frabato-magus-logo-vilagos
augusztus 31, 2016

2016 szeptember havi horoszkóp előrejelzésem - Frabato

Ne szalassz el egyetlen lehetőséget sem jövőd csodásabbá tételéhez! Ebben segít most neked a 2016 szeptember havi horoszkóp előrejelzés, hogy sorsod tudatos irányításával, a lehető legjobbat hozhasd ki ezekből a hetekből is! 

Ebből megtudhatod a következő hetek várható eseményeit, így az aktuálisan felmerülő akadályokat is könnyebben veheted és még a számodra kedvező lehetőségeket is jobban ki tudod majd használni. Az aktuális, szeptemberi szerencse és szerencsétlen napjaid táblázatával kiegészítve pedig a lehetőségek tárházává válik ez az időszakod is! Így már csak rajtad áll, hogy élsz e vele… További segítségül érdemes időről - időre elolvasnod az éves horoszkóp előrejelzést is, mely nagyobb volumenben jelzi előre neked 2016 fontosabb eseményeit. 

Ha pedig személyre szabott horoszkópot és jóslatot szeretnél a saját jövődről, komplexebb kérdésed van, jelentkezz be hozzám személyes konzultációra ! Kérj időpontot a +36 20 974 89 22-es telefonszámon, vagy a frabato99@gmail.com e-mail címen.

Mert nem mindegy hogy csak ismered a jövőd, vagy irányítod is-e azt! 
irányítsd te a sorsod! Frabato

                     SZEPTEMBER MOTTÓJA: 

2016 SZEPTEMBER

A VÁLTOZÁS SZELE

 

Ez egy kulcsfontosságú hónap lesz, amikor folyamatosan, minden változni fog. Szerencsére ezek a változások leginkább előremutatóak lesznek.  Szeptember 1-jén a Nap a Szűzben hozzásegít majd mindenhez, amire szükséged van. Ebben a hónapban mindenben hatékonyan tudsz majd előrejutni.

Szeptember 9-én a Jupiter- az áldások és bőség bolygója- a kapcsolat központú Mérlegbe lép. Egészen 2017 októberéig ott is marad, mely segít kapcsolataidat helyes mederbe terelni mind személyes, mind pedig üzleti téren.  

Szeptember 16-án a holdfogyatkozás arra ösztönöz majd minket, hogy  teljesítsük be fantáziáinkat, vágyainkat. A Merkúr szeptember 22-én a Szűzben áll majd pályájára, s mivel augusztus 30. óta retrográd mozgásban volt, ez visszahúz majd bennünket a valóságba. 

 

KOShoroszkóp előrejelzésem a Kos jegy és Kos aszcendens jegy szülötteinek

2016 szeptember havi horoszkóp előrejelzés

Nem 1, hanem kétszemélyes hadsereg

Hamarosan kristálytisztává válik, hogy az életed megváltozik. Szerencsére sokkal szebb lesz minden, mint amit vártál. A boldogságod kulcsa most sokkal inkább valaki más kezében van, mint eddig.

Így van kedves Kos, már nem csak egyedül te vagy a kis világodban. Ebben a hónapban végig a „mi” kapja a főszerepet. Az esetek többségében mindig a saját fejed után mész, a saját fejlődésedet tartod szem előtt, és nem igen szoktad nézni, ez hogyan érint másokat. Most ez a megközelítés nem lesz elegendő, mert döntéseid most már egy másik embert is érintenek. 

A párban levés most sokkal jobban tetszik neked, mint néhány évvel ezelőtt. A trükk az, hogy, nem azt kell nézned, hogyan tudsz a kapcsolatban irányítani, inkább azt, hogy megengedd magadnak, hogy elmerülj abban a hatalmas jóban, amit a párod biztosít számodra. 

Kompromisszum, együttműködés, és igaz kapcsolat azok a hívószavak, melyeket most megtanulsz. Köszönd meg a Jupiternek, a bőség és terjeszkedés bolygójának ezt a boldogságot.  12 év után, szeptember 9-én a kapcsolatok területére lép, és egészen 2017 októberéig ott is marad. Készen állsz? 

BIKAhoroszkóp előrejelzésem a Bika jegy és Bika aszcendens jegy szülötteinek

2016 szeptember havi horoszkóp előrejelzés

Szerencsés vagy!

Egy jelentős, új kezdetre számíthatsz, ha vannak gyermekeid., vagy a családalapításon gondolkozol. Szeptember 1. után gyermeked , aki eddig nehéz időszakon ment keresztül most végre fellélegezhet. A megoldás nagyon hirtelen érkezik majd, és ami eddig hatalmas fejtörést okozott neki, egy csapásra megoldódik. Ha nincs még gyermeked, de szeretnél, a hónap első fele termékeny időszaknak ígérkezik!  

A hónap első felében hozd mozgásba terveidet. Ne vegye el a kedvedet, hogy a terveken sokat kell majd dolgoznod . A sok munka nem lesz gond, mert sokan segítenek majd abban, hogy sikeres lehess! 

Szeptember 9-én egészen 2017 októberéig a Jupiter a 6. házban, a munka  területén lesz. Ez kozmikus szerencsét hoz a számodra sok területen. Először is bátran kérhetsz segítséget akár magán, akár üzleti ügyekben, mert akit megkérsz, tökéletes segítőddé válik. A munka területén, ha már a nehezén túl vagy, igazán nagy örömökre számíthatsz.

Végül, ha az egészségi állapotodon szeretnél javítani,  akkor nincs is jobb alkalom erre ennél a hónapnál. A Jupiter a 6. házban segít majd megtalálni a legjobb orvosokat, hogy a kezelésed sikeres legyen. 

 

IKREKhoroszkóp előrejelzésem az Ikrek jegy és Ikrek aszcendens jegy szülötteinek

2016 szeptember havi horoszkóp előrejelzés

Az otthon ott van, ahol a szív van!

Ha gyermekvállaláson gondolkozol, ez a hónap jó híreket ígér. A családi életed végre sínre kerül, olyan boldognak érzed majd magad, hogy azt szeretnéd, mindez örökké tartson. Így is lesz kedves Ikrek, ebben a hónapban be fogod tudni fagyasztani az időt. 

Boldogságod elsősorban az otthon család és a szerelem területére korlátozódik. Készen állsz, hogy új otthonba költözz. Egy családtagodról örömhíreket kapsz, mely miatt egész nap csak mosolyogni tudsz. 

Ehhez az örömhöz még az is hozzájárul, hogy a Jupiter áldását élvezheted az életed összes területén. Szeptember 9-től egészen 2017 októberéig a Jupiter az 5. házadban, a romantika és a játékosság területén lesz. Ha gyermekvállaláson gondolkozol, most nagyon jók az esélyek arra, hogy ez a vágyad teljesülhessen. Ha már van gyermeked, akkor ebben a hónapban harmonikusan alakul a kapcsolatotok. Ha egyedülálló vagy, készülj fel rá, hogy találkozol valakivel, aki szerelmet hoz az életedbe. Igen, a Jupiter ereje átjárja majd az 5. házadat. 

A karrieredben is várhatóak változások, hiszen szeptember 16-án a csodás holdfogyatkozás a 10. házban, a hivatásod területén ér majd. Ez a státuszodban is változást hozhat, mert a 10. ház a megítélésed és az élethelyzeted területe is. Lehet, hogy egyedülállóból házas emberré válsz? A Szaturnusz e hónapban a kapcsolatok területét uralja, így ez az időszak próba is lesz egyben. 

 

RÁKhoroszkóp előrejelzésem a Rák jegy és Rák aszcendens jegy szülötteinek

2016 szeptember havi horoszkóp előrejelzés

Egy boldog otthon 

A családi életed még annál is boldogabb lesz ebben a hónapban, mint amire számítottál. Szeptember 9-én a Jupiter a család és kapcsolatok területére lép 12 év után először. A Jupiter ezen a területen marad egészen 2017 októberéig, így ez idő alatt végig kitart majd a boldogság érzése otthon. 

A Jupiter dolga az, hogy amit megérint, ott öröm és bővülés menjen végbe. Nem törődik a hogyanokkal és miértekkel, ereje egyszerűen elsöprő.  Ez a te esetedben azt jelenti, hogy a családi ügyek kerülnek életed központjába. Hogy pontosan hogyan? 

Ebben a hónapban megkezded azt az utat, mely során a későbbiekben életkörülményeid látványosan javulni fognak. A költözködés is elképzelhető vagy egy nagyobb lakásba, vagy egy kényelmesebb és biztonságosabb, csendesebb környékre. Egy másik lehetőség, hogy a családodban gyermekáldás várható, mely biztosan mosolyt csal az arcodra. Elképzelhető, hogy egy rokon, vagy barát hozzád költözik, de ha ez mégsem történik meg, akkor is tökéletesen boldog leszel. 

Ebben a hónapban egy kommunikációval kapcsolatos projekted is elindul a siker útján.  Szeptember 16. után egy karriered szempontjából nagyon fontos minősítést szerzel meg. Csodálatos! 

 

OROSZLÁNhoroszkóp előrejelzésem az Oroszlán jegy és Oroszlán aszcendens jegy szülötteinek

2016 szeptember havi horoszkóp előrejelzés
A pénz jár az eszedben

Figyelmed a pénzügyeid felé fordul ebben a hónapban. Végre azt érzed, irányításod alatt van a dolog, és ilyet már nagyon régen nem éreztél. 

Mindez szeptember 1-jén kezdődik. Kapsz egy hatalmas lehetőséget, hogy megcsillogtasd a tehetséged, melyből aztán nagyobb bevételre számíthatsz. Bár a Merkúr még mindig retrográd mozgásban lesz a jegyed ezen területén egészen szeptember 22-ig, ez nem jelent anyagi labilitást a számodra. Használd ki ezt az időszakot arra, hogy a pénzkeresési szempontból tévútnak számító dolgokat kiirtod az életedből.  Azt is vizsgáld át, milyen feladatok, munkák hoztak eddig a konyhára, és arra összpontosítsd energiáidat.  

Ebben a hónapban egy kölcsön, vagy hitel ügy végre meg fog oldódni. A jó hírre majd szeptember 16. körül számíthatsz. Egy másik lehetőség, hogy a hitelkártyádon lévő tartozást sikerül kifizetned. Egy ilyen tehertől megszabadulni mindig nagy megkönnyebbülést jelent az embernek.  Ha éppen hitelkérelem elbírálásra vársz, a hónap közepe táján kapod meg a választ.  Összességében úgy néz ki, a pénzügyek kapják ebben a hónapban a főszerepet az életedben. 

 

SZŰZhoroszkóp előrejelzésem a Szűz jegy és Szűz aszcendens jegy szülötteinek

2016 szeptember havi horoszkóp előrejelzés

Minden szempár téged figyel! 

Sok szempontból te vagy a hónap sztárja. Szeptember 1-jén az égiek támogatását élvezed, s egy új fejezetet nyithatsz az életedben, ha te is szeretnéd.  

Úgy tűnik, van az életednek legalább egy olyan főbb területe, ahol szeretnél változtatni. Ez amiatt van, mert a Merkúr retrográd a te jegyedben megy végbe szeptember 22-ig. Emiatt sokat töprengsz a múlton, és azon, hogyan tudnád elengedni. Szerencsére jó lesz az új irány, amerre elindulsz. Lehet, hogy ez a változás külső megjelenéseddel kapcsolatos, vagy személyes céljaiddal, vagy akár a kapcsolatoddal. Bizonyos esetekben akár mindhárom terület érintett lehet. Ez a hónap nem csak rólad, hanem egy másik emberről is szólni fog.  

Szeptember 16-án a holdfogyatkozás a kapcsolatod területén megy végbe, így elmélyítheted a köteléket valakivel, de az is elképzelhető, hogy meglévő kapcsolatodnak vége lesz azért, hogy új fejezetet nyithass az életedben. 

 

MÉRLEGhoroszkóp előrejelzésem a Mérleg jegy és Mérleg aszcendens jegy szülötteinek

2016 szeptember havi horoszkóp előrejelzés

 Megütötted a főnyereményt!  

Kétség sem fér hozzá kedves Mérleg, hogy ebben a hónapban hirtelen minden a helyére kerül. Nagyon türelmesen vártál erre a pillanatra, és végre elérkezett. Szeptember 9-én a Jupiter, az áldások és a terjeszkedés bolygója a jegyedbe lép 12 év után először. Egészen 2017. október 10-ig a Jupiter jó szerencséje minden törekvésedet támogatni fogja. Ugorj fejest az örömökbe! 

Kezdetben úgy fogod érezni, hogy a felhők fölött jársz. Optimizmus és pozitív gondolatok jellemzik majd ezt a hónapot. Az is fel fog tűnni, hogy ezt más emberek is észreveszik, és szívesen felveszik pozitív rezgéseidet. Nagyon figyelj oda azokra az emberekre, akikkel a következő 13 hónap során találkozol. Amíg a Jupiter a jegyedben lesz, kapcsolataid úgy alakulnak, hogy javadat szolgálják a következő években. Sok ember tesz majd neked szívességet, és minden te javadat fogja szolgálni. Ez nem csak a karrieredet érinti, de az otthoni életedben is megérzed majd. 

Ha egyedülálló vagy, a Jupiter, a romantika egyik legkedvezőbb bolygója erre a területre is hatással lesz.  Légy nyitott a lehetőségekre, és tudd, hogy most, az Univerzum támogat mindenben, jobban, mint valaha. Élvezd ki a jó dolgok minden cseppjét. 

SKORPIÓ

2016 szeptember havi horoszkóp előrejelzés

Csoportos erőfeszítés

A társasági életed változik meg ebben a hónapban. Szerencsére úgy tűnik, te ülsz majd a sofőr ülésben. Sokféle programot kezdeményezhetsz, amiben a barátaid szívesen vesznek majd részt. 

Már szeptember 1-jén  csatlakozol valamilyen szervezethez, vagy elmélyíted a köteléket a egy szakmai szervezettel, vagy valamilyen olyan üggyel, amiben hiszel.  Ez a hónap remek lehetőségeket tartogat arra is, hogy új emberekkel ismerkedj meg, és hogy új barátokat szerezz. 

Egy másik lehetőség, hogy szerelmi életed elmélyül ebben a hónapban.  Szeptember 16-án fordulóponthoz érkezel. Ha készen állsz, hogy randizz valakivel, akkor hamar ráébredsz arra, hányadán is álltok, vagy kölcsönösen egymásba szerettek, vagy szerelmetek tiszavirág életű lesz. Nagyon fontos, hogy a szerelem terén ebben a hónapban légy őszinte magadhoz, mert ez segíteni fog abban, hogy rátalálj az igazira, vagy hogy megtartsd magad mellett a nagy őt! 

Szeptember 9-én a Jupiter a jegyed legrejtettebb részére, a spiritualitás területére lép.  Emiatt élvezni fogod az egyedül töltött idő minden pillanatát. 

NYILAShoroszkóp előrejelzésem a Nyilas jegy és Nyilas aszcendens jegy szülötteinek

2016 szeptember havi horoszkóp előrejelzés

A múlt irányítja a jelent...

Karriered lesz a főszereplő a hónap elején, mivel  erőteljes kozmikus támogatást élvezel ezen a területen. Mindez már szeptember 1-jén elkezdődik. A Jupiter is ezt a területet támogatja még szeptember 9-ig.YUgyanakkor a Merkúr retrográd is itt,a  10. házban vándorol szeptember 22-ig. Hogy mit is jelent ez a számodra? 

Lesz egy különleges lehetőséged arra, hogy valami újba kezdhess bele a karrieredben, ami ráadásul nagyobb sikerrel fog járni. A Jupiter az egész éves vándorlását a 10. házadban szeretné hatalmas ünnepséggel megkoronázni. A Merkúr retrográd csak arra ösztönöz majd, hogy értékeld át múltbéli terveidet. Alakítsd őket úgy, hogy a sikert szolgálják. 

Szeptember 9. után a Jupiter a társasági életed területére lép át. Most nem csak azok társaságát élvezheted elsősorban, akik évek óta kitartottak melletted, hanem  olyan emberekkel is találkozol, akik segítenek majd valóra váltani álmaidat. Bizony, nagyon fontos az, hogy kiket ismerünk, és te ez ügyben igen irigylésre méltó helyzetben leszel. 

BAKhoroszkóp előrejelzésem a Bak jegy és Bak aszcendens jegy szülötteinek

2016 szeptember havi horoszkóp előrejelzés

Tápláld a tüzet!

Készülj fel, mert ebben a hónapban megváltoznak a játékszabályok. Szeptember 9-én, az áldások és a terjeszkedés bolygója, a Jupiter a 9. házba, a karrier területére lép 12 év után először.  2017 októberéig ott is marad, így olyan szakmai magasságokban szárnyalhatsz, amiről nem is álmodtál.  Egy fantasztikus energia vesz majd körül egész szeptemberben. A sikered kulcsa ugyanakkor a hozzáállásod, az eltökéltséged! 

Ha új üzletet szeretnél indítani, vagy reklámoznád a már meglévőt, akkor itt a megfelelő alkalom!  Szeptember 30. lesz egyértelműen a sikered csúcsa, amikor az Újhold, a Jupiter, illetve uralkodó bolygód a Szaturnusz egyszerre ölelik meg egymást a karrier szektorodban. Bármilyen vállalkozásba kezdenél is, ez a hónap a valaha volt legideálisabb alkalom! 

A Mars az ambíció és eltökéltség bolygója szintén a jegyedbe lép szeptember 27-én, mely még több olaj lesz az amúgy is lobogó tűzre. Úgy tűnik azért, hogy ahhoz, hogy hegyeket mozgathass meg, meg kell várnod a hónap végét. Ha türelmes vagy, erőfeszítés nélkül fog menni! 

 

VÍZÖNTŐhoroszkóp előrejelzésem a Vízöntő jegy és Vízöntő aszcendens jegy szülötteinek

2016 szeptember havi horoszkóp előrejelzés

Anyagi lehetőségek!

Az anyagi ügyek kerülnek a középpontba ebben a hónapban, mert most van itt az ideje, hogy rendezd a helyzetedet. Nagyon fontos, hogy továbbra is rugalmas tudj maradni, és nyitott legyél az új dolgokra. Már a hónap legelején szembe jöhet egy ilyen lehetőség. Valaki, akinek a múltban segítettél most felkínál neked egy megoldást. Jó lesz, ha hallgatsz rá, és megfontolod az ajánlatát, mert hosszú távú megoldást jelenthet a problémádra. 

Egy másik lehetőség, hogy kölcsönhöz folyamodsz.  Ha így van, türelmesnek kell lenned. Ha a hónap elején adod be a kérelmedet, várnod kellhet akár szeptember 22-ig is, mert a Merkúr retrográd hatással lesz az ügyedre. 

A pénzügyeid és a kereseted miatt bizonytalanná válhatsz ebben a hónapban, de próbáld meg elnyomni magadban ezt az idegességet. Szeptember 16-án a Holdfogyatkozás  a bevételek területén megy majd végbe, és pénzügyi tudatosságot hoz majd a számodra. Ne hagyd, hogy a korábbi anyagi veszteségeid befolyásolják az önmagadba vetett hitedet! 

 

HALAKhoroszkóp előrejelzésem a Halak jegy és Halak aszcendens jegy szülötteinek

2016 szeptember havi horoszkóp előrejelzés

Izgalmas változások!

A szeptember egy izgalmas hónap lesz a számodra. Kapcsolataid, és személyiséged egy új, érdekes területre mozdulnak el. 

Szeptember 1-jén egy igazán kedvező lehetőség vár rád üzleti szempontból. Ha eddig azon gondolkodtál ügyvédet, ügynököt, vagy publicistát bérelsz fel, akkor most megtalálod a legmegfelelőbb embert. 

A Merkúr retrográd a kapcsolati szektorodban lesz egészen szeptember 22-ig. Ez nem kell, hogy katasztrófa legyen. Használd arra ezt a hónapot, hogy lelassulj annyira, hogy megfontoltan kezelhesd üzleti ügyeidet. Ha lehet, várd meg a hónap végét bármilyen szerződés aláírásával. 

Egy másik lehetőség, hogy átértékeled a kapcsolatodat pároddal. Ez a hónap egy remek lehetőség lehet az új kezdetre. Lehet, hogy meggondolod magad valamivel kapcsolatban, amiben eddig bizonytalan voltál, és egy régi kapcsolatodat érintette.  A kapcsolatodban csak akkor várhatsz kiteljesedést, ha és ameddig a nyílt kommunikáció megvan közted a pároddal. 

A holdfogyatkozás szeptember 16-án kicsit trükkös lesz a számodra. Szíved mélyén tudod, hogy személyes és karrier béli kiteljesedésre lenne szükséged, de még egy kicsit küzdeni kellene azon, hogy ez megvalósuljon. Sikerülni fog! 

Hozd ki a legtöbbet a 2016 szeptember havából, irányítsd Te a sorsod!
irányítsd te a sorsod! Frabato

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram