frabato-magus-logo-vilagos
december 2, 2016

2016 december havi horoszkóp előrejelzésem - Frabato

Ne szalassz el egyetlen lehetőséget sem jövőd csodásabbá tételéhez! Ebben segít most neked a 2016 december havi horoszkóp előrejelzés, hogy sorsod tudatos irányításával, a lehető legjobbat hozhasd ki ezekből a hetekből is! 

Ebből megtudhatod a következő hetek várható eseményeit, így az aktuálisan felmerülő akadályokat is könnyebben veheted és még a számodra kedvező lehetőségeket is jobban ki tudod majd használni. Az aktuális, decemberi szerencse és szerencsétlen napjaid táblázatával kiegészítve pedig a lehetőségek tárházává válik ez az időszakod is! Így már csak rajtad áll, hogy élsz e vele… További segítségül érdemes időről - időre elolvasnod az éves horoszkóp előrejelzést is, mely nagyobb volumenben jelzi előre neked 2016 fontosabb eseményeit. 

Ha pedig személyre szabott horoszkópot és jóslatot szeretnél a saját jövődről, komplexebb kérdésed van, jelentkezz be hozzám személyes konzultációra ! Kérj időpontot a +36 20 974 89 22-es telefonszámon, vagy a frabato99@gmail.com e-mail címen.

Mert nem mindegy hogy csak ismered a jövőd, vagy irányítod is-e azt! 
irányítsd te a sorsod! Frabato

 

December hava, a szálak elvarrásaDecember havi ingyenes horoszkóp előrelzés, jóslás a Bak jegy és Bak aszcendens jegy, a Vízöntő jegy és Vízöntő aszcendens jegy, a Halak jegy és Halak aszcendens jegy, a Kos jegy és Kos aszcendens jegy, a Bika jegy és Bika aszcendens jegy, az Ikrek jegy és Ikrek aszcendens jegy, a Rák jegy és Rák aszcendens jegy, az Oroszlán jegy és Oroszlán aszcendens jegy, a Szűz jegy és Szűz aszcendens jegy, a Mérleg jegy és Mérleg aszcendens jegy, a Skorpió jegy és Skorpió aszcendens jegy, a Nyilas jegy és Nyilas aszcendens jegy szülötteinekNyomd meg az újraindítás gombod céljaidon, és értékeld át őket, hogy 2017 egy győzedelmes éved legyen!

A december a Merkúrral kezdődik, amikor a kommunikáció bolygója az üzleti személetű, karrierista Kosba lép december 2-án. 
A  Telehold  az Ikrekben ragyog ránk december 13-án, mely legalább egy nagyon fontos beszélgetést, döntést, vagy megoldást eredményez. Egy másik lehetőség ekkor, hogy olyan híreket kapunk testvérünkről, családtagunkról, vagy szomszédunkról, mely érzelmileg megérint majd minket.
A Mars a Halakba lép december 19-én, és egészen január 29-ig ott is marad. Ez idő alatt a békével és a feltétel nélküli szeretettel foglalkozunk majd. Ha hegyeket akarsz megmozgatni, annak egyetlen módja, hogy a nehéz, és feszült helyzetekben belső erődre támaszkodsz. Legyél békés harcos! 
 Merkúrunk ismét  retrográd  mozgásba vált december 19.-én, ezért erre érdemes majd előre felkészülnöd, mert iszonyat össze tudja kuszálni a dolgaid! Egészen január 8-ig marad ellentétes mozgásban, így valóban komoly kérdésekkel kell szembenéznünk céljaink és ambícióink kapcsán év vége - újév idején.
Majd pedig december hónapunk, és ezzel a 2016-os évünk is, az Újholddal a Bakban ér véget december 29-én.

KOShoroszkóp előrejelzésem a Kos jegy és Kos aszcendens jegy szülötteinek

2016 december havi horoszkóp előrejelzés

KÖZÖS ERŐFESZÍTÉS

Ebben a hónapban kellemes perceket tölthetsz barátaiddal. December 7-én pároddal nagyon harmonikus és szeretetteljes lesz a napotok. Decemberben minden meghívást használj ki, és tölts el minél több időt barátaiddal, mert ezzel tudod táplálni lelkedet. És a hónap végén még fantasztikus ünnepi partykban is részed lehet, egyiket se hagyd ki! Széles baráti körödnek köszönhetően az ünnepeket is régi jó barátokkal töltheted, és ez rengeteg erőt fog adni! egy másik lehetőség, hogy valamilyen humanitárius kezdeményezésben veszel részt, vagy valamilyen internethez köthető projektben. Nem csak hogy sok embert fogsz elérni, de a hónap végére a rengeteg belefektetett munkád is megtérül, és mindenki csodálattal és elismeréssel adózik majd előtted.
A Teleholdnak köszönhetően, mely december 14-én az üzenetek területén lesz, a kommunikációban kiteljesedést, sikereket érhetsz el. Ha van valamilyen hosszabb lélegzetvételű tárgyalásod, azt a hónap közepére időzítsd!  Arra is figyelj, hogy a szerződések aláírása még december 19. előtt történjen meg, mert utána a Merkúr a 10. házadban, a szakmád területén kezdi meg retrográd mozgását. Ez után egészen január 8-ig céljaid átértékelésével foglalkozz már.
A jó hír, hogy az Újhold december 29-én a karriered területét ragyogja be, és hatalmas lehetőség pottyan az öledbe, hogy valami újba belekezdj!

BIKAhoroszkóp előrejelzésem a Bika jegy és Bika aszcendens jegy szülötteinek

2016 december havi horoszkóp előrejelzés

A JÓL ELVÉGZETT MUNKA...

Egy örömteli hónapra számíthatsz, már ami a szakmádat illeti. Irigylésre méltó helyzetbe kerülsz a kozmikus hatásoknak köszönhetően, melyek segítségével szintet léphetsz karrieredben.
Minden december 6-án kezdődik, amikor a Mars a karriered területén lesz, és csak úgy villogni fognak a szögek közte és az Uránusz között, aki a karrier szektorod uralkodó bolygója.  E két bolygó állása nagyon kedvező hatással lesz üzleti életedre, és ötleteidre. Használd a technológia vívmányait, és engedd szabadjára gondolataidat, és ne ijedj meg akkor sem, ha kicsit ki kell lépned a komfortzónádból. A siker garantált Ez különösen december 7. után lesz igaz, amikor a két bolygóhoz egy harmadik, a Vénusz, uralkodó bolygód is csatlakozik. Feletteseid elismerik majd munkádat, tehetségedet, és érezni fogod, hogy számítanak rád, és fontos a véleményed. Szakértelmedet ebben az időszakban jobban elismerik majd, mint amire valaha is számítottál. Használd ki!
Többre is számíthatsz, mint puszta dicséretre, úgy tűnik, a sok elismerés az anyagiakban is megmutatkozik majd a csodás Teleholdnak köszönhetően, mely a bevételek területén teljesedik ki december 14-én. Ez egy nagyszerű hír, és ha vállalkozó vagy azt is jelenti, hogy most jött el az áremelés ideje, nyugodtan feljebb viheted szolgáltatásaid, vagy termékeid árát. Ha alkalmazott vagy, akkor most kérj fizetésemelést!

IKREKhoroszkóp előrejelzésem az Ikrek jegy és Ikrek aszcendens jegy szülötteinek

2016 december havi horoszkóp előrejelzés

ELŐRE ÉS FEL!

Ez a hónap lényeges előrelépést hoz kapcsolataidban, legyen szó szerelmi, vagy üzleti kapcsolatról. December 10-én a Nap közeli szögben áll majd a Szaturnusszal, a felelősség bolygójával a  7. házadban, a kapcsolatok területén. A Szaturnusz a jegyed ezen területén nagyon fontos leckéket adott neked a kapcsolatokról. Ha boldogtalan párkapcsolatban vagy valakivel, akkor ez a bolygóállás könyörtelen teszteknek veti alá kapcsolatodat, hogy rájöhess, a jövőben fog-e ez működni, vagy sem.  
Ez a hónapban, amikor a Nap és a Szaturnusz találkoznak, olyan lesz, mintha a főnököd értékelné a munkádat, csakhogy mindez a kapcsolatodban történik majd. Ki fog tisztulni a kép, hogy pároddal milyenek a hosszú, vagy épp rövidebb távú kilátásaitok, van-e közös jövőtök.
Egy másik lehetőség, hogy készen állsz komolyabban elköteleződni pároddal. Ez jelenthet házasságot, is, de utalhat üzleti elköteleződésre is.  Tudd, hogy minden szövetség, mely a Nap-Szaturnusz  hatása alatt köttetik, tartós lesz! Készülj fel egy hosszabb távú elköteleződésre!
A Telehold a te jegyedben ragyog fel december 14-én, mely érzelmi tudatossággal ruház fel egész hónapban. Készen állsz rá, hogy hátra hagyd mindazt, ami már nem szolgálja érdeked, és inkább azok felé a dolgok felé fordulsz, melyekből tovább építhetsz. Ez kapcsolatos lehet egy céloddal, vagy a párkapcsolatoddal is!

RÁKhoroszkóp előrejelzésem a Rák jegy és Rák aszcendens jegy szülötteinek

2016 december havi horoszkóp előrejelzés

FUTÁS A PÉNZED UTÁN!

Ebben a hónapban költségeid jóval magasabbak lehetnek a megszokottnál. Novemberben a Mars a 8. házadba lépett, a megosztott erőforrások területére, és egészen december 19-ig ott is marad. Sajnos a Mars negatívan befolyásolja ebben az időszakban anyagi ügyeidet, és kellemetlen híreket kaphatsz valamilyen adóval kapcsolatos ügyről. Egy másik lehetőség, hogy az egyik hiteleződdel váratlan vitás helyzet alakul ki. Ha épp a tárgyalások kellős közepén vagytok, hogy alacsonyabb kamatlábban egyezzetek meg, hogy hamarabb visszaadhasd a kölcsönt, akkor elég nehéz helyzetben leszel, hogy elérd, hogy számodra kedvezően alakuljanak a dolgok.  Egy biztos, lesz valamilyen adó, hitel, vagy biztosítási ügyed ebben a hónapban, ami bosszúságot okoz majd.

A jó hír, hogy a Vénusz ugyanehhez a területhez csatlakozik majd a jegyedben december 7-én., és január elejéig segít megoldani ezeket a kellemetlen anyagi ügyeket. Szerencsére hozzásegít majd ahhoz, bármilyen nehéz legyen is a helyzeted, hogy jól jöhess ki belőle a végén. Szerencsére úgy tűnik, december 25-re minden gondod megoldódik majd!
December 19-én a Merkúr retrográd a 7. házadban, a kapcsolatok területén kezdődik el.  Január 8-ig te és a párod egy komolyabb döntést hoztok meg. Egy másik lehetőség, hogy visszatértek egy olyan régi problémakörre, aminek eddig nem volt megoldása. December 29-én az Újhold ugyanezen a területen ragyog fel, így segít benneteket abban, hogy egy lépést tegyetek előre. Együtt!

OROSZLÁNhoroszkóp előrejelzésem az Oroszlán jegy és Oroszlán aszcendens jegy szülötteinek

2016 december havi horoszkóp előrejelzés
A LEGJOBB MÉG CSAK MOST JÖN!

A kapcsolatod ebben a hónapban minden lesz, csak unalmas nem! A Mars, a cselekvés és a libidó bolygója a 7. házba, a kapcsolatok területére lépett múlt hónapban, és december 19-ig ott is marad. Emiatt pároddal folyamatosan érezhetitek a szikrát a levegőben. Különleges időszakra számíthatsz szerelmi életedben, különösen december 6. körül. Egy különleges randevú teljesen levesz majd a lábadról. És még édesebb perceket okoz majd, amikor a Vénusz  december 7-én a kapcsolatok területére lép. Harmónia, szexuális vibrálás jellemzi az egész hónapot!  Néhány oroszlán komolyabb elköteleződésre is számíthat, eljegyzésre, vagy akár házasságra.
A csodás Telehold a 11. házban, a barátságok területén ragyog fel, így ez az időszak baráti kapcsolataidat illetően is nagyon kellemesen telik majd, teljesen feltölt. Most nagyon közel fogod érezni magadat barátaidhoz. Egy másik lehetőség, hogy személyes törekvéseid, céljaid a megvalósulás útjára lépnek. Bizony, ez a Telehold, egy álmot válthat valóra, használd ki!
A Merkúr retrográd december 19-én a munkád területén kezdődik. Január 8-ig egy megállapodást kell rendbe hoznod, melyet addig teljesen át kell értékelned. Végezd el ezt a munkát becsülettel, mert a végeredmény megéri.

SZŰZhoroszkóp előrejelzésem a Szűz jegy és Szűz aszcendens jegy szülötteinek

2016 december havi horoszkóp előrejelzés

LÉGY CSAPATJÁTÉKOS!

Ez a hónap karrieredben fordulópontot jelenthet. A siker kulcsa most leginkább azon múlik, hogy mennyi támogatást kapsz másoktól a munkahelyeden. Akár saját vállalkozásod van, akár munkahelyen dolgozol, úgy tűnik, a kollégáid szívvel-lélekkel melletted állnak, és tényleg támogatni fognak. December 7-én a Vénusz a 6. házba,a  munka területére lép, és január 3-ig ott is marad. Emiatt sokkal jobban fogod érezni a csapatszellemet, mint eddig bármikor. Ha csapatban dolgozol kollégáiddal olyan harmóniában és egyetértésben lesztek, hogy sikerre visztek egy komoly projektet.  
Ne becsüld le ennek az időszaknak a fontosságát, mert a kollégáid sokat dicsérnek majd a feletteseidnek, és nyilvánvalóvá teszik, hogy nélkülözhetetlen vagy a cégnél. Emiatt úgy tűnik, december 14. körül a főnököd egy olyan meetingre hív, ahol elmondja, téged választ, egy fontos munkára. Egy másik lehetőség, hogy valamilyen elismeréssel jutalmaz.
December 19-én a Merkúr az igaz szerelem területén kezd retrográd mozgásba, egészen január 8-ig, emiatt ebben az időszakban a múltba révedsz, és sokat gondolsz régi szerelmeidre. Az is lehet, hogy lehetőséged adódik felmelegíteni a kapcsolatodat egy exeddel, de legyél ezzel nagyon óvatos!  

MÉRLEGhoroszkóp előrejelzésem a Mérleg jegy és Mérleg aszcendens jegy szülötteinek

2016 december havi horoszkóp előrejelzés

 FORR A LEVEGŐ KÖRÜLÖTTED

Szerelmi életed tűzben ég egész decemberben. A Mars, a cselekvés, és a libidó bolygója az 5. házba, a romantika területére lépett a múlt hónapban, és ott is marad egészen december 19-ig.  Ez már önmagában is elég lenne, hogy hatással legyen a szívügyekre, de ennek tetejébe december 7-én még a Vénusz is csatlakozik hozzá az igaz szerelem területén, és január 3-ig ott is marad. Ha egyedülálló vagy, rengeteg lehetőséged lesz az ismerkedésre. Ha van párkapcsolatod, akkor különleges harmóniát élhettek át pároddal. Minden ilyen pillanatra tekints kincsként!  
A másik nagy hír, hogy a Telehold december 14-én egy jogi ügyed végét jelenti, és ez nagyon nagy megkönnyebbülés lesz. De az is lehet, hogy elbírálásra kerül egy speciális engedély, vagy jogosultság, mely a munkádhoz szükséges. Arra is készen állhatsz, hogy egy szakmai kiadványt végre napvilágra hozz.  
Az otthoni ügyeid elég zavarosan alakulnak december 19. után, amikor a Merkúr megkezdi retrográd mozgását. Január 8-ig ne hozz döntést a költözésről, és ne írj alá ingatlan adásvételi szerződést sem. A családoddal is próbálj meg nagyon türelmesen kommunikálni ebben az időszakban.

SKORPIÓ

2016 december havi horoszkóp előrejelzés

ELŐRELÉPÉS

Mozgalmas lesz az otthoni életed ebben a hónapban. Lehet, hogy belevágsz egy nagyobb felújításba. Ha így van, meg fogod találni a tökéletes szakembereket erre a munkára. December 7. után kicsit többet költesz majd a lakásra a felújítás miatt. Nagyon figyelj oda, hogy benne maradj az általad előre megszabott költségkeretben, mert nagyon nagy lesz a csábítás, hogy extra kiadásokba verd magad. Az is lehet, hogy azon kapod magad, hogy mindenféle elektronikai cikket/kütyüt vásárolsz össze-vissza.
Kedveseddel sokat beszélgettek ebben a hónapban, és úgy határozhattok, eljött az összeköltözés ideje. Egy másik lehetőség, hogy új párodat bemutatod a családodnak. Az ünnepek igazán különlegesen telnek majd.  Lehet, hogy tartasz egy elég nagyszabású bulit otthon, ami igen csak jó fog sikerülni.
December 14-én nagyon lefoglal majd egy anyagi ügy. Ez sok minden lehet a hiteltől egészen a könyvelésig, vagy az adóbevallásod előkészítéséig.  
December 19 –én a Merkúr a 3. házadban, a kommunikáció területén kezdi meg retrográd mozgását. Január 8-ig próbáld meg elkerülni a nagyobb horderejű döntéseket, és ha lehet, ne írj alá semmilyen szerződést. Értékeld át a már folyamatban lévő ügyeidet, céljaidat, és legyél nagyon türelmes, ha másokkal kell beszélned.

NYILAShoroszkóp előrejelzésem a Nyilas jegy és Nyilas aszcendens jegy szülötteinek

2016 december havi horoszkóp előrejelzés

JÓL ALAKULNAK A DOLGOK

Ez a hónap kapcsolatodban, vagy az anyagiak terén kulcsfontosságú lehet. Szerencsére a kommunikáció közted és párod között erősödni fog december 7. és január 3. között, amikor a Vénusz az üzenetek területén halad. Sokkal könnyebb lesz pároddal mindent átbeszélni, és ez agy egyfajta dinamikát a kapcsolatotoknak. Ha van valamilyen kényes ügy, amiről beszélnetek kell, próbáljátok megoldani még december 19. előtt. A támogató Telehold a 7. házban, a kapcsolatok területén lesz december 14-én, és kiteljesedést hoz számodra valakivel, aki közel áll hozzád. Elmélyíthetitek a kapcsolatotokat, mert most képesek lesztek arra, hogy őszintén beszélgessetek egymással.
Az üzlet területén egy nagyobb megállapodás van kilátásban, mivel a Telehold segít majd abban, hogy a te malmodra hajtsa a vizet egy fontos ügyfél esetén.  Minden típusú kapcsolatban pozitív előrelépésre számíthatsz ebben a hónapban.
December 19-én a Merkúr retrográd a 2. házadat, a bevételek területét érinti majd. Ennek eredménye, hogy át kell értékelned kiadásaidat, és össze kell vetned a bevételeiddel. Próbálj meg mindig a költségkereten belül maradni, még akkor is, ha az ünnep miatt ilyenkor mindig vannak extra kiadások.  Szerencsére a december 29-i Újhold segít majd abban, hogy új bevételi forrást találj. A Merkúr retrográd miatt azonban türelmesnek kell lenned, mert január 8-ig kicsit lelassítja majd az eseményeket.

BAKhoroszkóp előrejelzésem a Bak jegy és Bak aszcendens jegy szülötteinek

2016 december havi horoszkóp előrejelzés

BEFEKTETETT MUNKÁD MOST MEGTÉRÜL 

Ez a hónap számodra a pénzügyek körül forog majd. Szerencsére úgy tűnik, kézben tartod anyagi ügyeidet, és képes leszel rá, hogy lehetőségeidet maximálisan kihasználd, hogy biztosítsd a pénz folyamatos áramlását. Minden december 6-án kezdődik, amikor a Vénusz a 2. házadba, a bevételek területére lép.  A Mars már eddig is ezen a területen volt, mely a költség oldalt kissé megnehezítette, de te emiatt szerencsére egy percig sem aggódtál. Valahogy mindig tudod, hogy minden nehézségen túl tudsz lendülni.   
Úgy dönthetsz ebben a hónapban, hogy pénzre váltod tehetségedet, méghozzá egy teljesen új úton. A Telehold december 14-én a munka területén lesz, ami azt jelenti, hogy legalább egy, nagyobb lélegzetvételű projekted, amin már régóta dolgoztál a végéhez ér, sikerre viszed, és pénzügyeidben is megmutatkozik. Egy másik lehetőség, hogy elfogadsz egy állásajánlatot, mely nagyon kedvező feltételekkel kecsegtet. Ebben a munkában végre igazán megmutathatod tehetségedet, és el fogják ismerni tudásodat.  
Ebben a hónapban nagyon gyorsan kell cselekedned minden kommunikációval kapcsolatos dologban, és mindent el kell intézned még december 19. előtt, mert a Merkúr a te jegyedben kezdi meg retrográd mozgását. Ebben az időszakban elég bosszantó lehet, hogy mások félreérthetik mindazt, amit kommunikálni szeretnél. Ezt az időszakot használd arra, hogy végiggondolod céljaidat, és kidolgozod a cselekvési tervet.  Az Újhold szintén a te jegyedben ragyog fel december 29-én, így ez legyen az első időpont, amikor terveidet cselekvésre váltod, de ha teheted, inkább várd meg január 8-át, amikor a Merkúr ismét visszaáll a pályájára.

VÍZÖNTŐhoroszkóp előrejelzésem a Vízöntő jegy és Vízöntő aszcendens jegy szülötteinek

2016 december havi horoszkóp előrejelzés

MINDEN A TIÉD LEHET

Több szempontból is megállíthatatlan leszel egész decemberben. A Mars, a cselekvés bolygója múlt hónapban a jegyedbe lépett, és december 19-ig időzik nálad. Ezért eddig az időpontig bármibe kezdesz is, sikerre viszed, mert megvan hozzá a rendíthetetlen akaratod!  Bátor vagy, dinamikus, tele vagy energiával és lelkesedéssel. Fordítsd mindezt saját hasznodra, mert ha a Mars kilép a jegyedből, évekig nem is fog visszatérni a Vízöntőbe! 
Mindehhez még a Vénusz jótékony hatása is hozzájárul december 6-án, amikor a jegyedbe lép, és egészen január 3-ig segíteni fog téged. Valahogy képes leszel arra, hogy egyszerre méltóságteljes és nyugalmat sugározó legyél. A bolygók állása egy tökéletes kombináció arra, hogy most sikerre vidd azt a fontos projektet, amin régóta dolgozol. Egy másik lehetőség, hogy a bolygók a szerelmi életedet segítik majd. Egész hónapban vonzó és magabiztos leszel, így másoktól rengeteg figyelmet kapsz.   
A csodás Telehold december 14-én az 5. házban, a romantika területén lesz.  A fellegekben fogsz járni, olyan harmóniát élhetsz át kedveseddel, és elmélyíthetitek kapcsolatotokat. December 25. egy felejthetetlen nap lesz a számotokra! Szerencse, szerelem, pénzügyek- minden jól alakul!  

HALAKhoroszkóp előrejelzésem a Halak jegy és Halak aszcendens jegy szülötteinek

2016 december havi horoszkóp előrejelzés

VÉGTELEN LEHETŐSÉGEK

December 6. után a szerelmi életed felpezsdül. Pároddal egy kis intimitásra vágytok. Ez a hónap ideális alkalom lehet, hogy kicsit megszökjetek a szürke hétköznapokból, és egy kicsit együtt feltöltődjetek. Egy wellness hétvége például jó ötlet lehet, vagy akár egy év végi síelés, ami csak rólatok szól. Ha egyedülálló vagy, és a szívügyek szomorúsággal és idegességgel töltenek el, lehet, hogy ideje segítséget kérni egy szakembertől, hogy visszanyerd önbizalmadat.
December 14-én figyelmed a családi életedre terelődik. Egy rokonodról olyan híreket kapsz, melyek érzelmileg feltöltenek. Egy másik lehetőség, hogy költözés elébe nézel, és sikerül egy előnyös szerződést aláírnod. Bármelyik lehetőség is igaz az életedre, izgatottan várod majd a folytatást, és kicsit meg is hatódsz a helyzettől. 
December 19-én a Mars a jegyedbe lép, és január 29-ig ott is marad. Eljön a te időd! Most kezdeményezz olyan projektet, mely herkulesi erőfeszítést kíván meg tőled.  Most minden erőd meglesz hozzá, hogy hegyeket mozgass meg!

Hozd ki a legtöbbet a 2016 december havából, irányítsd Te a sorsod!
irányítsd te a sorsod! Frabato

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram