frabato-magus-logo-vilagos
április 6, 2017

2017 április havi asztrológiai előrejelzésem - Frabato

Havi asztrológiai előrejelzéseimmel beleláthatsz a jövődbe, és ha nem tetszik eléggé ami lehet, akkor vedd át a sorsod feletti tudatos irányítás jogát!

Arról már olvashattál, hogy a 2017-es évünk: a  Nap éve, és megtudhattad azt is, hogy milyen lehetőségek és feladatok várnak rád ebben az évben.
A 2017-es éves szerelmi előrejelzésemből az év további részébe is előre beleláthatsz, így az aktuális döntéseidet tudatosabban átvizsgálhatod.
Az aktuális havi asztrológiai előrejelzésemet teljessé téve,  április havi szerencse és szerencsétlen napjait is megtudhatod, illetve egy külön írásomban a horoszkópjegyek havi horoszkóp előrejelzéseit is!

Úgy tartják április haváról, hogy az a szerelem hónapja ÁPRILIS - A SZERELEM HÓNAPJA

 

Az április hónap sztrológiai jegye a Kos jegyKOS  JEGY

Április asztológiai jegye: a KOS  jegy.
Március 20 és április 19 között jegyzik a KOS jegy általánosan meghatározott időszakát, de ezek ugye nem fix dátumok, mert minden csillagjegy kezdete és vége a Nap járásából adódóan évente néhány napon belül mozog. Azok akik 2 asztrológiai jegy határnapjaiban látják meg a világot, ők a jegyváltó napok átfedése okán kissé kevert jellemvonásokkal tarkítotva startolnak. Ha te is emiatt dilemmázol minden horoszkóp olvasás előtt, és épp március 17 - 23 között születtél, akkor te a Halak - Kos  jegynek,  vagy ha épp április 17 - 22 között történt meg, akkor pedig a  Kos - Bika  jegy szülötte vagy! 

Ha április hónap szülötte vagy, akkor általánosságban rólad is elmondható, hogy:
Jó memóriádnak köszönhetően nem jelent számodra problémát a tanulás, és szereted is új információkkal tágítani ismeretedet.
Alapvetően simulékony és alkalmazkodó a természeted. Lojális és nagylelkü személyiségedből fakadóan nagyon megértően tudsz viszonyulni a mások problémáihoz, és figyelmesen számon tartod a részleteket is.
Viccesnek és humorosnak tartanak mások, így mindig fel tudod vidítani a lehangoltságba jutott környezetedet.
Beszédes szoktál lenni de higgadt és nyugodt tudsz maradni. Könnyű veled együtt dolgozni, és még motiválóan is hatsz kollégáidra.
Magabiztos fellépésed és pozitív szemléleted is azt eredményezi, hogy sokan szeretnek a társaságodban lenni. A veled eltöltött idő számukra is mindig vidámabban telik. Te is kedveled ezt az állapotot, így szívesen kimozdulsz másokkal otthonról hogy közösen kikapcsolódjatok. Szinte bármiben partner vagy: szereted a zenét, élvezed a sportolást és szívesen utazgatsz is.
Talán egyedüli rossz jellemvonásod hogy makacs, és forrófejű vagy! De mégis képes vagy arra, hogy józan ésszel végiggondolod még tetteid előtt azok következményeit.

Árilis hónap védelmi amulettje, szerencsehozó talizmánja a gyémánt kristályGYÉMÁNT 

Az április hónap köve a gyémánt, a "bölcsek köve" .
A fény és az élet szimbóluma, az állhatatosságé mind a szeretetben, mind a szenvedésben, a rendíthetetlen becsületesség és a legnagyobb tisztaság jelképe. A drágakövekben rejlő természetfölötti mágikus erőknek és energiáknak köszönhetően a hónapok kristályait ill. köveit védelmi amulettként vagy  szerencsehozó talizmánként is használhatod nap mint nap. Csak épp minden hónapban az aktuálisra kristályra - kőre kell váltanod, így egész évben védett, szerencsés és áldott leszel!

Aktuális asztrológiai események 2017 április hónapban:

 

2017 április havában a Szaturnusz megkezdi retrográd mozgásátSzaturnuszunk egész évben arra emlékeztet mindannyiunkat, hogy maradjunk hűek az eszméinkhez, és éljünk felelősségteljes életet! 

2017 április 6-tól a Szaturnusz visszakérdez:
A Nyilas jegyben kezdi meg Szaturnuszunk hátráló mozgását, és egészen augusztus 25-ig így is marad. És bizony köszönés helyett simán felkérdez mindannyiunkat, - ezt te sem kerülheted el! - azt firtatva, hogy az idén meghozott döntéseink helytállóak voltak - e... Most viszont még a sikertelen szériát produkálók is jól járnak, mert Szaturnuszunk a bünti helyett inkább egy újabb lehetőséget nyújt a "ez jó döntés volt!" statisztikai adatok “javítására”.  Bolygónk április havi retrográdjában  anítani akar mindannyiunkat - még téged is - aterelni hogy: Inkább úgy hozd meg a döntéseinket felelősségteljesen, még  belső gátlásainkkal szembeni küzdelmeink által is, mintsem hogy mi magunk is elhiggyük önmagunkról, hogy csak sikertelen döntéseket tudunk produkálni! 

                                                   Ezt NE TEDD Merkúr retrográd idején         Ezt TEDD Merkúr retrográd idején

A Merkúr retrográd, minden balszerencse időszaka! Túlélési stratégiámmal védelmi burokban vészelheted át, sőt ez lehet a megújulásod ideje is!

2017 április 10. Figyelem! Merkúr retrográd  által veszélyeztetett zóna!
Még zűrkeverő Merkúrunk is felkérdez minket a hónap heteiben, és persze reflektálását sem fogjuk nélkülözni! Viszont most jószándéka vezérli kíváncsiságát, és csakis küldi ránk nap mint nap szerencsétlenségeinket, hogy már az idei év tanulságait is megemészhessük! Éppezért, érdemesebb most még a szokásosnál is jobban lelassulni és gyakrabban megvizsgálni a gondolatainkat, kommunikációinkat! Az aktuális eldöntendős feladatokat, szerződések aláírását, és az ütemezett határidőket is mind inkább lesznek számunkra is produktívabbak a  Merkúrunk hátrálása utáni napok! 
Ha hátráltató tényezőkkel találod szembe magad, állj meg, és gondold újra a dolgokat, mi az, ami a legfontosabb, és cselekedj e szerint! Tehát ne kapkodj, ne siettesd erőszakkal a dolgok előrehaladását! Hajlamos lehetsz meggondolatlan döntésekre is, ezért legjobb, ha előbb megérted a benned dúló ellentmondás valódi okait!   
2017 április 11.-e reggele, Telehold ideje:
A Mérleg jegyében, természetesen a párkapcsolati életed lesz a porondon, és legfőképp idei éved karmafeladatával jól megfűszerezve! Igen, hogy hogyan is áll a párkapcsolatban az a bizonyos szerepvállalási mérleg! Te törekedj továbbra is lendületlenül az egyensúlyra, ez legyen Hold mágiád célja!

2017 április 20. A Plútó retrográdba kezd:
Egészen szeptember 28-ig visszafelé fog haladni a Bak jegyében. Általa is a befelé forduláson lesz a hangsúly, azonban a Plútó személyiségünket és érzelmeinket akarja ezáltal transzformálni. Ha a retrográd időszakban megtalálod a célod, hogy mivé akarsz válni, akkor az év utolsó harmadában már “csupán” a szükséges elengedéseket kell megtenned hogy felszabadulhass!

Kívánj te is a hulló csillagokkal, használd a csillagmágiát! Talán a leghíresebb és egyben legegyszerűbb kívánság mágia ideje

2017 április 21-22, 2017-es év első hullócsillagos kívánság teljesítő csillagmágia ideje:
A Lyridek meteorok nem annyira ismertek ugyan mint az augusztusi Perseidák, talán mert ők pirkadat előtt a legélénkebbek. De minden év április 16-a és 26-a között bekövetkező csillagászati eseményünk ők, és a hulló csillagok mágikus erejével számíthatsz rájuk! 2017-ben sem maradnak el! Idén április 21-22  napjain lesznek a legaktívabbak. Tiszta égbolt és kevés légköri szennyezés esetén minimum tíz meteorit hullását is láthatod majd óránként. Minden egyes hullócsillag láttán csillagmágiával

2017 április 26. Újhold  fázis :
A Bika jegyben történik majd meg. Ezért, majd egy hónapig a biztonság és a természet közelsége töltenek be fontosabb szerepet az életünkben, az eddigieknél. A Plutó e havi retrográdba kezdése is épp a befelé fordulásra helyezi a hangsúlyt, de ő inkább a  személyiségünket és érzelmeinket akarja változásra bírni. 

Csodás Áprilist!

Csodás áprilist! Frabato

2017 április hónap asztrológiai előrejelzésem frabato

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2021 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram