frabato-magus-logo-vilagos
augusztus 2, 2017

2017 augusztus havi asztrológiai előrejelzésem - Frabato

Havi asztrológiai előrejelzéseimmel beleláthatsz a jövődbe, és ha nem tetszik eléggé ami lehet, akkor vedd át a sorsod feletti tudatos irányítás jogát!

A 2017-es év előrejelzésemben már írtam neked, hogy a várható asztrológiai eseményekre időzített mágiáiddal te magad teremtheted meg pl. a szerelmi életedben a várt csodát, és akár a babáravárók is most végre örömteli beteljesülésre számíthatnak!
Az idei év két jelentősebb égi jelenséget is beígért, melyek a mágia rituális erejével csakis örömet hozhatnak a számodra, és áldásos hatással lesznek mind a kreativitásodra, a munkakapcsolataidra és a családoddal kapcsolatos terveidre is! És igen, az egyik eseményen már túl vagyunk, - ez volt a 2017 februári Napfogyatkozás misztikus ideje - amit ha okosan kihasználtál, még tovább gazdagíthatod újabb csodákkal. A év másik jelentős sorsbeteljesítő alkalmának kihasználására pedig épp ebben a hónapban nyílik lehetőséged, mégpedig a Holdfogyatkozás napján! Készülj fel erre Te is, hogy nehogy lemaradj áldásos csodáidról!

Augusztus hónap szimbólikus elemei

KARDVIRÁG

Augusztus hónap szimbólikus virága: a KARDVIRÁG - a jellem és a csodálat szimbóluma.  
Mely szíven szúr, akár egy kard. Mivelhogy a kardvirágnak kard alakú virágai vannak, neve a gladius latin szóból ered, mely kardot jelent. A kardvirág további üzenettartalma: - erősség, - emlékezés, - nagyképűsködés, - pompás szépség, - hagyjál békén, - igazán őszinte vagyok, - gladiátorok virágai.

A kép forrása: jewelsforme.com

Peridot mely augusztus hónap védelmi amulettje, ennek erejét használta Cleopátra is mindennap PERIDOT - a szent kő

Az augusztus hónap köve a PERIDOT, a tisztaságot, az erkölstöt szimbolizáló kristály. 
Szent kőnek tartják a Bibliai említések miatt, és a katolikus püspökök mindmáig peridot gyűrűt viselnek. Ez a drágakő szimbolizálja a könnyedséget és a szépséget, és lehetővé teszi az emberek számára, hogy világossá váljanak. Az ünnepi nyár végén az emberek ezt az őszi szezonra való belépés előtt szükségessé teszik. Gyógyító hatással képes mind a testre, mind az elmére lenni viselésével. A történelem folyamán számos legendában fellelhető, ahogy a peridotot birtokló a kő erős mágikus erejével vérteződtek fel. 
Védelmet adott az irigyek ellen továbbá a rossz álmok és éjszakai félelmek ellen is hatásosan használták.
A drágakövekben rejlő természetfölötti mágikus erőknek és energiáknak köszönhetően a hónapok kristályait ill. köveit védelmi amulettként vagy  szerencsehozó talizmánként is használhatod nap mint nap. Csak épp minden hónapban az aktuálisra kristályra - kőre kell váltanod, így egész évben védett, szerencsés és áldott leszel!

Augusztus hónap kínai horoszkópjegye: a Majom jegy!A kínai MAJOM jegy időszaka: 2017 augusztus 6. – szeptember 5. között

Augusztus hónap kínai horoszkópjegye, a MAJOM:
Ha Te is ezekben az időszakokban láttad meg a napvilágot, akkor biztos hogy a Majom évében születtél, és ez az augusztus bizony - bizony a Te hónapod, csak használd is ki!
1944 január 25. - 1945 február 12. 
1956 február 12. - 1957 január 30. 
1968 január 29. - 1969 február 16. 
1980 február 16. - 1981 február 4. 
1992 február 4. - 1993 január 22. 
2004 január 22. - 2005 február 8. 
2016 február 8. - 2017 január 27.
A kínai jellemzés szerint a MAJOM jegy szülöttei: 
Egy igazi színész! Fantasztikusan ért ahhoz, hogy felhívja magára a figyelmet. Állandó versenyszellem és kíváncsiság jellemzi. Tele van van vállalkozó kedvvel, mindig csinál valamit, mert nem bír egy helyben ülni. Nagyon éles az elméje, és még a rossz dolgokból is megpróbálja a jót kihozni. Egyáltalán nem törődik azzal, hogy mások hogyan vélekednek róla. Csak önmaga fontos, és az ego építgetése. A Majom évének szülöttei elképesztően intelligens és találékony emberek, akik nem ismernek lehetetlent, számukra nincs, olyan probléma, amit nem tudnak megoldani.
Sajnos viszont hajlamos arra, hogy becsapjon bárkit!! Ráadásul kiválóan manipulálja az embereket.Családját, barátait, partnerét is minden lelkiismeret-furdalás nélkül félrevezeti. Épp ezért ezt sok kapcsolata meg is sínyli. Függetlenségüket még egy nagy szerelemért sem adják fel szívesen.

Az augusztus hónap asztrológiai jegye az Oroszlán jegy, ha Te is e jegy szülöttje vagy, azt kívánom neked, hogy teljesüljenek a kívánságaid!OROSZLÁN JEGY

Augusztus hónap asztológiai jegye: az OROSZLÁN  jegy.
Július 21 és július 22 között jegyzik az OROSZLÁN jegy általánosan meghatározott időszakát, de ezek ugye nem fix dátumok, mert minden csillagjegy kezdete és vége a Nap járásából adódóan évente néhány napon belül mozog. Azok akik 2 asztrológiai jegy határnapjaiban látják meg a világot, ők a jegyváltó napok átfedése okán kissé kevert jellemvonásokkal tarkítotva startolnak. Ha te is emiatt dilemmázol minden horoszkóp olvasás előtt, és épp július 19 - 25 között születtél, akkor te a  RÁK - OROSZLÁN  jegynek,  vagy ha épp augusztus 19 - 25 között történt meg, akkor pedig az OROSZLÁN - SZŰZ  jegy szülötte vagy! 

Oroszlán jegy, Oroszlán aszcendens 2017 éves horoszkóp előrejelzés

Ha augusztus hónap szülötte vagy, akkor általánosságban rólad is elmondható, hogy:
Társasági lény vagy, imádsz kockázatot vállalni, és igényled, hogy mások rád figyeljenek. Kedves és magabiztos a viselkedésed, ugyanakkor a valaki megbánt, nem riadsz vissza a bosszútól. Könnyen ki lehet jönni veled, bárkivel szívesen elbeszélgetsz. Szereted a zenét, szeretsz énekelgetni, álmodozni, így könnyű elterelni a figyelmedet. Hatalmas a képzelőerőd. Szeretsz szeretve lenni. A tanulást mindig is utáltad. Hatalmas a szabadságvágyad, és nem szereted, ha korlátok közé szorítanak. Ha valaki, akkor te ismered legjobban a mondást: kockázat nélkül nincs nyereség. Mindig gyanakszol. Játékos vagy, és kifürkészhetetlen. Makacs vagy, kíváncsi, független és erős akaratú - gy igazi harcos! 

ne feledkezz meg házi kedvenced, kisállatod augusztus havi szülinapjárólOROSZLÁN JEGYŰ  HÁZIKEDVENCED

Ha nálatok is családtagnak számítanak a háziállatok, és ráadásul épp augusztus havában született a kutyád - macskád -házikedvenced, akkor ez is neked szól:
Az OROSZLÁN jegyben született házikedvencek jellemzően uralkodó természetűek, ugyanakkor lenyűgözőek! Bizonyos esetekben lusta is lehet, de szereti, ha minden rendben van körülötte: kapja meg szokásosan a kedvenc ételét, a napi simogatási dózisát, nem feledve a további kényeztetésről sem, se a kiérdemelt központi figyelem idejét. Élethosszig szereti gazdáját, és hűséges hozzá. Az oroszlán jegyű állatot a család minden tagja szereti, és még a szomszédok is a szívükbe zárják.  Néha elég megterhelő ugyan velük foglalkozni, de ha a helyzet úgy hozza, biztos lehetsz benne, hogy szeretett oroszlán kedvenced hősként fog védelmezni téged!

Aktuális asztrológiai események 2017 augusztus hónapban:

 

Az egyetlen állandó: a változás -
2017 augusztus hava maga lesz a kozmikus őrület és hatalmas változások ideje!

2017 augusztus 7, a Telehold ideje, mely most HOLDFOGYATKOZÁS:
Mindez a Vízöntő jegyében.  A február elején elkezdődött energetikai átrendeződési folyamatodnak ezzel az újabb fejezettel megadhatod a lezárását, miközben a ciklus csúcsponti eseményének tudatosan kihasználásával sikerrel koronázhatod meg! - mert figyelemreméltó változásokat hozhatsz a mindennapi életedbe,  minden területen! 
Az esti szürkületben tehát megfigyelhetjük, amint az éppen fogyatkozó telehold felkel. Budapesten a holdkelte időpontja nyári időszámítás szerint 19:09-kor lesz (napnyugta 20:09-kor). A kelő Holdat természetesen pontosan a Nappal átellenben keressük. A legnagyobb mértékű fogyatkozás 20:20:28-kor következik be, még mindig az esti szürkületben. A Föld árnyéka 21:18-ig vetül a Holdra, ezt követően még közel egy órán át érzékelhetünk kismértékű elhomályosodást a Hold délnyugati peremén. A jelenség megfigyeléséhez mindenképpen jó horizontú megfigyelőhelyet válasszunk, ahol a holdkeltét és a következő 2-3 óra égi történéseit nem zavarja semmilyen belógó faág, takaró épület.

                                                                           Ezt TEDD Merkúr retrográd idején

A Merkúr retrográd, minden balszerencse időszaka! Túlélési stratégiámmal védelmi burokban vészelheted át, sőt ez lehet a megújulásod ideje is!

2017 augusztus 12. Figyelem! MERKÚR RETROGRÁD által veszélyeztetett időzóna!
Ismét egy zűrökkel teli 2 heti periódus, melynek hátterében egy égi jelenség, a Merkúr retrográd mozgása áll, amivel évente akár 4y is folyton összekuszálja az életünket! 
Mert csodás Merkúrunk mindig megtalálja a módját anbak, hogy elfelejtett feladatainkra emlékeztessen! A kommunikáció, a mobilitás (eszközök) és a közlekedés  De még mielőtt unlike-olnád Őt ezért, próbálj figyelni és tanulni a jelekből! Pl: erőn felül, minden akadályt kiiktatva próbálsz megoldani egy feladatot de mégse tudsz haladni vele, vagy mert sosem éred el telefonon azt akivel beszélned kellene vagy mert állandóan akadályoz a dugó a találkozóban...- talán épp nem ezek az emberek a megfelelőek sikeresebb jövőd szerint!
Ha hátráltató tényezőkkel találod szembe magad, állj meg, és gondold újra a dolgokat, mi az, ami a legfontosabb, és cselekedj e szerint! Tehát ne kapkodj, ne siettesd erőszakkal a dolgok előrehaladását! Hajlamos lehetsz meggondolatlan döntésekre is, ezért legjobb, ha előbb megérted a benned dúló ellentmondás valódi okait!  

Kívánj te is a hulló csillagokkal, használd a csillagmágiát!Talán a leghíresebb és egyben legegyszerűbb vánság mágia: a CSILLAGMÁGIA

2017 augusztus 10 - 15 , élvezd ki a nyári éjszakákat és kívánj a csillagmágia  segítségével:
Perseidák meteorraj 2017-ben is, ahogy már megszokhattuk az elmúlt évszázadok során, most is menetrendszerűen érkezik, hogy megtartsa szokásos égi tűzijátékát. A beteljesülő kívánságok hónapja ez, mert a néphagyomány szerint, ha az ember hullócsillagot látva kíván valamit, akkor az beteljesül!  Így ha teheted, ezt az estét töltsd a szabadban akár egyedül, de sokkal romantikusabb lehet, ha kedveseddel együtt élitek át ezt a csodás élményt, miközben a közös jövőtöket vizualizáljátok.  
Minden év nyarán,- általában július 17. és augusztus 24. között – a Perseidák meteorrajnak köszönhetően újra és újra részesei lehetünk ennek az égi csodának. A Perseidák az egyik legismertebb, fényes meteorokat és sűrű hullást produkáló meteorraj. Nevét a Perseus csillagképről kapta. A csillagkép névadója pedig Perszeusz mitológiai hős, aki Zeusz fia volt. Az évnek ez egy olyan rövid szakasza, amikor különleges mágikus erők összpontosulnak az Univerzumban. Úgy tartották, hogy a csillaghullás tulajdonképpen egy mágikus tűz. (Még egy érdekesség, a katolikus vallás az augusztusi csillaghullást „Szent Lőrinc könnyeinek” nevezi.) 2016-ban pl. olyannyira adakozó és bőséges volt az ég, hogy az átlag 50-100 hullócsillag/óra,  200 volt! 
A NASA meteorszakértői szerint idén a Perseidák megfigyelését a holdfény erősen zavarja majd, így a meteorraj maximuma augusztus 12-én 14:00 UT és 13-a 02:30 UT közé várható. És hogy biztosra menj, katt erre, ahol elolvashatod a sikeres csillagmágia menetét.

2017 augusztus 21 a teljes napfogyatkozás idejeÚjhold: TELJES NAPFOGYATKOZÁS

2017 Augusztus 21-én Újhold az Oroszlánban, mely most a NAPFOGYATKOZÁSSAL párosul
Ez a fogyatkozás a mi 1999. augusztus 11-i nagy napfogyatkozásunk „testvére”, és egyesek már most azt gondolják, hogy ez lehet a világtörténelem legnézettebb eseménye lesz ez, ugyanis hatalmas embertömeg élheti át. Személyesen és a modern technikának köszönhetően rengeteg élő közvetítés is lesz majd erről az eseményről.
Ezért Te se aggódj ha nem tudsz jelen lenni személyesen megfigyelni a napfogyatkozást 2017. augusztus 21-én Oregon állam területétől kezdődően Dél-Karolináig, ugyanis most online is nyomon követheted a dolgokat. Az előrejelzések szerint legalább 70-90 percig lehet majd látni a napfogyatkozási jelenséget. 
A júliusi inspirációnkat erősíti meg és biztat minket tovább ez az Újhold, hogy vállaljunk minden kockázatot egyéniségünk helyén való kifejezése érdekében.
Erre a különleges égi jelenségre a napfogyatkozás idejére majd megosztok veled is egy csak ilyenkor használatos ritka Holdmágia szertartást. A szertartás során kapcsolatba léphetsz a természet erőivel és akár tündéreivel is, akik akár melletted is maradnak, míg a problémáid sikeresen megoldódnak!

2017 augusztus 28. Uránusz és Jupiter bolygóállása :
Szoktál olyan erős indíttatást érezhezni arra, hogy fellázadj minden olyan dolog, rendszer vagy személy ellen, aki a személyes szabadságodat korlátozza? Igen a válaszod? Akkor:
Szeptember lehet erre a megfelelő alkalmad, csak használd ki okosan ezt a napot, és adj bele mindent, mert ennél erősebb (vagyis támogatóbb) fényszög a közeljövőben nem lesz, mert ennek az asztrológiai eseménynek az ereje szinte varázsütésra elhozza majd számunkra a kitörési pontot. Persze csak ha te is akarod!

Csodás AUGUSZTUST!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram