frabato-magus-logo-vilagos
november 6, 2016

2016 november havi napjaid a számmisztika szerint

Ezek a napok lesznek a szerencse és szerencsétlen napjaid 2016 november heteiben számmisztika szerint! Így védd magad, és hozd ki a lehető legtöbbet ebből a hónapból is!

 november havi  horoszkóp előrejelzésedet ezzel a táblázattal kiegészítve, a lehetőségek tárháza! Csak rajtad áll, hogy élsz e vele... Nyomtasd ki, tartsd mindig magadnál, vagy az okos telefonod noteszébe írd be előre, és persze már 1 nappal korábban értesítsen is, hogy tutira kivédhesd a balszerencsét!

Használd ki 2016 november havi szerencsés napjaid:

amikor a legjobb lehetőségeiddel kalkulálhatsz, sokkal kedvezőbb alkalmak lehetnek pl. az első randidhoz, egy új kapcsolat kezdeményezéséhez, egy romantikus kiránduláshoz, elköteleződéshez, de még a lelki társaddal ~ ikerlángoddal is nagyobb eséllyel találkozhatsz. Egy fontos szerződés aláírásához, vagy a megnyugtató bocsánatkéréshez is jobb dátumok!
És még ezeknek a kedvező napoknak a sikeressége is tovább fokozható, ha a szerelmed, üzleti partnered, családtagjaid horoszkópjegye szerinti kedvező napokkal is kalkulálsz!
Különösen ezeken a napokon ne feledkezz meg magadról, és tegyél is magadért valami igazán fontosat, valami szívednek lelkednek kellőt, finomat, jót, boszisat, szeretnivalót! 
 

Írd felül 2016 november napjaiban rejlő számmisztikai titkait, használd a mágiát! Hogyan? Segítek:

Ezentúl nem kell elkeseredned a szerencsétlen, kedvezőtlen dátumok láttán, még akkor sem kell beparáznod, ha épp életed legfontosabb napjának tervezted el korábban azt! 

  • Használd ki - és ráadásul még élvezni is fogod - a mágikus fűszerek erejét, indítsd a reggeleket  Jó napom lesz kávéval  vagy egy isteni finom  forró csokoládéval ! A nap folyamán és este is segítségedre lesznek. 
  • Kedvezőtlen napjaidon fogyassz védelmező, energizáló mágikus levendulás limonádétami pluszz még egészséges és finom is!
  • Vedd magadhoz ezeken a napokon amuletted, talizmánod, és hidd el, általa mindenre képes vagy! (persze csak akkor, ha ezeket betartod!!) 
  • Tartsd magadnál  horoszkópjegyed kristályát, vagy akár az aktuális hónap védelmi kristályát is választhatod!
  • Akár a testeden is elrejthetsz védelmi szimbólumokat, mandalákat!
  • Keltsd fel magadra a figyelmet  vágykeltő bájolajjal!
  • Szabadulj meg mások rosszindulatától, irígységétől!
  • Használd a  szerelmi mágia erejét!
  • Kérd Istene(i)d segítségét védelmi gyertyamágiával bármikor, amikor csak szükségét érzed!

 

2016 november napjai számmisztika szerint:2016 november havi szerencse napok, szerencsétlen napok, kedvező napok, kedvezőtlen napok számmisztika szerintCsodás napokat!

Mert nem mindegy hogy csak ismered a jövőd, vagy irányítod is-e azt! 
irányítsd te a sorsod! Frabato

Ha az oldalamon feliratkozol a hírlevélre, kedvező és kedvezőtlen napjaidat még a blogbejegyzés előtt, elsőként megtudhatod! A hírlevelet a jobb oldalon található boríték ikonra kattintva kérheted, úgy, hogy beírod a neved, és az e-mail címed.
 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram