frabato-magus-logo-vilagos
október 1, 2016

2016 október havi horoszkóp előrejelzésem - Frabato

Ne szalassz el egyetlen lehetőséget sem jövőd csodásabbá tételéhez! Ebben segít most neked a 2016 október havi horoszkóp előrejelzés, hogy sorsod tudatos irányításával, a lehető legjobbat hozhasd ki ezekből a hetekből is! 

Ebből megtudhatod a következő hetek várható eseményeit, így az aktuálisan felmerülő akadályokat is könnyebben veheted és még a számodra kedvező lehetőségeket is jobban ki tudod majd használni. Az aktuális, októberi szerencse és szerencsétlen napjaid táblázatával kiegészítve pedig a lehetőségek tárházává válik ez az időszakod is! Így már csak rajtad áll, hogy élsz e vele… További segítségül érdemes időről - időre elolvasnod az éves horoszkóp előrejelzést is, mely nagyobb volumenben jelzi előre neked 2016 fontosabb eseményeit. 
Ha pedig személyre szabott horoszkópot és jóslatot szeretnél a saját jövődről, komplexebb kérdésed van, jelentkezz be hozzám személyes konzultációra ! Kérj időpontot a +36 20 974 89 22-es telefonszámon, vagy a frabato99@gmail.com e-mail címen.

Mert nem mindegy hogy csak ismered a jövőd, vagy irányítod is-e azt! 
irányítsd te a sorsod! Frabato

 

2016 OKTÓBERIngyenes 2016 október havi horoszkóp előrejelzés a Bak jegy és Bak aszcendens jegy, a Vízöntő jegy és Vízöntő aszcendens jegy, a Halak jegy és Halak aszcendens jegy, a Kos jegy és Kos aszcendens jegy, a Bika jegy és Bika aszcendens jegy, az Ikrek jegy és Ikrek aszcendens jegy, a Rák jegy és Rák aszcendens jegy, az Oroszlán jegy és Oroszlán aszcendens jegy, a Szűz jegy és Szűz aszcendens jegy, a Mérleg jegy és Mérleg aszcendens jegy, a Skorpió jegy és Skorpió aszcendens jegy, a Nyilas jegy és Nyilas aszcendens jegy szülötteinekHegyeket mozgatsz meg!

Ha a hónap elején valamilyen partneri tárgyalásra készülsz, legjobb, ha a dolgot október 11-re időzíted, amikor Merkúr és a Jupiter a kapcsolat központú Mérlegben áll majd együtt.  Ez szintén egy ideális időpont arra, hogy olyan beszélgetéseket időzíts erre a napra, amikor diplomatikusnak kell lenned.  
A Telehold október 16-án a Kosban ragyog fel, és szoros kapcsolatba kerül az Uránusszal. Emiatt pontosan tudni fogod, az életed mely területén vágysz leginkább a szabadságra, és min kell változtatnod ahhoz, hogy továbbra is hű tudj lenni önmagadhoz. Bár ez az ébredésed bántó lehet néhányak számára, ne törődj most ezzel, mert mindez a te önazonosságodról szól.
A Mars és a Plútó a Bakban áll együtt október 19-én, mely egy erős nap lesz, ha üzleti ügyekről van szó.  Ezen a napon hegyeket mozgathatsz meg, de ugyanakkor hidakat is égethetsz fel, ha nem vagy óvatos! Légy elővigyázatos, és ismerd fel a benned rejlő erőt.
22.-én, a 2016-os év negyedik, és egyben utolsó 10 milliószoros napját állíthatod kívánságaid érdekében!
Október 30.-án egy ritka esemény - a "black moon" - 1 hónap ideje alatti második Újhold, mely majd a Skorpióban áll, erőteljesen támogatja majd intuitív képességed.Ezért most még inkább figyelj a belső énedre, bízz az ösztöneidben, mint az üzlet, mind a személyes ügyeid terén. Cselekedj e szerint, és nem fogsz csalódni!  

KOShoroszkóp előrejelzésem a Kos jegy és Kos aszcendens jegy szülötteinek

2016 október havi horoszkóp előrejelzés

ÉBREDJ!

Ez a hónap sok szempontból fordulópontot jelenthet, és ez leginkább személyiséged változásában mutatkozik majd meg. Azt veszed majd észre, hogy rádöbbensz, az életed nem szólhat többé arról, hogy csak úgy sodródsz az árral. Most már nem tudod elfogadni, hogy a dolgok ne úgy legyenek, ahogy eltervezted. Ideje hűnek lenned önmagadhoz, tekintet nélkül arra, hogy milyen furcsa, vagy kényelmetlen út is várhat rád. 
Október 16-án a Telehold a te jegyedben lesz, mely azt jelenti, hogy végre azzá válhatsz, ami az utadon ki van jelölve, még akkor is, ha ki kell lépned emiatt a komfortzónádból. Ez a felismerés nagyon izgalmassá teszi majd a hétköznapjaidat, olyan érzéseket kelt benned, amiket még nem éltél át. Micsoda csodás ébredés! 
Mialatt ez történik, a legközelebbi kapcsolataid mind-mind támogatni fogják azt, hogy azzá válhass, aki lenni szeretnél. A kedvesed bármilyen kalandba hajlandó lesz veled belevágni, hogy együtt élhessetek át minden újdonságot. Ezt te magad is észre fogod venni, amikor a Vénusz október 18-án erre a területre lép. 
Szakmai szempontból egy versenyló dübörög benned október 18. körül, amikor a Mars és a Plútó a karriered területére lépnek. Nem lesz türelmed senkihez, aki ambícióid útjába próbál állni. De úgy tűnik, senkinek nem is lesz ehhez mersze. Bárhogyan döntesz is, ebben az időszakban érdemes lesz tenned érte, mert véghezviheted elhatározásod.  Igen, kedves Kos, most kihasználhatod azt az elementáris erőt, mely benned van. Használd okosan! 

BIKAhoroszkóp előrejelzésem a Bika jegy és Bika aszcendens jegy szülötteinek

2016 október havi horoszkóp előrejelzés

DOLGOZZ RAJTA!

Ez egy kicsit zűrös, de igen termékeny hónap lesz, ami a munkát illeti. Nagyon elfoglalt leszel, hiszen sok az írni, eladni valód, vagy más, kommunikációval kapcsolatos teendőd. Október 11-én valami igen említésre méltó dolog fog történni, amikor a Merkúr és a Jupiter a munka területén találkoznak.  Lehet, hogy álmaid szerződését írhatod alá. Az is lehet, hogy munkád nemzetközi elismertségre tesz szert, vagy még annál is nagyobb elismerést kap, mint amiről valaha is álmodtál.
Ha saját üzleted van, és új munkatársakat keresel, akkor ez a hónap lehet a legmegfelelőbb erre. Ha együtt kell működnöd valakivel, ebben a hónapban minden nagyon gördülékenyen fog menni. Október 18. után az anyagiakról remek híreket kapsz. Egy befektetésed jól jövedelmez, vagy munkahelyeden nagyobb bónuszt kapsz.  
A fő hír ebben a hónapban a csodás Újhold közelében következik be október 30-án.  Ne aggódj, érdemes lesz erre várni. Ez a holdállás a kapcsolataid területét ragyogja be, és ráadásul a Hold más bolygókkal is kedvező szögben áll majd. Ebből az következik, hogy komoly elköteleződésre számíthatsz akár a munkában, akár párkapcsolatodban. Néhány Bika megházasodik, vagy eljegyzése lesz.  

 

IKREKhoroszkóp előrejelzésem az Ikrek jegy és Ikrek aszcendens jegy szülötteinek

2016 október havi horoszkóp előrejelzés

AZ ÁLMAID VALÓRA VÁLNAK!

Ebben a hónapban egy álmod valóra válhat kedves Ikrek, és ha így lesz, akkor ez az álom a szerelemmel kapcsolatos. Október 11-én a Merkúr és a Jupiter a szerelem területén találkoznak, és ez gondoskodik arról, hogy a kimondott szavak kedveseddel nem csak a kapcsolatotokról szólnak majd, de nagyon pozitívak lesznek
A Telehold a 11. házban a remény és az álmok területén ragyog fel, így egy álmod valóra válik ebben a hónapban, méghozzá egy igen váratlan csavar folytán. Ez az álom szerelemmel és párkapcsolattal, vagy gyermekkel függ össze, de köze lehet egy csoportos törekvésedhez, melyen dolgozol. Ha olyan területen tevékenykedsz, melyek az internethez, vagy a médiához köthetők, akkor ez a hónap lesz az, amikor ragyoghatsz! 
A kapcsolatok kerülnek a középpontba október 18-án, amikor a szerelem bolygója a Vénusz a kapcsolatok területére lép. A Szerelem meseszerűen alakul, komolyra fordul, és október 25-29-re hatalmasra nő, de biztos lehetsz abban, hogy hosszú távon gondolkozhatsz. 
Valamilyen szabadúszó szerződésre vársz? Ezt október 30-ra időzítsd! Az Újhold a segítségedre lesz!

RÁKhoroszkóp előrejelzésem a Rák jegy és Rák aszcendens jegy szülötteinek

2016 október havi horoszkóp előrejelzés

AZ ÜZLET - AZ ÜZLET!

Ebben a hónapban hektikussá válnak az otthoni dolgaid. De szerencsére ez a káosz jó lesz.  Lehet, hogy rokonokat kell elszállásolnod, és vendégül látnod, akik október 7. után érkeznek hozzád. Az is lehet, hogy a családoddal sokat kell majd beszélgetned, hogy egy jelentős döntést meghozhassatok.  Ha ez így van, akkor október 11. körül számíthatsz ezekre a történésekre. Egy másik lehetőség, hogy egy ingatlan adásvétel kellős közepén találod magad.  Ha eladnád otthonod, vagy lakást vennél, várd meg vele az október 11-i dátumot! 
Egy másik hír, hogy reflektorfénybe kerülhetsz valamilyen munkában elért eredményed miatt ebben a hónapban, az október 16-i Teleholdhoz közel eső időpontban. Lehet, hogy valamilyen elismerést, vagy díjat kapsz, de az is elképzelhető, hogy a főnököd valamilyen módon díjazni fogja professzionalizmusodat. Ne légy meglepve, ha egy váratlan lehetőség talál rád, vagy feljebb léphetsz a cégnél.  Ez a Telehold az Uránuszhoz kötődik, így gyors előrelépésekre számíthatsz.  
Ha egyedülálló vagy, a csodás Újhold az igaz szerelem területén lesz október 30-án, mely romantikus lehetőségeket tartogat a számodra. Ezt a holdállást követően tölts annyi időt társaságban, amennyit csak tudsz, így kiélvezheted e holdállás előnyeit. 

OROSZLÁNhoroszkóp előrejelzésem az Oroszlán jegy és Oroszlán aszcendens jegy szülötteinek

2016 október havi horoszkóp előrejelzés
ÍGÉRETES LEHETŐSÉGEK

Október a kemény döntések hónapja lesz a kommunikáció területén. Október 7. után előrelépést veszel majd észre egy jelentőségteljes szerződéses ügyben, vagy tárgyalásban. Október 11-én a Merkúr és a Jupiter együttállása lehetővé teszi, hogy a döntésből, amit hoztál, vagy a szerződésből, amit aláírsz, a lehető legjobban jöjj ki. Ha új autót vennél, szintén október 11. lesz ehhez az ideális nap! Testvéredről is szívderítő híreket hallasz. Egy másik lehetőség, hogyha valamilyen beszédet kell mondanod, vagy szóban kell megnyilvánulnod ezen a napon, tündökölni fogsz! 

A Telehold október 16-án egy jogi ügyed pozitív végkimenetelét jelentheti. Ha egy könyved jelentetnéd meg, akkor azt is a Telehold idejére időzítsd. Még tanulsz?  Akkor biztosan van egy nagyon fontos záróvizsgád. Ne aggódj, sikerülni fog! 
A szerelem bolygója, a Vénusz az 5. házba, a romantika és az élvezetek területére lép október 18-án. Ekkor kezdődik csak az igazi móka! Ha szingli vagy, akkor ez egy remek lehetőség lesz arra, hogy találkozz valakivel, aki elrabolja a szívedet. Ha már van párod, akkor hatalmas romantikázás vár rátok ebben a hónapban. Ha gyermeked is van, akkor a velük töltött időd kellemesen, vidáman telik.
Egy ingatlanügyed előre lép október 30-ám. És ezen a napon egy rokonodról is jó híreket kapsz. Ünnepeld meg! 

SZŰZhoroszkóp előrejelzésem a Szűz jegy és Szűz aszcendens jegy szülötteinek

2016 október havi horoszkóp előrejelzés

ADD EL MAGAD!

Ebben a hónapban könnyebb lesz eladnod magad, mint valaha kedves Szűz. Mivel tehetségedet most meg tudod mutatni a világnak, valószínű, hogy valamilyen, számodra nagyon előnyös üzletet köthetsz október 7. és 11. között. Egy másik lehetőség, hogy saját üzletedet viszed, és megemelheted szolgáltatásaid, vagy az általad kínált termékek árát. 
Az anyagi helyzeted szerencsés alakulásának csúcspontja, hogy váratlan, és kedvező híreket kapsz október 16-án egy befektetésedről.  Ha hiteled van, akkor kedvező visszafizetési feltételeknek örülhetsz, vagy váratlan módon a teljes összeget végtörlesztheted, és felszabadulsz a teher alól. Az otthoni dolgok kerülnek a középpontba október 18. után, amikor belevághatsz otthonod felújításába, és ha így lesz, jó (és drága) ízléssel alakítod át az élettered. Csodás és kedvező híreket kapsz egy rokonodról ebben a hónapban, így tartsd nyitva a füledet!  
Egy napra figyelj oda nagyon októberben, a 19-ére!  Ha van gyermeked, akkor ezen a napon feszegetni fogja a határokat, lehet ez egy tini kori lázadási kísérlet, de tégy meg mindent annak érdekében, hogy ügyesen a jó irányba tereld a gyermeked. Sokkal nagyobbra fogja értékelni a gyereked a bölcs szülői útmutatásodat, mint gondolnád! 

MÉRLEGhoroszkóp előrejelzésem a Mérleg jegy és Mérleg aszcendens jegy szülötteinek

2016 október havi horoszkóp előrejelzés

JÓ IDŐK KÖSZÖNTENEK RÁD

Az életed szinte minden területe jól alakul ebben a hónapban, mivel a múlt hónap óta a Jupiter a jegyedbe lépett.  A terjeszkedés és a bőség bolygója a lehető legváltozatosabb módon fejezi ki áldását jegyedben, és hoz számodra bőséget egészen 2017-ig! Élvezd hát ki minden jóságát! 
Ebben a hónapban bárkit, bármiről meg tudsz győzni. A Merkúr a te jegyedbe lép október 7-én és a Jupiterrel áll szögbe a 11. házban. Használd ezt az időszakot arra, hogy valamilyen fontos egyezséget kötsz. Ez lehet valamilyen együttműködésen alapuló munka, vagy egy olyan szerződés, melytől sokat vársz. Ha valamilyen nagy döntést kell meghoznod, úgy tűnik, a legokosabb lépést fogod választani! 
A párkapcsolatodban kiteljesedhetsz egy október 16. körül várható csavar következtében, mivel a Telehold a kapcsolatok területét ragyogja be. A Telehold szoros kapcsolatban lesz az Uránusszal, a hirtelen események bolygójával. Szerencsére, bármi történjék is közted és a párod között, kellemes meglepetés fog érni.  Kapcsolatotok felpezsdül! 
Egy otthoni ügyedben változás áll be október 19. körül. Általában nem jellemző rád az erőfitogtatás, de olyan helyzetbe kerülsz, amikor szükség lesz erre. Bátorsággal fogod kezelni ezt a helyzetet. 
Végül október 30-án az Újhold a bevételek területére esik, így a következő hetekben rengeteg lehetőséget kapsz a pénz folyamatos áramlására. 

SKORPIÓ

2016 október havi horoszkóp előrejelzés

ELŐRELÉPÉS

Úgy tűnik, ebben a hónapban több bizalmas beszélgetésed lesz, melyek nagy tervekről szólnak majd. Ha valamilyen írással, vagy kommunikációval kapcsolatos munkán dolgozol, az most azt kívánja meg tőled, hogy több időt tölts egyedül, mert csak így tudod határidőre elvégezni a munkát. Az is lehet, hogy bevontak valamilyen titkos feladatba, mely diszkréciót kíván meg tőled. Bármi legyen is a helyzet, október 7-11. között ez a dolog sínre kerül. Ha ez a projekt a munkádhoz köthető, arra számíthatsz, hogy október 16. körül kerül fel az i-re a pont. 
Egy másik lehetőség ez idő alatt, hogy sikerül egy egészségügyi problémádból kikecmeregni, mellyel már régóta küszködsz. A kezelés, amit választasz valamilyen módon alternatív megoldást jelent, de használni fog, és ez a lényeg! 
Anyagi szempontból jól alakulnak a dolgaid. Október 18. után a Vénusz a bevételek területére lép, és egészen november 11-ig ott is marad. Sokkal magabiztosabban kamatoztathatod ebben az időszakban tehetségedet, és nagyobb bevételre is szert tehetsz. 
A legjobb hír ebben a hónapban a végére marad. Október 30-án a csodás Újhold a jegyedben lesz, és ez egy új kezdetet ígér. Ez a Holdállás most az Univerzum más bolygóival is kedvező szögben megy végbe, ami azt jelenti, hogy megkapod a támogatást ahhoz, hogy véghezvihesd, amibe belevágtál! 

NYILAShoroszkóp előrejelzésem a Nyilas jegy és Nyilas aszcendens jegy szülötteinek

2016 október havi horoszkóp előrejelzés

EGYSZERŰEN ELLENÁLLHATATLAN

Társasági életed lenyűgöz majd ebben a hónapban. Uralkodó bolygód, a Jupiter áldását élvezheted ebben a hónapban, mely az egész jövő évedben ezt a területet áldja majd meg.  Ennek eredményeként hatalmas örömet és lehetőséget látsz a társas tevékenységekben.  Október 7-én a Merkúr ugyanehhez a területhez csatlakozik, így még több lehetőséget kapsz, hogy barátaid körében, vagy társaságban töltsd az idődet. 
Ebben a hónapban tartasz egy elég meggyőző előadást, mellyel a közönségedet leveszed a lábáról. Ha bármilyen csoportot kell megszólítanod, azt időzítsd október 11. környékére, mivel ezen a napon a Merkúr és a Jupiter kedvező szögben állnak majd egymással. Ez az időszak egy jó üzlet megkötéséhez is remek lesz. Ha tárgyalások előtt állsz, minden kedvezően alakul a számodra! 
Október 16 körül romantikus kiteljesedésben lehet részed, mely váratlan módon toppan be az életedbe. Légy nyitott rá, hogy elhagyd a komfort zónádat, mert így örömteli perceket élhetsz át valakivel, aki közel áll hozzád. 
A Vénusz október 18-án a jegyedbe lép, és november 11-ig ott is marad, ez nagyon jó hír! Megnő az önbizalmad, és szinte lehetetlen lesz ellenállni a vonzerődnek!  Ez ideális időszak lehet a fizikai megjelenéseden is változtatni. Ez lehet valamilyen kisebb szépészeti beavatkozás, vagy új ruhák vásárlása, mely nagyon boldoggá fog tenni! 

BAKhoroszkóp előrejelzésem a Bak jegy és Bak aszcendens jegy szülötteinek

2016 október havi horoszkóp előrejelzés

IRÁNYÍTOD A DOLGOKAT

Október egy dinamikus hónap lesz a számodra, amikor határozottan érezni fogod a benned rejlő erőt! Ez azért lesz így, mert a Mars, az irányítás bolygója továbbra is, egész hónapban a jegyedben lesz, így segítségedre lesz környezeted irányításában. Október 19-re együtt áll majd a Plútóval, mely szintén a te jegyedbe lép. E két energia kombinációja nagyon erőteljes hatással lesz mindenre. Készülj arra, hogy minden parancsaid szerint alakul majd. 
Miközben tényleg több lesz az akaraterőd és céltudatosságod, melyek segítenek álmaid valóra váltásában, azért óvatosnak is kell lenned.  Ez a hatalmas erő akár fel is robbanhat, és ha így lesz, abban nem lesz köszönet!  Mivel tudod, mennyi erő lakik benned, érdemes lesz ezt kifejezetten jóra használnod, így nem tudsz teret adni annak a bizonyos robbanásnak. 
Szakmailag is csodás helyen leszel. Október 11-én a Merkúr és a Jupiter a karriered területére lépnek, és segítenek egy nagyobb üzletben, mely egy újabb lépés lesz álmaid valóra váltásában. E nap környékén lehet, hogy sikerül találkoznod egy szakmai szempontból nagyon fontos emberrel. 
Október 16-án a Telehold a család területét ragyogja be, és váratlan, de örömteli fejlődést hoz az otthon területén. Sodródj az árral!  

VÍZÖNTŐhoroszkóp előrejelzésem a Vízöntő jegy és Vízöntő aszcendens jegy szülötteinek

2016 október havi horoszkóp előrejelzés

A BÖLCSESSÉG SZAVA

Ha azt hitted, az október egy csendes hónap lesz, most gondold újra!  Csak azért mert nagyon keményen dolgozol a háttérben valamilyen munkán, ez még nem jelenti azt, hogy ezt senki nem fogja meghallani. Lehet, hogy mások nem látják, mennyi munkát öltél bele ebbe a fontos projektbe, de a szavaidat meg fogják hallani. Ez pedig azért lesz, mert egy teljes évig a kommunikációs szektorodé lesz a főszerep!
Október 7-én a Merkúr a 9. házba, a tudatos elme területére lép. Október 24-ig elfoglalt leszel, mert valami újat tanulsz egy olyan témáról, ami mindig is foglalkozatott. Ez lehet filozófia, nyelv, vagy valamilyen spirituális dolog. Lehet, hogy még egy nagyon inspiráló workshoppon is részt fogsz venni október 11-én, amikor a Jupiter és a Merkúr ezen a területen találkoznak a jegyedben. Az is lehet, hogy te leszel az a mester, aki másokat tanít. Ha így van, akkor diákjaid erre a napra örökké emlékezni fognak, és magukkal viszik bölcsességedet.  
Ehhez még hozzátesz a Telehold, mely október 16-án az üzenetek területére lép. Egy írással kapcsolatos projekten végzed majd a végső simításokat, így készen állsz a publikálására. Ebben az időszakban fontos tárgyalásokra is sor kerülhet. Ha bármit alá készülsz írni, számíthatsz meglepetésekre, de mindenképp kellemesekre. Weboldal indításán gondolkozol? Erre az időpontra időzítsd. 
Végül október 30-án az Újhold a karriered területére kép, és szakmailag új kezdetet hoz magával. Ez anyagilag is jövedelmező lesz, és valamilyen módon egy titkos projekthez kapcsolódik, melyen a háttérben fogsz dolgozni. 

HALAKhoroszkóp előrejelzésem a Halak jegy és Halak aszcendens jegy szülötteinek

2016 október havi horoszkóp előrejelzés

A PÉNZ ÚJ ÁRAMLÁSA

Az anyagiak lesznek a középpontban, egész októberben. Október 7-én a Merkúr a 8. házba, a megosztott erőforrások területére lép, és csatlakozik hozzá október 11-én a Jupiter is, a szerencse bolygója. Emiatt egy befektetésről, bónuszról, örökségről kaphatsz szívderítő híreket. Egy másik lehetőség, hogy párod kap jó híreket anyagi ügyeiről, melyből egyértelműen te is profitálhatsz. 
A közvetlen, folyamatos bevételeid is jól alakulnak. Október 16-án a Telehold a 2. házadba a befolyt pénzösszegek területére lép, és bevételeid erősödését eredményezi. Lehet, hogy ez valamilyen technológiával kapcsolatos projekttel van összefüggésben.
Szakmailag előnyösen tűnsz majd fel egy, a szakma szempontjából nagyon fontos ember előtt október 18-án, amikor a Vénusz a legfelső házadba lép. November 11-ig bárkit könnyedén le fogsz tudni nyűgözni, olyan embereket, akik az általad is képviselt iparágban nagy befolyással bírnak. 

Hozd ki a legtöbbet a 2016 október havából, irányítsd Te a sorsod!
irányítsd te a sorsod! Frabato

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2021 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram