frabato-magus-logo-vilagos
március 18, 2015

2015 március havi horoszkóp előrejelzésem - Frabato

A havi horoszkóp előrejelzés sorsod tudatos irányításában nyújt segítséget! Meg tudhatod milyen lehetőségeket érdemes kihasználnod, ill. hogy milyen kihívásokkal kell szembenézned ahhoz, hogy sikeresen tovább léphess!

Az aktuális havi szerencse és szerencsétlen napjaid dátumainak táblázatával kiegészítve pedig a lehetőségek tárházává válik ez az időszakod is! Így már csak rajtad áll, hogy élsz e vele… További segítségül érdemes időről - időre elolvasnod a 2015 éves horoszkóp előrejelzést is, mely nagyobb volumenben jelzi előre neked 2015 fontosabb eseményeit. 
Ha pedig személyre szabott horoszkópot és jóslatot szeretnél a saját jövődről, komplexebb kérdésed van, jelentkezz be hozzám személyes konzultációra ! Kérj időpontot a +36 20 974 89 22-es telefonszámon, vagy a frabato99@gmail.com e-mail címen.

Ne szalassz el egyetlen lehetőséget sem, mert nem mindegy, hogy ismered a jövőd, vagy irányítod!

 

2015 március havi horoszkóp előrejelzés

 

KOShoroszkóp előrejelzésem a Kos jegy és Kos aszcendens jegy szülötteinek

2015 március havi horoszkóp

MINDEN A HELYÉRE KERÜL

A Kosok számára 2015 legmozgalmasabb hónapja lesz a március. Készülj fel rá, hogy ez a hónap olyan lesz, mint egy hullámvasút, mert az univerzum most olyan helyekre visz téged, ahol még sohasem jártál.
Először is nagy a valószínűsége egy pikáns szerelmi afférnak. Március 3.-4. körül két lábbal a föld fölött fogsz járni, de egy karriereddel kapcsolatos ügy visszarángat majd a valóságba március 4.-én.
Március 5.-én a telihold miatt fel kell tűrnöd az ingujjad, és bizony nagyon kemény munka vár rád. Rengeteg feladatod lesz, de most érdemes dolgoznod, mert a munkádat siker koronázza majd. Most megmutathatod munkatársaidnak, mire vagy képes! Szerencsére megvan a kellő állóképességed ahhoz március 10.-11.-én ezeket a projekteket véghezvidd, bár kissé fogytán a türelmed azokkal szemben, akik nem tudják tartani veled a lépést.
Az elmúlt néhány évben olyan pozíciót foglalsz el a szakmádban, mely hatalmat is ad a kezedbe. Most már azzal is tisztában leszel, hogy milyen lépéseket kell tenned a maximális siker elérése érdekében. A munkahelyeden egy hirtelen változás fog beállni, de már annyira hozzászoktál ezekhez a változásokhoz, hogy akkor éreznéd furcsán magad, ha nem történne semmi.
Március 17.-én a Vénusz a bevételeid területére lép, és április 11.-ig ott is marad. Most minden, amihez hozzáérsz, ? arannyá változik ? . Használd ki ezt az időt, és mondd el az ötleteidet a főnöködnek, mert biztos lehetsz benne, hogy értékelni fogja, különösen március 24-30. környékén.

BIKAhoroszkóp előrejelzésem a Bika jegy és Bika aszcendens jegy szülötteinek

2015 március havi horoszkóp

HIT

Március 3. körül az égiek segítségére számíthatsz egy, az élethelyzetedet meghatározó családi, vagy egyéb ügyben. Megkönnyebbülést, vagy izgalmat fogsz érezni
A telihold március 5.-én a szívügyeket hozza előtérbe. Mostanában találkoztál valakivel, aki levett a lábadról. Ideje, hogy eldöntsd, készen állsz-e arra, hogy átadd magad az igaz szerelemnek, és feladd korábbi életed. Lehet, hogy egy ilyen döntést nem túl romantikus meghozni, de neked erre van szükséged kedves Bika, mivel te az élet minden területén praktikusan szoktál gondolkozni. Ha a szerelem terén is azt érzed, képes vagy a dolgok irányítására, akkor jobban be tudod fogadni az érzést.
Március 17.-t követően több területen is irigylésre méltó helyzetbe kerülsz. A Vénusz a jegyedbe lép, és április 11.-ig ott is marad. Ez idő alatt nagyon magabiztos leszel, és olyan lesz a kisugárzásod, hogy senki nem tud majd nemet mondani neked. Használd ki!
A március 20.-án az emberei kapcsolatok területén bekövetkező újhold lehetőséget teremt, hogy tovább mélyítsd baráti kapcsolataid. Eljön az ideje annak is, hogy legnagyobb vágyad feltárd az univerzum előtt, mert most a megvalósulása küszöbén állsz!

IKREKhoroszkóp előrejelzésem az Ikrek jegy és Ikrek aszcendens jegy szülötteinek

2015 március havi horoszkóp

ÉRD EL A CSILLAGOKAT!

Március 3.-án egy beszédet mondasz, vagy prezentációt tartasz, mely olyan jól sikerül, hogy hangos tapsvihar követi. Az is elképzelhető, hogy végre megkapod azt a média felkérést, amire mindig is vágytál. A harmadik lehetőség, hogy a tárgyalások egy számodra nagyon fontos ügyről végre befejeződnek, és számodra kedvezően alakulnak.
Március 5. körül a családodra fogsz koncentrálni. Lehet, hogy lesújtó híreket kapsz egy nőrokonodról, vagy a családodból valakinek szüksége lesz a segítségedre, fizikai jelenlétedre.
Március 11. körül a barátaiddal kapcsolatodban kissé viharos lesz a hangulat, így jobban teszed, ha aznap nem beszélsz egy barátoddal sem. Az egyik barátod igen hevesen reagál majd egy ügyre, aminek semmi köze sincs hozzád, de ha véletlenül arra jársz, téged használ majd boksz zsáknak, így jó, ha ezen a napon inkább a háttérben maradsz!
Március 12. után a főnököddel való kommunikációd nagy lépést halad előre. Március 30.-ig egy számodra fontos személlyel megtapasztalhatjátok, milyen a telepátia, és sok remek közös ötletetek lesz. Beszéljetek érzékeny témákról, és ne félj felfedni előtte fantáziáidat.
A március 20.-i újhold egy szakmai lehetőséget is tartogat. A karriered mindenképp reflektorfénybe kerül. Lehet, hogy előléptetést kapsz, vagy egy új célt, projektet. A siker csak attól függ, hogy mennyire hiszel magadban,

RÁKhoroszkóp előrejelzésem a Rák jegy és Rák aszcendens jegy szülötteinek

2015 március havi horoszkóp

ÚT A JÓLÉT FELÉ

Komoly, és rendkívül előnyös változásokra számíthatsz az anyagi helyzetedet illetően. Március 3.-án csodálatos pénzszerzési lehetőséghez jutsz. Ragadd meg az alkalmat! Március 4.-én még több támogatást kapsz a pozitív anyagi változáshoz. Párod nem lesz igazán melletted e kérdésben, de ezzel nem is fogsz törődni. Örömmel mész most a saját fejed után, és nem érdekel mások véleménye.
Március 5. körül jár le egy hűség szerződésed, vagy autó lízinged, így végre tovább léphetsz. Ha terveid között szerepel egy új szerződés, azt most érdemes lesz aláírnod. Figyelni fogsz a részletekre, és mindig szem előtt tartod, mi a jó neked, így előnyös üzletet köthetsz.
A 2012 óta fennálló Uránusz-Plútó kvadrát március 16.-án a végéhez közelít. Ezek az energiák voltak rád hatással eddig is, ahogy most is. A téma továbbra is az ambíciók kontra családi kapcsolatok. A kettő nehezen fér meg együtt az életedben, de te akkor sem engeded, hogy ez megállítson!
Március 17. és április 11. között a barátságok, és a társasági kapcsolatok kerülnek az előtérbe. Úgy érzed, igazán számíthatsz barátaid támogatására. Olyan rendezvényeken is részt veszel, melyek hozzájárulnak anyagi biztonságod megteremtéséhez. Olyan emberekkel kerülsz kapcsolatba, akikkel a jövőben jövedelmezően tudsz majd együttműködni.

OROSZLÁN
horoszkóp előrejelzésem az Oroszlán jegy és Oroszlán aszcendens jegy szülötteinek

2015 március havi horoszkóp 

TÖRTÉNJEN, AMINEK LENNIE KELL!

Ez a hónap sok izgalmat tartogat! A hónap azzal kezdődik, hogy a szerencsés Jupiter ellátogat a jegyedben lévő Uránuszhoz. Sok energiára számíthatsz spirituális mentorodtól. Remek híreket kaphatsz arról, hogy felvettek abba az iskolába, ahová mindig is járni szerettél volna, vagy részt vehetsz egy külföldi tanulmányúton. A másik lehetőség, hogy külföldi útra indulsz. Hűha!
Értékeid kerülnek előtérbe március 5.-én. Szerencsés vagy, mert tisztában vagy saját adottságaiddal, és tehetségedet mindig a legjobb időben, a legfontosabb projekteknél csillogtatod meg. Anyagi jutalomra is számíthatsz.
Március 12.-30. között az adóügyeid fogják lekötni a figyelmed, sokat fogsz könyvelőddel konzultálni. Ez az idő megfelelő arra, hogy ne feledd, az anyagi függetlenséget hosszú és megfontolt tervezés kell, hogy megelőzze. Ha szeretnél független lenni, tegyél érte!
Március 17. és április 11. között a munkahelyeden előrelépésre számíthatsz. Eddig a főnököd nem igazán látta, hasznára válsz-e a cégnek, de most egy olyan ötlettel állsz elő, mely segítségével biztosabb alapokra lehet helyezni a céget, s benne természetesen saját magadat is.
Március 19. után párod jövedelméről jó híreket kaptok. De az is lehet, hogy sikerül céges bónuszhoz jutnod. Megérdemled!

SZŰZhoroszkóp előrejelzésem a Szűz jegy és Szűz aszcendens jegy szülötteinek

2015 március havi horoszkóp

MUTASD A PÉNZT!

Anyagi helyzeted javulására számíthatsz ebben a hónapban! A jó hírek a semmiből érkeznek március 3. körül, és nagy meglepetést okoznak. Kapcsolatban állhatnak örökléssel, befektetéssel, vagy bónusszal, de mindenesetre egyáltalán nem számítasz erre a bevételre.
Teleholdkor, március 5.-én megmutatod érzékeny oldalad. A környezeted úgy éli majd meg, hogy feltárod előttük a legmélyebb bensőd, és ez jó dolog. Könnyen ki tudod majd fejezni érzéseidet, és ez pozitívan hat majd kapcsolatodra is.
Március 12.-én a Merkúr a kapcsolati szektorodba lép, így március 30.-ra a kommunikáció közted és párod között sokat fog fejlődni. Ezt az időt használjátok fontos döntések meghozatalára, vagy beszélgessetek olyan témákról, melyek érintik a spiritualitást, kreativitást.
Ha folyamatban lévő jogi ügyed van, előrelépésre számíthatsz március 17. és árpilis 11. között. Védelmet és támogatást élvezhetsz most a jogi ügyeidben. Ha újságírással, reklámozással foglalkozol, most számíthatsz arra, hogy projektjeidből pénzt tudsz csinálni.

MÉRLEGhoroszkóp előrejelzésem a Mérleg jegy és Mérleg aszcendens jegy szülötteinek

2015 március havi horoszkóp

MEGVAN AZ ERŐ!

Szerelmi kapcsolatodban lesznek gondjaid a hónapban. Ha ügyesen bánsz a lapokkal, akkor megvívhatsz az igazadért, és megerősödhetsz. A végére tudni fogod, hogy mit akarsz, mert már belefáradtál abba, hogy mindig csak azt tudod, mit nem akarsz.
Március 3.-án az egyik barátod bemutat valakinek, aki segít majd abban, hogy elképzeléseidet megvalósítsd. Március 5.-én szeretnél egy kicsit a lelkeddel foglalkozni. Szükséged lesz egy kis egyedül töltött időre, mely során kicsit magadba nézhetsz. Meditálj, írj- tedd, amit tenned kell ahhoz, hogy kizárd a külvilágot, és csak a lelkedre figyelj.
Március 11-16. között a kapcsolatodban váratlan fordulatok következnek be. Ha voltak már repedések a kapcsolatodban, akkor számíthatsz rá, hogy a szakadék közted, és a párod között mélyülni fog. Most már nem hagyhatod figyelmen kívül azt, hogy ez a kapcsolat számodra nem ideális, vagy nem söpörheted többé a szőnyeg alá azt a fontos családi ügyet, mely figyelmet érdemel. Most már tisztán fogod látni, mi az, amit tenned kell. A birtokodban lévő információkkal kezdj végre valamit, cselekedj, változtass!
Március 17-től április 11.-ig a szokásos bevételeiden felül extra jövedelemre tehetsz szert. Befektetésed megtérül, örökölsz, vagy adó visszatérítést kapsz.
Ha munkahelyet keresel, vagy plusz munkát vállalnál, március 19. után megkapod a kívánt segítséget hozzá.

SKORPIÓhoroszkóp előrejelzésem a Skorpió jegy és Skorpió aszcendens jegy szülötteinek

2015 március havi horoszkóp 

ALAPOZD MEG!

A munkahelyeden olyan lehetőséget kapsz, mely beindítja a karriered. Figyelj nagyon a március 3. körüli eseményekre, és ne hagyj semmit figyelmen kívül!
Március 5. környékén egy barátodnak érzelmi támogatásra lesz szüksége. Nehéz napokat él át egy egészségügyi probléma miatt, vagy olyan munkahelyi gondjai vannak, melyek kihatnak az egészségére. Tégy meg mindent, amivel támogathatod őt. Az is lehet, hogy barátod egy kényes ügybe avat be, kezeld bizalmasan!
Egy üzleti, vagy személyes kapcsolatod remekül alakul március 17. táján. Április 11.-ig a Vénusz a kapcsolatok területén lesz, mely miatt pároddal a szokásosnál is nagyobb összhangban lesztek. Ha a dolgaitok eddig is jól mentek, most számíthatsz rá, hogy a helyzet még rózsásabban alakul. Hozzatok meg most bármilyen kettőtöket érintő kérdést, például azt, hogy mostantól közös kasszából éltek.
Ha egyedülálló vagy, ebben a hónapban végre párra találhatsz, találkozhatsz valakivel, aki elrabolja a szívedet. Ha már van párod, szerelmed végre komoly döntésre szánja rá magát, például gyermekvállalásra!

NYILAShoroszkóp előrejelzésem a Nyilas jegy és Nyilas aszcendens jegy szülötteinek

2015 március havi horoszkóp 

KÜLFÖLDI ROMÁNC

Ez a hónap a szívügyekről fog szólni. Március 3.-4. körül egy igazán forró szerelmi kapcsolatba kerülsz valakivel. Ez a személy némileg más háttérrel rendelkezik, mint te. Más kultúrából származik, vagy más vallást gyakorol. Bármi is legyen különbözőségetek oka, te ezt rendkívül izgalmasnak fogod találni. Ettől a személytől végre úgy érzed majd, hogy élsz!
Március 5.-én kicsit kiszakadsz a szerelemből, mert élvezni akarod főnököd, vagy egy fontos személy dicséretét, elismerését. Úgy tűnik, hogy szakmai szempontból valami különleges dolgot tettél, és most tündökölhetsz. Reflektorfénybe kerülsz a munkahelyeden, és ez egy jó dolog!
A Vénusz, a harmónia bolygója március 17.-től április 11.-ig a munka területén lesz, így munkahelyeden még annál is gördülékenyebben mennek a dolgok, mint amire számítottál. Kollégáiddal remekül tudtok együtt dolgozni. Ha te vagy a munkaadó, ez egy remek időszak ahhoz, hogy bővítsd a csapatot, mert olyan embert fogsz találni, aki tökéletesen be tud majd illeszkedni.
A lakásoddal kapcsolatban is minden jól alakul márciusban. Ha lakásfelújításon gondolkozol, március 19. után nyugodt szívvel hozzáfoghatsz.

BAK

2015 március havi horoszkóp 

ÉDES OTTHON

Ha lélegzet visszafojtva vársz híreket a hiteledről, bérleményedről, akkor most pozitív csalódás fog érni március 3. körül. Most végre úgy érzed, tovább tudsz lépni lakásügyeddel kapcsolatban.
A probléma csak az, hogy valaki otthon nem támogat téged ebben, és ahogy a hónap halad előre, ez a dolog egyre csúnyábbá válik. Március 4.-én rájössz, hogy az egyik rokonod, akiről azt hitted támogat, egyáltalán nem áll melletted a kérdésben. Először összezavarodsz, aztán indulatos leszel. Próbáld meg a lehetőségekhez mérten visszafogni magad!
Március 16.-án hat rád utoljára az Uránusz és a Plútó, mely különösen a családi életedet érinti. 2012 óta ez már hatszor fordult elő, és rendesen felrázta a családi ügyeket.
Ezek a változások elég nyugtalanítóak, ugyanakkor kiépítik az utat egy teljesen új élmény, a biztonság felé. A biztonságot azonban saját magadnak kell felépítened, a család támogatása nélkül, akik eddig ezt az érzést nyújtották a számodra. Lehet, hogy most úgy döntesz, külön, vagy távolabbra költözöl, miközben a rokonok vakarják a fejüket, hogy mit miért teszel. Akármi is a valódi helyzet, ebben a hónapban újra értelmezed, mit jelent számodra az otthon fogalma.

VÍZÖNTŐ

2015 március havi horoszkóp 

A LEPEL LERÁNTÁSA

A hónap elején lehetőséged lesz egy VIP ügyféllel üzletet kötni. A szerződést lehetőleg március 3.-án írjátok alá- remek helyzetben leszel.
Március 4.-én ne lepődj meg, hogy a kommunikáció körülötted igencsak megváltozik. Ha már régóta birtokodban van egy titkos információ, lehet, hogy véletlenül felfeded azt valaki előtt egy beszélgetés során. De lehet azt is, hogy nem véletlenül mondod el, hanem azért, mert a másik személy sarokba szorít téged. Légy óvatos!
Március 5.-én a telehold az anyagiak területére esik, így valamilyen kifizetésre számíthatsz. Ez nagyszerű időpont az adóbevallásod elkészítésére, hiszen tisztában vagy pénzügyeiddel, és most jól fogsz tudni kommunikálni a könyvelőddel.
Az otthoni és családi ügyek pozitív fordulatot vesznek március 17. és április 11. között, rokonaiddal most igazán harmonikussá válik a viszonyod. Kedvet kapsz hozzá, hogy kicsinosítsd a lakást, vagy veszel valami szépet, de azért ne költs túl sokat! Március 19. új bevételi lehetőségek nyílnak meg számodra, hozd ki belőlük a maximumot!

HALAKhoroszkóp előrejelzésem a Halak jegy és Halak aszcendens jegy szülötteinek

2015 március havi horoszkóp 

ERŐSÍTSD MEG KÖTELÉKEIDET!

A hónap elején lelkesen dolgozol egy szabadúszó projekteden, ami szépen is fizet. Van ebben a feladatban valami különleges, amiben megcsillogtathatod kreatív éned. Nagyon élvezed a munkát, és ha ügyesen forgatod a lapjaid, akkor ez a munka újabb megbízásokat hozhat neked.
Március 5.-én a telehold a kapcsolati szektorodra esik, így különösen érzelmesen viszonyulsz a párdohoz. Ti ketten most rendkívül jól megértitek egymást, és igazán mély témákról beszélgettek majd, mellyel csak még szorosabbra fűzitek viszonyotokat. Ne félj beszélgetést kezdeményezni érzékenyebb témákról, mert örülni fogsz, hogy megtetted.
Március 12-30 között a Merkúr lesz a jegyedben, így ötleteidet, gondolataidat jól tudod majd kommunikálni mások felé. Eltűnik minden bizonytalanságod, és végre mersz beszélni a főnököddel. Március 16.-án ezen a területen lehet, hogy próbatétel előtt állsz, de március 18.-ra minden sínen lesz, és nagyon gördülékenyen kommunikálsz majd mindenkivel.
Március 19.-re magánéletedben pozitív változásra számíthatsz. Végre rászánod magad a kapcsolatodat érintő döntésre, amit már régóta halogatsz.

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram