frabato-magus-logo-vilagos
március 2, 2016

2016 március havi napjaid a számmisztika szerint

Ezek a napok lesznek a szerencse és szerencsétlen napjaid 2016 március heteiben a számmisztika szerint! Így védd magad, és hozd ki a lehető legtöbbet ebből a hónapból is!

Március havi horoszkópod ezzel a táblázattal kiegészítve, a lehetőségek tárháza! Csak rajtad áll, hogy élsz e vele...
Nyomtasd ki, tartsd mindig magadnál, vagy az okos telefonod noteszébe írd be előre, és persze már 1 nappal korábban értesítsen is, hogy tutira kivédhesd a balszerencsét!
Kedvező napjaidat mindig használd ki tudatosan arra, hogy ekkorra időzíts a számodra fontos randit, üzleti megbeszélést, családi összejövetelt! 
És a még nagyobb siker érdekében pedig van még egy tippem van a számodra: mindig kalkulálj a szerelmed, üzleti partnered, családtagjaid kedvező napjaival is.
Arról se feledkezz meg, hogy ezeken a napokon tegyél magadért valami igazán fontosat, kellőt, finomat, jót, szeretnivalót! 
 
De ne keseredj el a kedvezőtlen dátumok láttán, sőt még akkor se parázz be egy cseppet se, ha épp életed legfontosabb napjának gondolod is azt!
Használd a mágiát, írd felül a szerencsétlen napokat! Hogyan? Segítek:

  •  Ezeket a reggeleket kezd  mágikus kávéval vagy egy isteni finom  forró csokoládéval  vagy akár mindkettő segítségét is bevetheted napközben, este!
  • Kedvezőtlen napjaidon fogyassz levendulás limonádétami ráadásul egészséges és finom is!
  • Vedd magadhoz ezeken a napokon amuletted, talizmánod, és hidd el, általa mindenre képes vagy! (persze csak akkor, ha ezeket betartod!!) 
  • Tartsd magadnál  horoszkópjegyed kristályát, vagy akár az aktuális hónap védelmi kristályát is választhatod!
  • Akár a testeden is elrejthetsz védelmi szimbólumokat, mandalákat!
  • Kérd Istene(i)d segítségét védelmi gyertyamágiával bármikor, amikor csak szükségét érzed!

 
Ha az oldalamon feliratkozol a hírlevélre, kedvező és kedvezőtlen napjaidat még a blogbejegyzés előtt, elsőként megtudhatod! A hírlevelet a jobb oldalon található boríték ikonra kattintva kérheted, úgy, hogy beírod a neved, és az e-mail címed.

2016 március napjai számmisztika szerint:

Ezek a napok lesznek a szerencse és szerencsétlen napjaid 2016 március heteiben a számmisztika szerint! Így védd magad, és hozd ki a lehető legtöbbet ebből a hónapból is!

 
 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram