frabato-magus-logo-vilagos
február 1, 2016

2016 február havi horoszkóp előrejelzésem - Frabato

Ne szalassz el egyetlen lehetőséget sem jövőd csodásabbá tételéhez! Ebben segít most neked a 2016 február havi horoszkóp előrejelzés, hogy sorsod tudatos irányításával, a lehető legjobbat hozhasd ki ezekből a hetekből is! 

Ebből megtudhatod a következő hetek várható eseményeit, így az aktuálisan felmerülő akadályokat is könnyebben veheted és még a számodra kedvező lehetőségeket is jobban ki tudod majd használni. Az aktuális,  február szerencse és szerencsétlen napjaid táblázatával kiegészítve pedig a lehetőségek tárházává válik ez az időszakod is! Így már csak rajtad áll, hogy élsz e vele… További segítségül érdemes időről - időre elolvasnod az éves horoszkóp előrejelzést is, mely nagyobb volumenben jelzi előre neked 2016 fontosabb eseményeit. 

Ha pedig személyre szabott horoszkópot és jóslatot szeretnél a saját jövődről, komplexebb kérdésed van, jelentkezz be hozzám személyes konzultációra ! Kérj időpontot a +36 20 974 89 22-es telefonszámon, vagy a frabato99@gmail.com e-mail címen.

Mert nem mindegy hogy csak ismered a jövőd, vagy irányítod is-e azt! 
irányítsd te a sorsod! Frabato

 

2016 FEBRUÁR

2016 február havi horoszkóp előrejelzésem a a Bak jegy és Bak aszcendens jegy, a Vízöntő jegy és Vízöntő aszcendens jegy, a Halak jegy és Halak aszcendens jegy, a Kos jegy és Kos aszcendens jegy, a Bika jegy és Bika aszcendens jegy, az Ikrek jegy és Ikrek aszcendens jegy, a Rák jegy és Rák aszcendens jegy, az Oroszlán jegy és Oroszlán aszcendens jegy, a Szűz jegy és Szűz aszcendens jegy, a Mérleg jegy és Mérleg aszcendens jegy, a Skorpió jegy és Skorpió aszcendens jegy, a Nyilas jegy és Nyilas aszcendens jegy szülötteinek

Az emberiségért egyre növő aggodalom dominál majd ebben a hónapban, kiegészülve azzal a vággyal, hogy kifejezzük eredetiségünket, amolyan élni és élni hagyni szellemiségben. Február 8.-án az Újhold a Vízöntőben megnyitja előttünk ezeket a lehetőségeket. Az új ismerősök új távlatokat nyitnak meg előttünk. Olyan dolgokra vágyunk majd, melyek különlegessé tesznek bennünket. 
Ezt csak erősíti majd a Vízöntőbe lépő Merkúr is február 13.-án, s ez csak mélyülni fog, amikor követi őt a Vénusz február 16.-án. A szívügyek terén az erős barátságok, és párunk egyéniségének tisztelete érvényesül majd leginkább ebben a hónapban.
Február 22.-én Telehold a Szűzben talán segít egy olyan projekt befejezésében, melyen nagyon szorgalmasan dolgozol. Egy biztos, ebben a hónapban szíved-lelked beleteszed a munkába.

KOShoroszkóp előrejelzésem a Kos jegy és Kos aszcendens jegy szülötteinek

2016 február havi horoszkóp előrejelzés

Teljesen feltöltődve

Az egyik nagyon régóta dédelgetett vágyad hamarosan valóra válik a kozmikus támogatásnak köszönhetően. Mindez a 11. házzal áll összefüggésben, a kívánságok, és remények területével. Több bolygó is erre a területre lép ebben a hónapban, és rengeteg energiát és lehetőséget adnak majd neked.

Mindez február 8.-án kezdődik el, amikor az Újhold a Vízöntőben lesz. Ebben a holdfázisban koncentrálj erősen kívánságaidra, mert az Újhold valóban segít valóra váltani álmaidat!

Február 13.-án a Merkúr lép a vízöntőbe, és ezzel a te 11. házadba, mellyel rengeteg mentális energiát kapsz ahhoz, hogy megfelelően kommunikálhasd vágyaidat, és így elérhesd őket. Fontos, hogy ebben az időszakban ápold, és építsd kapcsolataidat, mert úgy tűnik új barátokra és fontos ismeretségekre tehetsz szert.

Február 16.-án még fényesebben alakulnak a dolgok, amikor a Vénusz is a Vízöntőbe, és a te 11. házadba lép. Így már nem csak az észmunka áll a rendelkezésedre, hanem be is fogod tudni vonzani azokat az embereket, vagy csoportokat, akik a segítségedre lesznek.

A másik hír az, hogyha egyedülálló vagy, ez egy ideális időszak lesz arra, hogy randevúkon vegyél részt, vagy letölts egy társkereső alkalmazást. Belemehetsz abba is, ha egy barátod akar bemutatni neked valakit, mert a romantika a legextrémebb helyzetekben is rád találhat.

 

BIKAhoroszkóp előrejelzésem a Bika jegy és Bika aszcendens jegy szülötteinek

2016 február havi horoszkóp előrejelzés

Meg tudod csinálni

Ebben a hónapban buzog majd benned a tettvágy, és minden ügyedet szeretnéd elrendezni még a hónap elején annak érdekében, hogy kihasználhasd azokat a különleges lehetőségeket, melyeket ez a hónap tartogat a számodra. Minden a csodás Újholddal kezdődik február 8.-án, mely a 10. házra, a karrier területére esik.

Készen állsz elindítani valami új, karriereddel kapcsolatos dolgot, de mielőtt ezt megtennéd, üzleti partnered is sínre tesz néhány ügyet. Ügyelj rá, hogy ne legyenek köztetek nézeteltérések, mert a közös munka és egyetértés a sikeretek kulcsa.

Ha úgy érzed, célodat inkább egyedül, társ nélkül vinnéd véghez, akkor próbáld meg teljesen függetlenné válni a partneredtől. Szerencsére megvan a képességed ahhoz, hogy diszkréten és kíméletesen kezeld az ilyen jellegű kényes ügyeket.

Karriered körül a dolgok február 13. után még jobban alakulnak, amikor a Merkúr is erre a területre lép, majd február 16.-án uralkodó bolygód,a  Vénusz is követi őt. Mivel annyi bolygó zsúfolódik össze itt az elismerés, jutalom és karrier területén, nyilvánvaló, hogy karriered dübörögni fog!

És a februárt még csodásabbá teszi a telehold, mely az igaz szerelem területére esik majd, így elősegíti a mély érzések felszínre törését pároddal, vagy jelölteddel. Élvezd ki!

 

IKREKhoroszkóp előrejelzésem az Ikrek jegy és Ikrek aszcendens jegy szülötteinek

2016 február havi horoszkóp előrejelzés

Két lépés előre, egy vissza

Egy nemzetközi projekt igényel most tőled nagy figyelmet. Szerencsére képes vagy arra, hogy minden tudásodat beletedd, és úgy tűnik, igazán kedvező lehetőséget kapsz, ha a hirdetéssel, reklámozással, kiadással, vagy nemzetközi kapcsolatokkal foglalkozol. Egy másik lehetőség, hogy nagy lépéseket teszel előre egy tanulmányi kérdésben.

A sok jó energiával sajnos a frusztráció is együtt jár. Úgy tűnik, egy kollégád, vagy alkalmazottad nem teszi könnyebbé a dolgodat, és kicsit hátráltat téged. Szerencsére fölényben tudsz maradni vele szemben, de minden önuralmadra és erődre szükséged lesz, hogy megakadályozd egy hatalmas botrány kirobbanását munkahelyeden. Február 7.-re úgy érzed majd, az egész ügy a határaidat feszegeti.

Aztán február 8.-án az Újhold segítségedre lesz abban, hogy mindent tisztázhass. Figyelj oda a szerződésekre, és a fontos találkozókra február 13. körül. Az is lehet, hogy ez lesz az az időpont,a mikor készen állsz egy nagyobb vizsga letételére.

Február 16.-án már a nyugalom lesz az uralkodó energia körülötted, és azt veszed észre, hogy minden szépen megy a maga útján, és a hó eleji stressz teljesen szertefoszlik. Február 22.-én jó hírt kapsz egy rokonodról.

 

RÁKhoroszkóp előrejelzésem a Rák jegy és Rák aszcendens jegy szülötteinek

2016 február havi horoszkóp előrejelzés

Befektetések

Remek befektetési lehetőségek nyílnak meg előtted és párod előtt ebben a hónapban. Ha valamilyen biztonságos befektetést keresel, vagy vállalkozásod elindításához vennél fel kölcsönt, most itt az ideális alkalom.
Minden február 8.-án kezdődik, amikor az Újhold a közös anyagi erőforrások területén lesz. Ez a terület felelős azokért a pénzforrásokért, melyek a szokásos kereseteden felül érkeznek. Ezek lehetnek az örökségtől kezdve az adójóváíráson keresztül a bónuszig bármilyen pénzösszegek, de a párod fizetése is ide tartozik. Ha most bármilyen terved van, aminek megvalósításához anyagi forrásokra van szükséged, ez az Újhold gondoskodik róla, hogy sikerrel járj! Ne menj bele semmilyen kockázatba, de ha technológiába, vagy tudományba fektetnél, tudd, hogy jó helyen lesz a pénzed.
Február 13. után ezzel kapcsolatban szerződést fogsz aláírni, vagy a párod kap kedvező híreket anyagi helyzetének javulásáról. február 16. után a Vénusz ugyanerre a területre lép, és minden napot megédesít március 12.-ig! Hűha!

 

OROSZLÁNhoroszkóp előrejelzésem az Oroszlán jegy és Oroszlán aszcendens jegy szülötteinek

2016 február havi horoszkóp előrejelzés
Munka másokkal

Ebben a hónapban legalább egy közeli kapcsolatod középpontba kerül: ez lehet személyes, vagy üzleti kapcsolat. Február 8.-án az Újhold mélyebbé teszi a köteléket valakivel. Ha ügyvédet, írót, ügynököt kell megbíznod, vagy bármilyen más szerződéses kapcsolatba lépsz valakivel, akkor ez egy ideális időszak lesz ehhez.

A szerződések aláírásával várj február 13.-ig, amikor a Merkúr a kapcsolati szektorodba lép. Ha van lehetőség a halasztásra, akkor még jobb, ha kivárod a február 16.-át, ugyanis ekkor a Vénusz is erre a területre lép, és egészen március 12.-ig ott is marad.

Mivel minden energia a 7. ház, a partneri kapcsolatok területére összpontosul, így különleges dolgok várhatók a magánéletedben is. Ha valakivel randevúzol, ebben a hónapban úgy tűnik, komolyabban elköteleződtök egymás iránt. Ez jelenthet összeköltözést, eljegyzést, de akár esküvőt is!

Február 22. után az anyagiak kerülnek középpontba, mivel a Telehold a 2. házba, a bevételek területére lép. Hagyd, hogy tehetséged tündököljön!

 

SZŰZhoroszkóp előrejelzésem a Szűz jegy és Szűz aszcendens jegy szülötteinek

2016 február havi horoszkóp előrejelzés

Dráma az irodában

Bár úgy tűnik, semmi új nem történik, a munka lesz életed középpontjában ebben a hónapban. Van ezen a területen valami igazán fényes, amiről érdemes beszélni. Méghozzá nem is kevés!

Tégy meg mindent azért, hogy elkerülj bármi nemű vitát a kollégáddal, vagy alkalmazottaddal február 7. környékén. Valószínűleg igazad van a helyzetet illetően, de könnyen elveszítheted a türelmed. Emiatt sokkal kritikusabb leszel, mint általában, és ezzel akár el is lehetetleníted ezt az embert. Ez odáig fajulhat, hogy az illető felmond, nagy részben a veled való konfliktusára hivatkozva. Szerencsére, ha ez megtörténik csak rövid dráma alakul ki belőle.

A csodás Újhold február 8.-án lehetőséget teremt, hogy egy teljesen új megállapodáson dolgozz. Az is lehet, hogy új embereket vesz fel a céged, akik könnyedén beilleszkednek majd a jelenlegi csapatba.

A kommunikációban hatalmas javulást tapasztalhatsz a munkahelyeden február 13. után. Erre az időszakra időzítsd a fontos megbeszéléseket, szerződések aláírását is. Ha prezentációt kell tartanod, várj vele február 16.-ig, amikor a Vénusz a 6. házba, a munka területére lép. Ekkor tündökölni fogsz!

Február 16. és március 12. között egy munkahelyi románc is lángra kaphat, de ne felejtsd el előtte áttanulmányozni a munkaszerződésed, nehogy az irodai randiból hatalmas szabályszegés legyen.

 

MÉRLEGhoroszkóp előrejelzésem a Mérleg jegy és Mérleg aszcendens jegy szülötteinek

2016 február havi horoszkóp előrejelzés

 Szerelem

Ebben a hónapban mindvégig a szerelem lesz a levegőben. Február 8. után minden együtt ál majd a romantikához. Úgy tűnik ebben a hónapban találkozhatsz életed szerelmével! Minden a csodás Újholddal kezdődik február 8.-án, mely az 5. házadba, a szerelem és élvezet területére lép. Az ezt követő két hétben elvetheted a szerelem magjait, egy olyan szerelemét, melyet szeretnél bevonzani az életedbe. Nyisd meg a szíved és az elméd, és készülj fel arra, hogy az Univerzum lenyűgöz téged ezen a területen!

A dolgok február 13. után még érdekesebben alakulnak, amikor a Merkúr a romantika területére lép, s követi őt a Vénusz február 16.-án. Valakivel, akivel randizol egy igazán titokzatos szellemi kötelék alakul majd ki. Ez után ez a kötelék átcsap fizikai és érzelmi kötődéssé, gyorsabban, mint gondolnád!

Ha már párkapcsolatban élsz, akkor is élvezheted ezt a különleges energiát. Pároddal ismét átélitek majd a szikrát és lángolást, és valamilyen különleges szabadidős tevékenységet fedeztek fel magatoknak. DE az is lehet, hogy úgy döntötök, eljött a gyermekvállalás ideje. Ha készen állsz rá, ebben a hónapban már el is kezdhettek dolgozni a baba projekten!

 

SKORPIÓ

2016 február havi horoszkóp előrejelzés

Indításra készen

A hónap elején új úton kell elindulnod ahhoz, hogy elérd azt a fajta fejlődést, ami szeretnél. Február 7. körül magabiztos, sőt, időnként rámenős leszel egy otthoni üggyel kapcsolatban, Ha ezt veszed észre magadon, akkor rögtön parancsolj magadnak megálljt, mert az utolsó dolog, amire most szükséged van, hogy egy olyan elhamarkodott lépést, vagy megjegyzést tegyél, amit később nagyon megbánsz!

Szerencsére ez az egyetlen piros lámpa a számodra ebben a hónapban. Február 8. után képes leszel előre lépni terveiddel, melyek lakás körülményeidet, vagy családi helyzetedet érintik, Ha szeretnél belevágni a lakás felújításba, azt február 13. után tedd meg, mert ekkor biztosan megtalálod hozzá a tökéletes szakit! 

Február 16. után késztetést érzel rá, hogy komolyabb összeget költs az otthonodra. Bármire is fordítod is a pénzt, növelni fogod vele lakásod értékét. Azért ügyelj rá, hogy ez ne forduljon át felelőtlen költekezésbe!

Ha weboldalt indítanál, vagy meghirdetnél valamit, azt február 22. után tedd meg. A Telehold ezen a napon segítségedre lesz abban, hogy dédelgetett álmaid valóra váljanak. Merj nagyot álmodni!

 

NYILAShoroszkóp előrejelzésem a Nyilas jegy és Nyilas aszcendens jegy szülötteinek

2016 február havi horoszkóp előrejelzés

Kamatoztasd tehetségedet

A hónap elején egy kommunikációval kapcsolatos projekt foglalja majd le időd és energiád nagy részét. Szerencsére ezt a dolgot nem csupán akarod, hanem tehetséggel műveled is!

Ennek ellenére február 7. körül kicsit ideges leszel, mert ez a projekt még nagyon kezdeti stádiumban van. Ez talán egy olyan dolog, mely során először túl kell lépned a belső őrlődéseden, bizonytalanságaidon, mielőtt teljes erőbedobással tudsz rajta dolgozni.

Próbáld meg legyőzni azt a kis belső, ördögi hangot, ami visszahúz, így február 8. után készen állsz majd a munkára. Ebben az időben az Újhold a kommunikációs szektorodra esik, és ez egy egyértelmű jel, hogy bele kell vágnod! A Merkúr is ehhez a területhez csatlakozik február 13.-án, melyet a Vénusz követ február 16.-án.

Mivel a bolygók hangsúlyossá teszik a 3. házat, a tanulás, beszéd, írás és tanítás területét, kétségtelen, hogy valami jelentősön kezdesz dolgozni. Talán meg kell írnod azt a könyvet, amit mindig is meg akartál írni. Tedd meg, amire vágysz!

Egy elismerésre, díjra számíthatsz február 22. -én a Telehold napján. Úgy érzed, végre értékelnek.

 

BAKhoroszkóp előrejelzésem a Bak jegy és Bak aszcendens jegy szülötteinek

2016 február havi horoszkóp előrejelzés

Pénzt kell költened arra, hogy pénzt kereshess 

Ez egy fontos hónap lesz anyagi szempontból. Lehet, hogy egész hónapban úgy érzed majd, folyik ki a pénz a kezeid közül, mert egyfolytában egy olyan dologra költesz, ami régóta a szívügyed, de ezt most egyszerűen meg kell tenned!

Ne feledd, néha pénzt kell költened arra, hogy pénzt kereshess. Ha ez a dolog nincsen kapcsolatban a pénzkereséssel, akkor valamilyen humanitárius célod van, mellyel viszont a karmád rengeteget léphet előre pozitív irányban.

Február 8. után az Újhold a pénz és vagyon területére esik, így pénzkeresési lehetőségek várnak rád. Ha tervben volt eddig is, február 16. után menj oda a főnöködhöz fizetésemelést kérni, mert ekkor a Vénusz és a Merkúr is a 2. házban, a pénzkereseti lehetőségek területén lesz.

A hónap második fele arra is nagyszerű lehetőséget biztosít, hogy tehetségedet kamatoztasd és plusz bevételre tegyél szert. Ez a hónap különleges tehetséged továbbfejlesztéséről szól, mely a későbbi anyagi sikereid kulcsa. Bontakoztasd ki eddig háttérbe szorított tehetségedet, mert azt pénzre válthatod! 

 

VÍZÖNTŐhoroszkóp előrejelzésem a Vízöntő jegy és Vízöntő aszcendens jegy szülötteinek

2016 február havi horoszkóp előrejelzés

Saját végzeted irányítása

Ez a hónap valóban rólad szól. Bár lesz néhány nehéz döntés a karriereddel kapcsolatban, de hamar világossá válik, hogy változtatnod kell annak érdekében, hogy hű maradhass önmagadhoz.

Ez nem a szakmád teljes felülvizsgálatát jelenti, sokkal inkább arról szól, hogy te irányítod a saját sorsodat. Ennek eredményeképp, ha gondjaid vannak a főnököddel, vagy egy más, magasabb beosztású személyeddel február 7.-én, tudasd velük oly módon, hogy azzal azért ne égess fel minden hidat. A taktikád kifizetődő lesz.

Február 8.-án az Újhold a te jegyedben lesz, s ez azt jelenti, elvetheted annak a tervnek a magvait, melyet a következő hónapokban meg szeretnél valósítani. Ez lehet egy személyes cél, kapcsolati ügy, vagy a karrieredhez köthető dolog.

Február 13.-án a Merkúr a jegyedbe lép, és ez elősegíti, hogy könnyedén kommunikáld ötleteidet mások felé. Február 16.-án a Vénusz is a jegyedben lesz, és ott is marad március 12.-ig. Ennek hatására magabiztos leszel, és közelebb kerülsz álmaid megvalósításához. Ha szerelmet keresel, egyszer csak fel fog bukkanni, anélkül, hogy keresni kellene.

 

HALAKhoroszkóp előrejelzésem a Halak jegy és Halak aszcendens jegy szülötteinek

2016 február havi horoszkóp előrejelzés

Adj és kapj

Te egy nagyon együtt érző ember vagy, aki mindig meglátja mások fájdalmát, és valóban segíteni szeretne. Ami azt illeti, életed egyik legnagyobb leckéje ahhoz kapcsolódik, hogy megtanulj úgy segíteni, hogy közben húzol egy egészséges határt, így mások nem használhatják ki vaj szívedet. Ebben a hónapban különleges leckét kapsz ezzel kapcsolatban, és ha meglátod ebben a tanulságot, az hatalmas előrelépés lesz személyiséged fejlődésében.

Február 7. körül úgy érzed, teljesen kimerültél, ha valaki többet kér tőled, mint amennyit adni tudsz. Ha ez így van, inkább elmenekülsz a problémák elől, sem mint egyenesen szembenézz velük. Szerencsére február 8. után megkapod a segítséget, amire szükséged van ahhoz, hogy kitaláld, hogyan kezelheted ezt a helyzetet.

Valószínűleg spirituális, vagy terápiás útmutatást kérsz a hónap közepén ahhoz, hogy megtaláld a középutat: úgy segíteni, hogy a dolog közben nem merít ki érzelmileg, spirituálisan és anyagilag. Rengeteget kell dolgoznod ezen a területen, de a jó hír, hogy ebben a hónapban hatalmas haladást fogsz elérni.

A Telehold február 22.-én a párkapcsolatod területén lesz, és ez segít mélyíteni a köteléket pároddal. 

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2023 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram