frabato-magus-logo-vilagos
február 6, 2017

2017 éves horoszkóp előrejelzésem - Frabato

Bár nem lett rövid az éves horoszkóp előrejelzésem, de hidd el érdemes elolvasnod, hogy tudd, mire számíts 2017-ben: szerelem, párkapcsolat, karrier, pénzügy, egészség, család, kaland, oktatás életterületeiden! 

Eddig már megtudhattad erről az évről hogy,  2017 - mint a Nap éve  - milyen életfeladatokat kíván majd meg tőled személyiséged fejlődése érdekében. És azt is, hogy  2017 a szerelem éve  is  főként Jupiter bolygónknak köszönhetően, amit  speciális újévi szerelmi jóslatommal  is még személyesebbé tettem a számodra. És mivel a legkíváncsibbak mindig a szerelmi életetekre vagytok attól függetlenül, hogy épp szingliként, vagy egy jó párkapcsolatban éltek, ezért 2017 párkapcsolati lehetőségeit még tovább részletezem egy külön írásomban.
A bolygók és csillagok állása illetve egymáshoz való viszonyuk nemcsak az érzelmeinkre vannak hatással, de merőben meghatározzák a mindennapjainkat és behálózzák életünk minden percét.
Horoszkópjaimmal abban segítek Neked, hogy asztrológiai ismeretek nélkül is előnyösebben alakuljon a jövőd!
Megtudhatod 2017 titkait, azt hogy idén milyen irányba tart az életed. És azt is, hogy ez az irány vágyaid beteljesüléséhez is vezethet, ha kezedbe veszed sorsod irányítását! Mert soha nincs késő ahhoz, hogy változtass valamin!
Ha ezt olvasod, az azt jelenti, hogy Te is hiszel ebben, a hit pedig csodákat teremt! Gyakran ehhez kell egy kéz, ami segítséget nyújt és amire akkor is támaszkodhatsz, ha épp összecsapnak a fejed felett a hullámok.
Ez a kéz lehetek én, ha megfogadod a tanácsaimat, és te magad is vallod, hogy, semmi sem fekete és fehér!
És bár közhelyes, de mégis igaz: ha tudatosabban szét nézel magad körül, akkor több boldogságot fogsz tapasztalni, mint keserűséget. 
Ha pedig egy sokkal személyesebb, saját sorsod előrejelzéseit és jóslatait szeretnéd megtudni, komplexebb kérdéseidre választ kapni, vagy a családtagjaid jövőjét fürkésznéd ki, akkor jelentkezz be hozzám, kérj időpontot:

 • a +36 20 974 89 22-es telefonszámon, vagy
 • a  www.frabato.hu weboldalamról, ésszemélyesen várlak a stúdiómban: Budapesten, a VI. ker, Podmaniczky u. 16. szám alatt.

 

2017-es, éves horoszkóp előrejelzésem

2017 teljes, éves horoszkóp előrejelzésem a Bak jegy és Bak aszcendens jegy, a Vízöntő jegy és Vízöntő aszcendens jegy, a Halak jegy és Halak aszcendens jegy, a Kos jegy és Kos aszcendens jegy, a Bika jegy és Bika aszcendens jegy, az Ikrek jegy és Ikrek aszcendens jegy, a Rák jegy és Rák aszcendens jegy, az Oroszlán jegy és Oroszlán aszcendens jegy, a Szűz jegy és Szűz aszcendens jegy, a Mérleg jegy és Mérleg aszcendens jegy, a Skorpió jegy és Skorpió aszcendens jegy, a Nyilas jegy és Nyilas aszcendens jegy szülötteinek. Frabato

Legyen csodás a Te 2017-es éved is!

 

2017 egész éves átfogó horoszkópelőrejelzés Kos jegyűeknek, Kos aszcendens jegyűeknekKOS

Ez egy kivételes év lesz a számodra!

Az élet szinte minden területén lehetőségek százai tárulnak eléd, az pedig már csak rajtad áll, hogy hányat ragadsz meg ebből! A Merkúr különösen segítségedre lesz abban, hogy kapcsolatba kerülj azokkal az emberekkel, akikkel mind ez idáig nem sikerült. De nemcsak kapcsolatok, hanem innovatív ötletek terén is lesz bőven újdonság, amik megvalósítása idén gyerekjáték lesz számodra. A Karmának köszönhetően a Szaturnusz az idei útja során elhozza az életedbe az oly’ régóta vágyott stabilitást is, és a türelmed és kitartásod is meghozza eredményét. Erre azonban nem árt lelkiekben sem felkészülni, hiszen gyakran a siker nagyobb átoknak bizonyul feldolgozás szempontjából, mint a kudarc, és bölcs döntések hiányában megesik, hogy csak rövid ideig élvezhetjük új életünket.
Az uralkodó bolygód, a Mars okozhat némi bosszúságot év elején, a tél végén. Megeshet, hogy valami szokatlan fog történni vagy a munkahelyeden, vagy a családon belül, ami eltér az eddig megszokottól, és ezután a kis kizökkenés után most valamiért nehezebben fogsz visszarázódni a hétköznapok kerékvágásába, mint amúgy szoktál, de Március végére sikerül megint mindent visszaterelni a maga medrébe. A Mars viszont egész évben kísérni fog és megtanít arra, hogyan kezeld a változásokat és motiválni fog az egyre jobb teljesítményre. Az első frusztrációval átszőtt hónapok után végre meghozza az izgalom és a vidámság sokkal hosszabb időszakát is. Emellett az Uránusz is Damoklész kardjaként fog a Kosok feje felett lebegni egy rövid ideig, kissé kiszámíthatatlan periódust okozva ezzel, de hát milyen unalmas is lenne minden, ha pontosan tudnánk előre a végkimenetelét!
Áprilisban a Vénusz és a Merkúr retrográd mozgása miatt nem árt óvatosnak lenned az új kapcsolataidban – ha nem ugrasz fejest mindenbe meggondolatlanul, akkor anélkül fogod megélni ezt az időszakot, hogy tudatosulna benned, hogy ez egy kritikus szakasza az évnek. 2017-ben a Szaturnusz a Nyilas jegyében mozog, ami egy kedvező állás a Kos számára is, ezért a rád háruló feladatokat, esetenként kellemetlenségeket is könnyen és eredményesen fogod kezelni. Viszont a Jupiter a Mérleg házában könnyen lustává tehet, amire ügyelned kell, mert ez több szempontból okozhat hátrányt.
Az év második fele életre szóló változásokat hozhat a számodra!

2017 bolygómozgásainak lehetőségei

A Jupiter, a Szaturnusz és az Uránusz irányváltoztatása meglehetősen kedvező feltételeket biztosít ahhoz, hogy még közelebb kerülj a célodhoz. Ehhez természetesen elengedhetetlen a kemény munka, de a gyümölcse annál finomabb lesz! A Jupiter, amint az Oroszlán pályáját keresztezi, elhozza az életedbe a vidámságot, szórakozást és kreativitást. Majd a Szűz jegyében komolyabbra fordulnak a dolgok, a családi fészekben szembesülhetsz pár meglepetéssel, amik hosszútávon csak még inkább megerősítik a kapcsolatot szeretteiddel. A ház körül is számíthatsz megújulásra, akár egy költözés vagy lakásfelújítás is tervbe jöhet. De sose felejts el időt szánni magadra sem! A saját érdekeid is szem előtt kell tartani, nem járhatsz állandóan mások kedvében.
A Neptunusz ugyanúgy folytatja az útját, mint az előző évben. De rád még ez is mágikus hatással lehet, ugyanis ez segíthet abban, hogy felszínre kerülhessen spirituális éned, és ennek köszönhetően válik kiegyensúlyozottabbá és mélyebb érzelmi kötődésű a párkapcsolatod! Idén elismernek és felfigyelnek rád olyan körökben is, amelyekben eddig esetleg nem tették, és a Plútó segítségével valóra válthatod már-már elfeledett álmaid.

2017 karrier lehetőségei

Nagyszerű utat fogsz bejárni azon az ösvényen, amelyet magadnak tapostál ki az elmúlt években! A Karma most beteljesíti mindazt, amire eddig vártál. Az idei év 2 Holdfogyatkozásának idején további karrier építő lehetőségekkel élhetsz, ezzel is tovább lendítheted pénzügyeidet és megerősödsz majd anyagilag. Jó érzéssel tölthet el, hogy mindezt azzal a tudattal élheted át, hogy te juttattad el magad idáig. További tunningolást adhatsz az idei karrier sikereidnek, ha február 11.-én és augusztus 7.-én is a Holdfogyatkozás hihetetlen energiáit mágiáiddal manifesztálod!
A Szaturnusz és a Mars idei mozgásai abban lesznek segítségedre, hogy 2017-ben, Te majd jókor legyél a jó helyen! Az év előrehaladtával egyre több megbecsülést és tiszteletet vívsz ki kollégáid körében, viszont ha munkahelyváltáson gondolkozol egy ideje, vagy csak szeretnél valami újba belevágni, most arra is tökéletesen alkalmas ez az év – az összes lehetséges rontás megszűnni látszik az erőd és a kezedben tartott sorsod által.

2017 pénzügyi lehetőségei

Produktív érának néznek elébe a Kosok, és ha elég alázatosan és kitartóan formálod a lehetőségeidet, akkor 2017 utolsó negyedében elégedetten dőlhetsz majd hátra. Ezt most akár be is biztosíthatod magadnak sikeres befektetéseiddel, vagy akár gyors szerencsédet is szerencsejátékokon. Hálával köszönd is meg garantált sikereidet Vénusz bolygónk kivételes állásának! Arra viszont határozottan felhívom a figyelmedet, hogy ehhez azonban elengedhetetlen a részedről, hogy az év első felében minden felesleges kiadástól, hiteltől tartsd magad távol!

2017 utazási, kaland lehetőségei

Bár ez az év nem a nagy utazásokról fog szólni – leginkább csak üzleti vagy tanulmányi utak lesznek kilátásban -, a kisebb kirándulások idén is nagy szerepet fognak játszani az életedben és kapcsolataidban. Érdemes az általad mágikus helyeknek tartott csodákhoz ellátogatnod, mert ott fel- és újra töltekezhetsz energiáikkal. Ha ettől vadabb utazásokra is vágysz, az előző életeid helyszínei ezt kielégítheti, és még a kérdéseidre is választ kaphatsz időutazásaid során.

2017 lehetőségei az oktatásban, tanulásban

A legtöbb Kosnak alapvetően nincs problémája a tanulással és azzal sem, hogy erről számot adjon. Sikeresen veszed az idei év bárminemű megmérettetéseit, és az elhivatottságodnak, valamint a kissé konzervatív nézeteidnek köszönhetően a tanulmányaid minden pontján bizonyíthatod rátermettségedet. Ez az év a technológiával és tudományokkal foglalkozóknak még több kecsegtető lehetőséget tartogat.

2017 lehetőségei otthon, és családodban

A nevetés a házad körül fog ólálkodni egész évben. Az otthon melege még inkább megerősödik, és ez akár egy új házban is lehetséges, ugyanis nagy az esélye, hogy a szeretet kinövi eddigi szobáját. A tágabb családban egy új jövevény érkezése szintén bearanyozhatja a délutánokat, de egy rég elfeledett rokon is újra felbukkanhat.

2017 szerelmi lehetőségei

Ez az év soha nem látott érzelmeket tartogat számodra! Ha eddig merültek is fel kétségek a kapcsolatodat illetően, azokat a Vénusz most segít megoldani, de csak akkor, ha Te is képes vagy hideg fejjel gondolkodni, és a hirtelen természeted félreteszed egy kis időre. Idén a szenvedélyesebb éned veszi át az uralmat a tested és szellemed felett, ami nem jelent rosszat, hiszen majd kicsattansz az energiától és ez a környezetednek is fel fog tűnni! Az érzelmi kicsapongásra és szélsőségekre hajlamos Kos jegyed most végre megtalálhatja a középutat! És erre majd az augusztusi időszak kecsegtet nagyon sok romantikus pillanattal, csodás Jupiterünknek köszönhetően. Ez erősítő jellegű tanítással is jár, amit a későbbi kapcsolataidban kamatoztatsz – legyen szó akár ugyan arról, akár más partneredről. Szexualitásod felerősödik, és szellemileg is egy hullámhosszon lesztek 2017-ben a pároddal. Nem csoda, ha felmerül akár a házasság vagy gyermekvállalás gondolata is, illetve egy unoka érkezése sem kizárt ebben az évben! Most minden új élmény tovább gazdagíthatja és megerősítheti a párkapcsolatodat, akár évtizedek után is!

2017 egészséged szerint

2017-ben szellemileg és fizikailag is a toppon leszel! Végre rájössz, hogy hogyan tartsd formában magad, bár ha nem vigyázol, könnyen túlhajszolttá válhatsz, ami végtelen fáradtságot és álmosságot okozhat. Szánj magadra minden nap fél órát, ami csak rólad szól, és összegezd a napjaid! Időnként mindenkinek szüksége van a spirituális megújulásra, ez alól nem kivétel sem idős, sem fiatal. Nem hangsúlyozhatom elégszer a sport fontosságát sem, viszont neked, mint Kosnak különösen oda kell figyelned ebben is az egyensúlyra! Fizikailag is túlterhelheted magad annyira, hogy napokra ágynak eshetsz.

Néhány jó tanácsom neked 2017-re
 • Találd meg az egyensúlyt az emocionális és a racionális éned között!
 • Nagy felelősség lesz a válladon, ezért viselkedj ehhez méltóan.
 • Ez az év a nagy elhatározások éve lesz, úgyhogy temesd el a múltbéli fájdalmaid és szakítsd meg azokkal a kapcsolatot, akikkel úgy érzed, csak a rontás és átok kapcsolt össze.
 • Használd ki a kreativitásodat, de kerüld a fontos döntéseket, mindig, amikor ideges vagy.
 • Élvezd ki a 2017-es éved minden boldog pillanatát amennyire csak teheted, hisz Te is tudod: semmi nem tart örökké.

 

2017-es év horoszkóp előrejelzése minden Bika jegyű és Bika aszcendensű számára  BIKA

Kirobbanó energiák éve lesz ez számodra!

De ne ülj a babérjaidon, használj ki minden lehetőséget, ami az utadba téved. Mindig csak tarts előre és bizonyosodj meg róla, hogy mindenbe beleadod a maximumot! Idén minden kis lépésed meghozza az eredményét és a mágikus erők is melletted lesznek. Néha érezheted úgy, hogy levegőt venni sincs időd, de hidd el, az év végén majd rájössz, miért érte meg ennyit küzdeni! Először a kötelességeket kell teljesíteni, csak azután jöhet a lazítás.
Idén a Mars március-április környékén lép a házadba, ami egy különleges utazás kezdetét jelenti majd. Használd ki az ezekben a hetekben érkező energiákat és töltődj fel belőlük a későbbiekre. Az uralkodó Vénusz szintén ez időben vesz majd retrográd fordulatot, ami okozhat kisebb-nagyobb kavarodást az életedben, de ez az átok sem tart örökké. Úgy tűnhet, minden összejátszik ellened, de hamar rendbe jönnek a dolgok, amint a bolygók visszatérnek természetes mozgásukhoz. Ezután már könnyű vizeken fogsz evezni és minden szél a te vitorládat fogja duzzasztani!

2017 bolygómozgásainak lehetőségei

Igazán kedvező lesz ez az év a Bikák számára. Az elmúlt évek tartogattak néhány szörnyű meglepetést, de ez a folyamat most lelassul és egy kellemes sodrássá alakul. Az év első felében a Jupiter az Oroszlán házában lakozik, ami megkönnyíti a Te életed is. Az év középső felében a Jupiter a Szűz házába lép és szabaddá tesz, képességet ad a regenerálódásra és egy új szerelmet is hozhat.
A Szaturnusz az Ikrek házában lesz az első hónapokban, ez idő alatt a Bikának össze kell húznia magát ha végre ki akar törni a tartozások fogságából. Majd a Rák házába lépve augusztusban felszabadulhat ez alól is, és már nem kell minden fillért megszámolnia.
Néhány Chironnak köszönhetően egész évben érezni fogod a vibrálást és Te magad is pozitív energiákat fogsz közvetíteni.
Az Uránusz a Vízöntő pályáján fog keringeni Januárban és Februárban, majd átlép a Halakba. Ez az utazás fogja elhozni a Te életedbe is a változást, ami eddig megrekedni látszott. De most itt a lehetőség, hogy javíts az életkörülményeiden és új kapukat nyiss a mágia és a spiritualitás felé. Ebben a Neptunusz is segítségedre lesz, aminek köszönhetően okkult titkokba nyerhetsz betekintést.
A pénzügyeid a Plútó fennhatósága alatt maradnak továbbra is, és megtanítanak elfogadni a változásokat az életben és rugalmasabbá válni. Ugyanakkor megtanít arra is, hogyan vedd ki a részed a kapcsolatok fenntartásában és hogyan okozz örömet a szeretteidnek.

2017 karrier lehetőségei

Ez az év még több tervezést és megfontoltságot igényel majd, mint az előző. Ebben a Mars és a Szaturnusz egymáshoz való állása lesz segítségedre. Viszont arra különösen ügyelj, nehogy vitába keveredj a hatóságokkal vagy a különböző felügyeletekkel. Néhány Bikának a munkamorálján is ideje lenne változtatni, ha nem akar egy frusztrációval teli évet eltölteni. Legyen a munkahelyed egy olyan hely, ahova ugyanolyan melegséggel térsz be, mintha egy fárasztó nap után hazamennél! Ha mindezt sikeresen abszolváltad, év vége felé egy nagyobb előléptetés is kilátásba jöhet.

2017 pénzügyi lehetőségei

2017-ben e téren is rengeteg változásnak nézel elébe, de szerencsére pozitív irányba. Képes leszel invesztálni egy hosszú távú befektetésbe és nagyobb kiadásaid sem lesznek. Viszont váratlan kiadásra számítanod kell, feltehetően egy rokonod orvosi kezelésére. Te csak ragaszkodj a céljaidhoz, és az lebegjen a szemed előtt, ne szórd el idő előtt az arra félretett pénzt apróságokra. Ha ezt a stratégiát megtanulod működtetni az életben, soha többet nem kell aggódnod a szerényebb napok miatt.

2017 utazási és kaland lehetőségei

Az első és legfontosabb, amit figyelembe kell majd venned ha elutazol: ez milyen egészségügyi kockázatokkal jár számodra! Ebben az évben lehet, hogy az üzletből kifolyólag olyan helyeket is meg kell látogatnod, amit önmagadtól soha nem választanál, de ha elég felkészült vagy, nem fog meglepetés érni.

2017 lehetőségei az oktatásban,tanulásban

Ha már régóta gondolkozol azon, hogy el kellene kezdened valami újat tanulni, vagy csak szívesen tovább képeznéd magad, akkor ragadd meg 2017-es éved lehetőségét, és tedd meg ehhez a kellő lépéseket! Idén a bolygók állása eddig soha nem látott módon könnyítik meg a tanulásod és a vizsgáid is. A doktori képzésben részt vevő Bikáknak azonban szerencsésebb lenne a vizsgákat az év második felére halasztani.

2017 lehetőségei otthon és családodban

Ezen a területen néhány megpróbáltatás vár majd rád! Viszont ahogy a Jupiter tovább halad a pályáján augusztus közepén, otthoni és családon belüli nehézségeid el is illannak. Használd ki nyugodtabbá lett mindennapjaidat arra, hogy az otthonod újjávarázsold! Egy jó nagy kitakarítással kezd, menjen minden, ami nem jó neked/nektek! Helyettük inkább 1-1 szerelem-szerencse-bőség bevonzó lakberendezési praktikával indítsd újra az otthonod energiaáramlását, és az általuk kapott új lehetőségekkel pedig rendezd a lemaradásaidat. Párkapcsolati életed is kissé háttérbe szorult ekkorra, de ne hagyd ebben az állapotában semmiképp! Meglazult érzelmi köteléketek igencsak igényli ebben az időszakba majd a lángra lobbantó, vágykeltő, szerelmi bájságok gyógyító hatását. Ha mindezek ellenére is olyan érzésed lesz, hogy teljesen kicsúsztak a kezedből a dolgok, nem indulnak be a dolgaitok, akkor sajnos számolnod kell a rosszakaróid „jókívánságainak” eredményével, a rontásukkal a családi fészkedben, életedben.

2017 szerelmi lehetőségei

A szerelem idén központi helyet fog elfoglalni az életedben. Egy már ellaposodott kapcsolatra rávilágíthat a reménysugár. A Mars és a Nap helyzetének köszönhetően olyan utat fogsz bejárni, amin könnyen hozol majd határozott döntéseket. Ez vonatkozik azokra is, akik egy se veled, se nélküled kapcsolatban tengetik napjaikat, de most végre képesek lesznek elvágni azokat a fonalakat, amik a nem megfelelő emberekhez láncolják őket. De ne sürgess semmit, lehet, hogy több idő kell bizonyos eredmények láttatásához! Egyedülálló Bika-ként jó eséllyel alakítasz ki szoros barátságokat, amik közül bizony az egyik, ahogy telik ez az év, fokozatosan átalakul és továbbfejlődik egy őszinte érzésekkel teli szerelemmé! Ezzel együtt, az év vége felé spirituális érzékenységednek köszönhetően rengeteg beteljesülő csodában és számtalan mágikus élményben lesz részed. Arra viszont neked is érdemes fokozottabban figyelned, hogy a felszabadult boldogságod megéléséhez időnként az elengedés rituáléját is el kell végezned! Hagynod kell, hogy a múlt múlt maradjon, esélyt adva az igazán boldog jövődnek!

2017 egészséged szerint

Egészen az év közepéig az egekben fogsz szárnyalni! Ezt leginkább rendszeres sportolásodnak köszönhető, ezért ezt nehogy elhagyd! Az étkezésedre viszont ráfér egy kis reformálás! Amit tudsz is tartani hosszútávon, nem csak 2 hétig. Egy méregtelenítő-kúrával egy jobb alapot kaphat a tested is, pláne, ha a stressz már a gyomrodra is ráment. A holdállások sokban segítik, támogatják és ellensúlyozzák a méregtelenedést illetve a diétákat, életmódváltoztatásokat! Az év második felében pedig fektess nagyobb hangsúlyt tested energiaszintjére! Töltődéssel, relaxálással készítsd fel tested és lelked, hogy az év vége, a karácsony és ünnepek ideje felhőtlenül telhessen.

Néhány jó tanácsom neked 2017-re
 • A folytonos energikusságod hamar kimerültséghez vezet! Figyelj arra, mikor van ténylegesen is szükséged erre a felpörgetett állapotodra. Használd akkor, amikor saját céljaid építésén dolgozol.
 • Alakíts ki olyan kapcsolatokat a körülötted lévőkkel, amikre a jövőben is tudsz alapozni és amik egyfajta védőbástyaként állnak körülötted a nehezebb napokban.
 • A Szaturnusz hozhat néhány robotolós napot az évbe, de csináld végig, hamar vége lesz. Ezek a napok se vegyenek el egy cseppet sem az alapvető pozitív világnézetedből!
 • A hibáidra tekints mérföldkőként, amire bármikor vissza tudsz tekinteni, és építkezni belőle, és ami figyelmeztet arra, hogy ettől visszább már nem szabad kerülnöd. 

 

Ikrek jegyű, Ikrek aszcendensű 2017-es teljes éves horoszkóp előrejelzésIKREK

Ez az év egy produktív és kreatív szakasza lesz az életednek!

Befolyásos kapcsolatokra tehetsz szert ebben az esztendőben és ha eléggé nyitott szemmel és füllel jársz, akkor olyan információk birtokába juthatsz, amik örökre megváltoztathatják az életed. A Vénusz segít majd, hogy csak az igazán fontos dolgokra koncentrálj és ne hagyd magad eltéríteni semmi által. Ragaszkodj az ötleteidhez és küzdj kitartóan a megvalósításukért – a Karmád meghálálja!
Az uralkodó bolygód, a Merkúr, áprilisi retrográd irányváltása a legtöbbünk életébe iszonyú felfordulást szokott okozni. Viszont számodra idén ez az időszak azt a képességet engedi meg, hogy a körülötted zajló vagy épp nem zajló eseményeket, embereket, tehát mindent, tisztán láthatsz a valós valóságot érzékelheted. Ezzel a tisztánlátó képességeddel májusig kalkulálhatsz, amíg Merkúrunk visszatér az előrehaladó pályájára. Mondanom sem kell hogy mennyire csodás lehetőség ez a számodra, és ha fontos vagy saját magadnak akkor tudatosan ki is kell hoznod a legtöbbet ebből az időszakodból! Még a személyes jóslataid, sorsod lehetséges útjai is pontosabban feltárulnak, így még jobb döntéseket hozhatsz a jobb jövődért! A Vénusz hasonló utat fog bejárni március végén, ami nagyban befolyásolni fogja a kapcsolataidat és az álmaidhoz való viszonyod. Májustól a Mars, az energia bolygója, különleges erővel ruház majd fel, hogy könnyen vedd az eléd gördülő akadályokat. Most belevághatsz azon terveidnek megvalósításába, amikhez eddig nem volt elég bátorságod.

2017 bolygómozgásainak lehetőségei

A Jupiter az Ikrek számára az Oroszlán házában tölti idejét az év első felében. Ezt rengeteg elfoglaltságot jelent majd, csakúgy, mint 2016-ban, viszont arra figyelj, hogy csak olyan feladatokra mondj igent, ami valamiféle hasznot hoz az életedbe. Ez a pörgés kicsit visszavesz magából augusztus környékén, ahogy a Jupiter a Szűz házába lép, és lesz időd élvezni az életet anélkül, hogy bármi fontosról lemaradnál.
A Szaturnusz az Ikrek övében folytatja útját júniusig, amikor is a munkáé lesz a főszerep. Aztán a Rák jegyébe lépve szembesülhetsz néhány pénzügyi problémával, és lehet, hogy áldozatokat kell hoznod, de ezek hosszú távon mind megtérülnek majd. A chironok a Naprendszer nyolcadik házában időznek majd egész évben. Ez nagy segítséget nyújt majd a financiális függetlenedéshez, például egy vállalkozás elindításához.
Az Uránusz a Halak házába lépve néhány gyökeres változást hoz majd márciusban. Megtalálod a helyed a világban és az Uránusz az elkövetkezendő 7 évben minden mozdulatodnál a segítségedre lesz.
A Neptunusz ugyanúgy folytatja útját, ahogy előző évben, de most már jobban segít téged abban, hogy kikörvonalazódjon előtted az, hogyan kellene alakulni a jövődnek! Okosan és tudatosan ezt az időszakot használd ki a céljaid elérésére, ebben a megfelelő praktikák és rituálék eredményorientált segítőid lehetnek!
A Plútó számos kihívással fog szembeállítani 2017-ben, neked pedig ezért be kell bizonyítanod az életrevalóságod és talpraesettséged. Ha ez sikerül, biztosítva van a helyed a képzeletbeli piramisban egész évre.

2017 karrier lehetőségei

Az év eleje egy tökéletes időszak lesz arra, hogy átgondold az életedet! Hogy merre tart most az utad, hogy hova akarsz eljutni, és ehhez a mostani utadon tovább akarsz e haladni, stb.. Van egy jó hírem! 2017, a Nap éve, és ez hozzájárulhat bőségesen céljaid, sikereid és vágyaid megvalósításában, sorsod magad általi irányításával is! Idén olyan lehetőségek fognak eléd pottyanni, amelyek láttán nyugodt szívvel fogsz búcsút mondani az eddigi tevékenységednek. Ne legyen benned félelem, ne aggódj, és ne akard görcsösen ennek az eljövetelét! Csak légy nyitott, és mindenképp használd ki a képességeid fejlesztésére és új dolgok kipróbálására irányuló lehetőségeidet majd idén, mert szükséged lesz ezek hozadékára a jövődben! Ne feledd, te is kellesz ahhoz, hogy sorsod jobb lehessen!
Segítséget ugyan igényelhetsz az álmaid megvalósításához, de nélküled igen csekély lesz a csoda kivitelezése!

2017 pénzügyi lehetőségei

2017-ben pozitívak a kilátásaid az anyagi stabilitásodat illetően, ami igazán bonusz plussz, mert nem jellemző adottságuk ez az Ikreknek. Ezt az idei lehetőségedet megkönnyíti majd pár hosszú távú befektetésed is, de még fizetésemelés is kilátásban van a számodra ebben az évben. A korábbi invesztálásaidból is bevételre számíthatsz, de felhívnám arra a figyelmed, hogy ezeket a pénzeket inkább tartsd is bent, a kezedtől és kártyádtól is távol, mert idén nagyon könnyen változhat pénzügyeid mérlege, annak ellenére, hogy 2017 jól jövedelmez! A kasszakezelés is idő mire abban profi és hiánymentes tudsz lenni, és igencsak tudni kell a kontrollal is bánnod!

2017 utazási és kaland lehetőségei

Nincsenek kilátásban nagy utazások, jobb, ha az erre félretett pénzt elteszed jövőre és egy nagyobb volumenű utat szervezel. Hidd el, nagyobb élmény lesz, mint tizedjére is megnézni ugyanazt!

2017 lehetőségei az oktatásban,tanulásban

Főleg a felsőoktatás terén nem lesz túl szerencsés ez az év az Ikrek számára. A szóbeli vizsgák nagy megpróbáltatást jelentenek majd, de elég kitartással és elhivatottsággal győztesen kerülhetnek ki ebből a csatából az év végén.

2017 lehetőségei otthon és családodban

Folyamatos hangulatingadozásokra kell számítanod magad körül, és ez alól te magad sem leszel kivétel! Sokat segíthet ezeknek a helyzeteknek a megértésében és kezelésében, ha a családtagjaid és a magad személyes év számaitokat, sorsszámaitokat megismered. A számmisztika segítségével helyreállíthatod a családi fészek békéjét! A testvéreiddel és idősebb rokonaiddal viszont idén sokkal szívélyesebben alakul a viszonyod, az ő jelenlétük fogja majd a támogatást neked 2017 eseményeihez, általuk érzed, hogy majd, hogy jöhet bármi, megbirkózol azzal. A Merkúr hozhat majd némi szomorúságot és bánatot az év végén mindannyiótok életébe. Erre majd a Vénusz bolygó aktuális állása lesz rátok felszabadító hatással!

2017 szerelmi lehetőségei

A szerelem, mint olyan, teljesen új értelmet kap az életedben idén. Képes leszel a jelentéktelen kapcsolataidat megszakítani és újakkal gazdagodni. A házasságodban elég mélypontokat élhetsz meg, de a Mars erőt biztosít majd, hogy túl tudj lendülni életed ezen a szakaszán. Segít megoldást találni a konfliktusokra és levonni belőle a tanulságaidat, a megtanulandó leckéidet! Hogy hogyan válhatsz képessé arra, hogy kifejezd a kedvesed/partnered felé a vágyaidat és elvárásaid! Azt javaslom, hogy ebben az időszakban tudatosan engedd el a füled mellett az értelmetlen, apró vagy brutális félreértéseiteket gerjesztő megjegyzéseket, fricskákat! Ne kontrázz még rá ezekre te is, ne ragadj ezekbe a szituációkba! Ha valóban megmenteni és jobbá tenni akarod a párkapcsolatod, akkor csakis a boldog pillanatokba tegyél energiát, mágiát vagy praktikát, csak a pozitív érzéseket éltesd és lobbantsd lángba!

2017 egészséged szerint

Az egészséged nagy löketet fog kapni 2017-ben, hála a Vénusz és a Jupiter viszonyának. Bizonyosodj meg arról, hogy az ételek, amiket eszel, megbízható forrásból származnak. Járj ki a piacra, ott tisztább alapanyagokat vehetsz! Kerüld a dohányzást, és az alkoholt is… A holdállások nagyban segítik, támogatják és ellensúlyozzák a rossz szokásaink elhagyásának időszakát. Érdemes erre figyelned, ha meghoztad a döntésed! Bár 2017-ben lesz olyan érzésed, hogy szinte már az idegösszeroppanás szélén állsz, de légy bölcsebb most! Jusson eszedbe, hogy ki vagy Te, mit értél el eddig, és hogy nincs erre a fajta pótcselekvésre szükséged. Egész évben figyelj a folyadék fogyasztásodra, a nyugtató teák is jöhetnek most, és még a C-vitamin beviteled is inkább több legyen mint kevesebb. Ha ezt sikerül betartanod, akkor anélkül fogod végigcsinálni ezt az évet, hogy egy nagyobb táppénzes időszakra kényszerülnél.

Néhány jó tanácsom neked 2017-re
 • A Szaturnusz és Vénusz támogatásának köszönhetően kevesebb fájdalommal kell idén majd szembe nézned! De arra figyelj, hogy ennek az állapotnak a fenntartásához a te akaraterődre is szükség van!
 • Légy optimista és ne sajnáld a pénzt néha egy kis szórakozásra se!
 • De ne kényelmesedj el, mindig legyen előtted, hogy hogyan és hol képzeled el magad mondjuk 5 éven belül.
 • Teremts magad körül békét és nyugalmat, ne engedd, hogy az indulataid irányítása alá kerüljön sorsod alakítása!

 

Rák jegy, Rák aszcendens 2017 éves horoszkóp RÁK

Aki mer, az nyer!

2017-ben millió lehetőséged adódik, hogy új értelmet vigyél az életedbe. Amibe belefogsz ez évben, abból minden bizonnyal sikeresen is fogsz kiszállni! A Mars felruház majd némi agresszivitással is, ami sokszor elengedhetetlen egy nagy hegy megmászásához, így légy hálás érte. Ez egy tökéletes időszak lesz arra, hogy megmutasd a világnak, mi rejlik benned – csak el kell engedned a folyamatos megfelelési kényszert, és csak arra koncentrálj, hogy Te mit szeretnél látni.
Ebben az évben azonban főleg a kapcsolatokon lesz a hangsúly. Megismerkedsz valakivel, aki mellett már nem tudsz az ágy alá bújni, ha nem vagy kíváncsi a világra, így kénytelen leszel kilépni a komfortzónádból és megtapasztalni egy másfajta életstílust is.
Júniusban a Mars megadja a kezdőlöketet ahhoz, hogy belevágj valami nagyba. Ha nem halogatod, és igazán szívből fogod csinálni, akkor a következő két évben ez a mágikus erő mindvégig veled lesz, hogy mankóként álljon melletted.
Az Uránusz kissé összezavarhatja a karriered útjait, sok-sok hullámvölgyet okozva ezzel. Ne futamodj meg, inkább a Marstól kapott erő segítségével nézz velük szemtől-szembe, és a Plútó is segít majd a megfelelő mederbe terelni a dolgokat.

2017 bolygómozgásainak lehetőségei

Rengeteg bolygó fogja az egyébként megszokott helyét megváltoztatni 2017-ben, ami egyben számtalan lehetőséget biztosít majd számodra ahhoz, hogy te is változtass életed akár több területén is. Az év elején az Oroszlán házában fog időzni a Jupiter, ami azt jelenti, hogy különös figyelmet kell szentelned a pénzednek és nem szabad túlzásokba esned. Ahhoz, hogy ne kerülj kellemetlen helyzetbe, gondosan meg kell tervezned minden kiadásod, viszont augusztusban a Jupiter hátrahagyva az addigi materialista világnézeted - amit sokszor átokként élhettél meg - rengeteg új kalandot és tapasztalatot hoz az életedbe. Viszont előkerülhet néhány dolog a múltból, ami fejtörést és aggodalmat okozhat.
A Szaturnusz állása viszont nem éppen lesz kedvező a számodra, mozgásából kifolyólag te is folyamatos késésekkel és átlépett határidőkkel fogsz majd találkozni. De szerencsére azonban ennek júliusban vége szakad, ahogy az említett bolygó a te pályádra lép, és ha vele együtt te is kihasználod az időszak holdállásainak mágikus energiáit, akkor gyökeres előrehaladásra és pozitív változásokra számíthatsz!
A chironoknak köszönhetően választ kaphatsz a párkapcsolatot illető kérdéseidre, és a segítségedre lesznek mind a fizikai, mind pedig a spirituális megtisztulásban.
Az Uránusz a Vízöntő jegyében halad egészen márciusig, amikor átvált a Halakra. Ez hozhat egy nagyobb utazást is az életedbe, vagy egy mágikus élményt is. Nyitott leszel az új emberekre és kultúrákra, és ha átengeded magad nekik, egy újjászületést élhetsz át.
A Neptunusz sem kecsegtet túl sok jóval, ami a pénzügyeket illeti, megeshet, hogy idén sem fogsz biztos lábakon állni ez ügyben. Viszont ha eléggé tudod kontrollálni a kiadásaid, év végére nyugodtabb és szabadabb lehetsz ezen a téren is.
A Plútó meg fog tanítani arra, hogy jobban értékeld a saját egészséged, és folytasd a rendszeres testmozgást és ha kell, diétázz! Nemcsak a hiúságodnak fog jót tenni, de testileg és szellemileg is megkönnyebbülsz majd.

2017 karrier lehetőségei

Úgy fejlődsz majd ebben az évben, hogy azt észre sem veszed! El tudsz képzelni még ettől is jobbat? És ha azt mondom, hogy minden égető feladatodat is kisujjból fogsz kirázni? Ezt az erőt használd fel arra is, hogy a társaidba is egy kis életet lehelj, mert ezzel párhuzamosan egyre közelebb kerülsz a tűzhöz. Ezen az úton találkozni fogsz majd olyanokkal, akik nagyban hátráltatni fognak felrázó energiáid okán, de ezzel ne is foglalkozz, kár ezt az erőt ilyenekre pazarolnod. Egyébként sem lesz soha olyan, hogy egy embert mindenki kedveljen, és nem is neked kell erre törekedned.Neked csak a céljaid lebegjenek a szemed előtt! A személyed ellen irányuló rosszindulatú, irígy gondolatok ellen, amulettek, talizmánok, kristályok adhatnak védelmet, így az átkok elhárítására elvesztegetett energia is a karriered építésében munkálkodhat!

2017 pénzügyi lehetőségei

Bár nem ez lesz az legjobb éved, bevételre azért mindenképp számíthatsz, és nem is csak egy helyről. Ha van eladó ingatlanod vagy folyamatban lévő bírósági ügyed kintlévőséged miatt, ebben az évben ilyen és hasonló forrásokból pénz fogja ütni a markod. Az sem kizárt, hogy egy olyan váratlan esemény által pénzt, viszont ha megteheted, azt fektesd is be valahova, hadd gyarapodjon. Azonban ne egy helyre tedd az összeset, próbáld többfelé szétosztani, hogy ha vészhelyzet van, akkor ne egy egész kosárnyi tojás törjön össze. Ezen felül ne költs olyan dolgokra, amit egyébként nem engedhetsz meg magadnak – csak akkora falatot harapj, amekkorát meg bírsz rágni!

2017 utazási és kaland lehetőségei

Mindegy, hogy hogyan, vagy mi okból, de 2017-ben, utazni fogsz! Legyen az nyaralás, üzleti-, vagy tanulmányi út, a lényeg, hogy élvezd! Arra azonban figyelj, hogy nyári születésűként különösen megviselhet a hőmérsékletváltozás, ehhez próbálj fejben is akklimatizálódni!

2017 lehetőségei az oktatásban,tanulásban

Ez egy kielégítő területe lesz az életednek 2017-ben, főleg, ha az eddig megszokott maximalizmusoddal állsz hozzá a tanulmányaidhoz is. A figyelem lesz az év kulcsszava, ezen felül pedig a pontos tervezés, ami a művészetet és humán tárgyakat tanuló Rákoknak még több sikert hozhat az életükbe.

2017 lehetőségei otthon és családodban

Köztudott, hogy e jegy szülöttei családcentrikusabbak és gondoskodóbb hajlamúak, mint az egyéb jegyben születettek. A 2017-es éved azonban kivétel lesz ez alól, ugyanis más veszi át az első helyet a fontossági ranglétrádon. Végre szabad kezet kapsz és kiteljesedhetsz egy magad, családi irányítás nélkül. Persze ez nem azt jelenti, hogy a családod már nem állna mögötted és te sem védelmezhetnéd ezentúl őket. Vénusz bolygónknak hála, párkapcsolati és rokoni kapcsolataidba is békességet és harmóniát teremthetsz, pár egyszerű praktikával pedig hosszútávon is biztosíthatod összetartó erejüket. Párkapcsolatod alakíthatóságára külön is felhívnám a figyelmed!

2017 szerelmi lehetőségei

A szerelmi életed brillírozni fog 2017-ben! A vágyaid végre kielégítődni látszanak, a kívánságaid pedig teljesülni. Olyan élet veszi kezdetét, amiről mindig is álmodtál, és ez nagyban köszönhető a párodnak is, akinek nincs nagyobb öröme annál, mintha Téged nevetni lát. Érzelmes pillanatokra vágysz, és ehhez most minden adott lesz, ha Te is tisztességesen és becsületesen viselkedsz a partnereddel szemben. Ne ess túlzásokba sem a jó, sem a rossz dolgokat illetően, mert ez hosszútávon nyomot hagyhat a kapcsolatban, vagy így, vagy úgy. A kapcsolatban élők kerüljék az olyan témákat, amikről eddig sem szívesen beszéltek, az egyedülállók pedig készüljenek fel arra, hogy Ámor bizony hozzájuk is bekopogtat az idén!

2017 egészséged szerint

A Rákok általában kimondottan hajlamosak a betegségekre, de ez az év könnyebb lesz most ebből a szempontból számodra is. Persze ehhez az is kell, hogy pozitívan állj ehhez a témához. Egészséget is lehet kérni, teremteni, bár nem ez szokott az emberek kívánságlistáján dobogós helyezett lenni. Ebben az évben a Mars, a Jupiter és a Szaturnusz is az egészségedre irányuló vágyaid hivatottak segíteni, és azt tanácsolom neked, hogy élj minimum ezekben az időszakokban a mágiák gyógyító erejével! Így nem csak túléled, hanem át is élheted és élvezheted a hétköznapjaidat. Testi lelki épséged megőrzésében a mozgás vagy valamilyen sport is nagy jelentőséggel lehet. Ne félj egy kis megjelenő izomtól se, mert nem lesz belőled Terminátor, viszont erősíti az immunrendszeredet! Ha eddig is sportoltál, akkor idén semmiképp se hagyd abba, ha pedig ez újdonság lesz még a hétköznapjaidban, akkor először is az legyen a legfontosabb, hogy megtaláld a számodra megfelelő mozgásformát és motívációt hogy hosszútávon is megtartsd a lelkesedésed! Még a káros szenvedélyeidről való leszokás is könnyebb és sikeresebb lesz így. 2017-ben kiegyensúlyozott, egészséges életedet alapozhatod meg.

Néhány jó tanácsom neked 2017-re
 • A világ többet fog elvárni tőled, mint Te saját magadtól, erre légy felkészülve!
 • Állj ellen a kísértésnek akkor, ha tudod, hogy a „bűn” elkövetésével hosszútávon inkább rontást hozol ezzel magadra, mintsem áldást!
 • Kerüld a hirtelen indulataidnak a megnyílvánulásait a párkapcsolatodban!
 • Találd meg az egyensúlyt a munka és a magánélet között, és vállald is az azzal járó felelősséget!
 • Légy megfontolt, mielőtt egy komolyabb döntést meghozol, válogasd szét az érveket és ellenérveket is.

 

Oroszlán jegy, Oroszlán aszcendens 2017 éves horoszkóp előrejelzésOROSZLÁN

Egy meglehetősen változatos,kicsapongó év lesz számodra!

A régóta húzódó projektjeidnél meglátod a fényt az alagút végén, de látni fogod, hogy addig még hosszú az út, és számtalan akadállyal szembesülhetsz. Légy felkészült, hogy könnyen tudd venni az eléd gördülő akadályokat és tartózkodj a félreérthető megjegyzésektől, mert az sok bonyodalmat okozhat. Ha mindezen túl vagy, ideje kicsit magadra is időt szánnod – ez az alapja mindennek!
Az érzelmek és indulatok uralják majd a személyed, ami sok feszültséget okozhat. Óvatosan közelítsd meg a dolgokat, hogy időt és energiát spórolhass, és ne engedd, hogy a büszkeséged vegye át az irányítást feletted, ugyanis a sikerhez elengedhetetlen a kellő alázat is.
Április közeledtével egyre csak nehezedik majd a nyomás válladon, úgy érezheted, átok szállt rád. Ez egészen novemberig eltarthat, amikor is végre felszabadulsz.
A februári holdfogyatkozásnak is lehetnek érdekes végkimenetelei – ez főleg abban mutatkozik majd meg, hogy érzelmileg instabillá válsz, de aggodalomra semmi ok: ez azért lesz így, mert valami fontos dolog lezárul az életedben. Legyen az egy kapcsolat, karrier, betegség, vagy bármi más – a lényeg, hogy egy új fejezet kezdődik az életedben. Vágj bele valami újba, sikered megkoronázódik – akárcsak az elmúlt évek kemény munkája.
A Mars különleges erőkkel ruház majd fel júliustól szeptemberig, ami segít majd túlélni szeptember első hetét, amikor is a Merkúr ellentétes irányt vesz, ezzel egy kisebb káoszt okozva az életedben.

2017 bolygómozgásainak lehetőségei

A Jupiter a Te szolgálatodban fog állni az év első felében, hatalmas lehetőségeket biztosítva ezzel a személyes és professzionális fejlődésedhez. Megszűnik az eddig rád nehezedő nyomás is és amihez csak hozzáérsz, arannyá változik. Augusztusban a Szűz házába ér majd az imént említett bolygó, ami nagy segítséget nyújt majd ahhoz, hogy az igazán lényeges dolgokra koncentrálj.
Ami a Szaturnuszt illeti, a segítségével új körökbe kerülhetsz be, ami viszont az eddigi normák átfogalmazását várhatja el. Nem lesz könnyű alkalmazkodnod, és rengeteg váratlan, esetleg kellemetlen meglepetéssel is szembe kell nézned, de ez egy tökéletes időszak lesz arra, hogy erősítsd az önuralmad.
A chironjaid ugyanúgy haladnak majd a következő két évben is, mint eddig. Ez segíteni fog majd leküzdeni a rossz szokásaidat, és olyanokat a helyükbe hozni, amiktől több leszel.
Az Uránusz szintén ugyanott marad, ahol az elmúlt 7 évben is időzött, és a misztikus hetesnek köszönhetően sok-sok izgalomra, de felfordulásra is számíthatsz a kapcsolataidban. A pénzügyi stabilitásod is ingadozni fog, de a spiritualitásból és a mágiából erőt merítve rendületlenül fogod végigcsinálni a kritikus periódusokat.
A Neptunusz a Vízöntő jegyében haladva, átvéve annak sajátosságait, misztikumokkal és titokzatossággal fogja átszőni a napjaidat. A személyes és hivatalos kapcsolataidban egyre nagyobb szerepet kap az intrika, de ne vedd túlságosan magadra, maradj céltudatos és magabiztos Oroszlán!
Ha elég eltökélt vagy a vágyaidat illetően, a Plútó 2017-ben minden erejével azon lesz, hogy azokat segítsen Neked megvalósítani. Ő lesz az, aki a pénzügyeidet is rendbe hozza majd és segíti kézben tartani.

2017 karrier lehetőségei

A különböző hatóságokkal meggyűlhet a bajod az év folyamán. De ne ijedj meg, mert olyan ismerősök kerülnek majd elő a múltadból, akik segítenek rendbe hozni az ügyeidet, és ezáltal még több befolyásos kapcsolatra tehetsz szert. A Szaturnusz és a Vénusz segítségével olyan könnyen fogsz haladni a ranglétrán felfele, mintha egy sík mezőn lépkednél, és új üzleteket is hasonló könnyedséggel fogsz megkötni. Egy percre se rendüljön meg az önmagadba vetett hited, és győztesen dőlhetsz hátra év végén.

2017 pénzügyi lehetőségei

Sok lehetőség fog eléd tárulni, a gond azonban azzal lesz, hogy el kell dönteni: melyik a nyereséges? A fűtésen spórolni sem rossz, de fogadáson százezreket nyerni még jobb – arra vigyázz, hogy nehogy két szék közül a földre ess. Idén lehetőséged lesz egy nagyobb volumenű befektetésre is, akár részvényekben, akár például egy ingatlan vásárlásával. Stabilitásod növekedni fog, bár lassan, de annál biztosabban. Ha valamiben nem vagy biztos, nyugodtan kérd a családod, közeli barátaid segítségét!

2017 utazási és kaland lehetőségei

Többféle okból is kilátásban vannak utazások, mint például távoli rokonok meglátogatása vagy üzleti út, de tanácsolom, hogy bármiről is legyen szó, az utolsó részletig tervezd meg minden percét, mert könnyen kifoghat rajtad egy váratlan esemény.

2017 lehetőségei az oktatásban,tanulásban

Ez az év nem lesz túl jövedelmező ebből a szempontból, és a kudarcok csak még inkább elősegítik az eltávolodást a tanulmányoktól. Olyan emberekkel vedd körül magad, akik támogatnak az előre jutásodban, és nem engedik, hogy feladd, bármekkorát is estél.

2017 lehetőségei otthon és családodban

Vegyes érzelmekre kell számítanod ezen a téren a Szaturnusz előre haladásának eredményeképp, nem elképzelhetetlen néhány heves veszekedés sem az otthonodban. Könnyen félreérthetik azt, hogy inkább a munkáddal vagy elfoglalva, mintsem velük, és emiatt Te is ingerültté válhatsz. Nem kizárt a költözés sem néhány Oroszlánnál, amiben a testvérek és szülők támogatására teljes mértékben számíthatnak.

2017 szerelmi lehetőségei

Nagy változások vannak kilátásban, ugyanakkor soha nem tapasztalt magasságok is. Töltsd több időt azzal, akit szeretsz, és olyan érzelmi kötődésben lehet részed, amiről sokan csak álmodnak. Az év első fele sok meghitt pillanatot tartogat, de csak akkor, ha egy személyre koncentrálsz – itt az idő megszakítani a felesleges kapcsolataidat, amik nem visznek előrébb, és igazán a szívedre hallgatni. Az év második fele hozhat házasságot neked is, vagy valamelyik közeli hozzátartozódnak, barátodnak, ami által Te is sok új kapcsolatot kialakíthatsz.

2017 egészséged szerint

Az egészségedet illetően is lesznek jobb és rosszabb időszakaid idén, bár meg kell hagyni, az utóbbi időben kezdesz jobban odafigyelni a mozgásra, aminek meg is lesz az eredménye. Viszont ne terheld túl magad sem a túl sok mozgással, sem pedig felesleges diétákkal, mert ezek hosszútávon nem lesznek rád pozitív hatással. Inkább csak élvezd az életet, és hagyj időt a spiritualitásod erősítésére is! Ez segít majd eljutni a békéhez és harmóniához mind a testedben, mind pedig a lelkedben, és felmérni a valódi szükségleteidet. Az év második felében a Nap, a Vénusz és a Szaturnusz egyébként is ad majd pár energialöketet, azonban arra ügyelj, hogy a kisebb-nagyobb lelki problémák ne csapjanak át fizikaiba is. Tartsd távol magad a monoton tevékenységektől és fogadj pozitívan minden új ötletet!

Néhány jó tanácsom neked 2017-re
 • A Vénusz mindvégig védelmezni és segíteni fog, amíg Te is teljes szívedből csinálod a dolgokat.
 • A saját sikeredért főként Te vagy a felelős, ezt sose téveszd szem elől.
 • Felelősséggel kezeld a pénzed, tervezd el előre, hogy mire mennyit költesz.
 • Bízz az intuícióidban és légy kreatív minden esetben, ne engedd be a negatív energiákat.
 • Kövesd az ösztöneidet és hagyj néha időt a lazításra is, hogy utána újult erővel vághass bele a dolgokba!

 

2017 év ilyed lesz, ha szűz jegyű vagy szűz aszcendensű vagySZŰZ

2017 milliónyi lehetőséget tartogat a számodra!

Bár lesznek időszakok, amikor kisebb-nagyobb akadályok fogják az utad állni, az év végére mégis mindent sértetlenül fogsz megúszni. A Mars energiái úgy fognak izzani, hogy majd’ kicsattansz az életerőtől, ami nagyban segíteni fog a céljaid megvalósításában is. Ahogy telik az év, egyre inkább produktívabbá válsz és egyre több sikerélményben lesz részed. A Jupiter támogatni fogja minden egyes lépésed, főleg, ha a magánéletedről van szó, és a családi kapcsolataidat is megerősíti, ami szintén elengedhetetlen kelléke a lelki egyensúlyodnak. Ez az év meglehetősen érdekes lesz számodra abból a szempontból, hogy ügyelned kell rá, hogy ne légy túl tökéletes. Ez így elsőre furcsán hangzik, de meg kell tanulnod akkor is elégedettnek és boldognak lenni, amikor csak 90%-on pörögnek az események.
Mivel a Jupiter a Mérleg házában lesz 2017-ben, a Szaturnusz pedig a Nyilaséban, egy erős stabilitás fog beállni a Szűz mindennapjaiba. Ennek köszönhetően megerősödsz főleg spirituálisan és egy nyugodt időszaknak nézel elébe.
A  Merkúr egy visszafele történő mozgással fogja indítani az évet, ami kicsit összekuszálhatja a dolgaidat, ráadásul ez megismétlődik majd augusztus végén-szeptember elején, majd pedig decemberben is, ami rendesen próbára teszi majd az érzelmeidet. Ezek a periódusok nem lesznek valami gyümölcsözőek, ezért ne is erőltesd, inkább hagyj magadnak időt a pihenésre.
Az idei évben az Uránusz az intimitást, a Neptunusz a kapcsolatok mezsgyéjét, a Plútó pedig a szerelmet fogja erősíteni, ami alapvető változásokat hoz majd a hozzáállásodban is ezek a dolgok felé.

2017 bolygómozgásainak lehetőségei

A Jupiter az Oroszlán házában fog időzni az év első felében, ami sok dolognak a végét, és soknak pedig a kezdetét fogja jelenteni. Az életed a kalandokról fog szólni, de elkerülhetetlen lesz néhány komoly döntés meghozatala is. Majd augusztus végén a Te házadba vándorol, ami lehetőséget ad majd arra, hogy magadba nézz és esetleg átértékeld az életed. A spiritualitásod soha nem tapasztalt magasságokban fog szárnyalni, ami esélyt ad arra is, hogy egy teljesen más szemszögből szemléld a dolgokat. Egy új esélyt kapva a csillagoktól, amihez hozzáérsz, arannyá változik majd.
A Szaturnusz az Ikrek házában fog tanyázni egészen júniusig, ami keményebb munkát vár el tőled az élet bizonyos területein és néhány bizonytalansággal is szembe kell nézned. Ezután a Szaturnusz, a Rák pályájára lépve harmóniát és új, jövedelmező kapcsolatokat hoz majd számodra, és végre elismerik az eddigi teljesítményed is. Ebben az időszakban mindenhol Te leszel a középpontban és természetesnek fog érződni ez a népszerűség.
A Chironok idén új értelmet adnak a kreativitásodnak és olyan feladatokat tárnak eléd, amikben végre kiélheted magad. Ha akadályok gördülnek eléd, azokat arra fogod használni, hogy lépcsőt építs belőlük az álmaid felé, tehát minden és mindenki a kezed alá fog dolgozni.
A Vízöntő jegyében az Uránusz lesz márciusig, majd a Halakéba fordul át. Ez kapcsolatok szempontjából jövedelmező lesz a számodra, szeretet és ragaszkodás fogja átszőni őket mindazokkal, akikkel eddig is egy hullámhosszon mozogtál.
A Neptunusz jelen helyzetében hozhat néhány gyökeres változást a fizikai valódban. Figyelj minden apró jelre, amit a tested küld feléd és változtass a szokásaidon, ha szükségét érzed. Ez a bolygó most nagy segítségedre lesz abban is, hogy spirituálisan fejleszd magad és egy következő szintjére lépj a mágiának.
A Plútó a kapcsolataidban fog segédkezni, a középpontba helyezve téged, elősegítve az elismertséged. Mint mindenkinek, neked is lehetnek rosszakaróid, de most őket is könnyen át tudod fordítani a te oldaladra.
2017-ben a holdfogyatkozások változó hatást fognak rád gyakorolni, de általában a stabilitást fogják növelni az életedben és segítenek, hogy a dolgok úgy alakuljanak, ahogy azt te szeretnéd.

2017 karrier lehetőségei

Ez az év telis-tele lesz megpróbáltatásokkal a Szüzek számára, de az előző évi kemény munka most végre beérik és meghozza gyümölcsét, és a rugalmas hozzáállásod a különböző emberekhez is nagy segítségedre lehetnek. Fontos viszont, hogy ne vegyél semmit készpénznek, ne hagyj fel a szorgos munkával! Adj bele mindent, és meglátod, meglesz az eredménye. Az utolsó negyedévben szembejöhet néhány nehézség, de ne hagyd magad eltéríteni a negatív kollégák által, mert a veszély ott leselkedhet rád minden sarkon. Járj nyitott szemmel és füllel, kövesd az ösztöneid, és legfőképp ne bízz olyanban, aki nem adott rá okot!

2017 pénzügyi lehetőségei

A mindennapi kiadásaid idén valahogy többnek bizonyulnak majd, mint ahogy azt eddig megszoktad. Viszont emiatt nem kell aggódnod, ugyanis amit eddig félretettél, az bőven elég lesz arra is, hogy ezeket fedezd. Fókuszálj arra, hogy olyan helyzetben maradj, ahol nem ismerik a „nélkülözés” szót, ehhez viszont minden nap tiszta fejjel át kell gondolnod, mi az, ami már tényleg felesleges és csak pénzkidobás. 

2017 utazási és kaland lehetőségei

Ez az év a nagy utazások éve lesz! A nyaralások mellett néhány rövidebb üzleti út is bejöhet, azonban elképzelhető néhány Szűznél, hogy végleg külföldre költözik a karrierje miatt.

2017 lehetőségei az oktatásban,tanulásban

Ezen a területen is szinte tökéletes képpel kecsegtet a számmisztika. Tegyél meg minden tőled telhetőt a családodért, de ne menjenek a munka rovására. Találd meg az egyensúlyt az otthon és a karrier között. A szüleid és testvéreid segítségére és támogatására bármikor számíthatsz, ami sokszor megkönnyíti majd az életed, és ezt a legjobb, ha minőségi, együtt töltött idővel hálálod majd meg. A felsőfokú tanulmányokat folytató Szüzeknek az év első fele lesz a legkedvezőbb. A jegyeid is kielégítőek lesznek, és ha függőben volt egy jelentkezésed valamilyen más intézménybe, most oda is felvételt nyersz. Ezek viszont nem a szerencsén fognak múlni, keményen meg kell dolgoznod a sikereidért, úgyhogy ne hozz elhamarkodott döntéseket, a végső cél lebegjen a szemed előtt!

2017 lehetőségei otthon és családodban

Vegyes érzelmekre kell számítanod ezen a téren a Szaturnusz előre haladásának eredményeképp, nem elképzelhetetlen néhány heves veszekedés sem az otthonodban. Könnyen félreérthetik azt, hogy inkább a munkáddal vagy elfoglalva, mintsem velük, és emiatt Te is ingerültté válhatsz. Nem kizárt a költözés sem néhány Oroszlánnál, amiben a testvérek és szülők támogatására teljes mértékben számíthatnak.

2017 szerelmi lehetőségei

A szerelmi életed ebben az évben az érzelmek és meglepetések éve lesz. Képes leszel biztos lábakon álló kapcsolatokat kialakítani és a vágyaid is teljesülni látszanak. Ha lesznek is kisebb nézeteltérések a pároddal, azokat megfelelő kommunikációval könnyen át tudjátok hidalni. A Mars és a Vénusz segíteni fog azoknak, akik egyedül bóklásznak még, de nagyon fontos, hogy az első csalódás után ne forduljanak be. Ugyanis néhány Szűznek ebben az évben még egyedül kell leküzdenie az élet akadályait, és egyedül kell megtanulnia jól érezni magát. 

2017 egészséged szerint

2017-ben jó egészségnek fogsz örvendeni. Annyi energia lesz benned, hogy sem a stressz, sem az idegeskedés nem fog kifogni rajtad. Mindenhez közeledj pozitívan és bátran szállj szembe a nehézségekkel, ezzel is csak erősebb leszel. Viszont ne harcolj örökké, szánj időt a lazításra is! Tanuld meg kiengedni a gőzt apró kis adagokban. Az év közepén ezt a rendíthetetlen egészséget megszakíthatja egy kisebb nátha, de utána újult energiával vágsz neki az év második felének. Kerüld a konfliktusokat és az érzelmi zsarolásokat és maradj ugyanilyen optimista!

Néhány jó tanácsom neked 2017-re
 • Néhanapján úgy tűnhet, hogy csak céltalanul bolyongsz mindennapjaid útvesztőjében. Ahhoz, hogy ezt megfelelően tudd kezelni, rendszerezd és állíts fel a dolgaidat egy fontossági sorrend szerint, hogy mindig tudd mit mi után kell csinálnod.
 • Időnként megmagyarázhatatlan bizonytalanságérzet érzel úrrá lenni magadon. Ez bizony azért van, mert téged vissza kell húzni a földre, hogy el ne szállj!
 • Ne élj félelmedben, és tudd, hogy mindig van fény az alagút végén! Mindig jusson eszedbe, hogy a sötétség csak átmeneti, és annál jobban fogsz örülni a világosságnak, ha kijössz belőle.
 • Törekedj arra, hogy csak a legjobbat add magadból, és te is a legjobban fogsz kijönni minden helyzetből.
 • Ha néhanapján adományozol valakinek valamit, nemcsak jobb kedvű és harmonikus leszel, hanem spirituálisan is fejleszted magad, és erre bizony nagy szükséged lesz.

 

mérleg jegy mérleg aszcendensű horoszkop előrejelzés 2017 teljes évreMÉRLEG

2017,egy kifejezetten élvezetekkel teli éved lesz! 

Nyugodtság és harmónia fogja jellemezni a napjaid nagy részét és a jövőre vonatkozóan is olyan tervekkel állhatsz elő, amik már sokkal megvalósíthatóbbnak és kézzelfoghatóbbnak tűnnek, mint néhány évvel ezelőtt. Külső behatásoktól inspirálva a kreativitásod soha nem látott magasságokban fog szárnyalni, és a kiegyensúlyozottságodból és empatikusságodból kifolyólag a felsőbb hatalmakkal sem kell különösebbképp megküzdened. A hozzád közelállók most még inkább igénylik majd tőled a törődést és odafigyelést, amit megadva tovább növeled a békét és az elégedettséget a lelkedben. Néhány próbatételre azonban számítanod kell innen-onnan az év során.
2017 holdfogyatkozásai főleg az év közepén fognak jelentős szereppel bírni, megnövelve az anyagi bevételeid – feltéve, ha óvakodsz a felelőtlen döntésektől -, és ráébresztve arra, hogy a gazdagság vagy a pénz nem elég önmagában egy boldog élethez.
A Jupiter a te jegyedben fog mozogni egészen januártól októberig, ami pozitív rezgésekkel ajándékoz majd meg, és számtalan lehetőséggel, hogy bizonyítsd, miért születtél erre a földre.
Március és április között az uralkodó bolygód, a Vénusz retrográd mozgást vesz, ami annyit tesz, hogy a pályáján visszafele fog haladni. Ez összekuszálhatja a döntésképességeidet, ezért azt ajánlom, ebben az időszakban menj szabadságra a világ elől.

2017 bolygómozgásainak lehetőségei

A Jupiter az Oroszlán házából augusztus végén fog a Szűz házába vándorolni, ami számodra azt jelenti, hogy az év első felében minden úgy alakul majd, ahogy tervezed, a perspektíváid kitágulnak. Augusztustól viszont lesz időd arra, hogy számot vess eddigi életedről és belefogj valami újba, ami szintén jövedelmező lesz. Ne sürgess semmit, inkább lassan, de biztosan haladj azon az úton, amit kitapostál magadnak.
A Szaturnusz az Ikrek jegyében lesz júniusig, ami egy szerencsés elhelyezkedés a Mérlegek számára. Képes leszel elérni a régen vágyott céljaid és felfedezni, hogy az eddig gondoltnál is több erő lakozik benned. Mihelyst a Rák pályájára ér, a kihívások elkezdenek feléd záporozni, amik teljesítéséhez elengedhetetlen lesz a kemény munka. Emelkedj felül a félelmeiden és kétségeiden, hogy győzni tudj! Az életed csak te irányítod, hagyd kívül mások beleszólását az életedbe. Ehhez lehet, hogy ki kell iktatnod néhány embert az életedből, de emlékeztetlek: ha sikert akarsz, arról nem szabad lemondanod mások sikeréért.
A chironok negatív köntösbe öltöztetik az otthoni dolgokat, de ne seperj semmit a szőnyeg alá, beszélgessetek addig, amíg mindenki meg nem nyugszik. Ez egy jó időszak lesz a megbocsátásra és a felejtésre.
Az Uránusz a Halak pályájára fog érni márciusban a Vízöntőéről, ami egy nagyobb megpróbáltatást hozhat az életedbe. A szórakozás helyét átveszik a komolyabb dolgok, viszont a stressz miatt az életed gyökeres átszervezést igényel, ha egészségesen akarsz kijönni az évből.
A Neptunusz megnöveli a képzelőerőd és kreativitásod, és a spirituális életed is új fordulatot vesz.
A Plútó folytatja megkezdett munkáját: a körülötted jelen lévő világot úgy tudod leginkább magadévá tenni, ha beszéd helyett az apró rezgéseit figyeled.
A holdfogyatkozások úgy fognak változásokat hozni az életedbe, hogy közben egy elég erős stabilitás áll be. Ezek elsőre merev ellentétei egymásnak, de a saját bőrödön fogod tapasztalni az érvényességét.

2017 karrier lehetőségei

A Mérlegek csak úgy tündökölni fognak 2017-ben! Főleg az értelmiségi területen dolgozók fognak nagyobb sikereket átélni, és a rutin munkák háttérbe szorulnak. Most minden lehetőséget meg fogsz kapni, hogy fejleszd a szaktudásod, és új színt vigyél a hétköznapokba. Könnyen fogsz kapcsolatot kialakítani olyan emberekkel, akik a későbbiekben segítségedre lehetnek, és a magával ragadó személyiségednek köszönhetően az egész munkahelyedre fényt viszel.

2017 pénzügyi lehetőségei

Nagyon sok kiadásod lesz, viszont nem azért, mert muszáj, hanem mert hajlamos vagy a pénzszórásra – és arra, hogy elhanyagold magad, így még gyógyszerekre is költened kell. Amennyire odafigyelsz magadra kívülről, annyira nem foglalkozol vele, hogy mi zajlik belül. Hamar kiürülhet a pénztárcád, ha így folytatod! De szerencsére bevételed is lesz, a befektetéseid meghozhatják a várt pénzeket és fizetésemelés is kilátásban van. Új kapcsolatokkal is gazdagabb leszel, amik segítenek majd pénzügyileg is stabilizálódni, de mindig tegyél félre valamennyit a nehezebb napokra, biztos, ami biztos.

2017 utazási és kaland lehetőségei

Üzleti utak és nyaralások is kilátásban vannak, mégpedig olyan helyekre, amik valamilyen szempontból történelmi vonatkozásúak – ezek most valamiért nagyon megihletnek téged. Hosszú és rövidebb kirándulásokkal egyaránt tervezhetsz, sőt, a spontaneitás is nagy szerepet kap majd.

2017 lehetőségei az oktatásban,tanulásban

Az év első felében a felsőfokú tanulmányokat folytató Mérlegekre csak siker vár. A vizsgákat és számonkéréseket egyfajta szórakozásként fogják fel, ez viszont az év második felében meg is fogja hozni a nem túl pozitív következményét. Azoknak, akik új munkahely után kutatnak, lehet, hogy részt kell venniük egy továbbképzésen, hogy abszolválni tudják a megpróbáltatásokat.

2017 lehetőségei otthon és családodban

A családi életed általánosságban jónak mondható, és ez nem lesz máshogy idén sem. Néhány Mérlegnél szóba jöhet a költözés alternatívája is, néhánynál viszont inkább a karrierre helyeződik a hangsúly. Ez vitákat szülhet, ezért minél hamarabb találd meg az egyensúlyt! A szülők és testvérek az év közepén szembesülhetnek néhány pénzügyi nehézséggel, amihez szükségük lesz a te segítségedre is.

2017 szerelmi lehetőségei

Amolyan trükkös év lesz ez szerelem szempontjából, de a csábítási technikáidnak köszönhetően bárkit megfűzöl, még azt is, akivel veszni látszott a kapcsolat. Szöges ellentétekkel szembesülhetsz a kapcsolatodban, de maradj nyugodt és fókuszálj a jóra. Ne engedd, hogy a büszkeséged elrontson mindent, és ne is várj csodákat a partneredtől. Legyen az év mottója a „jobb adni, mint kapni”, és a Vénusz segíteni fog megtalálni számodra a tökéletes kapcsolatot. Az év első fele olykor túl érzelmesnek hathat, de idővel minden a helyére billen és az év második felében képes leszel arra is, hogy lehámozd magadról azokat az embereket, akiktől már biztosan nem akarsz semmit az életben.

2017 egészséged szerint

A nagyobb egészségügyi problémákat elkerülheted, ha aktívan mozogsz és fenntartod az energiaszinted. Ebben segítségedre lesz a Vénusz és a Merkúr is, építkezz belőle, de ne merülj el benne nyakig! Az év második felében spirituálisan kielégülhetsz valami olyan dolog által, amit te vittél sikerre. Maradjon meg ez a szenvedélyed, de figyelj az étkezésre is!

Néhány jó tanácsom neked 2017-re
 • A saját igényeidet néha háttérbe kell helyezned, és észre kell venned, hogy nem mindig neked jár mindenből a legjobb!
 • Ne tántorítson el semmi a céljaidtól, földhöz ragadtan hajts feléjük.
 • Vigyázz a hamis barátokkal, akik csak azt várják, mikor szúrhatnak hátba, ugyanakkor ne légy feszült, élvezd ki a jó dolgokat az életben.
 • Adj időt magadnak a lelked kitakarítására és kövesd az ösztöneid. De ne engedd, hogy mindenhol az érzelmeid irányítsanak!

 

2017 év jóslatai, horoszkóp előrejelzés Skorpió jegyű és Skorpió aszcendensű olvasóimnkaSKORPIÓ

Vágyaid megvalósító képességgel kecsegtet 2017! 

Extra energiát kapsz a környezetedtől, hogy tényleg csak azokat a dolgokat csináld, amik  valóban érdekelnek, és idővel látni fogod, hogy össze lehet kötni a kellemeset a hasznossal. A kapcsolataid jobbak lesznek, mint valaha, azonban ehhez keményen el kell kötelezned magad a boldogság mellett. Remény és optimizmus fog körülvenni mindvégig és a múltbéli küzdelmeid is meghozzák az eredményüket. Év vége felé viszont meglehet, hogy nehézségekkel kell szembenézned párkapcsolati téren.
Rengeteg változásra kell számítanod, ahogy a Mars az Oroszlán házán halad keresztül, és ezek nem feltétlen lesznek pozitív kimenetelűek. Légy felkészülve a nyers valóságra, amit megfelelő diplomatikus képességekkel egykettőre kezelni tudsz – erre lesz leginkább szükséged az idei évben.
Október idusán a Jupiter a te házadba lép, csupa új lehetőséggel. A benned rejlő energia és optimizmus fog téged ezen az úton végigkísérni.
December felé haladva a Mars a Skorpió házába lép, amikor is inkább mellőzd az új dolgokba belevágást, viszont utána a Jupiter és Mars pályájának kereszteződése különleges előnyökkel kecsegtet, ami ritkán esik meg, így hozd ki belőle a legtöbbet!

2017 bolygómozgásainak lehetőségei

A Jupiter az év első felében az Oroszlán házában időzve kemény időszakot hozhat a munkahelyeden belül, de ezeket is használd fel a saját jövőd építésének alapköveiként. Ha elfogadod a változásokat, könnyen győzelmet arathatsz felettük, és az év második felében szintén learathatod a babérokat  az addigi megpróbáltatások után. Az ismeretségi köröd kitágul és olyan kapcsolatokra tehetsz szert, amik a későbbiekben nagyban megkönnyíthetik a szakmai életed.
A Szaturnusz az Ikrek házában lesz júniusig, ami anyagi gondokat hozhat az életedbe, ezért a pénzügyeid gyökeres átszervezést igényelnek. Az említett bolygónak a Rák pályájára való áttérése  egy hatalmas felszabadulás lesz számodra, kilátás van a tanulmányaid folytatására és ez egy jó alkalom lesz a befektetésekre is, hogy megalapozd a holnapot.
A chironok segíteni fognak, hogy túllépj a múltbéli sérelmeiden és begyógyítsd a sebeket. Valamiért jól esik ragaszkodnod a keserűséghez, ezt viszont most már ideje lenne elengedned!
Az Uránusz, a Vízöntő jegyéből áthaladva a Halakéba, rengeteg folyamatot indít majd el az életedben. Új energialöketet kapsz és csak kedvező döntéseket kell meghoznod, hogy a lelki békéd se sérüljön.
A Neptunusz a jelenlegi helyzetében továbbjátszadozik majd az energiáiddal, egyszer fent, egyszer lent. Jobban jársz, ha elkötelezed magad valamiféle spirituális vagy társas csoporthoz, hogy  ne emésszen fel ez a játék.
2017-ben a Plútó helyzete nem változik, feladata viszont annál inkább: a képességeidet illetően új perspektívákat tár fel, és lubickolni fogsz a „nyersanyagaidban”, hogy valami maradandót alkoss az emberiség számára.
Az idei holdfogyatkozások a Skorpió jegyében fognak végbemenni, amik rég várt változásokat idézhetnek elő. Felszabadulsz a megszokott rutin kényszere alól és az új energiák segítségével új ötletek fognak feléd záporozni.

2017 karrier lehetőségei

Az idei évben kimondottan érezni fogod a tüzet és a pezsgést a munkádat illetően. Ettől függetlenül találkozni fogsz rosszakarókkal, akik megpróbálnak majd hátráltatni, de ne veszítsd el a ritmusod, mutasd meg már csak azért is, hogy bármilyen körülmények között képes vagy a legjobbra! Figyelj a határidőkre, azok nem mindig a legjobb barátaid, de idén ezzel is megerősítheted a bizalmas kapcsolatot a főnökeiddel vagy üzleti partnereiddel, amiben a Vénusz is a segítségedre lesz. Optimista világnézettel sikert sikerre fogsz halmozni, főleg, ha a tudományok területén tevékenykedsz.

2017 pénzügyi lehetőségei

Szépen lassan, de biztosan növekszik a vagyonod. Lesz egy nagyobb kiadásod, de olyan bevételi forrásokkal rendelkezel, hogy ez nem fogja jelentősen megviselni a kasszát. Mindig vezesd, hogy mire mennyit költöttél, és sokkal könnyebb lesz megtartani ezt a biztos állapotot. Amikor úgy érzed, hadi lábon állsz, próbáld előre levezetni a kiadásaid és mérlegeld, hogy mi az, ami ezek közül létfontosságú.  Viszont érdemes megemlíteni, hogy idén nem kell aggódnod a kölcsönök és hitelek miatt, annyi pénzed mindig lesz, hogy ilyen döntésekre ne kényszerülj.

2017 utazási és kaland lehetőségei

Sok külföldi utazás van kilátásban, legyen az üzleti, vagy csak szimplán szórakozás céljából. Nyugodtan tervezhetsz családi, baráti piknikeket is, ha beköszönt a jó idő, hihetetlen közösségkovácsoló ereje van egy szabadban elköltött uzsonnának. 

2017 lehetőségei az oktatásban,tanulásban

Az év első felét keménynek és bonyolultnak fogod találni, és mindezt azért, mert úgy érzed, nem teljesítesz elég jól, és tovább hergeled magad. Emiatt a vizsgáid sem mondhatók majd sikeresnek, de ha sikerül lenyugodnod, az év második felében már ezek ellentettje vár majd rád.

2017 lehetőségei otthon és családodban

Ez egy érzékeny pont lesz számodra az évben, az Uránusz és a Neptunusz hozhat néhány nagyobb változást ezen a téren. Meg kell birkóznod pár félreértéssel és –esetleg- gyanúsítással is, de a szereteted és a kötődésed a családod felé még ezt is kiállja. Próbáld elmagyarázni a többieknek is, hogy többre mentek, ha együttműködtök és mindenkinek jobb lesz, ha hamar megtaláljátok a probléma forrását. Vezesd be őket a mágia és a spiritualitás rejtelmeibe, hogy átélhessenek a világból egy újabb dimenziót.

2017 szerelmi lehetőségei

A szerelmi életed jóval boldogabb lesz, mint ahogy azt az előző években megszokhattad, és az érzéki éned kerül előtérbe. A Mars és a Vénusz segít majd irányítani és kontrollálni a kapcsolataid és érzelmeid, de neked is szükséged lesz néha a kompromisszumra-hajlásra, hogy elkerüld a heves vitákat. Kövesd az ösztöneid és aszerint cselekedj. Az egyedülállók most elkötelezhetik magukat egy évekig tartó kapcsolatban, amit a harmónia fog jellemezni. A titkolózást viszont mindenképp kerüld el, mert értelmetlenül mérgezed meg a kapcsolatotokat. A Skorpiók kapcsolatai ebben az évben kimondottan erőssé válnak, és sokaknál még egy lánykérés is megtörténhet az év vége felé.

2017 egészséged szerint

Egészség és jókedv fogja bearanyozni a napjaid, megtalálod az egyensúlyt a tested és a spiritualitás között. Az optimizmus lesz az életed jelszava, ugyanakkor légy óvatos, a túlzott önbizalom könnyen visszaüthet. A belső energiáidat összpontosítsd arra, hogy valami építő jellegűt vigyél véghez a világban. Idén a gyomrod okozhat többször kellemetlen pillanatokat, úgyhogy kifejezetten ügyelj a diétára és a megfelelő folyadék bevitelre, hogy hidratált maradj. Ne merülj el túlságosan a munkádban, mert az ezzel járó stressz könnyen a mélybe ránthat!

Néhány jó tanácsom neked 2017-re
 • Ne engedd, hogy a siker elfeledtesse veled, hogy ki vagy!  
 • A kapcsolataidnak idén különös hasznát veheted, de ha valaki épp nem tud segíteni, akkor se nézz át rajta – tudod a mondást: bajban ismerszik meg a jó barát!
 • Ne vidd túlzásba a pihenést, de a munkát se, ha megtalálod az egyensúlyt, nagyon jól fogd magad érezni a bőrödben. Próbáld helyesen beosztani az energiád, vagy különben kimerültség és stressz lehet a végkimenetele a folyamatos pörgésnek, de ne is lassulj le nagyon – egy folyamatos, de normál tempóban haladj az utadon a céljaid felé.
 • Tűzz ki egy végső nagy célt is, aminek elérésén egész évben munkálkodhatsz, és motivációt ad minden reggel.

 

Nyilas jegy, Nyilas aszcendensűek 2017 éves horoszkóp előrejelzéseNYILAS

Csak győzd megtapasztalhatni életed változásait 2017-ben! 

Változásoknak néznek elébe kapcsolatok és életstílus terén is, de a legintenzívebb a karrier szempontjából lesz. Azt javaslom, inkább ússz az árral, mint azzal szemben. De ne vállalj túl sokat, nem kell kifordulnod önmagadból mások kedvéért. Ha segítségre és támogatásra lesz szükséged, a családod és a hozzád közel álló munkatársaid mindig ott fognak állni mögötted, így nem egyedül kell leküzdened az eléd gördülő akadályokat. Nem csak az időd, de az erődet is meg kell tanulnod hatékonyan beosztani, hogy minden nap újult erővel vághass a feladatokba.
Májusban lehet egy kis felfordulás, ami a munkaügyeket illeti, hála a Bika jegyében időző bolygóknak, de maradj csak nyugodt, még akkor is, ha úgy érzed nem ez a te utad, mert a végén úgyis jó helyre lyukadsz ki.
Az év nagy részében a te házadban fog időzni a Szaturnusz, ami azt eredményezi, hogy az élet adta leckéket saját tapasztalatodból fogod megtanulni. Év vége fele ezek már nem lesznek olyan kemények és az addigi nehézségek is egy csapásra megoldódni látszanak.
Ám mivel a Merkúr visszafele kezd el haladni már rögtön az év elején, sokszor bal lábbal kelhetsz ki az ágyból, ilyenkor kerüld a túl sok energiát igénylő tevékenységeket, mind fizikailag mind spirituálisan. A Jupiter ezzel szemben nagy segítségedre lesz abban, hogy új kapcsolatokat alakíts ki és megerősítsd a már meglévőket.

2017 bolygómozgásainak lehetőségei

Alapvetően a bolygók elhelyezkedése sok jóval kecsegtet az évre, kedves Nyilas. A Jupiter augusztusig kiemelten harmonikussá teszi a mindennapjaid, ami egy jó időszak lesz arra is, hogy mérlegeld a körülötted zajló eseményeket és a szórakozás ugyanolyan szerepet kapjon, mint a munka. Az új céljaid meglehetősen rövid időn belül eléred majd, ami még több energiával tölt majd fel.
Amikor a Jupiter a Szűz pályájára érkezik augusztusban, egyfajta dinamikus periódus veszi kezdetét, ugyanis a körülötted lévőknek feltűnnek a képességeid, ezáltal életed legjobb évének nézel elébe.
A Szaturnusz év elejétől júniusig az Ikrek jegyében halad, ami kihívások elé állít majd a kapcsolatok terén. Próbáld egy dologra irányítani a belső energiáidat, hogy győztesen jöjj ki ebből is! Júniustól pedig egy kicsit felszabadulhatsz a rád nehezedő nyomás alól, de még mindig nem egy rózsás álom lesz az életed. Az érzések kerülnek a középpontba, ami egy gyenge pontja a jegy szülötteinek, de ha megtanul szembenézni velük, az élet egy új oldalát tapasztalhatja meg.
A chironok könnyen ráterelik majd a figyelmed a negativitásokra, aminek eredményeképp bizonytalan leszel a világban és önmagadban is, úgyhogy ez az időszak különös kitartást igényel majd.
Az Uránusz a Vízöntő pályáján halad márciusig, ami segít majd érzelmileg elégedetté válni számodra, és végre megtalálod ezen a területen is a célod. Ennek megvalósításához több változtatásra is szükséged lesz, de csak szépen lassan, sorjában tegyél mindent, a sürgetésnek semmi értelme és eredménye nem lesz.
A Neptunusz továbbra is a bolondját fogja járatni veled, ahogy azt tette 2016-ban is, és ez spirituálisan most még jobban összezavarhat, főleg hogy néhány keserű igazság is napvilágot lát majd.
A Plútó szintén kedvezőtlen állása azonban megtanít majd felhúzni a pajzsot magad köré ezen problémák ellen. Rengeteg tapasztalattal gazdagodsz majd aminek hatására egyre inkább csökken majd a rád nehezedő nyomás.

2017 karrier lehetőségei

Ha igazán nagy sikereket akarsz elérni, ahhoz teljes mértékben szükség lesz az elhivatottságodra és kitartásodra egész évben. Csak annak lesz látható eredménye, amibe megfelelő energiát és elszántságot fektettél. Kerüld viszont a munkahelyi konfliktusokat, maradj pártatlan, ha arra kerül a sor. Megismerkedhetsz olyan emberekkel, akik később nagy segítségedre lehetnek, úgyhogy mutasd a legjobb oldala – kiváltképp, hogy idén nagy esély van arra is, hogy összetűzésbe keveredj a hatóságokkal. Ez az év azonban arra is tökéletes lesz, hogy egy új projektbe fogj bele, mindenképp jövedelmező lesz.

2017 pénzügyi lehetőségei

Nem lesz olyan rózsás a helyzet, mint azt az előző években megszokhattad, keményen meg kell dolgoznod minden falatért. Tervezd újra a kiadásaidat, ebben a Vénusz is nagy segítségedre lesz, de ehhez tartózkodnod kell a felesleges kiadásoktól. Kérd ki a családod és barátaid tanácsát, hogy még bölcsebben tudj gazdálkodni, fektess be és tegyél félre kisebb összegeket, ha megteheted. Az év közepén ez alól a spórolás alól felszabadulhatsz egy váratlan bevétel révén. A saját vállalkozást futtatóknak pedig év végén megjelenik a fény az alagút végén. 

2017 utazási és kaland lehetőségei

Pihenés céljából és üzletből kifolyólag is kilátásban vannak utazások a számodra, előre megtervezettek de spontának is. Nem átlagos helyeket fogsz meglátogatni, az idei év a nagy felfedezések éve lesz a számodra!

2017 lehetőségei az oktatásban,tanulásban

2017-ben nem lesznek nehézségeid a tanulással, de még a vizsgákkal sem. A kutatási területen tevékenykedőknek idén bár még jobban meg kell dolgozniuk az eredményért, a kemény munka után nem marad el a gyümölcs sem.

2017 lehetőségei otthon és családodban

Ezen a téren semmi különös nem fog történni. A spirituális életed egy új szintre emelkedhet a család és barátok révén, és a jólét is garantált a házad táján egész évben. A szülőkkel és testvéreiddel kissé feszült lehet a kapcsolat, de megfelelő kommunikációval bármit helyre lehet hozni.

2017 szerelmi lehetőségei

Intenzív és mozgalmas évnek nézel elébe ezen a területen is. Az érzelmeid fognak előtérbe kerülni, de jól válogasd meg a szavaid, nehogy félreértés legyen a vége. Az ellenkező nem most soha nem tapasztalt módon kezd el majd érdeklődni feléd, de a Vénusznak köszönhetően képes leszel hosszútávon is kifizetődő döntéseket hozni. Próbálj meg lehorgonyozni egy ember mellett és ne ess kísértésbe, a kapcsolataidat tönkretenni próbáló személyeknek pedig egy szavára se figyelj. Viszont maradj távol azoktól az emberektől, akik semmiféle boldogságot nem hoznak a napjaidba, ebben nagy segítségedre lehet a baráti társaságod is.

2017 egészséged szerint

Jó egészségnek fognak örvendeni a Nyilasok az évben, attól függetlenül, hogy lesz néhány apróbb egészségi problémájuk. Viszont fizikálisan amennyire ereje teljében leszel, mentálisan annál kevésbé, ezért figyelj oda, hogy mindig elég időt szánj a spirituális feltöltődésre is. A Vénusz számtalan jóval szolgál majd ételek, italok tekintetében, de azért figyelj oda a megfelelő diétára is. Az olajat és a cukrot, ha teheted, idén mindenképp mellőzd az étrendedből, és ha gyengének érzed magad, ne késlekedj a pihenéssel.

Néhány jó tanácsom neked 2017-re
 • Amiket eddig biztosnak véltél az életedben, újratervezést és átgondolást igényelnek.
 • Ha minden szívvel-lélekkel csinálsz, annak meglesz az eredménye hamarosan.
 • Ne add fel az álmaidat akkor se, ha már minden veszni látszik, mindig csak haladj előre.
 • Belefuthatsz néhány nem túl fényes időszakba az évben, amik elbizonytalaníthatnak, de légy türelmes, ne veszítsd el az erőd, mert ahogy minden más, ez is elmúlik.
 • Ragaszkodj a logikus döntésekhez, most ne tegyél fel mindent egy lapra.
 • Tartsd közel magadhoz a szeretteidet, hiszen belőlük merítheted a legtöbb energiát.

 

ilyen éved 2017, bak jegy, bak aszcendens horoszkóp előrejelzése teljes évreBAK

2017 sikereinek titka a felszínre juttatott, rég rejtegetett képességeid! 

Azonban ha egy fontos döntésre kerül sor, állj meg egy pillanatra fontold meg a lehetőségeket. Rengeteg új forrással fogsz gazdagodni mind kapcsolatok, mind pedig anyagi bevételek terén, ami elégedettséggel tölt majd el.
Összességében jövedelmező évre számíthatsz, bár gyakran kell változásokkal szembenézned. Hiányolni fogod az önfeledt, szórakozással teli napokat, éveket, de ez az időszak most a kemény munkáról fog szólni, hogy megalapozd a jövőt.
Ezeket a változásokat nem biztos, hogy az élet tárja eléd, hanem magadnak kell meglépned annak érdekében, hogy egy fényesebb élet reményét teremtsd meg magadnak. A romantika belengi majd a hétköznapjaidat, bár lehet, hogy páran megégetik majd a kezüket. Május előtt kapcsolatok terén is fordulópont áll be, a dolgok nem feltétlen úgy fognak alakulni, ahogy te tervezted, de ha alkalmazkodsz a körülményekhez, akkor könnyen a sajátoddá tudod varázsolni ezt is.
A Merkúr retrográd mozgásának eredményeképp nem biztos, hogy sikerül majd betartani az újévi fogadalmakat, de ez se fog sokáig tartani, ne aggódj, mihelyst visszatér a rendes mozgásához, a te életed is visszatér a régi kerékvágásba. A Plútó a te pályádon halad az évben, és segít majd a feladataidra koncentrálni, a Szaturnusz pedig majd decemberben lép be – ez a Szaturnusz-Plútó kapcsolat viszont gyökeres változásokat hoz majd az életedbe.
Októberben a Jupiternek köszönhetően a karrieredben észlelhetsz változásokat. Lépj ki a komfortzónádból és vágj bele abba, amit már régóta tervezgetsz!

2017 bolygómozgásainak lehetőségei

A Jupiter az Oroszlán pályáján lesz egészen év közepéig, ami az anyagi feltételeidre lesz jótékony hatással. Millió helyről fog bevételed származni, de ügyelj rá, hogy ez ne befolyásolja a józan ítélőképességed. Augusztustól pedig nyugodtan álmodj nagyokat, új szintre emelkedsz majd a munkádat illetően. A tudásod is megnő, és rengeteg kaland vár rád az élet minden területén.
A Szaturnusz az Ikrek pályáján lesz júniusig, így még nem nagyon fogod érezni az eredményét a munkádnak. Néhány egészségügyi probléma is közbejöhet. Majd amikor a bolygó továbbhalad a Rák pályájára, a nyomás kissé csökkenni fog, de ne várj teljes felszabadulást. Viszont képes leszel pár elismerést bezsebelni, ami pozitív energiával tölt majd el, és új erőt ad a továbbiakban.
A chironjaid hasonlóképp mozognak majd, mint az előző két évben, ami egyfajta fizikai és pszichikai tisztító erővel hat majd rád, ezért ez egy jó alkalom lesz az önfejlesztésre.
Az Uránusz márciusig segít stabilizálni a pénzügyeidet és kiépíteni az utat a céljaid felé. Márciustól pedig mindenféle tudás megszerzésében lesz a segítségedre, ami által életmódváltáson is keresztülmész majd.
A Neptunusz helyzete szintén változatlan marad és ugyanúgy kísér majd az utadon az álmaid eléréséhez.
A Plútó segít majd számodra kihozni a legjobbat magadból, mind szakmailag mind pedig emberileg, és segít levetkőzni a rossz szokásaidat.
A holdfogyatkozásokból származó energiákat használd fel a kedvenc szabadidős tevékenységeidhez, vagy közösségépítéshez. A kreativitásod is új szintre emelkedik ezáltal.

2017 karrier lehetőségei

A munkádból rengeteg erőt fogsz meríteni az év során és kifogyhatatlan forrása lesz a kreativitásodnak. Adj meg magadnak minden esélyt egy olyan életre, amilyenre mindig is vágytál! A Vénusz mindvégig támogatni fog, és sikerül kivívnod a feletteseid tiszteletét is. Viszont a vetélytársaiddal vigyázz, kiben bízol meg, mert egy sikeres embert többen akarnak hátba szúrni, mint gondolnád! Az év közepe felé több nagyobb változás is beállhat, ami néhány Baknak jót fog tenni, néhánynak pedig még annál is jobbat. Akik saját vállalkozást működtetnek, ők számíthatnak a legtöbb haszonra idén.

2017 pénzügyi lehetőségei

Az év első fele abból fog állni, hogy minél több pénzt keress. De bármennyi is lesz a pénztárcádban, sosem lesz elég – úgyhogy itt az ideje, hogy átszervezd a kiadásaid. Találd meg az egyensúlyt a spórolás és a túlköltekezés között. Ha a szekrénybe nem tudod félrerakni, mert hozzányúlnál, akkor tedd be a bankba vagy fektesd be pl. ingatlanba. Év végén az sem kizárt, hogy kölcsönre lesz szükséged – bátran keresd fel ekkor a családod vagy közelebbi barátaid.

2017 utazási és kaland lehetőségei

Az utazás idén az a terület lesz, amire nem sok figyelem irányul majd. Sok késéssel kell számolnod, saját hibádon kívül is, úgyhogy azt javaslom, inkább ragaszkodj a rövidebb kiruccanásokhoz. Ezeket nemcsak, hogy nem kell annyira részletesen megtervezni, de a pénztárcád is megkíméli. Keress rá a last minute utakra vagy csoportos utazásokra, ami szintén nem vesz ki annyit a kasszából, mintha magad mennél, és új kapcsolatokat is kialakíthatsz.

2017 lehetőségei az oktatásban,tanulásban

Ha külföldön szeretnél tanulni, most megtalálhatod odakint a számításaidat, és egy életre megtalálhatod ott a helyed. Nemcsak a hétköznapokban, de a vizsgák alatt is sikeres leszel, főleg ha gazdasági vagy kereskedelmi szakon tanulsz.

2017 lehetőségei otthon és családodban

Szabadság fogja jellemezni az otthoni életed az évben, de a legtöbb dolog úgy marad, ahogy az volt az előző évben. Viszont olykor úgy érezheted, nem kapsz elég felelősséget és bizalmat, de ennek is oka van, amire neked kell rájönnöd. Itt is a hatékony, egyenes kommunikáció a kulcs.

2017 szerelmi lehetőségei

A szerelem és párkapcsolat fogalma átértékelődik benned, önmagad meglepetésére is. A párodat agresszívebbnek találhatod, mint valaha, de legalább te tartsd kordában az érzelmeidet. Ne cselekedj hirtelen, amikor vitára kerül a sor, amúgy sem jó ötlet forró fejjel döntéseket hozni. Üljetek le átbeszélni a dolgokat és egyezzetek ki. Tekints el a párod hibáitól, hiszen neked is vannak. Az egyedülállóknak az egekben lesz a libidója, ami vonzza majd a potenciális partnereket. Néhány volt barát/barátnő is feltűnhet a színen, akik csak veszélyeztetik a jelenbéli boldogságod. Kövesd a magadban rejlő erőt és a vágyaidat.

2017 egészséged szerint

A bolygók helyezkedése alapján fitt és energikus lesz 2017-ben. Elég, ha felváltva figyelsz a megfelelő étkezésre és a testmozgásra, viszont ennek ellenére is lehet pár kellemetlenebb napod az év első felében. Spirituálisan és mentálisan még ennél is szebb év vár rád, bár lehetnek családtagjaid, akik kevésbé bírják a hajtást és lerobbanhatnak az év közepén. Megfelelő pihenéssel, rekreációval viszont könnyen kiküszöbölheted, hogy az esetleges problémák téged is ledöntsenek a lábadról. Igyál sok folyadékot és próbáld ki a bio ételeket is, ha még eddig nem tetted, és minden simán fog menni.

Néhány jó tanácsom neked 2017-re
 • Ez az év jó lehetőséget kínál majd arra, hogy magadba nézz és számot vess eddigi életedről.
 • Lassíts le kicsit, ha nem látod a munka végét, és tervezd újra.
 • Sok változásra számíthatsz az életedben, fogadd őket könnyen, de elővigyázatossággal.
 • A változásokon kívül akadályok is lesznek bőven, törekedj arra, hogy ezeket a saját javadra tudd fordítani.
 • Légy döntésképes, amikor a kapcsolataidat vagy karrieredet érintő kérdésekről van szó, lesz pár most-vagy-soha alkalom.
 • Priorizáld a céljaidat fontosságuknak megfelelően, a Vénusz is segít majd ebben.

 

2017 éves horoszkóp előrejelzés minden Vízöntőnek és Vízöntő aszcendensűnekVÍZÖNTŐ

2017 energikus és élettel teli lesz, minden életterületeden fejlődni és gazdagodni fogsz!

A kapcsolataidban is egy új, pozitív fejezet kezdődik és a munkában is hatékonyabb leszel. Viszont a türelem fontos kulcsszava lesz az évnek, óvatosan haladj az utadon, mert a Szaturnusz esetenként összekuszálhatja a szálakat. A múltbéli küzdelmeidnek is megjön az eredménye és meglátod az értelmét a kemény munkának.
Ez az év lehetőséget biztosít majd arra, hogy új területeken próbáld ki magad és kirázódj az eddig megszokottból. Győződj meg róla, hogy te is mindent megteszel a fejlődésed érdekében. Októberig a Jupiter a Mérleg pályáján halad, ami optimizmussal fűszerezi a mindennapokat számodra és kiterjeszti a képességeidet. Tervezhetsz nyugodtan hosszabb utazásokat is, áprilisban pedig visszatérhetsz a félbehagyott feladataidra, hogy új tapasztalatokkal gazdagodva folytasd őket. Ezt a Vénusz is támogatja majd a retrográd mozgásával.
A Szaturnusz folytatja útját a Nyilas pályáján egészen december közepéig, ami sokszor összezavarhatja a gondolataidat és terveidet a jövőre nézve, a kapcsolatok pedig jönni-menni fognak az életedben, ami a komfortérzeted tépázza meg. Viszont ennek is vége lesz és végre valóra válthatod az álmaidat és stabil kapcsolatokat alakíthatsz ki. Az augusztusi holdfogyatkozás valami jelentősnek a végét hozhatja el és az irányítást átveszi feletted az érzelmes éned. Ez enged majd saját magadra koncentrálni mások helyett de arra emlékezz, hogy a lustaságért semmilyen jutalom nem jár!

2017 bolygómozgásainak lehetőségei

A Jupiter az Oroszlán házában lesz az év első felében ami sok nehézséget és fájdalmat hoz majd az életedbe. De az előző évek szenvedéseihez képest jelentős javulást mutat, úgyhogy fel a fejjel! A partnerkapcsolataid azonban jól alakulnak majd, mind az üzletben, mind pedig a magánéletben. Majd amikor a Jupiter a Szűz házába lép augusztusban, anyagilag teremtheted meg magadnak a biztonságot, ami egy nagy előrelépés lesz számodra.
A Szaturnusz az Ikrek pályáján lesz júniusig – ha szorgos leszel, elősegít majd a megérdemelt győzelemhez. Ugyanakkor ez nem a játék és szórakozás időszaka lesz, ezt el kell fogadnod. Júniustól képes leszel nagyobb változtatásokra az életedben és megszabadulhatsz a rossz szokásaidtól is és megtanulod fegyelmezni önmagad. Egy lassú, de biztos és folyamatos fejlődés veszi kezdetét az életedben.
A chironok ugyanúgy folytatják útjukat, mint eddig, a naprendszer 12. házában, ami testi-lelki megtisztulást hoz majd, és sokan belevághatnak egy új hobbiba is, ami szintén frissítő erejű, főleg, ha sportról van szó.
Az Uránusz a te házadban lesz márciusig, ami nem egy kedvező helyezkedés számodra, de ha továbbhalad a Halak pályájára, a pénzügyeid elkezdenek felfele ívelni.
A Neptunusz szintén 2016-os útján marad, és segít majd, hogy egy jobb szemszögből lásd a világot. Bár álmodni szabad nagyokat, ő segít majd abban, hogy sose emelkedj túl magasra a földtől.
A Plútót illetően légy óvatos, mert idén előszeretettel fogja eltéríteni a szerencséd. Légy nyitott a világ minden új dolga felé, hogy jobban átlásd a dolgokat, ezáltal könnyebben vedd a Plútó által eléd gördített akadályokat.
A holdfogyatkozásoknak köszönhetően elkezded a dolgokat a saját véleményed szerint nézni, és egyre kevésbé engeded, hogy mások befolyásoljanak. Kihívások elé állíthat a családod illetően, de rengeteg mindent fog tanítani is.

2017 karrier lehetőségei

Jelentős változásokkal kell szembenézned 2017-ben ezen a téren, de nem kell egyből rosszra gondolni. Itt az ideje elkezdeni belevágni a hosszú távú terveidbe és megalapozni azokat, valamint befejezni a már régóta függőben lévőket. Ha ezekkel kész vagy, máris mindent tisztábban fogsz látni. Kiérdemled a főnökeid és a hatóságok bizalmát is és a környezetedet is motiválni fogod. Az új ötletek csak úgy záporozni fognak a fejedben és a csapatmunka is könnyen fog menni.

2017 pénzügyi lehetőségei

Ha nem vagy elég óvatos, könnyen kicsúszhat a pénz a kezeid közül. Legjobb lenne, ha minden hónapban félretennél valamennyit, hogy ha beköszönt egy nehezebb időszak, akkor is legyen hova nyúlnod. Ha kell, változtass a prioritásokon amikor kiadásról van szó, és mondj nyugodtan nemet, amikor tudod, hogy nem engedheted meg magadnak azt a bizonyos dolgot. Lesz pár nagyobb kiadásod viszont a családod egészsége érdekében, és lehet, hogy még magadra is költened kell e téren. Év közben lehet, hogy párszor áldozatokat kell hoznod, de mindez év végén megtérül majd.

2017 utazási és kaland lehetőségei

Annyit fogsz idén utazni, hogy eleged is lesz belőle -  ami nem túl jó, mert így nem fogod tudni igazán élvezni – egyik a másik után. Lesznek köztük személyes és üzleti utak is, amikből nagyon sokat fogsz tanulni, viszont ha lehet, akkor ne a Merkúr retrográd mozgása idejére tervezd ezeket az utakat, és maradj távol a terror sújtotta részektől is.

2017 lehetőségei az oktatásban,tanulásban

Ez nem a legkedvezőbb év lesz számodra, kedves Vízöntő, főleg a vizsgákat fogod megpróbáltatónak találni. Nagyon keményen kell dolgoznod, hogy elérd azt, amit eddig feleannyi munkával is sikerült, de az év második felétől ez is megváltozik. Akik viszont a felsőoktatásban szeretnének tanulni, várjanak vele mér egy kicsit.

2017 lehetőségei otthon és családodban

Az otthoni élet jobb lesz, mint az előző években, de bárhogy is látod a dolgokat, nagyon fontos, hogy ne hanyagolj el senkit. Lesz pár alkalom, amikor meg kell mutatnod a hűséget feléjük, amit fordítva is elvárhatsz. Mindig légy egyértelmű a későbbi félreértések elkerülése végett.

2017 szerelmi lehetőségei

A szerelmi életed intenzívebb és érzelmekkel telibb lesz, mint valaha. Sok lehetőségetek lesz minőségi időt együtt tölteni és tervezni a közös jövőt. A Mars és a Vénusz is segítségedre lesz abban, hogy minél jobban összhangba kerüljetek és megértsétek egymást, és végre a kapcsolatoktól való általános félelmed is elillan. Amikor kezdenek elmérgesedni a dolgok, üljetek le és egyenként beszéljétek át a fájó pontokat. Az egyedülállók minden különösebb erőfeszítés nélkül vonzani fogják az ellenkező nemet, de ne mutasd magad másnak, csak azért, hogy megszerezz valakit. Bízz saját magadban és kápráztasd el a párod a magabiztosságoddal, meglátod, a lábaid előtt hever majd.

2017 egészséged szerint

A bolygók most nem az egészséget fogják támogatni az életedben, sok fáradt, kimerült napod lesz az év során, ami ellen spirituális feltöltődéssel védekezhetsz. Figyelj az étkezésre is és bizonyos időközönként menekülj el teljesen a stresszes hétköznapok elől. Év végén már teljesen egészséges lábakon fogsz állni és az sem kizárt, hogy valami ezzel kapcsolatos fogadalmat teszel.

Néhány jó tanácsom neked 2017-re
 • Olyan nehézségeket élhetsz át idén, amiket még soha, erre légy felkészülve.
 • Magaddal kezdd a bíráskodást, ha a helyzet úgy kívánja.
 • Adj meg mindent a szeretteidnek, de főleg a törődésed.
 • Az energiádat pozitív dolgokra összpontosítsd, és légy egyenes, amikor üzletelsz valakivel. Így nagyjából átláthatóvá válasz a hatóságok előtt és elkerülheted a velük való konfliktust.
 • Fejleszd a tudásod ott, ahol úgy érzed, a legnagyobb szükség van rá és maradj mindig optimista.

 

2017 éves horoszkóp Halak jegy és Halak aszcendens olvasóimnakHALAK

Ennyire titokzatos és misztikus éved még sosem volt, mint amire most számíthatsz 2017-ben!

A Mars egész évben készenlétben fog állni, arra várva, hogy mikor segíthet hozzá a vágyaid eléréséhez. Felelevenedhetnek régi emlékek, amik magukkal hozzák a jól ismert szituációt, és új esélyt kapsz arra, hogy most másként cselekedj. Az idei év a szavak helyett a tettek éve lesz – csak az ösztöneidre hallgass és nézz át a problémákon most. Idén szinte mindenkinek sikerül elnyerned a szimpátiáját a szenvedélyes személyiségeddel, ami még több önbizalmat ad és keményebben tudsz előre haladni az utadon.
Az év elején a Marsnak köszönhetően betalál majd egy hatalmas energiabomba, az év ezután következő része viszont csak azon múlik majd, hogy ezzel hogyan tudsz gazdálkodni, ugyanis a vörös bolygó nem marad egész évben a házadban.
Az uralkodó bolygód, a Neptunusz az otthonosság érzését biztosítja majd számodra egész évben, bárhova is mész. Te csak kövesd az álmaidat, viszont bizonyosodj meg róla, hogy szárazföldön állsz, amikor jön a dagály. Februárban egy teljes napfogyatkozás segít majd összegyűjteni minden erődet, hogy szembe tudj szállni az árral és a fejed felett összecsapó hullámokkal.
Áprilisban a Vénusz visszafele fog haladni a pályáján, ami miatt te is lustának és fáradékonynak érezheted magad, de ebből nem fog hátrányod származni, ha nem erre az időszakra teszed a legfontosabb feladataidat. Október közepén a Jupiter optimizmussal tölti meg a mindennapjaid és új perspektívából fedezheted fel az általad eddig ismer világot. Ebben az időszakban az utazás, tanulás és az új kapcsolatok kialakítása kapja majd a főszerepet az életedben.
A Szaturnusz a Bak jegyébe lép december közepén, amivel egy olyan 3 éves periódus kezdődik az életedben, ami során az álmaid valósággá válnak. A jövőre vonatkozó terveid új értelmet nyernek, és sikerül kizárnod az életedből a lehúzó, hátráltató embereket.

2017 bolygómozgásainak lehetőségei

A Jupiter az Oroszlán 6. házában lesz az év első felében és segít majd a jó dolgokra fókuszálni az életedben. Új célok is megfogalmazódhatnak benned amik eléréséért mindent meg fogsz tenni, bár ez sok önfeláldozással is jár majd. Majd augusztusban mindez meghozza a gyümölcsét és egy általános jólét veszi kezdetét az életedben. Kivívod az általad fontosnak tartott emberek tiszteletét és leteszed a jövőd alapkövét.
A Szaturnusz az Ikrek jegyében lesz márciusig, ami sok munkát hoz majd, de kevés eredménnyel. Időpazarlásnak érezheted, esetleg meg is bánhatod, de mihelyst a Rák pályájára lép, te is felszabadulsz a nyomás alól. Ez egy nagyon kedvező állás lesz, de még mindig nem a szórakozásé lesz a főszerep. Az élet egyre komolyabb feladatok elé állít, de a kreativitásodnak köszönhetően ezekkel is könnyen megbirkózol.
A chironjaid a naprendszer 11-ik házában lesznek, ezáltal nemcsak te leszel képes újjászületni, de a számodra fontosakat is képes leszel ehhez hozzásegíteni. Egy régebbi lelki sérelmed most újra felszínre törhet, de ha beszélsz róla és kiadod magadból a sérelmeidet, hamar túl tudsz rajta lépni.
Az Uránusz márciusban enged majd fellélegezni, véget érnek a félelmek és aggodalmak. Sok új élménnyel gazdagodsz majd, amik örök nyomot hagynak majd benned.
A Neptunusz ugyanott marad, ahol 2016-ban is volt és hatalmas spirituális megújulást hoz majd. Ezért mindent ilyen megvilágításból fogsz látni és nagy szerepet kap majd a mágia is az életedben. Csak sodródj most az árral, hogy megtisztulj és átlásd a további életed.
A Plútó is az előző 8 évben megkezdett útját folytatja ami viszont megpróbáltatásokat tárhat eléd. Belső megerősítésre lesz szükséged, és a soha nem csaló megérzéseidre.
2016 holdfogyatkozásainak energiájából inkább csak átkot kaptál irigységből, sajnos jól elbántak veled. De mivel sikeresen túlélted, az ideiek mást tartogatnak számodra. Lehetőséget kapsz arra, hogy egy általad régóta vágyott kutatásban részt vegyél, vagy bárhol máshol előtérbe helyezd a megszerzett tudásod és intellektuálisan brillírozz.

2017 karrier lehetőségei

Ezen a területen osztatlan sikerre számíthatsz. Kellemes légkör fog körülvenni a munkahelyeden és a feletteseiddel is minden gond nélkül ki fogsz jönni. Mivel mindenki meg lesz elégedve a munkáddal, könnyebben tudsz majd koncentrálni az egyéni céljaidra. Sok helyről fogsz bátorítást és támogatást kapni, de ne kényelmesedj el. Egész évben érezni fogod magad körül a pozitivizmust,még akkor is, ha úgy érzed, túl sok felelősség nehezedik a válladra. Fejleszd magad, vegyél részt kutatásokban és senki nem veheti fel veled a versenyt.

2017 pénzügyi lehetőségei

Hosszú távú befektetések és megtérülő kiadások – ezek lesznek a kulcsszavaid az idén. Viszont ha azt akarod, hogy ez így maradjon, tartózkodj a felesleges kiadásoktól, jól fog még jönni az a félretett pénz. Az év első felében eljutsz oda, hogy megvedd magadnak a hőn áhított lakást vagy luxusautót, de itt is csak a bankszámládhoz mérten költekezz. Év végén lesznek váratlan bevételeid, de ne feledd: év közben is élni kell valamiből!

2017 utazási és kaland lehetőségei

Hosszabb és rövidebb utak is kilátásban vannak mind személyes, mind pedig üzleti jelleggel. Azonban figyelj oda a papírjaidra, hogy minden rendbe legyen velük, mert ezen a téren könnyen összetűzésbe keveredhetsz a hatóságokkal.

2017 lehetőségei az oktatásban,tanulásban

Váratlan eredmények állhatnak a házhoz, és a vizsgákat és állásinterjúkat a kisujjadból fogod kirázni. A kemény munka meghozza eredményét, és a kreativitásod sem kérdőjelezik meg többé.

2017 lehetőségei otthon és családodban

A családi életed teljesen elköteleződést igényel majd, miután is a Szaturnusz hozhat némi csalódást és keserűséget a házhoz. Érezhetsz egyfajta távolságot is közötted és  a szeretteid között, az érzések a feje tetejére állnak. A te felelősséged lesz újra egyesíteni a családot. Lesznek egészségügyi és anyagi problémák is, amit ha közösen próbáltok megoldani, hamar kilábaltok belőle.

2017 szerelmi lehetőségei

Dinamikus évnek nézel elébe, úgy érzed, itt az ideje megtalálnod azt az embert, akivel összekötheted az életed. Ne éld bele magad túl hamar semmibe sem, mert ha sokkal több érzelmet fektetsz egy kapcsolatba, mint a párod, annak könnyen hasra esés lehet a vége. De általában hűség és elkötelezettség fogja jellemezni a kapcsolataid. A szentimentális és spirituális éned fog dominálni, ami nem gond, de ha a partnered nem ilyen, az sok összetűzést okozhat, ezért mindenképp azonnal jelezd felé, ha valami bánt téged. Sok lehetőségetek lesz arra, hogy minőségi időt töltsetek együtt, ami még inkább szenvedélyessé teszi köztetek a hangulatot.

2017 egészséged szerint

Jó egészségnek fognak örvendeni a Halak hála a Mars által küldött különleges energiáknak. Új lendülettel fog átkarolni az optimizmus, de ezt építő jelleggel kell felhasználnod. Vállalj szociális munkát vagy tevékenykedj a családod életének jobbá tevésén -  a lényeg, hogy ne hagyd veszni. Ez a te életed is megváltoztatja ami jó hatással lesz a szervezetedre is. Kezdj el valami testedzést is, ha még nem tetted, de valami olyat, amit még soha nem próbáltál. A diétád is újjászervezést igényel, és jó lenne, ha az itallal és a dohányzással is felhagynál.

Néhány jó tanácsom neked 2017-re
 • A spirituális és érzéki éned a csúcsára hág, de figyelj arra, hogy onnan nagyobbat is lehet zuhanni.
 • Lesz néhány dolog, ami elszomorít majd és esetleg elkezdesz magadban kételkedni, de ne törje semmi a lelkesedésed.
 • Tégy egyértelmű lépéseket a célod felé.
 • A Mars és az Uránusz kényszeríthet arra, hogy hozz kockázatos döntéseket, úgyhogy velük is csak óvatosan!
 • Ne ragaszkodj folyton a megszokotthoz, vesd bele magad új dolgokba, de azért tartsd be az arany mondást: járt utat a járatlanért el ne hagyj!

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2021 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram