frabato-magus-logo-vilagos
április 6, 2017

2017 április havi horoszkóp előrejelzésem - Frabato

Havi horoszkóp előrejelzéseimmel beleláthatsz a jövődbe, és ha nem tetszik eléggé ami lehet, akkor vedd át a sorsod feletti tudatos irányítás jogát!

A havi horoszkóp előrejelzésemmel már egy pontosabb képet mutatok arról, hogy aktuálisan mire is számíthatsz, és milyen lehetőségeid adódnak az elkövetkező hetekben. Érdemes kiegészítened ezt az éves előrejelzésemmel, amiből nagyobb volumenében is megtudhatod a 2017-es év további titkait! 
De ezek a horoszkóp előrejelzések csupán egy általános képet adnak a jövődről.
Ha személyre szabott horoszkópot, útmutatást és jóslatot szeretnél, komplexebb kérdésed van, jelentkezz be hozzám, kérj időpontot a +36 20 974 89 22-es telefonszámon, vagy a frabato99@gmail.com e-mail címen, és személyesen várlak stúdiómban (VI. kerület, Podmaniczky u. 16.).
A 2017-es éves szerelmi előrejelzésemből az év további részébe is előre beleláthatsz, így az aktuális döntéseidet tudatosabban átvizsgálhatod.
A részletesebb, aktuális havi asztrológiai előrejelzésemből a hónap fontosabb eseményeit is megtudhatod. Továbbá március havi szerencse és szerencsétlen napjait is elárulom neked!
Április havi horoszkóp előrejelzésemből megtudhatod a tavasz első hónapjánakminden egyes napjában rejlő lehetőségeidet, így szerelmesebb, gazdagabb, nyugodtabb lehetsz. Sőt, sorsfordító döntéseket hozhatsz, jövőd sikeresebbé tételéhez. De figyelmeztetlek a hónap problémásabb napjaira is, melyek ellen akár védekezhetsz is, de mindenképp érdemes az aznapi döntésedet felülvizsgálnod! A meg nem tett lépésed is ugyanúgy sorsfordító!
 

KOS:2017 márciusi horoszkop előrejelzése a Kos jegy és Kos aszcendens jegy számára

A Merkúr különösen segítségedre lesz abban, hogy kapcsolatba kerülj azokkal az emberekkel, akikkel mind ez idáig nem sikerült. De nemcsak kapcsolatok, hanem innovatív ötletek terén is lesz bőven újdonság, amik megvalósítása idén gyerekjáték lesz számodra. A Karmának köszönhetően a Szaturnusz az idei útja során elhozza az életedbe az oly’ régóta vágyott stabilitást is, és a türelmed és kitartásod is meghozza eredményét. Erre azonban nem árt lelkiekben sem felkészülni, hiszen gyakran a siker nagyobb átoknak bizonyul feldolgozás szempontjából, mint a kudarc, és bölcs döntések hiányában megesik, hogy csak rövid ideig élvezhetjük új életünket.
 

2017 április napjai a Kos jegyűeknek, Kos aszcendens jegyűeknek2017 április hónap boldog napjai, anyagi sikereket ígérő napjai, stresszes napjai, normál napjai a Kos jegy és Kos aszcendens jegy számára

 

BIKA:2017 márciusi horoszkop előrejelzése a Bika jegyés a Bika aszcendens jegy számára

A Szaturnusz az Ikrekbe lép áprilisban, és egészn augusztusig marad is. Anyagilag ez idő alatt össze kell húznod kissé magad ha végre ki akarsz törni a tartozásaid fogságából. Erre még jó pár hétig figyelned kell, mert igazán csak majd az augusztus idején bekövetkező retrográd mozgás vége szabadít fel ez alól, amikor már nem kell minden fillért ennyire megfognod. A Mars ahogy a házadba lépett, egy különleges utazás kezdetét jelenti. Használd ki mindenképp ezekben a hetekben érkező energiákat és töltődj fel belőlük annyira, hogy tartalékolni is tudj belőle! Az uralkodó Vénuszod retrográdja mely kisebb nagyobb zűröket tudott azért okozni, és nyugtatóan fog rád hatni ahogy a hátráló mozgásából visszaáll. Persze a Merkúr retrográdja sem lesz problémáitól mentes, de segíthetsz magadon!
 

2017 április napjai a Bika jegyűeknek, Bika aszcendens jegyűeknek2017 április hónap boldog napjai, anyagi sikereket ígérő napjai, stresszes napjai, normál napjai a Bika jegy és Bika aszcendens jegy számára

 

IKREK: 2017 márciusi horoszkop előrejelzése az Ikrek jegy és az Ikrek aszcendens jegy számára

Az uralkodó bolygód, a Merkúr áprilisi retrográd irányváltása a legtöbbünk életébe iszonyú felfordulást szokott okozni. Viszont számodra idén ez az időszak azt a képességet engedi meg, hogy a körülötted zajló vagy épp nem zajló eseményeket, embereket, tehát mindent, tisztán láthatsz a valós valóságot érzékelheted. Ezzel a tisztánlátó képességeddel májusig kalkulálhatsz, amíg Merkúrunk visszatér az előrehaladó pályájára. Mondanom sem kell hogy mennyire csodás lehetőség ez a számodra, és ha fontos vagy saját magadnak akkor tudatosan ki is kell hoznod a legtöbbet ebből az időszakodból! Még a személyes jóslataid, sorsod lehetséges útjai is pontosabban feltárulnak, így még jobb döntéseket hozhatsz a jobb jövődért! A Szaturnusz az Ikrek jegyében lesz júniusig, ami egy szerencsés elhelyezkedés a Mérlegek számára. Képes leszel elérni a régen vágyott céljaid és felfedezni, hogy az eddig gondoltnál is több erő lakozik benned.  
 

2017 április napjai az Ikrek jegyűeknek, Ikrek aszcendens jegyűeknek2017 április hónap boldog napjai, anyagi sikereket ígérő napjai, stresszes napjai, normál napjai a Ikrek jegy és Ikrek aszcendens jegy számára

 

RÁK:2017 márciusi horoszkop előrejelzése a Rák jegy és a Rák aszcendens jegy számára

A Szaturnusz retrográdja nem éppen lesz kedvező a számodra, mozgásából kifolyólag te is folyamatos késésekkel és átlépett határidőkkel fogsz majd találkozni. De szerencsére azonban ennek júliusban vége szakad, ahogy az említett bolygó a te pályádra lép, és ha vele együtt te is kihasználod az időszak holdállásainak mágikus energiáit, akkor gyökeres előrehaladásra és pozitív változásokra számíthatsz!
 

2017 április napjai a Rák jegyűeknek, Rák aszcendens jegyűeknek2017 április hónap boldog napjai, anyagi sikereket ígérő napjai, stresszes napjai, normál napjai a Rák jegy és Rák aszcendens jegy számára

 

OROSZLÁN:2017 márciusi horoszkop előrejelzése az Oroszlán jegy és az Oroszlán aszcendens jegy számára

Az érzelmek és indulatok uralják majd a személyed, ami sok feszültséget okozhat. Óvatosan közelítsd meg a dolgokat, hogy időt és energiát spórolhass, és ne engedd, hogy a büszkeséged vegye át az irányítást feletted, ugyanis a sikerhez elengedhetetlen a kellő alázat is.
Áprilisban egyre jobbán rád nehezedik majd a nyomás a válladra, úgy érezheted, átok szállt rád. Ez egészen novemberig eltarthat... A Szaturnusz és a Vénusz segítségével olyan könnyen fogsz tudni haladni a ranglétrán felfele, mintha egy sík mezőn lépkednél, és új üzleteket is hasonló könnyedséggel fogsz megkötni. 
 

2017 április napjai az Oroszlán jegyűeknek, Oroszlán aszcendens jegyűeknek2017 április hónap boldog napjai, anyagi sikereket ígérő napjai, stresszes napjai, normál napjai az Oroszlán jegy és Oroszlán aszcendens jegy számára

 

SZŰZ:2017 márciusi horoszkop előrejelzése a Szűz jegy és a Szűz aszcendens jegy számára

Az idei évben az Uránusz az intimitást, a Neptunusz a kapcsolatok mezsgyéjét, a Plútó pedig a szerelmet fogja erősíteni, ami alapvető változásokat hoz majd a hozzáállásodban is ezek a dolgok felé. Hát, most mind várhatóak is számodra áprilisban a bolygóinknak köszönhetően. Szaturnuszunk áprilisban, egy erős stabilitást hoz a mindennapjaidba. Ennek köszönhetően megerősödsz főleg spirituálisan és egy nyugodt időszaknak nézel elébe. Ugyanez keményebb munkát vár el majd tőled az élet bizonyos területein és néhány bizonytalansággal is szembe kell nézned.
 

2017 április napjai a Szűz jegyűeknek, Szűz aszcendens jegyűeknek2017 április hónap boldog napjai, anyagi sikereket ígérő napjai, stresszes napjai, normál napjai a Szűz jegy és szűz aszcendens jegy számára

 

SKORPIÓ:2017 márciusi horoszkóp előrejelzésem a Skorpió jegy és Skorpió szcendens jegy szülötteinek

A Szaturnusz az Ikrek házában lesz júniusig, ami anyagi gondokat hozhat az életedbe, ezért a pénzügyeid gyökeres átszervezést igényelnek. Az említett bolygónak a Rák pályájára való áttérése  egy hatalmas felszabadulás lesz számodra, kilátás van a tanulmányaid folytatására és ez egy jó alkalom lesz a befektetésekre is, hogy megalapozd a holnapot.
 

2017 április napjai a Skorpió jegyűeknek, Skorpió aszcendens jegyűeknek2017 április havi horoszkóp előrejelzésem a Skorpió jegy és Skorpió aszcendens jegy szülötteinek

 

MÉRLEG:2017 márciusi horoszkop előrejelzése a Mérleg jegy és a Mérleg aszcendens jegy számára

A Vénusz retrográdja még egy ideig összekuszálhatja a döntésképességeidet, illetve az Uránusz is nagyobb megpróbáltatást hozhat az életedbe. Azt javaslom, mindenképp töltekezz fel energiával, mert a szórakozás helyét komolyabb dolgok veszik át! Az életviteledet érdemes mielőbb átszervezned, és az egészségeddel is komolyabban foglalkoznod, ugyanis a megnövekedett stressz nem tesz jót neked sem! A nagyobb egészségügyi problémákat elkerülheted, ha aktívan mozogsz és fenntartod az energiaszinted. 
 

2017 április napjai a Mérleg jegyűeknek, Mérleg aszcendens jegyűeknek2017 április hónap boldog napjai, anyagi sikereket ígérő napjai, stresszes napjai, normál napjai a mérleg jegy és mérleg aszcendens jegy számára

 

NYILAS:2017 márciusi horoszkop előrejelzése a Nyilas jegy és a Nyilas aszcendens jegy számára

Az Uránusz a Vízöntő pályáján halad márciusig, ami segít majd érzelmileg elégedetté válni számodra, és végre megtalálod ezen a területen is a célod. Ennek megvalósításához több változtatásra is szükséged lesz, de csak szépen lassan, sorjában tegyél mindent, a sürgetésnek semmi értelme és eredménye nem lesz. A Szaturnusz év elejétől júniusig az Ikrek jegyében halad, ami kihívások elé állít majd a kapcsolatok terén. Próbáld egy dologra irányítani a belső energiáidat, hogy győztesen jöjj ki ebből is!
 

2017 április napjai a Nyilas jegyűeknek, Nyilas aszcendens jegyűeknek2017 április hónap boldog napjai, anyagi sikereket ígérő napjai, stresszes napjai, normál napjai a Nyilas jegy és nyilas aszcendens jegy számára

 

BAK:2017 márciusi horoszkop előrejelzése a Bak jegy és a Bak aszcendens jegy számára

A Szaturnusz az Ikrek pályájára kerül most áprilisban és ezért egészen júniusig nem nagyon fogod érezni az eredményeit a munkádnak. Néhány egészségügyi probléma is közbejöhet. A Merkúr év elejei retrográd mozgásának eredményeképp eddig még nem biztos hogy sikerült betartanod ezévre tett fogadalmaidat, így érdemes elgondolkoznod az áprilisi Merkúr retrográd idején újra ezeken, és tenned is értük!
 

2017 április napjai a Bak jegyűeknek, Bak aszcendens jegyűeknek2017 április hónap boldog napjai, anyagi sikereket ígérő napjai, stresszes napjai, normál napjai a Bak jegy és Bak aszcendens jegy számára

 

 VÍZÖNTŐ:2017 márciusi horoszkop előrejelzése a Vízöntő jegy és Vízöntő aszcendens jegy számára

Idén nem csak üzleti, de magán célú utazások is színesítik az életed. Azt viszont vedd figyelembe az év során, -ha teheted! - hogy ezeket az utazásokat ne a Merkúr retrográd idejére tervezd be, illetve ne ezekben a hetekben kelljen üzleti céllal külföldre utaznod! Érdemes egész évben figyelembe venned, de a Merkúr retrográd hetek alatt pláne, hogy ha már kell is utaznod, te mindenképp maradj távol a terror sújtotta részektől! Áprilisban visszatérhetsz a félbehagyott feladataidra, és az új tapasztalataiddal gazdagítva folytathatod azokat. Ebben még egy ideig a Vénusz is támogat retrográd mozgásával.
A Szaturnusz is folytatja útját a Nyilas pályáján egészen december közepéig, ami azért megtapasztalhatod, hogy sokszor összezavarja majd a gondolataidat és terveidet a jövődet illetően... A komfortérzetedet az is megtépázza, hogy a kialakult kapcsolatok nem maradandóak,  jönnek-mennek az életed e szakaszában.  
 

2017 április napjai a Vízöntő jegyűeknek, Vízöntő aszcendens jegyűeknek2017 április hónap boldog napjai, anyagi sikereket ígérő napjai, stresszes napjai, normál napjai a vízöntő jegy és Vízöntő aszcendens jegy számára

 

HALAK:2017 márciusi horoszkop előrejelzése a Halak jegy a Halak aszcendens jegy számára

Az áprilisi Vénusz retrográd miatt te is lustának és fáradékonynak érzed magad, de emiatt ne legyen lelkiismeretfurdalásod se magad se bárki más miatt! Nyugtasson meg az a tudat, hogy nem fog hátrányod származni, ha nem áprilisban szeretnéd megváltani a világot legfontosabb feladataid teljesítésével! Ráadásul a Merkúr retrográd egyébként is zűrössé tehet mindent, jobb is nyugiban maradnod!
 

2017 április napjai a Halak jegyűeknek, Halak aszcendens jegyűeknek2017 április hónap boldog napjai, anyagi sikereket ígérő napjai, stresszes napjai, normál napjai a Halak jegy és halakaszcendens jegy számára

2017 április havi horoszkóp előrejelzésem a Bak jegy és Bak aszcendens jegy, a Vízöntő jegy és Vízöntő aszcendens jegy, a Halak jegy és Halak aszcendens jegy, a Kos jegy és Kos aszcendens jegy, a Bika jegy és Bika aszcendens jegy, az Ikrek jegy és Ikrek aszcendens jegy, a Rák jegy és Rák aszcendens jegy, az Oroszlán jegy és Oroszlán aszcendens jegy, a Szűz jegy és Szűz aszcendens jegy, a Mérleg jegy és Mérleg aszcendens jegy, a Skorpió jegy és Skorpió aszcendens jegy, a Nyilas jegy és Nyilas aszcendens jegy szülötteinek
Csodás áprilist!
Az angyalod legyen veled! Frabato

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2021 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram