frabato-magus-logo-vilagos
január 7, 2016

2015 június havi horoszkóp előrejelzésem - Frabato

A havi horoszkóp előrejelzés sorsod tudatos irányításában nyújt segítséget! Meg tudhatod milyen lehetőségeket érdemes kihasználnod, ill. hogy milyen kihívásokkal kell szembenézned ahhoz, hogy sikeresen tovább léphess!

Az aktuális, június havi szerencse és szerencsétlen napjaid dátumainak táblázatával kiegészítve pedig a lehetőségek tárházává válik ez az időszakod is! Így már csak rajtad áll, hogy élsz e vele… További segítségül érdemes időről - időre elolvasnod a 2015 éves horoszkóp előrejelzést is, mely nagyobb volumenben jelzi előre neked 2015 fontosabb eseményeit. 
Ha pedig személyre szabott horoszkópot és jóslatot szeretnél a saját jövődről, komplexebb kérdésed van, jelentkezz be hozzám személyes konzultációra ! Kérj időpontot a +36 20 974 89 22-es telefonszámon, vagy a frabato99@gmail.com e-mail címen.

Ne szalassz el egyetlen lehetőséget sem, mert nem mindegy, hogy ismered a jövőd, vagy irányítod!

 

2015 június havi horoszkóp előrejelzésem a Bak jegy és Bak aszcendens jegy, a Vízöntő jegy és Vízöntő aszcendens jegy, a Halak jegy és Halak aszcendens jegy, a Kos jegy és Kos aszcendens jegy, a Bika jegy és Bika aszcendens jegy, az Ikrek jegy és Ikrek aszcendens jegy, a Rák jegy és Rák aszcendens jegy, az Oroszlán jegy és Oroszlán aszcendens jegy, a Szűz jegy és Szűz aszcendens jegy, a Mérleg jegy és Mérleg aszcendens jegy, a Skorpió jegy és Skorpió aszcendens jegy, a Nyilas jegy és Nyilas aszcendens jegy szülötteinek2015 június havi horoszkóp előrejelzés

 
 

KOShoroszkóp előrejelzésem a Kos jegy és Kos aszcendens jegy szülötteinek

2015 június havi horoszkóp

ÉRZELMI KÖTELÉK

Érzelmileg ragaszkodsz elképzeléseidhez, hitedhez június 2. körül, és ha valaki ezeket támadja, akkor nagyon vigyázz! A telehold a 9. házba, a hit és meggyőződés területére esik, és egy hívást fogsz kapni a nálad sokkal nagyobb erőktől. Nem fog meginogni a hited!

Hétköznapibb szinteken ez a holdállás egy jogi ügyed, vagy tanulmányod lezárását jelzi. Lehet, hogy végre megkapod a diplomádat. Micsoda megkönnyebbülés.

Június 5. és július 18. között a szerelmi életed egy hatalmas löketet kap. A Vénusz csatlakozik a Jupiterhez az 5. házban, az igaz szerelem területén. Az eddigieknél is jobb és több lehetőségeket kapsz randevúkra. Ha egyedülálló vagy, most különösen jó esély van arra, hogy találj valakit, aki különleges a számodra. Ha már van párod, akkor ebben az időszakban igazi lángolásra számíts! A június 22.-e a legszerencsésebb nap a szívügyekben. Ragadd meg az alkalmat, és légy boldog!

Ha van már gyermeked, akkor számíts arra, hogy ebben az időszakban igazán harmonikus lesz vele a kapcsolatod. Ha gyermekvállaláson gondolkozol, akkor most az univerzum minden támogatását élvezheted!

Június 11.-én a Merkúr az üzenetek területére lép, így várd meg, amíg pályára áll, mielőtt egy fontosabb szerződést írsz alá. Ha teheted, várd meg a június 16.-i újholdat.

 

BIKAhoroszkóp előrejelzésem a Bika jegy és Bika aszcendens jegy szülötteinek

 2015 június havi horoszkóp 

TISZTÁN LÁTÁS

Egy adósságod kapcsán kezdenek tisztázódni a dolgok. Június 2. körül megbékélsz azzal, hogy vissza kell fizetned a hiteled, bankkártya kölcsönös, stb., amiről azt hitted, a tartozás már elévült. Ezen a területen már eddig is voltak hullámvölgyeid, de most rájöttél, ez az egyetlen módja az anyagi ügyeid rendezésének. Ahelyett, hogy túlaggódnád magad azon, amin nem lehet változtatni, inkább írj alá egy olyan szerződést, mely működőképes megoldást nyújt anyagi gondjaidra.

Szerencsére a családi ügyek kellemesen alakulnak június 5. körül, így képes vagy a fontos dolgokra koncentrálni. Mivel a Vénusz a 4. házban a családi kapcsolatok területén lesz, családtagjaiddal az eddigieknél is harmonikusabb lesz a viszonyod. Ez a béke egészen július 18.-ig uralkodni fog.

Anyagi helyzetedről tisztább képet kapsz június 11. után, amikor a Merkúr az anyagi bevételek területére lép. Zavarod, hogy mit, mire és milyen sorrendben fizess, hirtelen megoldódik.  Hagyd abba az aggódást, és kezd el tervezni!

A csodás újhold június 16.-án ugyanerre a területre fog esni, így lehetőséget termet egy újabb bevételi forrásra. Használd ki!

A bátorságod, hogy kiállj valamiért, ami fontos a számodra nyilvánvalóvá válik június 24-től egészen augusztus 8.-ig, és ez rendkívüli szellemi munkát jelent majd a számodra.

IKREKhoroszkóp előrejelzésem az Ikrek jegy és Ikrek aszcendens jegy szülötteinek

2015 június havi horoszkóp

ÉRZELMI KÖTELÉK

A jelenlegi párkapcsolatoddal összefüggésben az érzelmeid kerülnek előtérbe ebben a hónapban. Június 2. körül úgy érzed majd, nagyon kötődsz a párodhoz, de eltűnődsz azon , hogy ez a kötelék vajon tükrözi-e azt a kapcsolatot, ami kettőtök közt van, vagy csupán kettőtök egységének a reménye ez. Ha inkább az ’álom’ kapcsolathoz ragaszkodsz, mint a valósághoz, akkor lehet, hogy ez lesz a fájdalmas ébredés ideje. De ha a szerelmetek valódi, igaz szerelem, akkor ez az időszak igazi kiteljesedés lesz majd a számotokra.

Június 5.-től július 18.-ig a kommunikáció területén igen sikeres időszakban lesz részed. Használd ki ezt az időt írásra, beszédre, értékesítésre, vagy egy fontos szerződés megtárgyalására. Június 11. után ez a terület még sikeresebbé válik, mivel a Merkúr a te jegyedbe lép. Június 16.-án az újhold is hatással lesz rád, szellemi és fizikai felfrissülést hoz. Mibe szeretnél most belevágni? A határ a csillagos ég!

Figyel oda az anyagi ügyeidre június 24. és augusztus 8. között. Lehet, hogy bevételeidet olyan számlákra kell majd fordítanod, amikről azt kívánod, bárcsak ne léteznének. Ne legyél mérges, inkább készíts egy tervet!

 

RÁKhoroszkóp előrejelzésem a Rák jegy és Rák aszcendens jegy szülötteinek

2015 június havi horoszkóp

HANGSÚLY A KARRIEREN

Egy nagy terjedelmű projekt végéhez közelítesz június 2.-a körül- legnagyobb megkönnyebbülésedre. Ez a munka rengeteg szellemi energiádat kötötte le, és bár büszke vagy a végeredményre, nagyon örülsz, hogy végre befejezted. Egy másik lehetőség, hogy megtudod, egy kollégád felmondott a cégbél, vagy elbocsájtották.  Ez a hír keserédes lesz a számodra. Egy részről hiányozni fog a régi kollégád, más részről kíváncsian várod az új embert, aki friss lendületet ad majd a csapatnak.
Anyagi ügyeid jól alakulnak június 5. és július 18. között. Ha fizetésemelést szeretnél, vagy új munkahelyeden versenyképes jövedelemre tennél szert, akkor eljött a te időd! az ehhez szükséges lépéseket június 6. és 29. között tedd meg. A hónap vége szintén ideális lesz arra, hogy különleges képességedet megcsillogtasd munkahelyeden.
A tudatalatti elméd kicsit túlterheli a sok információ. Olyan emlékek és élmények jönnek elő, amiket szeretnél inkább elfelejteni, és bár elég kellemetlenül érint ez az egész, áttörésre számíthatsz június 11. körül, amikor végre lelkileg készen állsz az új kezdetre. Június 16. után elhatározod, hogy nem hagyod többé, hogy a múltad visszatartson. Jó neked!
Június 24.-én két év után először a Mars a jegyedbe lép, ezért augusztus 8.-ig igazán megállíthatatlan leszel.
 

OROSZLÁNhoroszkóp előrejelzésem az Oroszlán jegy és Oroszlán aszcendens jegy szülötteinek

2015 június havi horoszkóp 

NYITOTT SZÍVVEL

Június 2. körül megnyitod a szíved, és szeretetet adsz, úgy, ahogy még sohasem. Ez vonatkozhat egy elsöprő szerelemre, de egy olyan kreatív projektre is, amibe teljesen belezúgtál, és most meg akarod osztani az egész világgal. Az is lehet, hogy kapcsolatod az egyik gyermekeddel fordulóponthoz ér, és úgy érzed a köztetek lévő kapcsolat igazán különleges.

A szerelem területén a jó hír, hogy találkozol valakivel, akiről úgy érzed ’ő az’. Ezt még jobban fogod érezni június 5. és július 18. között, amikor a Vénusz a te jegyedben lesz. Ebben az időszakban úgy meg fog erősödni a kapcsolatotok, hogy mások irigykedve néznek majd rátok. Ha egyedülálló vagy, most rengeteg figyelemre számíthatsz. Válogathatsz a jobbnál jobb randevú ajánlatok közül.

A társasági életed is kellemesre fordul június 11. után. Ha barátaiddal voltak nézeteltéréseid, ezek tisztázódni fognak. Június 16. után valamilyen közös élményben lesz részetek. Lehet, hogy beléptek valamilyen szervezetbe, klubba, ami szellemileg nagyon üdítően hat majd rád.

Van valamilyen célod, amit szeretnél megvalósítani? Június 16. után figyel, mert a csoda megtörténhet!

 

SZŰZhoroszkóp előrejelzésem a Szűz jegy és Szűz aszcendens jegy szülötteinek

2015 június havi horoszkóp

VISSZA A PÁLYÁRA

Ha el szeretnéd adni a házad, vagy lakásod, a hónap elején nagy esélyed van rá. Június 2.-án a csodás telehold a 4. házba, az otthon területére lép, és ez egy jel arra, hogy az ingatlan ügyek jó fordulatot vesznek. Kapsz egy hírt valamelyik rokonodról, ami érzelmileg megérint, de a hónap nagy részében ennek ellenére az ingatlannal kapcsolatos ügyek dominálnak.

Június 5. és 18. között végre kettesben tudod tölteni az időt a pároddal. Mostanában sok minden történt körülöttetek, és  most jól esik elvonulni kicsit a világ elől a saját kis szerelmes világotokba. Menjetek el együtt egy fürdőbe, étterembe, és érezzétek jól magatokat.

A szakmai kérdések június 11. után kerülnek előtérbe, amikor a Merkúr a pályájára áll. Ha eddig nem találtad a főnököddel a közös hangot, most tisztázódni fog a helyzeted. Június 16. után tűzd ki magadnak a célokat, melyeket meg szeretnél valósítani.

Június 24. és augusztus 8. között a barátaiddal is kellemes időt tölthetsz együtt. Sok minden történik majd körülötted, alig tudod majd számon tartani a sok meghívást. Írj fel mindent a naptáradba, és állíts fel fontossági sorrendet a programok között, mert szinte lehetetlen, hogy mindenhol ott tudj lenni. Nagy rád az igény!

 

MÉRLEGhoroszkóp előrejelzésem a Mérleg jegy és Mérleg aszcendens jegy szülötteinek

2015 június havi horoszkóp

TÁRSASÁGI ÉLET

A hónap elején lejár a munkaszerződésed, vagy az autó lízinged, vagy bármilyen más megállapodásod. Ha teheted a szerződés meghosszabbításával, vagy megújításával várj június 11.-ig. Nézz körül, milyen más autót tudnál lízingelni, és alaposan olvasd át a szerződésedet, mielőtt aláírod. Légy türelmes, és várd meg a hónap közepét, ha teheted, mert akkor már az univerzum támogatja majd a kommunikáció területét.

A társasági életed örömteli időszak elébe néz június 5. és július 18. között. Ha eddig nem volt időd a barátaiddal találkozni, akkor most ez a helyzet meg fog változni. Rendezvényeken, partykon veszel majd részt, és mindenhol csodásan fogod érezni magad. Ha egyedülálló vagy, fogadd el egy barátod meghívását, mert össze akar hozni valakivel, akivel szerinte illetek egymáshoz, és lehet, hogy igaza lesz. Megpróbálhatod belevetni magad az internetes társkeresés rejtelmeibe is, mert szórakoztatónak fogod találni. Játssz ebben a hónapban többet, mint szoktál, és érezd jól magad!

Június 24. után a karriered szárnyalni fog. A Mars a cselekvés és kezdeményezés bolygója a 10. házba, a hivatás területére lép, és egészen augusztus 8.-ig ott is marad. Ez egy remek időszak az előrelépéshez, üzleti terved megvalósításához, előléptetéshez, karrier céljaid sikerre viteléhez.

SKORPIÓhoroszkóp előrejelzésem a Skorpió jegy és Skorpió aszcendens jegy szülötteinek

2015 június havi horoszkóp 

PROVOKATÍV MEGKÖZELÍTÉS

A hónap elején bizonytalannak érzed pénzügyeidet. Ha ez a helyzet, ne pánikolj be, legyél helyette inkább proaktív! Nézz szembe a félelmeiddel, és csírájában fojtsd el őket, és koncentrálj inkább a megoldásra!

Valószínű, hogy pénzügyi nehézségeidet a bevételi oldalon kell keresni, nem a kiadások oldalán. Ha ez a helyzet, akkor június 2. körül fogsz találni új bevételi forrást. Ha ebben a hónapban elveszítettél egy bevételi forrást, tekints úgy erre, mint egy lehetőségre, hogy tehetségedet más területen kamatoztasd, amit eddig azért szorítottál a háttérbe, mert volt egy jól fizető, ám kevésbé szeretett munkalehetőséged. Ha végre azt csinálod, amit szeretsz, akkor a pénz is hamarosan áramolni fog feléd. Ezt az egészet tudat alatt már sejtetted, de most, hogy meg is valósult, hinned kell benne. Szerencsére van elég hited ahhoz, hogy ezt az egészet sikerre vidd!

Június 5. és 18. között szakmai támogatást fogsz kapni egy nagyon fontos személytől.  Kezded biztonságban érezni magad. Június 29. körül egy váratlan állásajánlatot is kapsz.

Ha van valamilyen kusza adó, vagy hitel ügyed, június 11. körül kezdenek majd tisztázódnia  dolgok.

 

NYILAShoroszkóp előrejelzésem a Nyilas jegy és Nyilas aszcendens jegy szülötteinek

2015 június havi horoszkóp 

NYÍLT ÉRZELMEK

A szívügyeiddel fog telni a hónap legnagyobb része a június 2.-i teleholdnak köszönhetően.. Nyílt szívvel és lapokkal játszol, és már el sem tudod képzelni, hogy ezt másként tedd. Tulajdonképpen megkönnyebbültél attól, hogy felvállalod érzelmeidet, és már az sem érdekel, hogy mi, mit szól hozzá. Végül is ez vagy te- miért takargatnád?

Ha egy utazáson gondolkozol, a legjobb időpont hozzá június 5. és 18.-között lenne. Nagyon élvezni fogod az egész utat, és érdekes emberekkel találkozhatsz. Ha egyedülálló vagy, még a szerelmet is megtalálhatod ezen a nyaraláson. Ha már van párod, akkor menjetek el a régen dédelgetett álom útra, mert nem fogjátok megbánni!

Június 11. után a kapcsolataidban pozitív változás áll be, mert a Merkúr a partneri kapcsolatok területére lép. A június 16.-i újhold szintén ezen a területen következik be, így használd ki ezt az időt, és ekkor indíts új vállalkozást, vagy írj alá üzleti megállapodást.

Az anyagi ügyeid június 24.-re elég rossz fordulatot vesznek, gondolkodj el azon, hogy szakértő segítségét kéred pénzügyeid megoldására.

 

BAKhoroszkóp előrejelzésem a Bak jegy és Bak aszcendens jegy szülötteinek

2015 június havi horoszkóp 

FÉNYES KILÁTÁSOK

A pénzügyi kilátásaid fényesen alakulnak ebben a hónapban, így tégy meg mindent, hogy kihasználd a támogató energiákat. Június 5.-én a Vénusz a 8. házba a közös anyagi javak területére lép, és egészen július 18.-ig ott is marad. Ebben az időszakban osztalékot, béren kívüli juttatást, hitel visszatérítést kaphatsz, de az is lehet, hogy pénzt örökölsz. Ha házas vagy, akkor lehet, hogy a párod kap tetemes béremelést ebben az időszakban. Nézz körül, mibe fektethetnéd a pénzed, és találj valami olyan befektetést, amiben örömödet leled. Június 6.-án valamilyen előnyös befektetést találsz.

Június 11.-én a Merkúr hatására észre fogod venni, hogy sokkal könnyebben kommunikálsz a kollégáiddal. Ha eddig volt is köztetek valamilyen félreértés, most az tisztázódni fog. Végre utoléred magad a papírmunkával is, ami már egy ideje az asztalodon halmozódott. Huh!

A június 16.-i újhold lehetőséget termet arra is, hogy másodállást találj, ha eddig gondoltál már erre. Ha saját vállalkozásod van, vagy szabadúszó vagy, akkor nagyon jó új projektekre tehetsz szert.

Ebben az időszakban új szokásokat veszel fel, és jobban oda fogsz figyelni az egészségedre. Beiratkozol az edzőterembe, vagy diétás tervet követsz, vagy végre megfogadod orvosod tanácsait. Csak így tovább!

 

VÍZÖNTŐhoroszkóp előrejelzésem a Vízöntő jegy és Vízöntő aszcendens jegy szülötteinek

2015 június havi horoszkóp 

LÉGY ÉBER!

Június 2. körül nagyobb szerepet kell vállalnod egy csoportban, melynek tagja vagy. Ez lehet egy előléptetés, vagy konferencia meghívás. Bármi legyen is ez a dolog, le leszel nyűgözve, hogy másoknak ennyire számít a véleményed, a jelenléted.

Ha nehezen ment a kommunikáció valamelyik gyermekeddel, vagy pároddal, ez június 11. körül rendeződni fog. Az is elképzelhető, ha eddig úgy érezted, valami blokkolja kreativitásod, most ez a gát feloldódik, és ismét szárnyalni fogsz. Egyes esetekben valamelyik ex párod megpróbálta felmelegíteni veled a kapcsolatot az elmúlt hetekben. Várj június 11.-ig, hogy tisztában legyél azzal, ez jó ötlet-e vagy sem.

Ha egyedülálló vagy, egy új szerelem kezd kibontakozni június 16. körül, mert a csodás újhold a 6. házba az igaz szerelem területére lép. Ha van párod, lehet, hogy úgy döntötök, ideje, hogy jöjjön a baba.

Június 24 és augusztus 8. között nagyon figyelj oda az egészségedre. Egy betegség, ami nem tűnt komolynak, és te elhanyagoltad, most újra felerősödhet. Ha ez megtörténik, akkor vizsgáltasd ki magad alaposan, légy éber, és figyelj jobban magadra! Ha az egészséged rendben van, akkor a munkahelyeden néhány hétig feszültebb lesz a helyzet. A kollégáid többet veszekednek majd, és így nagyon nehezedre esik csapatjátékosnak lenni. Tégy meg minden tőled telhetőt!

 

HALAKhoroszkóp előrejelzésem a Halak jegy és Halak aszcendens jegy szülötteinek

2015 június havi horoszkóp 

REFLEKTORFÉNY

Reflektorfényben

A hónap elején szakmailag reflektorfénybe kerülsz. Június 2. hatalmas szakmai elismerést kapsz azért a teljesítményért, amit véghezvittél. Nyugodtan ússz a dicsőségben- megdolgoztál érte!

A munkád napi rutinja is sokkal élvezetesebbé válik ebben a hónapban köszönhetően annak, hogy a Vénusz a munka területére lép június 5.-én. Június 18.-ig kellemes, harmonikus légkörben telnek napjaid a kollégáiddal. Ezen felül lehet, hogy kapsz egy olyan projektet, amit nagyon fogsz élvezni. Ehhez szükség lesz a különleges tehetségedre, így sikered még jobban tündökölni fog. Ezt már június 6.-án megtapasztalhatod!

Ha egy rokonoddal nehezen értettétek meg egymást mostanában, a helyzet június 11.-re tisztázódni fog. Ezen felül új lehetőséghez jutsz az otthonoddal kapcsolatban június 16. után. Ha eddig a költözésen gondolkoztál, várd meg ezt a dátumot, és csak az után lépj.

Végül, de nem utolsó sorban a nyár is beköszönt a jegyedben. A Mars, a cselekvés bolygólya az 5. házba, az élvezetek területére lép, és június 24.-ig ott is marad, ami nem jelent mást, mit hogy egyetlen feladatod az, hogy jól érezd magad!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram