény, hogy egészen augusztus 11-ig a Jupiter továbbra is a 4. házban, az otthon és a család területén lesz, így biztosítva a növekedést és áldást ezen a területen. A növekedés lehet egy nagyobb lakás, vagy ház, ahová költözöl, de az is lehet, hogy egy új családtag érkezik. Március 3-án és június 22-én a Jupiter tökéletes szöget zár be az Uránusszal, a 12. házban, a privát szféra területén. Ez az az idő, amikor érezni fogod a színfalak mögül érkező áldást, és úgy fogod érezni, hogy megütötted a főnyereményt, ami a családodat illeti.

Tedd azt, amiben örömed leled

Miután augusztus 11.én a Jupiter egy új területre  a szórakozás ,szerelem és önkifejezés területére költözik, és ott is marad, amíg 2016. szeptemberéig, ezen területek bővülése várható. Ha egyedül vagy, lehet, hogy beleszeretsz valakibe, aki teljesen levesz a lábadról. Gyermek érkezik a családba, vagy valamelyik gyermekednek boldog időszaka kezdődik. Kreatív projektjeid is gyümölcsözőek lesznek.  

Két ember kell hozzá

A kapcsolatok valóban kedvezően alakulnak 2015-ben. A Szaturnusz a tanulságok és a leckék bolygója már volt a 7. házban a partneri kapcsolatok területén 2012 év végén. Ekkor pároddal megtapasztalhattátok, hogy teszteli kapcsolatotok erejét. Ha ez a kapcsolat ezt elviselte, akkor hosszan fog még tartani. Ha ekkor is egyedül voltál, és ez még most is tart, akkor lehet, hogy úgy érzed, már sohasem találsz párra. A Szaturnusz ezen a területen lesz 2015-ben néhány hónapig június 14-től szeptember 17 - ig, de hatását enyhíteni fogja a romantikában lévő Jupiter, és a jó hír, hogy már leróttad a feladatot, amit a Szaturnusz rád szabott, így jutalmad az édes romantika lesz.  
A Szaturnusz fő hangsúlya 2015-ben már a pénzügyeken lesz.  2014. december végétől 2015. június közepéig, majd szeptember 17. után ismét (2017-ig) a Szaturnusz a 8. házban, a megosztás területén lesz. Lehet, még kapsz egy leckét most a tanulásról, hogy hogyan támaszkodj a saját forrásaidra ahelyett, hogy egy másik személytől függj anyagilag. Esetleg az is lehet, hogy a befektetések nem úgy alakulnak, ahogy remélted, így légy körültekintő. Tartsd a pénzed biztonságos helyen és dolgozz ki egy hosszú távú pénzügyi stratégiát.

horoszkóp előrejelzésem az Ikrek jegy és Ikrek aszcendens jegy szülötteinekIKREK

Kommunikáció

Továbbra is nagy léptekkel haladsz a kommunikáció területén 2015 első felében. Ez a tendencia 2014 júliusában indult meg, köszönhetően annak, hogy a Jupiter a 3. házba, az üzenetek területére költözött. Ez minden kérdésben segíti a gondolkodást, az írást, a tanulást és a beszédet. Ez javíthat testvéri kapcsolataidon, vagy eladási képességeidet is növelheti.  Ha van egy olyan kommunikációval kapcsolatos projekted, amit mindig is szerettél volna elkezdeni, akkor most valóban itt az idő a cselekvésre. A Jupiter támogat és áldást ad ezen a területen.
Március 3-án, és június 22-én ismét a Jupiter remek szögben áll az Uránusz bolygóval, a 11. házban, a fejlesztések és közösség területén.  Ez arra utal, hogy ez egy szerencsés időszak, ha egy honlapot indítanál, vagy közösségi média kampányt terveznél, vagy ha rendezvényt szervezel.

Otthon

Augusztus 11-től 2016. szeptember 9-ig a Jupiter a 4. házba, az otthon és család területére költözik. Ha költözködni szeretnél, megtalálod álmaid otthonát, és veled költözik majd a szobatársad, vagy családtagod is. Ha lakáshiteled fizetnéd vissza, október 11. körül jó hírekre számíthatsz. Így, vagy úgy, a Jupiter gondoskodik a gondtalan családi életedről.

Kapcsolati realitások

Kapcsolati ügyekben a dolgok most komolyra fordulnak. A Szaturnusz a 7. házba, a kapcsolatok területére lépett 2014. december 23.-án és 2015. június 14.-ig ott is marad, majd visszatér a 6. házba, a munka területére, szeptember 17.-ig, és aztán ismét a 7. házba költözik egészen 2017-ig! Ez idő alatt a kapcsolatodban valószínűleg elköteleződsz (házasságot kötsz), de jelentheti azt is, hogy rájössz, akivel most vagy, az nem tart majd örökké. A teszt valószínűleg  az életed ezen területén várható, és ha vannak gyenge láncszemek a kapcsolatodban társaddal, akkor ezek  most próbának lesznek kitéve. Persze dönthetsz úgy is, hogy nem akarsz tovább dolgozni ezen a kapcsolaton, ez a te választásod!
június 14. - től szeptember 17.-ig a Szaturnusz a 6. házban a munka és a jólét területén lesz. Ez még egy lehetőséget teremt, hogy kezeld egészségügyi problémáid, és lezárd ezt egyszer és mindenkorra. Most már látható lesz, hogy a 2012 óta befektetett kemény munkád kezdi meghozni gyümölcsét. Végre!

horoszkóp előrejelzésem a Rák jegy és Rák aszcendens jegy szülötteinekRÁK

Az üzlet

Pénzügyileg jól kezdődik 2015, és szerencsés lesz a számodra. Ez a tendencia egy jó ideig folytatódni fog. A Jupiter, az ajándékok és áldás bolygója, már a 2. házban van 2014 júliusa óta és ott is marad 2015.augusztus 11-ig, mely csodálatos lehetőség arra, hogy tovább gyarapítsd a jövedelemtermelő képességed és a maximalizáld a tehetséged. A karrieredből származó bevétel rendkívül pozitív lesz március 3-án és június 22-én, amikor a Jupiter tökéletes szögben áll az Uránusszal a 10. házban, a szakma területén. Ezeken a dátumokon kérhetsz fizetésemelést, vagy bemutathatod főnöködnek új ötletedet. Nem fogod megbánni! 
Bár a dolgok a karrier és a pénz szempontjából remekül alakulnak, lesz még egy utolsó zökkenő március 16-án, köszönhetően az Uránusz-Plútó hetedik és egyben utolsó együttállásának a kapcsolatok terén.  Ez gondot okozhat a házasságodban, mivel házastársad nem támogatja szakmai ambícióidat. Lehet, hogy üzleti kapcsolataid változnak meg ez idő alatt. A jó hír az, hogy te jó helyzetben leszel, mert irányítani tudod a változásokat. Már nem félsz, hanem energiával teli vágsz bele.

Tökéletesítés

A Szaturnusz jegyet váltott 2014. december 23-án, és a 6. házba a munka és egészség területére lépett. Kapsz egy kis ízelítőt az elkövetkezendő leckékből június 14.-ig, majd a Szaturnusz visszalép az 5. házba a szerelem és játékosság területére szeptember 17-ig.  Ez után már teljes erővel a 6. házban lesz, és ott is marad 2017. december 19-ig Mit jelent ez? Nos azt hogy sajátítsd el a mesterséged. Ha már belevágtál egy új pályába az elmúlt pár évben, itt az ideje, hogy feltűrd az ingujjad, és mindent megtegyél, hogy munkádban szakértő légy. Ezt véghezvinni nem is lesz egyszerű, hiszen nagyon kevés segítséged lesz. Többet kell dolgoznod, de kevesebbet tudsz a munkádból érvényesíteni, de ha tartod magad, fegyelmezett leszel és koncentrálsz, biztos lehetsz benne, hogy meg fogsz tanulni mindent, amit tudni lehet a szakmádban, ebben a két és fél éves ciklusban.
Az egészségedet illetően nagyon oda kell figyelned. Ha elodázod az egészségügyi gondokat, csak magad előtt görgeted a problémákat. De ha komolyan veszed ezeket, akkor most pozitív változások következnek be, és képes leszel arra, hogy hosszú távon erősítsd a szervezeted, és immunrendszered.

Gyakorlati mágia

Az elmúlt néhány évben a szerelem nem volt épp könnyű a számodra, mivel a Szaturnusz hatott rád 2012 októbere óta. Mostanra megfogalmazódott benned, hogy mit vársz a  szerelemtől, noha nehezen jutottál el idáig. 2015. június 14.-től szeptember 17.-ig lehetőséged lesz arra, hogy leteszteld, vagy megoldd ezt a területet. Hosszan tartó szerelemre is lesz lehetőséged, de ne feledd: olyan szerelmet fogadunk el, amilyet szerintünk megérdemlünk. Te milyet érdemelsz? 

horoszkóp előrejelzésem az Oroszlán jegy és Oroszlán aszcendens jegy szülötteinekOROSZLÁN

Minden lehetséges

2015 minden bizonnyal jól indul a számodra! A Jupiter a bőség bolygója és a jegyedben lesz (már 2014. július óta a jegyedben van), és ez 12 évente egyszer fordul elő. Lehetőséget teremt a számodra, hogy milyen területen támogatást kapj. Minden új kapcsolat, amit mostantól augusztus 11-ig kötsz, kedvező lesz. Ezen felül a bizalom és lelkesedés jellemzi majd az éved, jó okkal. Bármi lehetséges, míg a bolygó áldása a te jegyedben van. Élvezd a koronát, melyet most viselsz!
Ehhez a jósághoz még hozzájárul a Jupiter és Uránusz együttállása a 9. házban, a gyarapodás területén. Március 3-án, és június 22-én ismét csodálatos kilátásokra számíthatsz. jutalomra, amennyiben hajlandó vállalni a kockázatot. Hajrá!

Beváltás

Augusztus 11.-én a Jupiter továbbra áldását adja rád, de más-más módon. Belép a 2. házba a munkából származó jövedelem területére, és rájössz, hogy pénzügyi helyzeted javul. Talán ekkor érzed, hogy készen áll, hogy ebbéli tehetséged kamatoztasd. Bármik legyenek is a részletek, ekkor jó helyen leszel ahhoz, hogy több pénzt keress, 2015 második 2016 első felében.

Valódi kapcsolatok

Míg a Jupiter mindenben segíti az életed, addig a Szaturnusz azt szeretné, hogy dolgozz szerelmi életeden.  2014. december 23.-tól 2015. június 14.-ig, majd szeptember 17.-től egészen 2017. december végéig a Szaturnusz az 5. házban, a szerelem, gyermek és kreativitás területén lesz.  Ekkor lehetőséged van arra, hogy megszilárdíts egy kreatív projektet, amit mindig is szeretettél volna kezdeményezni. Keresztülmész egy olyan időszakon, amikor komolyan kell venned a szerelmet. Nem akarsz foglalkozni futó kalandokkal! Egy olyan szerelemre, olyan társra vágysz, akire számíthatsz, és a Szaturnusz ebben a segítségedre lesz. Ha van már gyermeked, ez egy jó lehetőség lesz, hogy megmutasd gondoskodó, felelősségteljes szülői oldalad. Ezzel kivívod majd gyermekeid elismerését és tiszteletét.
A családi ügyidet még egyszer utoljára érdemes lesz felülvizsgálnod a június 14. és szeptember 17. között, amikor a Szaturnusz visszatér a  4.  házba, az otthon és család területére. Már töltött itt két és fél évet, mely során létrejött egy szilárd érzelmi háttér, de most kapsz még egy lehetőséged, hogy megmutasd a családodnak, hogy igazán számíthatnak rád. Készülj erre a feladatra! 

horoszkóp előrejelzésem a Szűz jegy és Szűz aszcendens jegy szülötteinekSZŰZ

Áldás

A szellemi védelem továbbra is előnyben lesz, mivel 2015 az első felében a Jupiter a 12. házban, a  titkok területén lesz immáron 2014. július óta.  Ahogy belépünk az újévbe, előnyödre válik majd, hogy bármilyen nehéz helyzetben is vagy, tudod, hogy lesz rá megoldás. Ezen felül jelentős spirituális, vagy fiziológiai áttörést fogsz tapasztalni március 3.-án és június 22-én.

Nincs jobb annál?

Augusztus 11. után valóban ragyogni kezdesz. Ez az az időszak, amikor a Jupiter belép a jegyedbe 12 év után először, és 2016. szeptember 9.-ig ott is marad, és úgy élvezheted a kozmikus áldásait, mint semelyik másik jegy. A világos és optimista szemlélet segít sokkal magabiztosabbá válnod, ami pedig a kapcsolatokat illeti, bárki, akivel találkozol az évben, azzal kedvező és pozitív viszonyt tudsz kialakítani. Ez vonatkozik mind az üzleti, mind a személyes kapcsolataidra. Ha egyedülálló vagy, a szerelem októberben talál rád, köszönhetően a Jupiter és Plútó együttállásának az 5. házban, az igaz szerelem területén.

Az alapok megerősítése

Amin egész évben dolgoznod kell, az a családi élet! 2014. december 23.-án a Szaturnusz a 4. házba,a  családi élet területére lépett, és új leckéket ad neked az otthoni ügyekkel kapcsolatban. 2017 decemberéig a területen marad, így lehetőséged lesz rá, hogy szilárd és tartós alapot teremts szeretteiddel, de ez nem lesz könnyű. Önfegyelemre és felelősségtudatra lesz szükség a részedről. Egy másik lehetőség az, hogy egy rokonod arra kér, vállald át a család terheit, például egy idős rokon ápolását. Ha ezt szeretettel, alázattal és elköteleződve teszed, akkor remekül átmész a Szaturnusz tesztjén.
Június 14 és szeptember 17 között a Szaturnusz átmenetileg visszatér a 3 házba, az üzenetek területére, és segít megszilárdítani a megtanult leckéket a kommunikáció területén. Ha volt valamilyen nehézséged eddig azzal kapcsolatban, hogy kimondd, amit gondolsz, most ez is megoldódik.

horoszkóp előrejelzésem a Mérleg jegy és Mérleg aszcendens jegy szülötteinekMÉRLEG

Változás

A házasságod vagy párkapcsolatod még egy utolsó zökkenőn megy át 2015-ben. 2012 óta az Uránusz és a Plútó dübörgött a 7. házban a kapcsolatok, és a 4. házban az otthon és család terén. Az elmúlt néhány évben ebben a viharos kombinációban valószínűleg radikális és néha nehéz változások történtek ezeken a területeken. 2015március 16. lesz az utolsó pofon ezen a területen, és után szépen elsimulnak, megnyugszanak a dolgok. Mielőtt egy nagyot sóhajtva hátradőlhetnél, lesz még egy nagyobb változás otthon 2015április 4-én a holdfogyatkozáskor, ami a te jegyedben történik meg, és előtérbe hozza az érzelmeket.

A számok ereje

A Jupiter, az ajándékok és áldás, bolygója idén elindul a 11. házba a közösségi kapcsolatok területére. Számodra ez a terület tartogatja a legnagyobb reményeket és álmokat. Most lehetőséged lesz arra, hogy új kapcsolatokat alakíts ki olyan emberekkel, akiknek van hatalma abban, hogy elérd ebbéli törekvéseidet. Ha segítségre van szükséged, most van itt az ideje, hogy igénybe vedd barátaid segítségét.  Ezen kívül, ha van bármilyen humanitárius törekvésed, akkor most e kapcsán is változásokat érhetsz el. Lehet, hogy szerencséd lesz, és valamilyen online tartalmat széles körben el tudsz terjeszteni ebben az időszakban, mely augusztus 11-ig tart.

Őrangyal

Augusztus 11-én a Jupiter jegyed egyik legrejtettebb területére, a 12. házba, az intimitásba költözik, és 2016 szeptemberéig ott is marad. Ez azt jelenti, hogy kozmikus szerencséd elpárolog? Esély sincsen rá, hiszen a Jupiter védelme alatt állsz, és sok szempontból te leszel a legszerencsésebb minden jegy közül. Rejtett angyalok (ezen a síkon és máshol) irányt adnak, és megvédenek, így nem számít, milyen gondjaid lesznek, ők meg fognak menteni téged. A Jupiter ezen ciklusa még jobban növeli együttérzésed, így ez egy csodálatos időszak, amikor megmutathatod jótékony oldalad.
2015-ben a kommunikációval kapcsolatos tanulságok jelentősek lesznek, mivel a Szaturnusz a 3. házba, a kommunikáció területére lépett 2014. december 23.-án. Ekkor lehetőséged lesz rá, hoyg szembenézz félelmeiddel, bizonytalanságoddal, és kifejezd ötleteid, akaratod. Az elméd nagyon szorgalmas, és mély gondolatokra képes.
Június 14-től szeptember 17.- ig a Szaturnusz átmenetileg újra a 2. házban, a bevételek területén lesz, ahol már 2012. októbere óta tartózkodott, és lehetőséget add, hogy átvedd még egyszer a leckéket, melyekre tanított, hogy felelősséget vállalj pénzügyeidért. Jutalmat is kaphatsz.

horoszkóp előrejelzésem a Skorpió jegy és Skorpió aszcendens jegy szülötteinekSKORPIÓ

Harc felfelé

Nagy lépéseket tehetsz karriered területén 2015 első felében. A  Jupiter, a bővítés és a bőség a bolygója a 10 házban, a karrier területén van már 2014 júliusa óta és ott is marad egészen 2015. augusztus 11.-ig. Ez lehetővé teszi, hogy kihasználd a lehetőségeket, és elérd karrier céljaid.
Egy nagyobb munkalehetőség vagy megbízás elismerést hozhat a számodra március 3. környékén, majd június 22. táján ismét, mivel a Jupiter és Uránusz a 6. házban, a munka területén lesz. Olyan feladatokat fogsz kapni, melyek kapcsán úgy érzed majd, megütötted a főnyereményt és ez további lehetőségekhez vezet majd. Ha saját vállalkozást szeretnél indítani, akkor azt ebben az időszakban tedd meg.

Egy kis baráti segítség

Miután augusztus 11.-én a Jupiter a 11. házba a barátság és csoportok területére költözik, rengeteg szeretetet és törődést fogsz kapni.  Élvezni fogod a barátokkal töltött időt, akik szélesítik látóköröd, és valami újra tanítanak. Azt is tapasztalni fogod, hogy ezek a kapcsolatok segítenek személyes álmaid elérésében.

Fillérek számolása

Van egy olyan terület, melyen dolgoznod kell az évben, és az a pénz.   2014. december 23-án a Szaturnusz, a tanulságok és a fegyelem bolygója belépett a 2. házba, a bevételek területére. Az újév az anyagi javaid számba vételével kezdődik a számodra. Ez persze a 12 év után először szárnyaló karriered miatt ez ellentmondásosnak tűnik, de van értelme a dolognak, ha nem csak a felszínt nézzük azzal kapcsolatban, mit jelent a Szaturnusz a 2. házban.
Most meg kell tanulnod, mit jelent a pénzügyi felelősség, hogy hogyan kell a pénzt kezelned, és csak arra költsd a pénzt, amire feltétlenül szükséged van, ne pazarolj többé! Megtanulod, mit jelent szerénynek lenni.
Még egyszer, ez nem teszi semmissé a csodálatos karrier lehetőségeket. Lehet, hogy indítasz egy új üzletet. A Szaturnusz itt az új üzlet miatti hatalmas kiadásokról szól. Be fogsz ruházni legalább egy nagy értékű dologra, és a Szaturnusz segít majd érett döntést hozni. Ha ez nem egy új üzlet, lehet, hogy félreteszed minden filléred egy új otthonra, vagy kifizeted gyermeked esküvőjét, vagy tanulmányait. A Szaturnusz nem korlátoz a jövedelmeiddel kapcsolatban (bár akár még ez is lehetséges), hanem inkább rávilágít a jövőbeni költéseidre, és a prioritásokra.  A kevesebb néha több.
Június 14-től szeptember 17-ig a Szaturnusz ismét visszatér a jeledbe, hogy emlékeztessen, hogyan tudsz eleget tenni kötelezettségeidnek, és hogyan vállalj felelősséget. Már létrehoztál egy megingathatatlan személyiséget, most lehetőséged van rá, hogy bölcs lelkedet megmutasd másoknak, akik tisztelni fognak érte.

horoszkóp előrejelzésem a Nyilas jegy és Nyilas aszcendens jegy szülötteinekNYILAS

Új távlatok

2015 a horizontok bővüléséről fog szólni, de mindeközben két lábbal a földön jársz majd.  Ez lehet, hogy nem egy egyszerű feladat, de akkor biztosan állod majd a kihívást. A Jupiter a 9. házba, az elme pallérozásának területére lép és augusztus 11.-ig ott is marad. Ez segíteni fog új kultúrák felfedezésében, spirituális, vagy tanulmányi előmeneteledben. Ebben a 12 éves időszakban ez lesz a legjobb alkalom arra, hogy beiratkozz egy tanfolyamra, vagy oda utazz, ahová mindig is vágytál. Azt tervezed, hogy megváltoztatod a vallásodat? Ez az az időszak, amikor megvizsgálhatod a filozófiákat annak érdekében, hogy tudd, a te lelkedhez melyik illik a legjobban.

Önértékelés

Ami ezt az utazást még izgalmasabbá teszi, hogy a határok és a fegyelem bolygója, a Szaturnusz 29 év után ismét a te jegyedben lesz! Hűha! Ez a karma bolygója, és amikor a te jegyedben jár, lehetőséged van a fejlődésre! 2014. december 23.-án lépett a jegyedbe, és 2015 június 14.-ig marad ott. Ezen a ponton visszatér a 12. házba a titkok területére, és szeptember 12.-ig marad ott, mely lehetővé teszi, hogy megszabadulj félelmeidtől, melyek gátolnak a sikerben. Ez után a bolygó visszatér a nyilasba, és egészen 2017 decemberéig ott is marad.
Abban az időszakban, amíg a Szaturnusz a nyilasban jár, számíthatsz rá, hogy új szerepeket, kötelezettségeket kapsz, melyek segítenek meghatározni, hogy ki is vagy valójában, és ezt hogyan tudod közvetíteni a világ felé. A felnőtt lét és a realitás lesz a téma. Ha elfogadod, hogy felnőtt vagy, és vannak kötelezettségeid, az enyhíti majd a frusztrációdat, melyet ez az időszak hoz. Nagy sikerekre számíthatsz, de csak akkor, ha hozzáállásod felelősségteljes. Minden általad hozott döntés a fejlődésedet szolgálja, de csak akkor, ha gondosan előre megtervezed őket.

Készülj a sikerre

Karrier szempontjából 2015 második fele sokat ígér, hiszen a Jupiter a 10. házba, a szakmai előrelépés területére költözik augusztus 11.-én, és egészen 2016 szeptemberéig ott is marad. Hihetetlen lehetőséget kapsz, hogy új magasságokba emelkedj szakterületeden, akár kitüntetések is várnak rád, és a várva várt előmenetelre is sor kerül!

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram