frabato-magus-logo-vilagos
április 1, 2016

2016 április havi horoszkóp előrejelzésem - Frabato

Ne szalassz el egyetlen lehetőséget sem jövőd csodásabbá tételéhez! Ebben segít most neked a 2016 április havi horoszkóp előrejelzés, hogy sorsod tudatos irányításával, a lehető legjobbat hozhasd ki ezekből a hetekből is! 

Ebből megtudhatod a következő hetek várható eseményeit, így az aktuálisan felmerülő akadályokat is könnyebben veheted és még a számodra kedvező lehetőségeket is jobban ki tudod majd használni. Az aktuális, április szerencse és szerencsétlen napjaid táblázatával kiegészítve pedig a lehetőségek tárházává válik ez az időszakod is! Így már csak rajtad áll, hogy élsz e vele… További segítségül érdemes időről - időre elolvasnod az éves horoszkóp előrejelzést is, mely nagyobb volumenben jelzi előre neked 2016 fontosabb eseményeit. 
Ha pedig személyre szabott horoszkópot és jóslatot szeretnél a saját jövődről, komplexebb kérdésed van, jelentkezz be hozzám személyes konzultációra ! Kérj időpontot a +36 20 974 89 22-es telefonszámon, vagy a frabato99@gmail.com e-mail címen.

Mert nem mindegy hogy csak ismered a jövőd, vagy irányítod is-e azt! 
irányítsd te a sorsod! Frabato

 

                          2016 ÁPRILIS2016 április havi horoszkóp előrejelzésem a Bak jegy és Bak aszcendens jegy, a Vízöntő jegy és Vízöntő aszcendens jegy, a Halak jegy és Halak aszcendens jegy, a Kos jegy és Kos aszcendens jegy, a Bika jegy és Bika aszcendens jegy, az Ikrek jegy és Ikrek aszcendens jegy, a Rák jegy és Rák aszcendens jegy, az Oroszlán jegy és Oroszlán aszcendens jegy, a Szűz jegy és Szűz aszcendens jegy, a Mérleg jegy és Mérleg aszcendens jegy, a Skorpió jegy és Skorpió aszcendens jegy, a Nyilas jegy és Nyilas aszcendens jegy szülötteinekTÜRELEM

Cselekedj gyorsan ebben a hónapban, hogy a legfontosabb terveidet pályára állítsd, mert ha eljön április 17, minden hirtelen le fog lassulni.

Az Újhold a vállalkozó kedvű kosba lép április 7-én, és segít abban, hogy előre lépj. Ekkorra időzítsd legfontosabb céljaid megvalósítását. Ez után viszont légy türelmes, nagyon türelmes. Április 17-től június 29-ig a Mars, az önérvényesítés és motiváció bolygója retrográd mozgásba kezd. Ebben az időszakban háttérmunkát végezz, és csináld meg a finomhangolásokat eddigi terveiden. Tekinthetsz erre a retrográd időszakra úgy is, hogy ez egy kis szabadság, amikor nem kell a közelgő kihívások miatt aggódnod.

A Telehold április 22-én a Skorpióba lép, és mély érzelmeket ígér a hónap végéig. Ez után a Merkúr retrográd mozgásba kezd a Bikában április 28-tól május 22-ig. Ekkor nagyon oda kell figyelned földi javaidra, és arra, hogy mit teszel velük.

 

KOShoroszkóp előrejelzésem a Kos jegy és Kos aszcendens jegy szülötteinek

2016 április havi horoszkóp előrejelzés

Pihentesd az ügyeidet!

A Vénusz a Kosba lép április 5-én, melyet az Újhold követ április 7-én, így ez a te hónapod lesz, mely során tündökölhetsz.  De azért ne olyan gyorsan. Bár a Vénusz a jegyedben lesz április 29-ig, és különösen nagy lesz a vonzerőd, lesznek bizonyos hátráltató tényezők, melyek miatt nem fogod tudni kellőképpen kihasználni ezt az időszakot

Az Újhold a Kosban rengeteg lehetőséget tartogat arra, hogy valami újba kezdj, mely a személyes fejlődésedet segíti. De sajnos megint jön valami, ami beleköp a levesbe, legalább is néhány hónap erejéig biztosan.

Ez a valami az uralkodó bolygód, a Mars lesz, mely április 17-én retrográd mozgásba kezd, és ezzel befagyasztja körülötted a dolgokat, egészen június 29-ig. Emiatt minden terved stagnálni fog, így az összes türelmedre szükséged lesz, hogy átverekedd magad a frusztráló valóságon.

Azért a Mars retrográdnak lesz jó oldala is. Mivel elég kimerült vagy amiatt, hogy a gyertyát mindig mindkét végén égeted, most az Univerzum megálljt parancsol neked, hogy energia készleteidet újra tölthesd. Pihenj egy kicsit, mert még a legnagyobb harcosoknak is szükségük van néha a pihenésre!

 

BIKAhoroszkóp előrejelzésem a Bika jegy és Bika aszcendens jegy szülötteinek

2016 április havi horoszkóp előrejelzés

Dolgozz rajta!

Ebben a hónapban egy kis privát szférára vágysz, mind egyedüllét tekintetében, mind pedig szerelmi életedre nézve. Újra kell töltened spirituális tartalékaidat. Ez egy ideális hónap lesz arra, hogy új hobbiba kezdj, például meditálj, vagy jóga órákat vegyél.

Egy másik lehetőség, hogy elkezdesz valamilyen terápiát, mely a pszichédre jó hatással lesz. Ha kapcsolatban vagy, akkor valamilyen gyötrő titok lát napvilágot, és ez elég sok gondot okoz majd ebben a hónapban. 

Lehet, hogy kedvesed valami olyasmin megy keresztül, amiről nem beszélhetsz másokkal, amíg azt meg nem oldja. Ez lehet egy komoly dolog, drog, vagy alkohol probléma, de kapcsolódhat valamilyen érzelmi válsághoz is. Tartsd észben, hogy bármennyire is szeretsz valakit, nem áll módodban helyette megoldani a problémáit. Még akkor sem, ha szíved szerint ezt tennéd.

Április 17-én a Mars retrográd a 8. házadban kezdődik el, az intimitás területén. Valamilyen kellemetlen helyzeten kell túltenned magad, mely az anyagi ügyeidet érinti.

A Telehold április 22-én a kapcsolati szektorodban teljesedik ki, és egy mindent, vagy semmit típusú energiát hoz magával. Ez után a Merkúr a jegyedben kezd retrográd mozgásba április 28-tól május 22-ig, és emiatt mindig jól gondold végig, hogy mit mondasz!

 

IKREKhoroszkóp előrejelzésem az Ikrek jegy és Ikrek aszcendens jegy szülötteinek

2016 április havi horoszkóp előrejelzés

Értékeld át!

Amikor azt hiszed, minden teljes gázzal megy a kapcsolatodban, akkor úgy tűnik, ebben a hónapban az élet úgy hozza, hogy le kell lassítanotok, és át kell értékelnetek a dolgokat. A bűnös a Mars, mely április 17-én retrográd mozgásba kezd a kapcsolati szektorodban.

Bár rengeteg a motivációd, hogy fejlődj a kapcsolatodban, úgy tűnik, pároddal eljutottatok a holtpontra. Talán ami egy kisebb nézeteltérés volt kettőtök között, most az egy hatalmas sebként tátong.

Túl tudtok lépni a patt helyzeten? Vagy ez egy olyan ügy, mely annyira kellemetlen mindkettőtöknek, hogy inkább elválnak útjaitok? Itt az ideje, hogy őszintén átértékeld érzéseidet  a kapcsolatodat illetően. Ha dühöt érzel, vagy bármi miatt neheztelsz, tudasd a pároddal, és próbáljátok meg megbeszélni, és együtt jöjjetek rá, hogy mi zajlik most kettőtök között.

Egy jobb hír, hogy egy csoportban, vagy szervezetben új szerepet kapsz. Ez a jó hír április 7. után ér majd. A Telehold április 22-én a munka területén teljesedik ki, és ekkor egy kollégád kilép a cégtől. Távozása keserédes lesz

 

RÁKhoroszkóp előrejelzésem a Rák jegy és Rák aszcendens jegy szülötteinek

2016 április havi horoszkóp előrejelzés

Megakadt fejlődés...

Ebben a hónapban különleges lehetőséget kapsz, hogy előre lépj a karrieredben, de arra figyelj, hogy most nagyon gyorsan kell cselekedned. A sokat ígérő Újhold április 7-én lesz a csúcson. A Vénusz,a  pénz és tehetség bolygója is ott lesz, hogy ezt a holdállást erősítse, mivel ugyanerre a területre lép április 5-én.  Egy hirtelen felgyorsulás után április 9-ig kiderül, mennyire kecsegtető és újszerű is ez a lehetőség.  Le leszel nyűgözve. Bár ez egy remek alkalom arra, hogy elindulj afelé, amit szakmailag el tudsz érni, de lesz egy visszahúzó erő, melyet Marsnak hívnak.
Április 17-én a Mars retrográd mozgásba kezd a munka területén. Hirtelen azt veszed észre, hogy a kollégáid hátráltatják az előrelépést azzal, hogy nem tartják be a határidőket. De az is lehet, hogy hatalmas lelkesedésedben túl nagy lépést akartál tenni, és annyira előnyt akartál szerezni, hogy túl nagy szeletet próbáltál megszerezni abból a tortából.
Ez hamarosan kiderül, és ha így lesz, elveszíted a kezdeti lelkesedést. Bár ez eleinte frusztráló lesz, be fogod látni, hogy mindent nem lehet egyszerre.  Óvatosan értékeld át céljaidat, és a szerint rangsorold feladataidat.

OROSZLÁNhoroszkóp előrejelzésem az Oroszlán jegy és Oroszlán aszcendens jegy szülötteinek

2016 április havi horoszkóp előrejelzés
Romantikus szelek fújnak

Ha egyedülálló vagy, ebben a hónapban ne siettesd a dolgokat. Április 17-én a Mars a romantika területén kezd retrográd mozgásba. Emiatt lesznek fennakadások az életednek ezen a területén. Ez azért ne vegye el a kedved! E helyett inkább tekints erre lehetőségként, és használd ki az időt, hogy jobban megismerd majdani választottadat.

Csökkentsd egy kicsit az elvárásaidat, és ne ugorj bele felelőtlenül semmilyen szexuális kapcsolatba, legalább is június 29-ig semmiképp! Az egésznek az oka, hogy a Mars uralkodik a libidódon, így ha a retrográd alatt intim kapcsolatba kerülsz valakivel, akkor megvan rá az esély, hogy úgy találod, szexuális értelemben nem illetek össze, vagy nem annyira, mint amit elvárnál. Ha a Mars ismét a pályájára áll, ez már nem fordulhat elő, ezért most megspórolhatsz magadnak egy nagyobb csalódást. Kíméld meg magadat a kellemetlenségektől, és inkább lassíts a tempón, mert hosszabb távon megéri!

Ha van gyermeked, akkor elképzelhető, hogy most nehéz időkön megy keresztül. Megoldatlan problémák és meddő viták kerülhetnek ebben az időszakban a felszínre. Ha ez így történik, szedd össze minden türelmedet, tedd félre a büszkeséged, és dolgozz a kapcsolatotokon. Végtére is a gyermek bizonyos értelemben önmagunk tükörképe.

 

SZŰZhoroszkóp előrejelzésem a Szűz jegy és Szűz aszcendens jegy szülötteinek

2016 április havi horoszkóp előrejelzés

Ajtó a lehetőség felé

Ha valamilyen kölcsön felvételén gondolkozol, akkor a hónap első felében kell cselekedned. Várd meg az április 7-i Újholdat, és ez után rögtön cselekedj, mert erre csak április 17-ig van időd.

Hogy miért? Április 17-én a Mars, az uralkodó bolygód a 8. házba, az anyagi erőforrások területére lép, és retrográd mozgásba kezd, és egészen június 29-ig folytatja retrográd mozgását. Emiatt úgy érzed majd, hogy a papírmunka egy örökkévalóságig tart. De történhet csúszás valamilyen más okból is. Ez az oka annak, hogy minden pénzügyi dolgot még április 17 előtt érdemes lenne elintézned.

Ez igencsak zavaró lehet, hőként, ha a pénzügyek az ingatlanodat, vagy valamilyen családi kiadást érintenek, A Mars retrográd a család és otthon területén csak erősíti majd azt az érzést, hogy minden nagyon lassan történik. Szerencsére azért a retrográdnak lesznek jó oldalai is.

Ha egy rokonoddal volt mostanában egy nagyobb vitád, akkor most mindketten kicsit magatokban szálltok. A konfliktusokat általában nehéz megoldani, de szerencsére mind a ketten rájöttök, hogy nem feltétlenül kell mindenben egyetértenetek.  Egyszerűen csak emelkedjetek felül ezen a vitán!

 

MÉRLEGhoroszkóp előrejelzésem a Mérleg jegy és Mérleg aszcendens jegy szülötteinek

2016 április havi horoszkóp előrejelzés

 Az ördög lakik a részletekben

Használd ki a pozitív energiákat, melyeket április első fele hoz, mert az után minden nagyon bonyolultan alakul.  De először a jó hírek: április 5-én a Vénusz a párkapcsolati szektorodba lép, és egészen április 29-ig ott is marad. Ez idő alatt próbálj meg minden kommunikációs nehézséget nyíltan kommunikálni. Ne söpörj semmit a szőnyeg alá, mert ebben a hónapban az nem fog működni.

Az Újhold április 7-én a párkapcsolat területén lesz, így eljött az idő az eljegyzésre, házasságra, vagy az összeköltözésre. Egy másik lehetőség, hogy új üzleti partnerre teszel szert.

És akkor most jöjjenek a rossz hírek: A Mars, mely a párkapcsolat területén uralkodik, retrográd mozgásba kezd április 17-én, mely június 29-ig így is marad. Ráadásul ekkor a mars a kommunikációs szektorodban jár majd. Ez azt jelenti, ha van bármilyen szerződést, melyet ebben az időszakban kell aláírnod, akkor annak tárgyalásai nagyon nehezen fognak menni.  A tárgyalások során nagyon sok csiki-csuki helyzetet kell majd megoldani. Légy türelmes!  A fontos megegyezéseket ráadásul még a Merkúr retrográd is hátráltatja majd április 28 és május 22 között. Az időzítés most nem a legideálisabb.

SKORPIÓ

 

2016 április havi horoszkóp előrejelzés

Munka

A hónap elején rengeteg lehetőséged adódik, hogy munkaügyi megállapodásokban sikert érj el. Ha épp munkát keresel, vagy valamilyen szabadúszó projektre pályázol, akkor április 7. utánra időzítsd a dolgot, mert ekkor az Újhold pozitív energiájával megtámogat. Ha te vagy a munkaadó, és embereket vennél fel, akkor is várd meg ezt a holdfázist. A Vénusz a munkád területén lesz április 5 és 29. között, így ekkor megtalálhatod a tökéletes munkatársat. Ha egyedülálló vagy, akkor ez az energia akár szerelmet is hozhat, méghozzá a munkahelyeden keresztül. Figyelj oda a rezgésekre!

Minden ígéretes dolgot azonban április 17 előtt intézz, mert ekkor a Mars, a cselekvés és energia bolygója retrográd mozgásba kezd, mely június 29-ig eltart. Mivel a Mars a munka területének uralkodó bolygója, észre fogod venni, hogy ezen a területen kissé lelassulnak a dolgok. És mivel a Mars retrográd a bevételeid területén történik majd meg, érdemes lesz kiadásaidra is odafigyelned, hogy a kényes egyensúlyt a bevételek és kiadások között meg tudd tartani. Ez elég bosszantó lesz, de most szükséges a kezed ügyében tartani a számológépet.

Az Újhold a jegyedben április 22-én különleges érzelmeket hoz a felszínre. Ne harcolj ellenük. Ez után a Merkúr retrográd mozgásba kezd április 28-án a párkapcsolati szektorodban, és emiatt félreértések adódhatnak kommunikációdban.

 

NYILAShoroszkóp előrejelzésem a Nyilas jegy és Nyilas aszcendens jegy szülötteinek

2016 április havi horoszkóp előrejelzés

Az időzítés a fontos!

Ebben a hónapban az időzítés nagyon fontos lesz, ha a dogokból előnyt szeretnél kovácsolni.  Bár nagyon úgy tűnik, hogy romantika van a levegőben, elvárásaidat rendbe kell tenned, mert nem mindegy, hogy új kedveseddel milyen gyorsan alakulnak köztetek a dolgok.

Április 5-én a Vénusz a romantika területére lép, és április 29-ig ott is marad. Ez után április 7-én az Újhold ugyanezen a területen tündököl majd. Ezek az eseménye mind egy új szerelem kialakulását támogatják.

És hogy mi a Gond? A Mars. Ez a bolygó uralja ugyanis a cselekvést és a libidót, és április 17-én retrográd mozgásba kezd. Ez úgy fogod megérezni, hogy céljaid, és terveid lelassulnak, körülöttük az energiák pangani kezdenek. Olyan lesz, mintha az Univerzum megnyomta volna a pause gombot, miközben te a fantasztikus és szenvedélyes szerelmet tervezgetted. De ahogy mondani szokás, Róma sem egy nap alatt épült fel. Fogadd el a jelenlegi körülményeket, azt, hogy most a fejlődés kissé megtorpant, és tartsd észben, hogy az időbeli csúszás még nem azt jelenti, hogy a dolgok nem jönnek össze soha.

Egy másik hír, hogy a Merkúr is retrográd mozgásba kezd április 28-án a munka területén. Most minden eddiginél jobban át kell gondolnod a terveidet. Szóval erre a hónapra a te szavad a türelem. Mást nem is tehetnél.

 

BAKhoroszkóp előrejelzésem a Bak jegy és Bak aszcendens jegy szülötteinek

2016 április havi horoszkóp előrejelzés

Otthon

Izgalmas előrelépésekre készülhetsz az otthon és család területén a hónap elején. Április 5-én a Vénusz a 4. házba, a családi élet területére lép, és április 29-ig ott is marad. Ez az időszak úgy tűnik, otthonod csinosítgatásával telik majd.

A felújítás sokba kerülhet, de neked most ez sem okoz gondot, mert minden munka otthonod értékét növeli. Egy másik lehetőség, hogy rokonaiddal most nagyon harmonikus időszak köszönt rátok. Ha valóban felújításba vágnád a fejszét, várd meg vele az április 7-i Újholdat.

A terveidbe csupán a Mars piszkíthat bele, mely retrográd mozgásba kezd április 17-én. A Mars a 4. házad uralkodója, így lehet, hogy lesz némi csúszás, vagy hátráltató tényező a felújítás során. Egy másik lehetőség, hogy egy lebetegedett családtagnak szüksége van a segítségedre, és emiatt otthoni ügyeidet kicsit háttérbe kell szorítanod.

Ha a betegség beigazolódik a családban, mindent meg fogsz tenni, hogy segíthess. Ne hidd, hogy nincsenek a kezedben a dolgok, ha valami olyasmivel találkozol, amit akaraterővel, hirtelen nem lehet megváltoztatni. Ha csak egyszerűen minden megteszel, és segítesz, annyi bőven elég!

 

VÍZÖNTŐhoroszkóp előrejelzésem a Vízöntő jegy és Vízöntő aszcendens jegy szülötteinek

2016 április havi horoszkóp előrejelzés

Időzíts jókor

Ez egy eseménydús, de egyben igen frusztráló hónap is lesz egyben.  Ha van valamilyen kommunikációval kapcsolatos dolog, amin dolgoznod kell, akkor ehhez megkapod a támogatást április 17-ig. A Vénusz az üzenetek területére lép április 5-ig, és az Újhold is ezen a területen lesz április 7-én.

Ez lesz a legjobb időszak arra, hogy megalapozd valamely új, írással kapcsolatos projektedet, vagy szerződést írj alá. Két okból viszont sürget az idő. Az egyik ok, hogy a Mars, mely a 3. házad, a kommunikáció uralkodó bolygója április 17-én retrográd mozgásba kezd. Ez után a Merkúr április 28-án szintén megkezdi retrográd mozgását a család és otthon területén. Ebből látható, hogy az időzítés ebben a hónapban kulcsfontosságú, különösen a kommunikációval kapcsolatos ügyekben.

Amit még észrevehetsz április 17 után, hogy testvéreddel sokkal több lesz köztetek a félreértés, mint általában. Ne csattanj fel olyan dolgokon, amik nem is igazán fontosak. Mivel a Mars retrográd ráadásul a barátság területén kezdődik meg, elképzelhető, hogy valamelyik barátoddal egy kis szünetet kell tartanotok, mert a dolgok mostanában túl intenzíven alakultak közöttetek.

A másik hír, hogy a ragyogó Telehold a karriered területére lép április 22-én, mely segít abban, hogy karrieredben végre a jól megérdemelt reflektorfénybe kerülj. Tündökölj!

 

HALAKhoroszkóp előrejelzésem a Halak jegy és Halak aszcendens jegy szülötteinek

2016 április havi horoszkóp előrejelzés

Lassú út a sikerhez...

Anyagi helyzeted javulására számíthatsz a hónap elején.  Április 5-én a Vénusz a bevételek területén halad át. Ez segít marketingbeli tehetséged és önbizalmad növelésében. Úgy tűnik vállalkozó szellemed ebben az időszakban igazán kidomborodik.

Az Újhold ugyanezen a területen lesz április 7-én, és még jobban erősíti a bevételek beérkezését. De amikor a Mars retrográd mozgásában kezd április 17-én a karriered területén, kissé át kell értékelned azokat a nagyszabású terveket, melyeket még a jó időszakban találtál ki, ugyanis anyagi céljaidat csak higgadt tervezéssel valósíthatod meg, az álmodozást ehhez félre kell tenned. A Mars retrográd alatt az is kiderül, hogy van abban lehetőség, amibe belefogtál, csak az időzítés még nem a legmegfelelőbb. Várj vele június 29-ig, és ekkor indítsd útjára ezt az új projektet. A következő hónapokat töltsd azzal, hogy tehetségedet kamatoztatod, mert ez nagyban hozzájárul a majdani sikerhez.

A Merkúr retrográd április 28 és május 22 között még egy kis csavart visz a dolgokba. Ebben az időszakban ne írj alá szerződéseket, és ne hozz fontosabb döntéseket. Szóval, igen, úgy tűnik, a hónap elején fel leszel tüzelve, de a végére kicsit vissza kell venned a tempóból annak érdekében, hogy átlásd, mely céljaid azok, melyek valóban elérhetőek.

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram