frabato-magus-logo-vilagos
május 2, 2016

2016 május havi horoszkóp előrejelzésem - Frabato

Ne szalassz el egyetlen lehetőséget sem jövőd csodásabbá tételéhez! Ebben segít most neked a 2016 május havi horoszkóp előrejelzés, hogy sorsod tudatos irányításával, a lehető legjobbat hozhasd ki ezekből a hetekből is! 

Ebből megtudhatod a következő hetek várható eseményeit, így az aktuálisan felmerülő akadályokat is könnyebben veheted és még a számodra kedvező lehetőségeket is jobban ki tudod majd használni. Az aktuális, május szerencse és szerencsétlen napjaid táblázatával kiegészítve pedig a lehetőségek tárházává válik ez az időszakod is! Így már csak rajtad áll, hogy élsz e vele… További segítségül érdemes időről - időre elolvasnod az éves horoszkóp előrejelzést is, mely nagyobb volumenben jelzi előre neked 2016 fontosabb eseményeit. 
Ha pedig személyre szabott horoszkópot és jóslatot szeretnél a saját jövődről, komplexebb kérdésed van, jelentkezz be hozzám személyes konzultációra ! Kérj időpontot a +36 20 974 89 22-es telefonszámon, vagy a frabato99@gmail.com e-mail címen.

Mert nem mindegy hogy csak ismered a jövőd, vagy irányítod is-e azt!
irányítsd te a sorsod! Frabato

 

2016 MÁJUS2016 május havi horoszkóp előrejelzésem a Bak jegy és Bak aszcendens jegy, a Vízöntő jegy és Vízöntő aszcendens jegy, a Halak jegy és Halak aszcendens jegy, a Kos jegy és Kos aszcendens jegy, a Bika jegy és Bika aszcendens jegy, az Ikrek jegy és Ikrek aszcendens jegy, a Rák jegy és Rák aszcendens jegy, az Oroszlán jegy és Oroszlán aszcendens jegy, a Szűz jegy és Szűz aszcendens jegy, a Mérleg jegy és Mérleg aszcendens jegy, a Skorpió jegy és Skorpió aszcendens jegy, a Nyilas jegy és Nyilas aszcendens jegy szülötteinek

Május 22-ig a Merkúr retrográd a Bikában arra késztet, hogy gondold át önbecsüléseddel, és anyagi helyzeteddel kapcsolatos dolgaidat. Szerencsére az Újhold szintén a Bikában tűnik majd fel az égbolton május 6-án, és ez majd a segítségedre lesz.

A Nap, a Jupiter és  a Plútó a hónap elején kedvező szöget zár, mely segíti életedben a pozitív fejlődést, előrelépést. Igazából csak akarnod kell!

Ez után a Telehold a Nyilasban lesz május 21-én, mely őszinteségre sarkall, és mélyebb érzéseid megértésében is segít. A szerelem bolygója a Vénusz az Ikrekben lesz május 24 és június 17 között, mely miatt a szellemi kielégülés kerül a középpontba. Pároddal a szellemi kapcsolat nélkülözhetetlenné válik.

A Mars retrográd a Skorpióba lép május 27-én, és június 29-ig ott folytatja útját, mely abban segít, hogy belső erőnkkel találhassuk meg a kapcsolatot.

 

KOShoroszkóp előrejelzésem a Kos jegy és Kos aszcendens jegy szülötteinek

2016 május havi horoszkóp előrejelzés

Hihetetlen lehetőségek!

A különösen támogató Újhold a bevételek területére lép május 6-án, mely remek lehetőséget teremt, hogy növeld a befolyó összegeket. Mivel a Merkúr retrográd mozgása ugyanerre a területre esik, visszatérsz egy régi ötletedhez és kisajtolod belőle a maradék potenciált. Az is lehet, hogy végre egy rejtett tehetséged kezded kamatoztatni, amit eddig a háttérbe szorítottál.

A Telehold május 21-én a 9. házba, az elme pallérozásának területére lép így valamilyen fontos tanulással kapcsolatos ügy kerül előtérbe. Készen állsz arra, hogy üzeneteddel másokat is megérints, és valamilyen maradandó dolgot taníts a világnak. Készen állsz arra is, hogy záróvizsgát tegyél. Ne aggódj, minden rendben lesz!

A Vénusz május 24-től június 17-ig az üzenetek területén lesz, mely kimondott szavaidat vonzóvá varázsolja. A tárgyalások kifejezetten jól alakulnak majd ebben az időszakban, különösen akkor, amikor a Merkúr május 22-én visszaáll a pályájára.  

Végül uralkodó bolygód a Mars kezd retrográd mozgásba május 27-én a 8. házban, az osztozkodás területén, és ezen a területen is marad június 29-én.  Most képes leszel szembenézni a mélyebb félelmeiddel, melyek elől eddig inkább elbújtál.  Ne feledd, szívedben egy harcos vagy, még ha sokszor úgy is érzed, nincs elég erőd a nehéz problémák megoldásához. Tudd, hogy lelkileg nagyon is erős vagy! 

Végül uralkodó bolygód a Mars kezd retrográd mozgásban május 27-én a 8. házban, az osztozkodás területén, és ezen a területen is marad június 29-én.  Most képes leszel szembenézni a mélyebb félelmeiddel, melyek elől eddig inkább elbújtál.  Ne feledd, szívedben egy harcos vagy, még ha sokszor úgy is érzed, nincs elég erőd a nehéz problémák megoldásához. Tudd, hogy lelkileg nagyon is erős vagy!

 

BIKAhoroszkóp előrejelzésem a Bika jegy és Bika aszcendens jegy szülötteinek

2016 május havi horoszkóp előrejelzés

Gondolkodj rajta és engedd el!

Eljött a ragyogás ideje! Születésnapod hónapját az Újhold is beragyogja május 6-án, mely ráadásul tökéletes szögben áll a Jupiterrel és a Plútóval. Ez most a te időszakod, hogy személyes céljaidat pályára állítsd.

A Merkúr retrográd szintén a te jegyedben lesz május 22-én, mely miatt sokat tűnődsz majd a múlton, hogy a régi gondolkodásmódod miként hatott jelenlegi életedre. Szerencsére képes vagy rá, hogy elengedd azt, ami már nem szolgálja érdekeid, és rengeteg erőd van hozzá, hogy egy olyan életet teremts, amilyet megérdemelsz.   

A Telehold május 21-én a 8. házban, az osztozkodás területén lesz, mely felhívja a figyelmed egy olyan anyagi természetű problémára, melyet meg kell oldanod. Lehet, hogy lesz egy jelentősebb kiadásod. Bármi legyen is ez, már régóta tervezed, hogy költened kellene rá.  Készen állsz, hogy ezt az anyagi ügyet is hátrahagyd végre. 

A Vénusz, az uralkodó bolygód a bevételek területére lép május 24-én, és június 17-ig ott is marad. Ez nagyszerű lehetőség lesz, hogy növeld bevételeidet. Most van itt az ideje, hogy fizetésemelést kérj. Ha vállalkozó vagy, akkor most megengedheted magadnak, hogy többet vegyél ki a cégből. A Mars retrográd a kapcsolati szektorodat érinti május 27-től június 29-ig, így pároddal ebben az időszakban intim kapcsolatotok elmélyítésén dolgoztok majd. 

 

IKREKhoroszkóp előrejelzésem az Ikrek jegy és Ikrek aszcendens jegy szülötteinek

2016 május havi horoszkóp előrejelzés

Nagyobb változások!

Ez a hónap egy nagyobb áttörés lehet a számodra. Ha mostanában sokat idegeskedtél, vagy olyan élethelyzetbe kerültél, ami mentálisan megvisel, akkor ez a hónap megkönnyebbülést fog hozni!

Már május 6-án olyan változást érhetsz el, ami segít majd hátra hagyni, ami zavar téged.  Ez a változás lehet egy pszichológus megtalálása, vagy fogadalom önmagad számára, hogy lelki békédet nagyobb becsben tartod ez után. Adj engedélyt arra magadnak, hogy másoknak nemet mondj.  Az elmúlt időszakban sokat szenvedtél ettől.  Most olyan helyzetbe kerülsz, hogy végre változtathatsz ezen. Egy másik lehetőség, hogy a hónap nagy részében egy projekten dolgozol a háttérben, mely titoktartást követel meg tőled. Ha ez a helyzet, a projekt a hónap végén fog nyilvánosságot kapni. 

Május 21-én a Telehold a kapcsolati szektorodban teljesedik ki,  és felnyitja a szemed üzleti, vagy párkapcsolatodat illetően. Aztán május 24-én a Vénusz az Ikrekbe lép, és ennek hatását azonnal észre fogod venni. Június 17-ig szebbnek és magabiztosabban érzed magad, mint eddig bármikor. Használd ki ezt az előnyt! 

 

RÁKhoroszkóp előrejelzésem a Rák jegy és Rák aszcendens jegy szülötteinek

2016 május havi horoszkóp előrejelzés

Menj társaságba!

Rengeteg változásra számíthatsz a társasági életedben, amit már május 6-án érezni fogsz. Régi barátokkal veszed fel a kapcsolatot, akiket évek óta nem láttál! Az is elképzelhető, hogy egy barátodat segíted át egy nehéz élethelyzeten. A jó hír az, hogy a társasági életed mindenképp pozitív irányban mozdul el, melyből szinte azonnal előnyöd származik majd.  Légy nyitott a különböző rendezvényekre!

Ha a munkahelyeden van valakivel problémád, akkor elképzelhető, hogy munkahelyet váltasz ebben a hónapban. De az is lehet, hogy a munkahelyi szabályok miatt nagyon elkeseredsz. Ha sok volt mostanában a gond az irodában, több mint amivel meg tudsz birkózni, fogd fel úgy, hogy ebből hamarosan olyan változás következik, ami  a javadat fogja  szolgálni. Ha te vagy az üzlet tulajdonosa, vagy a főnök, akkor úgy tűnik, valakit el kell bocsájtanod. Ezt sohasem könnyű megtenni, de néha nagyon is szükséges. A munka terén ezekre a változásokra május 21. körül számíthatsz. 

Május 27. után a Merkúr retrográd az 5. házadat, a romantika területét érinti majd, így lehet, hogy egy exeddel felmelegíted a kapcsolatodat.  Azért próbálj meg kétszer nem ugyanabba a hibába esni! 

OROSZLÁNhoroszkóp előrejelzésem az Oroszlán jegy és Oroszlán aszcendens jegy szülötteinek

2016 május havi horoszkóp előrejelzés
Fejezd be, mielőtt elkezdenéd! 

A karriered ebben a hónapban kaotikusan alakul. Bár rengeteg lehetőséged lesz egyszerre, érdemes türelemmel kivárni a legjobbat közülük, és nem felelőtlenül fejest ugrani az elsőbe. Figyelj oda arra, hogy minden régebbi projektre vonatkozó ügyedet elrendezd a hónap elején. Május 6. után sokkal jobb lehetőségeid lesznek, mert a csodás Újhold a legfelső, 10. házba lép a karrier területére.

Május 13. körül irigylésre méltó anyagi lehetőséghez jutsz. Az Újhold a karriered területén ragyog, mely hatását csak fokozza, hogy a Bikában lévő Nap és Vénusz kedvező szöget zárnak a Jupiterrel és a Plútóval. Ezek a bolygók mind a bevételek és szakmai megbecsülés területén lesznek. Mindez azt jelenti, hogy valami igazán különleges dolog közeleg! 

A karrier szektorodban lévő Merkúr retrográd miatt a múlt még mindig visszahúz  május 22-ig. Ez a korábban is említett kaotikus érzéseket eredményezi. Tegyél meg mindent azért, hogy egyensúlyozni tudj a régi és az új között. 

Ha néha randizol valakivel, akkor most ez a laza kapcsolat fordulóponthoz érkezik május 21. körül. Egyszer csak azt veszed észre, hogy szerelmes vagy. De ennek az ellenkezője sem kizárt, belátod, hogy bármennyire is próbálod, kettőtök között nincs esély a komoly kapcsolatra. A fontos, hogy őszinte legyél önmagaddal. 

 

SZŰZhoroszkóp előrejelzésem a Szűz jegy és Szűz aszcendens jegy szülötteinek

2016 május havi horoszkóp előrejelzés

Csodás energia töltet

Irigylésre méltó helyzetbe kerülsz ebben a hónapban, akár csak a több föld jegy (a Kos és a Bika). Egy különleges, négyes bolygó együttállás kedvez neked az égbolton. Mindegyik bolygó egy-egy elemet képvisel, és most tökéletes szögben állnak egymással. Közülük a legerősebb most a föld elemet képviseli, így ebben a hónapban bármi megtörténhet!

Minden a csodás Újholddal kezdődik a Bikában, mely a 9. házad, a bővülés területét ragyogja be május 6-án. Lehetőséget kapsz arra, hogy valami új felé fordítsd a figyelmed, mely segíti spirituális szárnyalásod.  Ez a fejlődés nem csak felületes, vagy átmeneti lesz, hanem valamilyen mély, tartós dolog, akár egy egész életen át elkísér majd, úgyhogy érdemes lesz nagyon figyelned! 

Május 3. és 13. között a bolygók négyes együttállása neked dolgozik majd. A Nap és a Vénusz a Bikában tökéletes szöget zár majd a Szűzben lévő Jupiterrel, és a Kosban tartózkodó Plútóval. Szerelmi életed, kreativitásod és kalandjaid hatalmas támogatást kapnak az univerzumtól ebben az időszakban. 

 

MÉRLEGhoroszkóp előrejelzésem a Mérleg jegy és Mérleg aszcendens jegy szülötteinek

2016 május havi horoszkóp előrejelzés

Szélesítsd a nézőpontod!

A hónap elején átértékeled a megtakarításaidat, befektetéseidet. Szerencsére május 6-án lehetőséged lesz rá, hogy rendezd az ügyeidet. Egy másik lehetőség, hogy a párod fizetésemelést kap, melyből mindketten részesülhettek. Ha átcsoportosítanád megtakarításaidat, várd meg vele ezt a dátumot, mert másként fogod utána látni a dolgokat.

A másik fontos hír, hogy a testvérednek érzelmi támogatásra lesz szüksége május 21 körül, mert most nehéz időszakon megy át, például szakításon, vagy munkahelyváltáson. Légy ott mellette, és támogasd őt! 

Május 24-től június 17-ig uralkodó bolygód a Vénusz a 9. házba, a bővülés területére lép. Emiatt úgy dönthetsz, hogy beiratkozol valamilyen felnőtt képzésre, vagy tanfolyamra, hogy szélesítsd a látóköröd.  Nagyszerű időszak ez arra is, hogy nyelvtanulásba kezdj, vagy egy nagyobb utazásra indulj. Imádni fogod!  

Május 27-től június 19-ig a Mars retrográd a bevételek területét érinti majd, mely egy lehetőség lesz a számodra, hogy felülvizsgáld pénzügyi stratégiádat, és hogy tehetségedet a lehető legjobban kamatoztasd.  

 

SKORPIÓ

2016 május havi horoszkóp előrejelzés

Erősítsd a köteléket!

Ebben a hónapban pálfordulás várható a kapcsolatodban, de pozitív irányban, mert erősödni fog köztetek a kötelék. Minden a kommunikációnál kezdődik.  A Merkúr folytatja retrográd mozgását a kapcsolati szektorodban május 22-én. Ez először félreértéseket eredményez, de felhívja mindkettőtök figyelmét arra a területre, ahol kicsit több erőfeszítésre lesz szükség.

Május 6. után a kapcsolatok területén felragyogó Újhold pozitív változásokat hoz kapcsolataidban. Pároddal az Univerzum támogatását élvezhetitek. Készülj fel egy nagyon tartalmas beszélgetésre május 13. körül. 

A Telehold a bevételek területén ragyog majd május 21-én, így erre a területre kell összpontosítanod. A lehetséges bizonytalanságokon kell erősítened, de ez sikerülni is fog! Május 24-től június 17-ig a Vénusz a 8. házba, a megosztott erőforrások területére lép, és segít abban, hogy befektetéseidből pénzhez juthass, vagy szokásos bevételeiden felül legyen egy kis plusz pénzed. 

Május 27-én a Mars retrográd a jegyedbe lép. Június 29-ig légy óvatos személyes céljaidat illetően.  Mi az, amit igazán akarsz, és hogyan szeretnél oda eljutni? 

NYILAShoroszkóp előrejelzésem a Nyilas jegy és Nyilas aszcendens jegy szülötteinek

2016 május havi horoszkóp előrejelzés

Kihívás minden téren

Ebben a hónapban a munkádban rengeteg kihívással kell szembenézned, és az egészségeddel kapcsolatban sem megy minden simán. Az életed mindkét területét át kell értékelned, és ez a folyamat már április vége felé elkezdődött, amikor a Merkúr retrográd erre a területre lépett a jegyedben.

Május 22-ig, amikor majd a Merkúr visszaáll a pályájára, át kell értékelned az életed ezen területeit. Az új megközelítés fontos, például az egészségeddel kapcsolatban nagyobb elhatározásra kell jutnod: abbahagyni a dohányzást, rendszeres testmozgásba kezdeni. Most érdemes ezeket elhatározni, mert ami a múltban nem jött össze, az most sikerülhet. Május 6. után az Újhold segíti ezt a célt megvalósulni. Tegyél érte!  

Egy másik lehetőség, hogy a munkában készen állsz egy nagyobb váltásra, például munkahelyeden a csapatoddal helyrehoztok pár elhanyagolt projektet. A jó hír az, hogy mindenképpen előrelépésre kerül sor. Május 21-én a Telehold a te jegyedben ragyog majd az égbolton, és ez egy jel arra, hogy el kell engedned valamit, amihez érzelmileg kötődsz, hogy helyet adj valaminek, ami csak most vár rád. Légy őszinte magadhoz, mert minél jobban ragaszkodsz ahhoz a dologhoz, vagy emberhez, amit, vagy akit el kell engedned, az Univerzum annál inkább taszítja majd el tőled!  

Május 24-től június 17-ig a Vénusz a kapcsolatok területére lép, és erősíti a kötődéseteket a pároddal. Ez a bolygó állás az üzleti kötelékeidet is erősíti.  

 

BAKhoroszkóp előrejelzésem a Bak jegy és Bak aszcendens jegy szülötteinek

2016 május havi horoszkóp előrejelzés

Fejlődés a kapcsolatok terén

Szerelmi életed ebben a hónapban tovább fejlődik. Ha szingli vagy, május 6. után találkozol valakivel, akit különlegesnek érzel, és lehet, hogy belé is szeretsz. A ragyogó Újhold a romantika területét érinti, mely kivételes ígérettel kecsegtet.  Legyél nagyon sokat társaságban, ha egyedülálló vagy, mert így megadod az esélyt arra, hogy valaki újjal találkozz. A Vénusz, a szerelem bolygója ugyanerre a területre lép május 24-én. Ez a két nagyon erős hatás hatalmas támogatás lesz számodra a szerelemben. Használd hát ki!

Ha már van párod, akkor az is egy lehetőség, hogy gyermekvállalásra adjátok a fejeteket. Ha már van gyermeketek, akkor ebben a hónapban, Újhold után felülvizsgálod egy régi kreatív projekttel kapcsolatos ötletedet, amiből most valami izgalmasat és ragyogót hozhatsz ki!  

A Merkúr, a gondolatok és kommunikáció bolygójának retrográd mozgása az 5. házadat, a romantika, gyermekvállalás és kreatív önkifejezés területét érinti május 22-ig. Ennek eredményeképpen visszajátszol, és átértékelsz magadban, egy korábbi beszélgetést, helyzetet, mely a gyermekeddel, pároddal zajlott. Ez határozottan előrelépés! 

 

VÍZÖNTŐhoroszkóp előrejelzésem a Vízöntő jegy és Vízöntő aszcendens jegy szülötteinek

2016 május havi horoszkóp előrejelzés

Családi kötelékek

Otthon ez egy elég mozgalmas hónapnak ígérkezik. A Merkúr retrográd a 4. házadat, az otthon és család területét érinti majd május 22-ig. Emiatt sok lesz rokonaiddal a félreértés.  A jó hír, hogy mindannyian szeretnétek tisztázni a dolgokat, így erősödni fognak a családi kötelékek.

Május 6. után jó híreket kapsz egy családoddal kapcsolatos dologról. Egyik rokonod bejelenti az eljegyzését, vagy azt, hogy gyermeket vár. Ebben az időszakban az is lehet, hogy egy ingatlannal kapcsolatos ügyről döntötök, lakásvásárlásról, vagy költözésről.  Arra figyelj, hogy május 22-ig ne írj alá semmilyen ingatlannal kapcsolatos szerződést, mert a Merkúr ekkor áll vissza a pályájára, és ez után minden ilyen ügy sokkal gördülékenyebben megy majd. 

Május 21-én a Telehold a 11. házban, az álmok és kívánságok területét ragyogja be, és a kiteljesedés érzését hozza magával. Az is lehet, hogy egy barátodnak a támogatásodra van szüksége, mert nehéz időkön megy most keresztül.  

Május 24-én csodás lehetőséged adódik a romantikára. A Vénusz támogatni fogja ezt a területet, használd hát ki! 

Május 27. után a Mars retrográd a karriered területét érinti, és ez június 29-ig így is marad. Ideje átértékelni szakmai céljaidat. Vedd számításba hol vagy, és hol szeretnél lenni. 

 

HALAKhoroszkóp előrejelzésem a Halak jegy és Halak aszcendens jegy szülötteinek

2016 május havi horoszkóp előrejelzés

Mozdulj!

Most sokkal jobban számít, hogy amit mondasz, hogyan mondod. A Merkúr a kommunikáció területén folytatja retrográd útját május 22-ig. Emiatt minden szavadnak hatalmas súlya lesz. Nagyon igaz, hogyha nem vagy elég óvatos, most könnyen félre- kommunikálhatod a mondanivalódat, pedig ez egy nagyon fontos hónap lesz, amikor helyre kell tenned a fejedben a dolgokat. Minden olyan viselkedésmintát hagyj háta, mely nem szolgálja érdeked, és töltsd meg az elméd olyan ötletekkel és tervekkel, melyek az életedben egy nagyobb célt, nagyobb jót szolgálnak.  

A május 6-i Újhold után egy kommunikációval kapcsolatos projekted, melyet régóta próbálsz mederbe terelni, végre beérik. Bátran vágj bele, mert az Univerzum támogatását élvezheted! Csak arra figyelj oda, hogy ne írj alá május 22-ig új szerződéseket! 

A Telehold május 21-én a karriered területén lesz, és ez szakmailag fordulópontot jelet a számodra. Egy felettesed elhagyja pozícióját, mely miatt reflektorfénybe kerülsz. 

Május 24-én a Vénusz a család területére lép, és június 17-ig ott is marad,  mely áldást jelent a családi kapcsolatokra, és békesség köszönt be otthonodban.

 

Mert nem mindegy hogy csak ismered a jövőd, vagy irányítod is-e azt!
irányítsd te a sorsod! Frabato

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram