frabato-magus-logo-vilagos
március 18, 2015

2015 február havi horoszkóp előrejelzésem - Frabato

A havi horoszkóp előrejelzés sorsod tudatos irányításában nyújt segítséget! Meg tudhatod milyen lehetőségeket érdemes kihasználnod, ill. hogy milyen kihívásokkal kell szembenézned ahhoz, hogy sikeresen tovább léphess!

Az aktuális havi szerencse és szerencsétlen napjaid dátumainak táblázatával kiegészítve pedig a lehetőségek tárházává válik ez az időszakod is! Így már csak rajtad áll, hogy élsz e vele… További segítségül érdemes időről - időre elolvasnod a 2015 éves horoszkóp előrejelzést is, mely nagyobb volumenben jelzi előre neked 2015 fontosabb eseményeit. 
Ha pedig személyre szabott horoszkópot és jóslatot szeretnél a saját jövődről, komplexebb kérdésed van, jelentkezz be hozzám személyes konzultációra ! Kérj időpontot a +36 20 974 89 22-es telefonszámon, vagy a frabato99@gmail.com e-mail címen.

Ne szalassz el egyetlen lehetőséget sem, mert nem mindegy, hogy ismered a jövőd, vagy irányítod!

 

2015 február havi horoszkóp előrejelzés

2015 február havi horoszkóp előrejelzésem a Bak jegy és Bak aszcendens jegy, a Vízöntő jegy és Vízöntő aszcendens jegy, a Halak jegy és Halak aszcendens jegy, a Kos jegy és Kos aszcendens jegy, a Bika jegy és Bika aszcendens jegy, az Ikrek jegy és Ikrek aszcendens jegy, a Rák jegy és Rák aszcendens jegy, az Oroszlán jegy és Oroszlán aszcendens jegy, a Szűz jegy és Szűz aszcendens jegy, a Mérleg jegy és Mérleg aszcendens jegy, a Skorpió jegy és Skorpió aszcendens jegy, a Nyilas jegy és Nyilas aszcendens jegy szülötteinek

 

KOShoroszkóp előrejelzésem a Kos jegy és Kos aszcendens jegy szülötteinek

2015 február havi horoszkóp

CSAK MÉSZ ELŐRE!

Ebben a hónapban olyan leszel, mint a Duracell nyuszi, és több lesz az energiád, mint bárki másnak! Ha ez nem lenne elég, a szerelmi életed is fellángol. Meg tudsz ezzel birkózni? Már hogy ne tudnál!
Február 3.-án a telihold a szerelem területén lesz, így az érzelmek előtérbe kerülnek. Ha randizol valakivel, aki különleges a számodra, most úgy fogod érezni, megtaláltad az igaz szerelmet. Ha egyedül vagy, akkor kitartás, mert nemsokára érkezik valaki, aki elrabolja a szívedet!
A Merkúr kimozdul a jegyedből február 11.-én így a társas kapcsolataidra mostanáig jellemző kommunikációs zavarok kezdenek helyre jönni. A február 18.-i újhold lehetőséget teremt arra, hogy egy régóta dédelgetett álmodat megvalósítsd.
Az igazi hírek csak a február 19. utáni időszakban várnak rád. Két év után először uralkodó bolygód a Mars a jegyedbe lép, és egészen március 31.-ig ott is marad. Ez egy lökést ad majd neked, hogy valami újat kezdj, és bátorsággal fogj bele. Ennyi tűzzel körülötted egyszerűen nem hibázhatsz!

BIKAhoroszkóp előrejelzésem a Bika jegy és Bika aszcendens jegy szülötteinek

 2015 február havi horoszkóp 

MINDENKI MOSOLYOG!

Mosolyogva kezded a hónapot, mert otthon minden rendben van. Egy rokonodtól olyan hírt kapsz, mely különösen boldoggá tesz. Az is lehet, hogy végre befejeződött otthonod csinosítása, melybe rengeteg jó ötletet vittél bele. Ha költözni készülsz, február 3.-ra megtalálod álmaid otthonát.
Február 11. után várható egy komolyabb beszélgetésed a főnököddel. Január 21. óta nem olyan volt kettőtök kommunikációja, mint amilyet elvártál, és sok dologban nem értettetek egyet.  A munkáddal kapcsolatos szerződések, vagy megállapodások is megrekedtek. Most felgyorsulnak az események, és végre tiszta vizet öntötök a pohárba, így tudni fogod végre, merre tartasz, a körülötted lévő bizonytalanság megszűnik. A karriereddel kapcsolatos hírek február 18.-án jóra fordulnak a csodás újholdnak köszönhetően.
A hónap végén belső erőd és tehetséged kerül a középpontba. Lehet, hogy egy titkos projekten fogsz dolgozni, amire egyedül téged találnak alkalmasnak. Sok hosszú órát fogsz eltölteni ezzel a feladattal, de egyáltalán nem érzed majd magányosnak magad. Sőt ettől az egésztől feltöltődsz, és örömmel veted magad a munkába. Március 31. körül véghezviszed a projektet, és jöhet a nagy leleplezés.

IKREKhoroszkóp előrejelzésem az Ikrek jegy és Ikrek aszcendens jegy szülötteinek

2015 február havi horoszkóp

ÉLVEZET HAJHÁSZAT!

Ha van testvéred, akkor február 3. körül örömteli híreket kapsz róla. A másik lehetőség, hogy egy írásod végére érsz, és az utolsó módosításokat végzed rajta. Igaz, a Merkúr február 11.-ig még hatással lesz rád, mégis most már a célegyenesben érzed magad.
Február 8. körül jó helyzetben leszel, ha vállalkozásod kockázati tőkéjét kell biztosítanod, vagy ha a főnököddel a béredről tárgyalsz. Karriered ügyében kedvezőek lesznek a feltételek február 18. után. Lehetőséged lesz egy tanfolyamra, külföldi üzleti útra.
A legfőbb hír ebben a hónapban társas kapcsolataidat érinti. Február 19-20.-án a Mars és a Vénusz a 11. házba lép a barátság és társas kapcsolatok területére. Szervezni fogsz egy jótékonysági rendezvényt, mellyel megcsillogtatod együtt érző oldalad. A szervezés kezdetben kissé nehezen fog menni.
A másik lehetőség, hogy nagyon szívesen fogsz a barátaiddal időt tölteni, bulizni mész, rendezvényeket látogatsz velük. A szerelem terén is sikerese leszel, mert meg lesz az a bizonyos szikra valakivel, akivel az interneten ismerkedtél meg. Ha már van párod, ismét felfedezitek a kettőtök között lévő ellenállhatatlan kémiát.

RÁKhoroszkóp előrejelzésem a Rák jegy és Rák aszcendens jegy szülötteinek

2015 február havi horoszkóp

HAJRÁ!

Február 3. körül egy ígéretes lehetőséget kapsz arra, hogy bemutasd tehetséged, és több pénzt keress. Február 11. után pénzügyi dolgaid még jobban fognak alakulni, amikor a Merkúr a 11. házba, a pénzügyek területére költözik. Híreket kapsz kölcsönöd, vagy jelzálogod jóváhagyásáról, vagy felhív végre a könyvelőd, vagy pénzügyi tanácsadód, és jó híreket közöl.
A február 18.-i újhold lehetőséget teremt számodra egy jövedelmező pénzügyi befektetésre. A másik lehetőség, hogy párod fizetésemelést, vagy bónuszt kap, melyből természetesen te is részesülsz. Ez a hónap arról fog szólni, hogy visszavedd az irányítást a pénzügyeid fölött. A döntések, melyeket most meghozol, fontos szerepet kapnak és hosszú távú eredményük lesz. Ha eljön az újhold, akkor hajrá!
Karriered területén is hatalmas léptekkel haladsz ebben a hónapban. Február 19.-én a Mars a karrier és elismerések területére költözik két év után először, és március 31.-ig ott is marad. Végre megtörténik a várva-várt előléptetésed. Az is elképzelhető, hogy rádöbbensz, ideje új irányt venni, és elkezded építeni a saját vállalkozásod. Bármilyen területen is szeretnél érvényesülni, kitartásra és elszántságra lesz szükséged.
Február 20.-án a Vénusz a 10. házba költözik, és március 17.-ig ott marad. Ez növelni fogja varázsodat, így a karrieredben döntést hozó kulcsfigurák nem fognak tudni ellenállni tehetségednek!

OROSZLÁNhoroszkóp előrejelzésem az Oroszlán jegy és Oroszlán aszcendens jegy szülötteinek

2015 február havi horoszkóp 

JÓKEDV

Sok szempontból ez a te hónapod lesz! Először is a február 3.-i telihold hatására egy olyan dolog kerül előtérbe, ami mindig is a szívügyed volt. Ez segít majd téged abban, hogy pozitív lépéseket tegyél előre, és kihasználj egy lehetőséget, vagy javíts a kapcsolatodon pároddal.
A kapcsolatok terén január 21. óta voltak kommunikációs problémáid, legyen az magánéleti, vagy üzleti kapcsolat, mivel a Merkúr a kapcsolatok területén volt a 7. házban. Ez február 11.-én befejeződik, így azt fogod érezni, hogy bizonyos döntéseket sokkal könnyebben hozol meg mind otthon, mind a munkádban. Ha szerződéseket kell aláírnod, azt mindenképpen e dátum után tedd meg. De ha lehet, várj február 18.-ig. A párkapcsolatod terén az újhold megújulást hoz. Számíts rá!
Február 19. után és egész márciusban a tanulással fogsz foglalkozni, vagy egy nemzetközi projektbe kezdesz. Rengeteg lehetőség rejlik ebben az időszakban. Lehet, hogy végre el tudsz utazni arra a helyre, melyre mindig is vágytál. Ez nem csak egy aktív és jó hangulatú út lesz, hanem egy szexi kaland egy különleges személlyel.

SZŰZhoroszkóp előrejelzésem a Szűz jegy és Szűz aszcendens jegy szülötteinek

2015 február havi horoszkóp

MEGKÖNNYEBBŰLT SÓHAJ...

Ha az egészségi állapotoddal kapcsolatos döntéssel küszködtél, február 11.-re körvonalazódni fog a megoldás. Talán nem olyan régen diagnosztizáltak nálad egy betegséget, melynek kezelési módjain őrlődtél. Az elmúlt néhány hétben más lehetőségeket kerestél, vagy alternatív gyógymódokról olvastál. Végül ez a túl sok információ még jobban megnehezítette a megfelelő döntést.
Bár nincsenek arra utaló jelek, hogy a betegséged valamilyen komoly baj lenne, most sokkal aktívabb vagy az egészségügyi kérdésekben, mint a többi jegy szülöttei. Emiatt még jobban gyötörnek a kétségek. Szerencsére a hónap közepén fellélegezhetsz, mert a gyógyulási terved kezd körvonalazódni. A folyamat február 18. után fog elindulni.
Egy másik lehetőség, ha nincsenek egészségügyi gondjaid, hogy frusztrált vagy kollégáid, vagy munkád miatt. Tele van a fejed ellentmondásos gondolatokkal arról, hogyan kezeld a helyzetet, ami miatt még több akadályt érzel magad előtt.
Február 11. után a munkatársaiddal átbeszélitek a félreértéseket, és a projekt kezelését illetően is sokkal tisztábban látsz majd. Február 18. után kapsz egy új lehetőséget munkáddal kapcsolatban. Ezt fogadd el!
A pénzügyeid kerülnek az előtérbe február 19. és március 31. között. Lesz egy nagy kiadásod, ami hatással lesz megtakarításaidra, lehet, hogy ki kell venned az életbiztosításod, hogy meg tudd védeni a családodat. A döntés, amit most meghozol, hosszú távon nem fog hátrányosan érinteni.

MÉRLEGhoroszkóp előrejelzésem a Mérleg jegy és Mérleg aszcendens jegy szülötteinek

2015 február havi horoszkóp

JÓ REZGÉSEK

Most minden a romantika körül fog forogni. Akár van párod, akár nincs, ebben a hónapban minden mérleg az örömét fogja lelni.
A hónap azzal kezdődik, hogy a telihold az oroszlánban lesz február 3.-án. Ekkor különösen érzelmes leszel barátaiddal, és örülni fogsz, hogy közéjük tartozol.
A Merkúr hatását még február 11.-ig érezni fogod, de utána a félreértések közted és gyermeked, vagy párod között megoldódnak. Ha eddig úgy érezted, hogy megakadtál egy kreatív projektben, melyen dolgoztál, most visszatér majd az ihlet.
Ha egyedül vagy, február 18. az újhold ideálissá teszi az első randevú körülményeit. Vizsgálj meg minden lehetőséget. Ez azt jelenti, hogy olyan embereket is vegyél számításba, akikről eddig úgy gondoltad, nem a te típusod. Ez a hónap kellemes meglepetéseket tartogat!
Ha kapcsolatban élsz, február 19. után felforrósodnak. A Mars a kapcsolatok területére lép, de másnap már követi is őt a Vénusz. Ahogy a kozmikus szerelmeseknek, úgy nektek is partnereddel szenvedélyes lángolásban lehet részetek. Február 22.-én az elmúlt évek legtökéletesebb éjszakáját tölthetitek együtt! A szerelmes rezgések márciusban is kitartanak majd.

SKORPIÓhoroszkóp előrejelzésem a Skorpió jegy és Skorpió aszcendens jegy szülötteinek

2015 február havi horoszkóp 

UGORJ BELE!

Készülj rá, hogy karriered február 3.-án reflektorfénybe kerül. Lehet, hogy arról kapsz hírt, hogy kitüntetnek, vagy elnyertél valamilyen díjat.
Február 11. után figyelmed az otthoni ügyekre irányul majd. Te és egy rokonod vitába keveredtek, vagy nem tudtok közösen meghozni egy döntést. Ezt megpróbáljátok majd megoldani, de a kezdeményezéssel várj február 18.-ig, ha lehet.
Az újhold ebben az időpontban azonban mindenben támogatni fog, amibe csak belevágsz. Ha költözni készülsz, az újholdat követő időszakban meg fogod találni álmaid otthonát.
Február 19. után a munka kerül a középpontba. Nagy energiát kapsz egy olyan projekthez, amitől mások megrettennek. Nem csak fejest ugrasz ebbe a munkába, de nagy a valószínűsége, hogy határidőre el is készülsz vele.  Ebben az időszakban elképzelhető, hogy egy kollégáddal a szokásosnál is nagyobb lesz a versengés. Ha ez egészséges rivalizálás, az rendben van, de figyelj rá, nehogy kicsússzanak a dolgok a kezeid közül!
Ha szingli vagy, egy munkahelyi románcra van kilátásod február 20. körül. A lángolást közted és kollégád között lehetetlen lesz figyelmen kívül hagynod. Hajrá!

NYILAShoroszkóp előrejelzésem a Nyilas jegy és Nyilas aszcendens jegy szülötteinek

2015 február havi horoszkóp 

ÉLVEZZ MINDEN CSEPPET!

Ha egy vizsgára tanulsz, a hónap elején sikerrel leteszed majd a rettegett vizsgádat. Büszke leszel magadra, mert elérted, amire annyira készültél, és ez így van jól!
A másik lehetőség, hogy egy jogi ügyed végére végre egyszer, s mindenkorra pontot tehetsz. Ez után semmi sem keserítheti meg a mindennapjaidat, végre minden rendben van.
Február 11. után kommunikációs kérdésekben előre léphetsz. A Merkúr az üzenetek területére lép, mivel január 21. óta mozgásban van. Ezek után végre fontos döntéseket hozhatsz, és tárgyalások időpontjait fixálhatod le. Ha autót, elektromos eszközt, vagy nagyobb értékű dolgot kell venned, ebben az időszakban nyugodtan megteheted.  Ha lehet, ezekkel a beruházásokkal február 19.-ig várj, mert nem csak a Merkúr fog segíteni majd a jó döntésben, hanem az újhold előnyös hatásait is élvezheted.
Február 19. után figyelmed gyorsan a szívügyekre terelődik. A Mars az igaz szerelem területére lép ezen a napon, majd február 20.-án követi őt a Vénusz. A kozmikus szeretők jelenléte a jegyed ezen területén a romantikát biztos ponttá teszi az életedben egészen  március közepéig.

BAKhoroszkóp előrejelzésem a Bak jegy és Bak aszcendens jegy szülötteinek

2015 február havi horoszkóp 

Pozitív anyagi hírekre készülhetsz ebben a hónapban. Egy befektetésed meg fog térülni február 3. környékén, és sokkal többet hoz majd, mint amire eredetileg számítottál. Az is elképzelhető, hogy munkahelyeden vonzó juttatási csomagot kapsz, vagy olyan bónuszt, amire nem is számítottál.
Lehet, hogy eddig kicsit bizonytalan voltál abban, hogyan kezeld anyagi ügyeidet, de február 11.-re ez is tisztázódni fog. Pénzügyekben valószínűleg nem kell majd tartanod magad az eredeti tervhez, mert február 18. után ismét előnyös helyzetbe kerülsz. Ez idő tájt új bevételi forrásra számíthatsz, amitől el leszel ragadtatva.
Otthon mozgalmas időszaknak nézel elébe február 19. után. Felújításba kezdesz, mely március végéig fog tartani. Ha kivitelezőket veszel fel, fogalmazd meg világosan elvárásaidat. Írjatok szerződést, melyben világosan leírjátok a költségeket, határidőket, stb. Ha ezekre a részletekre már jó előre figyelmet fordítasz, megkíméled magad a későbbi fejfájástól.
Bármibe is fogj ez idő tájt, ami családoddal, vagy otthonoddal kapcsolatos, mindenképpen örömet jelent majd mindenkinek. Ha azért újítod fel otthonodat, mert el szeretnéd adni, akkor az érték nővelő beruházásod többszörösen megtérül majd.

VÍZÖNTŐhoroszkóp előrejelzésem a Vízöntő jegy és Vízöntő aszcendens jegy szülötteinek

2015 február havi horoszkóp 

MÁSODIK ESÉLY

Ez a te hónapod. Párkapcsolatod, vagy üzleti partneri viszonyod pozitív megvilágításba kerül. A párkapcsolatod kiteljesedik, elmélyül ebben a hónapban. Üzleti partnereddel remekül tudsz majd együtt dolgozni ebben a hónapban, kreativitásotok szárnyalni fog. Ezt mind a február 3.-i teliholdnak köszönheted, mely a kapcsolatok területén lesz a jegyedben.
Január 21. óta az átlagosnál több kommunikációs akadályt is észlelhettél. Ez azért történt így, mert a Merkúr a te jegyedben mozgott, és másokhoz való viszonyodat kissé zavarossá tette. Ha ez megtörtént, örülhetsz, mert február 11.-én ez megfordul, és végre könnyebben ki tudod fejezni ötleteidet, gondolataidat, és meg tudod magad értetni másokkal. Eddig az időpontig ne írj alá semmilyen szerződést, ne állapodj meg senkivel sem szóban, sem írásban.
A legjobb híreket ebben a hónapban a február 18.-i újhold hozza. A múlt hónapban az újhold a te jegyedben volt, de rögtön másnap megkezdődött a Merkúr mozgása, és ez megnehezítette, hogy elérd azt, amit szerettél volna. Ebben a hónapban egy új esélyt fogsz kapni. Másodszorra lesz az újhold a te jegyedben. Most különleges támogatást kapsz, hogy elérd azokat a célokat, amiket a múlt hónapban tűztél ki magad elé. Sikerre számíthatsz!

HALAKhoroszkóp előrejelzésem a Halak jegy és Halak aszcendens jegy szülötteinek

2015 február havi horoszkóp 

REFLEKTORFÉNY

Február 3.-án elvégzed az utolsó simításokat egy olyan projekten, mely közel áll a szívedhez. Bármi volt is ez, megcsillogtathattad benne kreatív oldalad, és nagyon büszke is vagy emiatt rá. Lehet hogy köze van a  szórakoztató iparhoz, vagy éppen emiatt a munka miatt reflektorfénybe kerülsz kollégáid előtt.  Lelked mélyén tisztában vagy vele, hogy nem azért tetted, hogy jobban beilleszkedj a csapatba, te ki akarsz tűnni!
A Merkúr mozgása február 11.-én fejeződik be, mely lehetővé teszi, hogy egy titkos kommunikációs projektben előrelépést érj el. Ez a február 18.-i újholdig fog tartani, mire az eredmény majd meglátszik, de már tudod, hogy minden meglesz a sikerhez. Hogy miért? Mert már nagyon sok munkát, ötletet és odafigyelést tettél bele. A sok-sok óra, amit belefektettél meg fog térülni!
Február 19. után bevételekre számíthatsz, de sajnos kiadásaid is lesznek, így légy türelmes és óvatos pénzügyeidet illetően.  Ha pénzügyeidet illetően elhamarkodott döntéseket hozol, az többe fog neked kerülni, mint hiszed, ezért tegyél inkább egy lépést hátra, és jól fontold meg döntéseidet, mielőtt elköltöd nehezen megkeresett pénzed! A jó hír az, hogy február 20.-tó március 17.-ig különleges támogatást kapsz, hogy extra pénzt kereshess. Ne vesztegesd el!

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram