frabato-magus-logo-vilagos
február 2, 2016

2016 éves horoszkóp előrejelzésem - Frabato

Ez az éves horoszkóp előrejelzés az évközbeni havi horoszkóp előrejelzéseimmel együtt, sorsod tudatos irányításában segít neked egész évben!

A bolygók és csillagok állása illetve egymáshoz való viszonyuk nemcsak az érzelmeinkre vannak hatással, de merőben meghatározzák a mindennapjainkat és behálózzák életünk minden percét.
Horoszkópjaimmal abban segítek Neked, hogy asztrológiai ismeretek nélkül is előnyösebben alakuljon a jövőd!
Megtudhatod 2016 titkait, azt hogy idén milyen irányba tart az életed. És azt is, hogy ez az irány vágyaid beteljesüléséhez is vezethet, ha kezedbe veszed sorsod irányítását! Mert soha nincs késő ahhoz, hogy változtass valamin!
Ha ezt olvasod, az azt jelenti, hogy Te is hiszel ebben, a hit pedig csodákat teremt! Gyakran ehhez kell egy kéz, ami segítséget nyújt és amire akkor is támaszkodhatsz, ha épp összecsapnak a fejed felett a hullámok.
Ez a kéz lehetek én, ha megfogadod a tanácsaimat, és te magad is vallod, hogy, semmi sem fekete és fehér!
És bár közhelyes, de mégis igaz: ha tudatosabban szét nézel magad körül, akkor több boldogságot fogsz tapasztalni, mint keserűséget. 
Ha pedig egy sokkal személyesebb, saját sorsod előrejelzéseit és jóslatait szeretnéd megtudni, komplexebb kérdéseidre választ kapni, vagy a családtagjaid jövőjét fürkésznéd ki, akkor jelentkezz be hozzám, kérj időpontot:

  • a +36 20 974 89 22-es telefonszámon, vagy
  • a  www.frabato.hu  weboldalamról, ésszemélyesen várlak a stúdiómban: Budapesten, a VI. ker, Podmaniczky u. 16. szám alatt.

 

Mert nem mindegy hogy csak ismered a jövőd, vagy irányítod is-e azt! 
irányítsd te a sorsod! Frabato

 

2016 éves horoszkóp előrejelzés a Bak jegy és Bak aszcendens jegy, a Vízöntő jegy és Vízöntő aszcendens jegy, a Halak jegy és Halak aszcendens jegy, a Kos jegy és Kos aszcendens jegy, a Bika jegy és Bika aszcendens jegy, az Ikrek jegy és Ikrek aszcendens jegy, a Rák jegy és Rák aszcendens jegy, az Oroszlán jegy és Oroszlán aszcendens jegy, a Szűz jegy és Szűz aszcendens jegy, a Mérleg jegy és Mérleg aszcendens jegy, a Skorpió jegy és Skorpió aszcendens jegy, a Nyilas jegy és Nyilas aszcendens jegy szülötteinek2016-os, éves horoszkóp előrejelzésem

 

Menj! Állj! Menj!

Erről szól majd 2016 első fele. Április 17. és június 26. között a Mars, a cselekvés, energia és motiváció bolygója retrográd mozgásba kezd. Olyan lesz ez, mint egy hatalmas, kozmikus fejfájás, különösen akkor, ha sok terved van erre az évre, és szeretnél előre lépni. A legjobb tanács az, ha megpróbálsz nyugodt maradni, és a Mars retrográdra egy lehetőségként tekinteni, hogy kicsit megpihenhess, és feltöltsd energiakészleted, mielőtt új területre lépsz.
A Mars retrográd az elején igen tüzes lesz a Nyilasban. Úgy érzed majd, mindegy milyen erősen próbálod nézeteidet megosztani másokkal, egyszerűen nem hallgattatik meg a véleményed. Az is lehet, hogy meghallják, de nem érdekli őket. Ez elég zavaró lesz! A Szaturnusz, a leckék és korlátozások bolygója szintén a nyilasban lesz egész évben, így bőségesen kijut majd a karmikus leckékből. A Mars igen közel merészkedik majd a Szaturnuszhoz, így úgy érezhetjük, közel már a cél. De ekkor: bumm, megáll a pályáján, és elkezd hátrálni a Szaturnusztól. Hirtelen úgy érzed majd, nem vagy biztos magadban, és nézeteidben. Különösen akkor, ha még nem értél célod közelébe.

Hogyan kezeld a helyzetet?

A megoldás az, ha ezt az értékes időt, amikor a Mars retrográd a Nyilasban lesz (május 27.-ig) meggyőződésedet újra magadévá teszed, és előtérbe helyezed azt, ami igazán fontos a számodra. Ebbe kapaszkodj, és minden mást hagyj hátra! Ha most elvégzed ezt a munkát, akkor a Szaturnusz és a Neptunusz próbára tévő szöge június 17. és szeptember 10. között sokkal könnyebb lesz a számodra. Ahelyett, hogy úgy éreznéd, elvesztél, és elvesztetted a hitedet, lehetőségeket látsz majd. Érezni fogod azt a felsőbb erőt, amit nem tudsz irányítani, és átadhatod magad neki, és megértheted, hogy az életed bizonyos részei lehet, hogy nincsenek rendben, de ez csak azért van, hogy meg tudj tisztulni, mielőtt életed következő szakaszába lépsz.
Május 27.-től június 29.-ig a Mars retrográd a Skorpióba lép, s ez próbára teszi a belső erődet. Mi van a lényed középpontjában? Honnan származik akaraterőd? Június 29. után a Mars visszaáll a pályájára, és ez lehetőséget ad, hogy megtapasztald az eddig sohasem látott erődet.

Test és lélek

Bár úgy tűnik, 2016 tele van buktatókkal, ám sok jó dolgot is tartogat. 2015. augusztus 11.-én a Jupiter a szűzbe lépett, így lehetőséget teremtett arra, hogy a részletekre figyeljünk, különösen a munka és az egészségügyi dolgok területén. Nagyobb előrelépésre számíthatsz ezeken a területeken. Különleges támogatásra számíthatsz március 16.-án és június 26.-án, amikor a Jupiter tökéletes szöget zár a Plútóval. Az erőt, mellyel ezeken a területeken haladást érhetsz el, nem szabad lebecsülni!

És a szerelem egyre csak nő

Szeptember 9.-én a Jupiter a Mérlegbe lép, és 2017 végéig ott is marad. Ebben az időszakban megtapasztalhatjuk párkapcsolatunkban a boldogságot. A kapcsolatokban előrelépés várható, mivel rengeteg támogatást kapnak az univerzumtól. Valódi elköteleződésekre és együttműködésekre lehet számítani mind üzleti, mind személyes szövetségeseinkkel. A Jupiter november 24.-én a Plútóval majd december 26.-án az Uránusszal áll majd szemben, így kihívásokat tartogat számunkra a tekintetben, hogy többet adjunk, mint amennyit elveszünk, s ezért ne várjunk cserébe semmit!

horoszkóp előrejelzésem a Kos jegy és Kos aszcendens jegy szülötteinekKOS

Az időzítés a fontos!

Ebben az évben nagyon oda kell figyelned az időzítésre, hogy előrelépést érhess el. Ez amiatt van, hogy uralkodó bolygód, a Mars retrográd mozgást végez április 17-től június 29.-ig. Ebben az időszakban többet fogsz idegeskedni, mint általában, főleg akkor, ha továbbra is erőlteted a dolgokat annak ellenére, hogy az univerzum szüntet vár tőled. A Mars retrográd mozgás elfogadásának a titka, hogy lazítasz. Ha képes vagy arra, hogy átadd magad az eseményeknek, és ellazulj, ez a két hónap igazán kellemesen alakul majd a számodra. Igen, kedves kos, néha neked is kell lassítanod, és az univerzum a maga bölcsességével tudja, hogy ennek mikor jön el az ideje.

A lassúság nem az erősséged!

Észre fogod venni, hogy az életed lelassul áprilisban, amikor a Mars a retrográdra készül a 9. házadban, a szellemi képességek területén. A tanulás, a nemzetközi üzletek, vagy jogi ügyek kissé megtorpannak ebben az időszakban. Ezeken a területeken visszaesést tapasztalhatsz, így át kell gondolnod az ezzel kapcsolatos stratégiáidat. Erre az időszakra fordíts nagy figyelmet, mivel a Szaturnusz, a leckék és felelősség bolygója a 9. házadban mozog ebben az évben. Lesz egy jelentőségteljes ügy, amivel meg kell birkóznod, mely próbára teszi majd az érettségedet.
Március 27. után egészen június 29.-ig a Mars retrográd a 8. házban a pénzügyek és intimitás területén megy majd végbe. Ideje szembe nézned egy múltbéli kölcsönnel, befektetéssel, adó, vagy jogi üggyel. Egy olyan anyagi ügy, melyről azt hitted régen megoldódott, újra felszínre kerül. Ha ez megtörténik, a legrosszabb, amit tehetsz, hogy figyelmen kívül hagyod. Azonnal kezdened kell vele valamit. Június 29. után a Mars visszaáll a pályájára, és 2016. második felében rengeteg energiád lesz új dolgokkal foglalkozni. 2016 első félévében ne kezdj bele semmibe, ha sikert szeretnél elérni. Ne feledd, az időzítés nagyon fontos!

Hegyeket mászni

A Jupiter 2016 nagy részében a munka és egészség területén lesz a 6. házban egészen szeptember 9.-ig. Ebben az időszakban minden felmerülő egészségügyi problémát meg fogsz tudni oldani. A kezelésedhez meg fogod találni a legjobb orvosokat. Ha vállalkozóként dolgozol, annyi megkeresésed lesz, hogy egy részüket kénytelen leszel visszautasítani. Ebből a szempontból irigylésre méltó helyzetben leszel! Munkahelyet váltanál? Nem gond! Március 16. és június 26. között a Jupiter és a Plútó együttes támogatását élvezheted ez ügyben.
A párkapcsolat kerül a középpontba szeptember 9. után a Jupiternek köszönhetően, és ez egészen 2017-ig kitart majd. Eljön az idő, hogy gyökeret verj valaki mellett, és elkötelezd magad. Az is elképzelhető, hogy valakivel előnyös üzleti megállapodást kötsz. Bármilyen szövetségesre teszel is szert, a Jupiter a 7. házban a kapcsolatok terén áldásával fog kísérni!

horoszkóp előrejelzésem a Bika jegy és Bika aszcendens jegy szülötteinekBIKA

Tüzes szívek

Ha próbáltad elkerülni, hogy az intimitással foglalkozz, akkor úgy tűnik, 2016-ban az univerzum gondoskodik róla, hogy szembenézz ezzel, vagy viseld a következményeit. Ne aggódj, nem lesz olyan rossz, mint ahogy hangzik. Főleg, ha elismered, hogy ezen a területen még fejlődnöd kell, és ennek megfelelően dolgozol ezen a hiányosságon, mert erre most nagy szükség lesz! Hogy miért? Azért kedves Bika, mert ez az év a SZERELEMRŐL fog szólni!
A jó, sőt nagyszerű hír az, hogy a Jupiter, a terjeszkedés és a bőség bolygója az 5. házba, az igaz szerelem területére lép 2016. szeptember 9.-ig. Ez a lehetőség 12 évente csupán egyszer adódik, és az elmúlt augusztusban már megtörtént, de hatásai nem érezhetők azonnal. Lehet, hogy találkoztál valakivel, aki különleges, de rengeteg kifogást gyártottál, hogy a kapcsolat miért nem működhet. Sok szempontból hozzászoktál már a szerelmi csalódásokhoz, és mindig erre készülsz. Ideje, hogy megváltozzon a véleményed. Ebben az évben a szerelem terén minden csodásan alakul majd! Mély érzelmek, tartalmas romantika, de csak akkor, ha megengeded magadnak, hogy elfogadd a szerelmet, amit megérdemelsz. A szerelem nagyon felerősödik március 16.-án és június 26.-án, ha megnyitod a szívedet, mivel a Jupiter a Plútóval tökéletes szöget alkot ezeken a napokon.
Ha már régebb óta élsz szerelemben, ez az energia most teljesen más formában mutatkozik meg. Lehet, hogy kedveseddel a gyermekvállalás mellet döntötök, vagy olyan kreatív projektbe fogtok bele, mely mindkettőtöket felvillanyoz. Mindenesetre a Jupiter az 5. házban nagyon jótékonyan hat majd rád. Használd ki minden percét!

Szembenézni a félelmekel

Április 17.-től június 29.-ig a Mars retrográd mozgása a 8. házban az intimitás területén, majd (május 27. után) a 7. házban a párkapcsolatok területén történik. A Szaturnusz, a korlátozások és karmikus leckék bolygója egész évben a 8. házban lesz, és elvárja tőled, hogy nőj fel, és nézz szembe félelmeiddel, ami érzelmi és fizikai kapcsolatodat érinti egy különleges személlyel.  Azt is megtanulod, hogy az anyagiakban hogyan támaszkodhatsz magadra, és senki másra. Csak képzeld el az év végét, milyen büszke leszel majd magadra, ha véghezviszed mindazt, amit az univerzum vár most el tőled.
Szeptember 9.-én aztán a Jupiter a 6. házba a munka és egészség területére lép, és ezeket a területeket támogatja. Ha vállalkozó vagy, temérdek új lehetőség nyílik meg előtted. Ha saját üzleted van, akkor ez megfelelő idő lesz az új alkalmazottak felvételére.  Az egészséged is javulni fog, így lesz elegendő energiát ahhoz, hogy a munkában megálld a helyed.

horoszkóp előrejelzésem az Ikrek jegy és Ikrek aszcendens jegy szülötteinekIKREK

A valóság beléd harap!

Ebben az évben nagyon oda kell figyelned a kapcsolataidra, mind az üzleti, mind a magánéleti vonalon. A Szaturnusz a megszorítások és kötelezettségek bolygója a kapcsolati szektorodban lesz egész évben, így fel kell tűrnöd az ingujjadat, és nagyon oda kell figyelned közvetlen szövetségeseidre. Haragot érzel amiatt, hogy többet teszel bele egy kapcsolatba, mint amennyit visszakapsz? Úgy érzed, hogy egy kapcsolatod súly rád nehezedik, vagy csak nem okoz örömet többé? Vagy épp ellenkezőleg, azon gondolkozol, hogy lekösd magad egy munkahelyen, vagy örökre kiköss egy ember mellet, míg a halál el nem választ?
A Szaturnusz a 7. házban, a kapcsolatok területén e két lehetőség valamelyikét valóra is válthatja, attól függően, életed mely szakaszában jársz éppen. Ha házasságban élsz, vagy egy komolyabb üzleti kapcsolatod van, akkor a Szaturnusz ebben az évben próbára teszi szövetségeteket. Ha egyedülálló vagy, akkor minden szinten át kell értékelned kapcsolataidat. Ideje meghatározni, hogy mit jelent számodra egy érett és felelősségteljes kapcsolat. Minden ikrek jegyű, aki kapcsolatban van, úgy érezheti, ebben az évben válaszúthoz érkezett. Az igaz szerelem területén bekövetkező holdfogyatkozás március 23.-án segít majd a döntésben.

Gondold át!

Ezek a döntések és leckék csak tovább bonyolódnak amiatt, hogy a Mars megkezdi retrográd mozgását április 17.-én, és így mozog majd kapcsolati szektorodban egészen május 27.-ig. Át fogod gondolni a motivációt a kapcsolatodban, és mélyebbre is ásol annak kapcsán, hogy mit vársz igazán ettől a kapcsolattól.
Május 27.-től június 29.-ig a Mars retrográd a 6. házban, a munka területén folytatódik. Ekkor azt kell felülvizsgálnod, hogy hogyan használod energiáidat feladataid elvégzésére, és hogy kellőképpen vigyázol-e magadra?

Minden a családról szól!

Szerencsére miközben végigviszed ezt a sok mindent felforgató, változásokkal teli évet, rengeteg támogatást kapsz a családodtól. A Jupiter az 5. házban, a család és kapcsolatok területén lesz szeptember 9.-ig, így ezen a területen az ő áldását élvezheted. A családi ügyekben pozitív változást hoz majd a szeptember 1.-jei napfogyatkozás a déli féltekén. Ebben az évben javíthatsz a lakáskörülményeiden. Ha házat vennél, ezt március 16. és június 26. között tedd, mert ekkor a Jupiter és Plútó kedvező szögben állnak majd egymással a 8. házban, a közös erőforrások területén. Ha kölcsönt veszel fel rá, azzal kapcsolatban is minden jól alakul majd.
Szeptember 9. után a Jupiter az 5. házba a romantika és játékosság területére lép, így elgondolkozol a gyermekvállaláson, vagy valamilyen kreatív projekten. Ha egyedülálló vagy, a szerelem beköszönthet az életedbe, méghozzá a lehető legszívderítőbb módon.
A karriereddel kapcsolatban is változásokat hoz ez az év. Figyelj nagyon oda a napfogyatkozásra március 8.-án (mely nálunk nem lesz látható) és a szeptember 16.-i holdfogyatkozásra is, mert mindkettő a 10. házadat, a karriered területét érinti majd.

horoszkóp előrejelzésem a Rák jegy és Rák aszcendens jegy szülötteinekRÁK

Függetlenné válni!

Az elmúlt évekhez képest, amikor az Uránusz és a Plútó a te jegyedben harcoltak, a 2016-os év felüdülés lesz. Jól esik majd egy nyugodt év, különösen ilyen viharos időszak után. Ebben az évben az élet egy sokkal lágyabb oldalát tapasztalhatod meg. De még mielőtt azt hinnéd, a nyugalom eseménytelenséget jelent, tudd, hogy 2016 sok leckét tartogat a számodra a munkáddal és egészségeddel kapcsolatban!
Ezeken a területeken sok minden történik majd két kozmikus behatás miatt. Kezdetben a Szaturnusz, a leckék és a fegyelem bolygója a 6. házba, a mindennapi munka területére lép, és egész évben ott is fog mozogni. Azt a képességedet fogja tesztelni, hogy mennyire ügyesen szervezed meg a mindennapi életed, és a munkával kapcsolatos teendőidet. Mennyire vagy hatékony, és ami még fontosabb, képes vagy-e elvégezni a munkát, amikor senki sem segít? Úgy tűnik, ebben az évben nem igazán számíthatsz mások segítségére, és ha ez lesz a helyzet, akkor ne úgy gondolkodj, hogy ez nem fair veled szemben, hanem inkább fogd fel ezt egy lehetőségként, hogy bebizonyíthatod magadnak, mennyire hatékony tudsz lenni egymagad is.  

Egészséges változások

A Mars retrográd mozgásba kezd a jegyedben április 17 és május 27 között, mely ezt az időszakot igazán izgalmassá teszi.  Azt fogod észrevenni, hogy jelenlegi szokásaid nem a várt eredményt hozzák, így itt az ideje a stratégiai változtatásoknak. Ne feledd: őrültség mindig ugyanazt csinálni, de más eredményt várni. Ha eredményeket akarsz, csináld másként a dolgokat, változtass stratégiát!
Ez nem csak egy munkával kapcsolatos helyzetre igaz, hanem az egészségedre is. 2016-ban nem hanyagolhatod el az egészségedet. Szeretsz másokat kényeztetni, de ha most nem foglalkozol egy kicsit magaddal is, nem fogsz tudni másokon sem segíteni.

Lazíts!

A gyerekeid és a szerelmi életed, vagy egy kreatív projekt figyelmet igényelnek majd május 27 és június 29. között, amikor a Mars retrográd mozgása a jegyedben következik be az 5. házban a játékosság területén. Ha úgy érzed, nem tudsz előrelépni ezeken a területeken, vagy az életed ezen részei miatt frusztráltnak érzed magad, akkor kicsit engedd el az irányítást, és hagyd maguktól menni a dolgokat.
A másik hír, hogy a Jupiter  a kommunikációs szektorodban mozog szeptember 9.-ig, így valamilyen kommunikációval kapcsolatos dologgal nagy sikereket érhetsz el.  Ha a kereskedelemben dolgozol, akkor remekül alakulnak üzleti, munkahelyi ügyeid! A testvéreiddel (ha van testvéred) ez az év igazán harmonikusan alakul majd! Szeptember 9.-én aztán a Jupiter a 4. házba, az otthon és család területére lép, így sok örömöd lesz szeretteid körében.

horoszkóp előrejelzésem az Oroszlán jegy és Oroszlán aszcendens jegy szülötteinekOROSZLÁN

Leckék a szerelemben!

A legnagyobb szerepet ebben az évben a szívügyek kapják. Szerencsére vagy lehetőség a lelki felemelkedésére, arra, hogy megnyisd a szíved, persze csak akkor, ha te is akarod.
A Szaturnusz, a felelősség bolygója az 5. házban lesz egész évben. Ez a terület felelős  az igaz szerelemért, valamint a gyermekvállalásért és kreativitásért. A Mars, a megerősítés és motiváció bolygója ugyanezen a területen retrográd mozgásba kerül április 17.-én, és hatása rendkívül frusztráló lesz. Május 27.-ig úgy fogod érezni, hogy semmit nem tudsz helyesen csinálni, amikor szeretnéd a szerelemből a legtöbbet kihozni. Lehet, hogy a félelem tart vissza, de az is elképzelhető, hogy egy olyan kapcsolatban ragadtál, mely nem visz előre. Ez az időszak megtanít arra, hogy ha nem akként a bátor lélekként viselkedsz, akinek születtél, akkor nem lehetsz boldog a szerelemben.

Szembenézni a zavarral!

Ha vannak félelmeid az intimitás terén, vagy össze vagy zavarodva amiatt, hogy a leendő kedvesed mit akar tőled, akkor ezt a helyzetet ki kell bogoznod. Figyelj oda a június 17. és szeptember 10.-i dátumokra, mert ezeken a napokon a Szaturnusz és a Neptunusz a 8. házban a mélység és az átalakulás területén lesz. Elképzelhető, hogy ha nincs meg benned ekkor az akarat, hogy megküzdj ezekkel a problémákkal, soha nem fogsz tudni tisztán látni.

Otthoni gondok...

A Mars retrográd egészen június 29.-ig tart majd, de május 27 és június 29 között ismét a 4. házban jár, az otthon és család területén. Lesz valamilyen helyzet, vagy akár lakásfelújítás, ami úgy tűnik, hogy megreked. Bármi is legyen ez, ne feled, hogy ahhoz, hogy ezt meg tudd oldani, kell tenned egy lépést hátrafelé. Ideje újra kapcsolatba kerülni belső erőddel, mert ha ez sikerül, akkor pozitív változások történnek a családban. Ennek hatását majd 2016 második felében észlelheted.
Mindeközben az anyagiak jól alakulnak, mivel a Jupiter szeptember 9.-én a bevételek területén lesz. Használd ezt a 12 évente egyszer kínálkozó alkalmat arra, hogy tehetségedet kamatoztatod, és használj ki minden kínálkozó lehetősége. Május 16.-án, vagy június 26.-án, amikor a Jupiter tökéletes szögben áll a Plútóval, kapni fogsz egy jól jövedelmező munkaajánlatot. Ne hagyd ki!
Szeptember 9. után a Jupiter a 3. házba lép, és az év további részében a kommunikációval kapcsolatos dolgok remekül alakulnak. A testvéreddel való kapcsolatod is hatalmasat mozdul el pozitív irányban.

horoszkóp előrejelzésem a Szűz jegy és Szűz aszcendens jegy szülötteinekSZŰZ

Nagyobb előrelépések!

Nagyon sok szempontból úgy fogod érezni, hogy ez a te éved, és a határ a csillagos ég. A Jupiter a terjeszkedés és vőség bolygója 2015. augusztus közepén a jegyedbe lépett 12 év után először. 2016. szeptember 9.-ig minden kozmikus támogatást élvezhetsz. Rengeteg új lehetőség nyílik meg előtted, és bármi más történik is ebben az évben, képes leszel a dolgokhoz hittel és optimistán hozzáállni. Valahol legbelül tudod, hogy minden rendben lesz.
A legerősebb áldást a kapcsolataid, és saját fejlődésed terén fogod tapasztalni. Ha egyedülálló vagy, a szerelem március 16. és június 26. körül érhet el, amikor a Plútó az 5. házba, az igaz szerelem területére lép. Ha már kapcsolatban élsz, akkor ezeken a dátumokon pároddal elkezdtek a gyermekvállalás kérdésével foglalkozni. Szeptember 16.-án a Holdfogyatkozás a 7. házban, a kapcsolatok területén megy majd végbe, és ez újabb energiát ad ahhoz, hogy megtanuld, hogyan teremthetsz harmóniát a kapcsolatodban. Ez számodra akkor válik elérhetővé, ha képes vagy egyensúlyt létrehozni a pároddal megélt valós világ és a titeket körülvevő spirituális energiák között, melyet a fizikai világunkban nem lehet megmagyarázni.

Otthon

Ebben az évben rengeteg lehetőséged lesz a fejlődésre, és nagyrészt minden csodásan alakul. Van azonban egy terület, mely kicsit belerondít a családi békébe. Lehet, hogy egy rokonoddal a kapcsolatod nem alakul valami zökkenőmentesen.  Ha ez így van, akkor használd ezt az évet arra, hogy rendbe hozd a dolgokat, bármennyire fájdalmas lesz is ezt meglépni. Mivel a Szaturnusz egész évben a 4. házban az otthon és a család területén lesz, nem kerülheted el azokat a leckéket, melyeket a családoddal való kapcsolataiddal összefüggésben meg kell tanulnod.
A Mars retrográd ugyanezen a területen következik be április 17.-én, és május 27.-ig lehetőséged lesz arra, hogy átgondold a hozzáállásod az otthoni dolgokkal kapcsolatban. Úgy tűnik kicsit mélyebbre kell ásnod, és teljesen új megközelítésből nézni a dolgokat, hogy változást érhess el.

Küzdj!

Aztán május 27. és június 29. között a Mars retrográd átlép a 3. házba, a kommunikáció területére. Ha sokat vitatkoztál a testvéreddel, ez egy remek alkalom lesz arra, hogy elengedjétek a dühöt, és megbocsássatok egymásnak. Ezt a saját belső békéd érdekében is meg kell tenned. Szerencsére a miatt, mert a Jupiter a te jegyedben lesz, nagyon könnyen mennek majd a dolgok, és hamar a szokásos medrébe tudod terelni családi kapcsolataidat. Szeptember 9. után a Jupiter a 9. házba, a bevételek területére lép. Ez igazán jelentős bevételi forrást teremt a számodra, melyben kamatoztathatod tehetségedet, és megtapasztalhatod, milyen sokat jelentesz másoknak.

horoszkóp előrejelzésem a Mérleg jegy és Mérleg aszcendens jegy szülötteinekMÉRLEG

Minden a fejedben van!

2016 egy emlékeztetővel kezdődik, hogy gyakran nem is a körülmények határozzák meg az életünket, hanem az azokra adott reakciónk, hozzáállásunk. A gondolkodásmódod nagyon sokat nyom a latba! Szerencsére az univerzum rengeteg lehetőséget ad, hogy megtanuld ezt a leckét, méghozzá a lehető legalaposabban.
Ez amiatt is lehetséges, hogy a Szaturnusz, a korlátozások és leckék bolygója a 3. házban, az értelem területén lesz egész évben. Ebben a karmikus szakaszban valóban minden helyre teszel fejben. Ha folyton negatívan gondolkozol, ez egy piros zászló lesz a számodra, hogy légy kevésbé pesszimista oly módon, hogy közben nem hagyod el a realitások talaját.
Ez az év remek lehetőség lesz arra is, hogy tanulj valamit, ami koncentrálást igényel tőled. Az is lehet, hogy a tanár szerepében találod magad, és másokat terelsz a helyes útra. Egy másik lehetőség, hogy egy könyvön, vagy valamilyen irományon dolgozol, olyas valamin, amire mindig is vágytál, de sohasem gondoltad, hogy van hozzá elég tehetséged. Tudod mit? A Szaturnusz most arra kényszerít, hogy néz szembe ezzel a félelmeddel, mert ha megteszed, a jutalom biztosan nem marad el! Gyűrd fel az ingujjad, és munkára fel!

Gondold át, vizsgáld felül!

A Mars, az öntudat bolygója retrográd mozgásba kezd április 17.-én, mely június 29.-ig tart. A retrográd kezdeti szakaszában –május 27.-ig. a 3. házban lesz.  Ez elég frusztráló lehet, mert egy kommunikációval kapcsolatos projektben szeretnél előre lépni, de a retrográd arra késztet, hogy vizsgáld felül a megközelítésed. Amikor a Mars visszaáll a pályájára, véghez tudod majd vinni, amit elkezdtél. Május 27. és június 29. között a Mars retrográd a bevételek területére lép át. Kiadásaidat át kell gondolnod, és oda kell figyelned, nehogy túlköltekezz. Egy nem várt számla is érkezhet. Tégy meg mindent, hogy hamar rendezhesd anyagi helyzeted.

Őrangyalok

Szeptemberben a spirituális fejlődés kerül a középpontba, mivel a Jupiter a 12. házba, a magány területére lép. Úgy érezheted, őrangyalod nagyon figyel rád, mert amikor egy helyzet reménytelennek tűnik, hirtelen megtalálod rá a megoldást. Szeptember 9. után a Jupiter a jegyedbe lép, és ez 12 évente egyszer fordul elő. Ez lesz az a dátum, amikor elérkezik a te időd! Optimizmus, bővülés, lehetőségek lesznek a legfőbb kulcsszavak 2016 végére, és 2017 nagy részére!

SKORPIÓ

1 lépés előre, 2 hátra...

Az év nagy részén úgy fogod érezni, hogy mindig, amikor teszel egy lépést előre, akkor kettőt rögtön hátra is lépsz. De ne törj le, mert ha megérted ennek az időszaknak a fontosságát, mely a személyes fejlődésedet szolgálja, akkor győztesen szállsz majd ki ebből a játszmából. 2016 erősen kezdődik, hiszen a Mars, a megerősítés bolygója január 3.-án a jegyedbe lép. A Skorpióban is marad egészen március 5.-ig, így ekkora időzítsd azokat a dolgokat, melyeket véghez szeretnél vinni. Ebben az időszakban meglesz benned hozzá a megfelelő kitartás.

Készíts költségvetést!

A gondok Április 17.-én kezdődnek, amikor a Mars retrográd mozgásba kezd a 2. házban, a bevételek területén, így zavarokat okoz majd a pénzügyeidben. A Szaturnusz, a karmikus leckék és a felelősség bolygója ugyanezen a területen lesz, így nagyon oda kell figyelned arra, hogy pénzügyeidet igazán felnőtt módon kezeld. Elképzelhető, hogy egy korábbi terved megvalósítása több pénzt emészt fel, mint amire számítottál, vagy egy nagyobb kiadásra kell összespórolnod a pénzt, mely igen nagy önuralmat követel majd meg tőled. Ez a kiadás lehet valamilyen lakhatással kapcsolatos dolog, de az is elképzelhető, hogy gyermekedre kell majd többet költened. Bármi lesz is a helyzet, ez az év nem a felhőtlen költekezésről szól majd a számodra. Ha képes leszel fegyelmezett maradni egész idő alatt, akkor nem lesznek anyagi gondjaid. Azonban ha felelőtlenül költekezel, nehéz idők várnak rád!

Hegyeket mozgatsz meg!

A Mars a retrográd mozgása miatt május 27.-én ismét a jegyedbe lép, és egészen június 29.-ig ott is marad. Ez idő alatt megint csak nagyon oda kell figyelned az életed azon területeire, amik extra törődést igényelnek. A jó hír az, hogy ez után a Mars visszaáll a pályájára, és eljön az idő, amikor hegyeket mozgatsz meg!
A Jupiter áldást hoz barátságaidra szeptember 9.-ig, így ragadj meg minden lehetőséget, hogy társaságban töltsd az időd. Idén sokat adhatsz barátaidnak. Szeptember 9. után a Jupiter a 12. házba, az elmélkedés területére lép, és különleges spirituális védelmet nyújt számodra az év hátralevő részében és 2017 elején.

horoszkóp előrejelzésem a Nyilas jegy és Nyilas aszcendens jegy szülötteinekNYILAS

A valóság!

Semmi kétség kedves Nyilas, ez az év a valósággal való szembenézésről szól. A Szaturnusz a leckék bolygója egész évben a te jegyedben lesz, sőt még 2017-ben is marad egy jó ideig, és elvárja tőled, hogy nőj fel, és vállald a felelősséget, de egy egészen új módon. Ne aggódj emiatt. Ha már hosszú ideje a felnőtt világban élsz, a Szaturnusz akkor is tartogat valamit a számodra. Ideje, hogy szilárd alapokra helyezd a céljaidat, még akkor is, ha úgy gondolod, ezt már sokszor megtetted.
Sok nyilasnak ez az év szerepváltozást hoz, például megházasodsz, gyermeked születik. Az is lehet, hogy a karrieredben ér majd kihívás, mely során megmutathatod a világnak, mire vagy képes. Más nyilasoknak egy új életszakasz kezdete lesz ez, mely egy hosszú távú kapcsolat befejezését jelenti, vagy azt, hogy a gyermekek kirepülnek a családi fészekből. Ha ez így alakul, akkor a Szaturnusz azt várja tőled, hogy kitaláld, mi legyen az új életedben a következő lépés.

Hol állsz?

Nagyon sok esetben az egész életfilozófiád átértékeled. Ez különösen igaz lesz az április 17.-től május 27.-ig tartó időszakra, amikor a Mars a te jegyedben kezd retrográd mozgásba. Ha úgy érzed, terveid nem sikerülnek, bármilyen keményen dolgozol is rajtuk, akkor ez egy piros lámpa lesz  a számodra, hogy ne erőltesd a dolgokat, inkább értékeld át a stratégiád, és mérlegeld, hogy megéri-e küzdened.
Május 27.-től június 29.-ig a Mars retrográd átlép a 12. házba, az intimitás területére, és arra kér téged, hogy légy türelmes, és csendben dolgozz a színfalak mögött céljaidon. Augusztusra, amikorra a Mars már visszaállt pályájára és visszatért a jegyedbe, már sok pozitív változás ment végbe az életedben, és nagyon megerősödsz.

Megtalálod a szerencsédet!

Amíg mindez megtörténik, a karriered igazán fényes jövő elé néz. A Jupiter, az uralkodó bolygód a 10. házban, a szakma és elismerések területén jár szeptember 9.-ig, sőt remek szöget zár a Plútóval a bevételek területén március 16.-án, majd június 26.án. A pénz és a presztízs is a tiéd lehet! Szeptember 9. után a Jupiter a 11. házba, a barátság területére lép, és az év további részében a társasági életedben extra áldást élvezhetsz. Barátaid előnyökhöz juthatnak általad.

horoszkóp előrejelzésem a Bak jegy és Bak aszcendens jegy szülötteinekBAK

A hatalommal felelősség is jár!

2016-ban a sikerrel való kapcsolatodat fogod mélyebben átértékelni. Rá fogsz ébredni, hogy a siker egy belső munka. Szerencsére ebben az évben –bár ez nem lesz mindig könnyű- az univerzum rengeteg lehetőséget biztosít arra, hogy rájöjj, milyen rengeteg belső erőd van ahhoz, hogy véghezvidd ambícióidat.  
Az uralkodó bolygód a Szaturnusz egész évben a rejtett 12. házban lesz a menekülés területén. Elhelyezkedése arra ösztönöz, hogy felülkerekedj a siker, félelem vagy bukás felett érzett idegességeden. Ezen felül azon kapod majd magad, hogy néhány cél, melyekhez régóta ragaszkodsz, hirtelen elveszítik fontosságukat. Ne lepődj meg rajta, ha ambícióid közül néhányat teljesen elengedsz. Először nagyon furcsán fog hatni, hogy lekötöd ezeket a célokat személyiségedről, de ezzel helyet hagysz annak, hogy kitaláld, mi az, ami igazán fontos a számodra, amire figyelmedet összpontosítanod kell.  

Elengedés...

Április 17. és május 27. között a Mars, az öntudatosság bolygója retrográd mozgásba kezd jegyednek ugyanezen területén, és segít abban, hogy elengedd azt a sok energiát, melyet a tudatalattidba fektettél.  Ha van valamilyen titkos projekted, akkor ne aggódj amiatt, ha a dolgok nem akarnak összeállni. Ebben az időszakban ezen a törekvésen kell dolgoznod mindaddig, míg a kirakós minden darabja megtalálja a helyét. Sikerülni fog! 
Május 27.-től június 29.-ig a Mars a 11. házban, a társas kapcsolatok területén folytatja retrográd útját. Ebben az időszakban feszült lesz a viszonyod egyik barátoddal, és ezen kell majd dolgoznod.  

Szélesítsd nézőpontod!

Míg ennyi minden történik, azon tűnődsz, hol vannak a kellemes percek 2016-ban. Ne aggódj, mert rengeteg lesz. A Jupiter, a terjeszkedés és bőség bolygója a 9. házadban, a bővülés területén lesz egészen szeptember 9.-ig. Ez olyan lehetőségeket jelent, mint pl. egy tengerentúli utazás, vagy új tanulmányok. Ha van egy folyamatban lévő jogi ügyed, akkor ahhoz is kapsz most támogatást. 
Szeptember 9.-én aztán a Jupiter tovább lép a 10. házba, a karrier és elismerések területére, Ez lesz a szakmai nyereségek időszaka a számodra. Minden belső munka, amit az évben ezt megelőzően végeztél, most meg fog térülni. Határ a csillagos ég! 

horoszkóp előrejelzésem a Vízöntő jegy és Vízöntő aszcendens jegy szülötteinekVÍZÖNTŐ

A mélyebb értelem keresése

Vágyaidat igen csak át kell értékelned 2016-ban, csak úgy, mint társasági életedet. Úgy tűnik, ezeken a területeken nagytakarítást végzel majd, és nem pazarolod az idődet olyan dolgokra és emberekre, akik nem érdemlik meg. 
A Szaturnusz, a korlátozások és leckék bolygója a jegyednek ugyanezen a területén lesz. Ennek eredményeképp először bizonytalan leszel az életednek ezen a területén, majd kényelmetlenül érzed magad, végül úgy döntesz, szükség van a változásra. 
Úgy dönthetsz például, hogy ideje komolyan venni álmaidat, és ha még mindig lelkes vagy ezeket illetően, akkor érdemes tervet kieszelni a megvalósításukhoz. Ha viszont álmaid irreálisak voltak, és rájössz, hogy ezeket nem tudod valóra váltani, akkor 2016-ban csalódni fogsz, különösen június 17. és szeptember 10. körül, amikor a Szaturnusz szemben áll majd a Neptunusszal. Fantáziáidért nagy árat fizethetsz. 

Válassz!

Ami a társaságodat illeti, észre fogod venni, hogy kik is a valódi barátaid. Rájössz, hogy sokkal fontosabb 1-2 igaz barát, mint egy hadseregnyi komolytalan ismerős, akik nincsenek felkészülve arra, hogy jóban-rosszban veled legyenek. Egy barátoddal kapcsolatban valami különösen nyugtalanítani fog április 17. és május 27. között, amikor a Mars retrográd a 11. házban, a barátok területén lesz. Ebben az időszakban teljesen átértékeled barátságaidat, és meglépsz minden szükséges változtatást. 
Május 27. után egészen június 29.-ig a Mars retrográd a karriered területére esik, mely arra ösztönöz, hogy értékeld át üzleti terveid, vagy szakmai ambícióid. Légy türelmes, ha nem látod a változást ebben az időszakban. Vedd észre, hogy lehet, hogy azzal a módszerrel és gyors tempóval van a gond, mellyel megpróbálsz előre lépni, inkább lépj egyet hátra, és értékeld át a helyzetet, mert végül bebizonyosodik majd, hogy amit hátráltató tényezőnek gondolsz, az valójában egy álruhába bújt áldás. 

Vedd el mind!

A Jupiter, a terjeszkedés és bőség bolygója a 8. házadban, a megosztott erőforrások területén lesz szeptember 9.-ig. Ez idő alatt olyan bevételforrás javait élvezheted, mely szokásos kereseteden felül érkezik. Igen! Szeptember 9. után a Jupiter a 9. házba, a terjeszkedés területére lép, és ez nagyszerű lehetőség lesz egy külföldi utazáshoz az év végén. Lehet, hogy úgy döntesz, kihegyezed a ceruzáidat, és visszaülsz az iskolapadba egy olyan tudás megszerzése miatt, melyre mindig is vágytál.  

horoszkóp előrejelzésem a Halak jegy és Halak aszcendens jegy szülötteinekHALAK

Nézz szembe a következményekkel!

Ebben az évben tölts egyenlő időt azzal, hogy két kulcsfontosságú területre koncentrálsz: a karrierre és a kapcsolatokra. Miközben rengeteg áldás vár rád, sok munkát is el kell végezned.  Tekints erre úgy, hogy elvégzed a kötelességeidet azért, hogy a jó dolgokat bűntudat nélkül élvezhesd, mondjuk úgy, mint amikor egy órát izzadsz az edzőteremben, hogy utána kedvenc desszerteddel kényeztethesd magad. 
A Szaturnusz a korlátozások és felelősség, valamint a felismerés bolygója egész évben a karriered területén folytatja útját. Ez lehetőséget teremt a szakmai előrelépésre, de eleinte ez még fájdalommal jár majd.  
A Szaturnusz elvárja tőled, hogy komolyan vedd a karrieredben betöltött szereped. Ha abban a munkakörben dolgozol, mely ki van jelölve a számodra, akkor hamarosan eljön a te időd! Vezető beosztást kapsz, mely miatt olyan szakembernek érezheted magad, akire mindenki felnéz. De ha nem a kijelölt utadat járod, akkor érezni fogod, hogy a Szaturnusz a maga kozmikus módján, fenéken billent téged. Ha küzdelmesen telik a karriered területén ez az év, akkor ez egy jel arra, hogy eljött a változás ideje. Ne félj újrakezdeni!

Visszahúzás

A Mars retrográd a karriered területén megy végbe április 17. és május 27. között, mely még jobban fokozza azt a frusztrációt, melyet egyébként is tapasztaltál az év során az életed ezen területén. Ez lesz az az időszak, hogy minél jobban próbálod, annál nagyobb akadályokba ütközöl. Miért nem próbálkozol egy teljesen más megközelítéssel? Ez után azonban bármiben is szeretnél előre lépni a karriered területén, hatalmas támogatásra számíthatsz augusztus 2. és szeptember 27. között, amikor a Mars ismét a pályáján mozog majd ezen a területen.  
Május 27. és június 29. között a Mars retrográd a 9. házadban lesz. Ez idő alatt valamilyen folyamatban lévő jogi ügyeden kell dolgoznod. Ha valamilyen nemzetközi projekten dolgozol, akkor ebben az időszakban azt át kell értékelned. Légy türelmes!

Lásd a dolgok előnyös oldalát!

2016-ban a kapcsolati szektor lesz a másik olyan terület, mely nagy szerepet kap. Szerencsére ezt sokkal jobban fogod élvezni. A Jupiter, az áldások bolygója folytatja útját a 7. házban, a kapcsolatok területén egészen szeptember 9.-ig. Ez erősíti majd az öröm és boldogság lehetőségét személyes kapcsolataidban. Ha van üzleti szövetségesed, akkor egy remek megállapodást köttök, mellyel mindketten meg lesztek elégedve. 
Szeptember 9. után a Jupiter a 8. házba lép, a megosztott erőforrások területére, így hirtelen azt veszed észre, hogy a társad bevételeiből is részesülsz. Ezen felül remek híreket is kapsz, örökségre, adó visszatérítésre, vagy biztosítási kifizetésre számíthatsz. Ha van befektetésed, az is mesésen alakul majd!  

Hozd ki a legtöbbet a 2016-os évből, irányítsd Te a sorsod! 
irányítsd te a sorsod! frabato

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram