frabato-magus-logo-vilagos
április 4, 2021

2017 július havi asztrológiai előrejelzésem - Frabato

Havi asztrológiai előrejelzéseimmel beleláthatsz a jövődbe, és ha nem tetszik eléggé ami lehet, akkor vedd át a sorsod feletti tudatos irányítás jogát!

Július havával nem csak a vakáció időszaka válik élessé, de bizony döbbenetes érzéssel tudatosul ezekben a napokban sokakban az, hogy bármennyire is érzik aktív élménynek az ünnepek napjait, bizony - bizony már az új évből el is telt a fele!!!  hogy csak pár hete kezdtünk egy újabb évünkbe, Arról már olvashattál, hogy a 2017-es évünk: a  Nap éve, és megtudhattad azt is, hogy milyen lehetőségek és feladatok várnak rád ebben az évben.

Apropó! Te hogy állsz az idei évre rád rótt,  2017-es karmafeladataid teljesítésével?   
                                             Adott év személyes számod üzenete, azt árulja el neked, hogy milyen feladatot kell teljesítened fejlődésed érdekében

Na és a  2017-es évre tett fogadalmaid  betartásával?
                     válassz egy újévi fodalmak 2017-re szerencsesütit most őrangyalod üzenetével

Végre itt a nyár! Vár a Napsugár! Hello július!

Július hónap szimbólikus virága: a lótuszvirág - az ártatlanság, a bódulat, a reinkarnáció szimbóluma 
A keleti vallásokban – a tisztaság, a felvilágosodás, a megújulás a reinkarnáció - újjászületés szimbólumaként tartják számon. Magát az életet szimbolizálja, ahogy Buddha születését ábrázolják egy hajnalban nyíló lótuszvirágból.  Az ember Nirvánába való jutásának pillanatát a lótuszvirág iszapból való feltörése és virágzása szimbolizálja, sok különböző hitrendszerben a víz az anyagi világ vagy fizikai birodalom megtestesítője.
Ill. egyes kultúrkörökben a liliomot a szerencse szimbólumának tartják, de sok tetováló és tetovált számára egészen más jelent.
A virág, ami sokszor mocsaras, zavaros vízből nő ki, egy olyan történetről mesél, ami nem indult jól, mégis valami szép nőtt ki belőle.
Az életet adó víz felszínén lebeg, míg gyökerei a földbe kapaszkodnak. Szirmai a nap első sugaraival együtt nyílnak, ezért a lótusz az örök szerelem jelképének, a Nap kedvese.

A július hónap asztrológiai jegye a Kos jegy, ha Te is e jegy szülöttje vagy, azt kívánom neked, hogy teljesüljenek a kívánságaid!RÁK  JEGY

Július hónap asztológiai jegye: a RÁK  jegy.
Június 21 és július 22 között jegyzik a RÁK jegy általánosan meghatározott időszakát, de ezek ugye nem fix dátumok, mert minden csillagjegy kezdete és vége a Nap járásából adódóan évente néhány napon belül mozog. Azok akik 2 asztrológiai jegy határnapjaiban látják meg a világot, ők a jegyváltó napok átfedése okán kissé kevert jellemvonásokkal tarkítotva startolnak. Ha te is emiatt dilemmázol minden horoszkóp olvasás előtt, és épp június 17 - 23 között születtél, akkor te a IKREK - RÁK  jegynek,  vagy ha épp július 19 - 25 között történt meg, akkor pedig a  RÁK - OROSZLÁN  jegy szülötte vagy! 

ne feledkezz meg házi kedvenced, kisállatod július havi szülinapjárólRÁK  JEGYŰ  HÁZIKEDVENCED

Ha nálatok is családtagnak számítanak a háziállatok, és ráadásul épp július havában született a kutyád - macskád -házikedvenced, akkor ez is neked szól:
A RÁK jegyben született házikedvencek már abban kiteljesednek, hogy a család tagjai lehetnek. Nem igazán szoktak elcsavarogni. Gyomruk, és emésztőrendszerük igen gyenge, ezért nagyon fontos a megfelelő és rendszeres táplálásuk. Rák kedvencedet kérlek ne tedd ki érzelmi stressznek, mert iszonat nagyon érzékeny a kis lelkiviláguk. Például a családban kialakuló akár napi problémák is nagyon el tudják szomorítani. A rák jegyű házikedvencek szeretnek a gyerekekkel játszani, és lesik gazdájuk minden apró kis rezdülését is... hisz nélkülözhetetlenek 🙂 Féltve őrzik - védik a játékaikat és természetesen családtagjaikat is. Nem szeretnek egyedül maradni, ezért szívesen tartanak a családdal akár télen is egy nagy kirándulásra, de inkább tartanak a családdal akkor is, ha az Óperenciás tengeren túli utazás a terv. A RÁK jegyű kisállatok a végsőkig kitartanak a gazdájuk mellett -  rendkívüli hűséges társak ők <3

Ha július hónap szülötte vagy, akkor általánosságban rólad is elmondható, hogy:
Férfiként és nőként is kissé őrültnek mondaható! Nehéz téged kifürkészni és megérteni. Érzelmileg temperamentumos és kiszámíthatatlan. Képes vagy keményen dolgozni, és a tanulással sincs igazán gondod. Okos és művelt karaktered egyik oka, hogy imádsz a tudás után kutatni. Képes vagy nem csak önmagadat motiválni, de a környetedben lévőkre is ösztönző hatással bírsz! Szisztematikusan gondolkozol, és nem szereted az érzéketlen és felesleges dolgokat. Sokat merengsz a múlton, talán éppen ezért tartanak sokan titokzatosnak.
Csendes vagy mindaddig, míg izgalom, vagy feszültség nem ér - tehát csak amikor egyedül vagy. Büszke vagy, és őszinteséged miatt az emberek tisztelnek. Barátságosnak és közvetlennek tartanak mások is, hiszen szellemes vagy és ezért gyakorta sziporkázol.  
Nagyon magabiztos a fellépésed, alapból pozitív a dolgokhoz való hozzáállásod.
Érzékeny vagy, és a másokról szerzett benyomásodat lassan alakítod ki. Csak komoly megfigyelés után ítélkezel másokról. Mivel nagyon erős benned az együttérzés, lojalitás, egyenlően kezelve, törődéssel és szeretettel fordulsz mindenki felé. Mindig szem előtt tartod mások érzéseit. Mentálisan és fizikálisan is segítesz másokat.
Soha nem keresel barátokat, mert vicces és humoros egyéniséged miatt a barátságok maguktól rád találnak. Mint egy pezsgő és szórakoztató társasági lény, a környezetedben lévőket mindig megnevetteted és felvidítod. Szeretsz szeretve lenni, és a régi barátságokhoz is ragaszkodsz.
Forrófejű reakcióidat csak kevesen tapasztalják meg, mert ezt a tulajdonságodat az eszeddel kordában tartod! Szinte sosem vagy agresszív, ahhoz hogy ilyenné válj, igen kemény provokáció kell.
Önzetlen jellemed és finom lelkivilágod sérülékeny is, és igazság szerint könnyen meg is bántódsz ha sérelem ér. Ezeket nehezen viseled, és idővel állsz fel egy ilyenből. Képes vagy könnyedén megbocsájtani egy ilyet, de Te nehezen - sosem felejted ezeket!

Július hónap védelmi amulettje, szerencsehozó talizmánja a rubin kristályRUBIN - a karbonkulus

A július hónap köve a RUBIN, a szenvedélyes szerelem köve.
A rubin az egyik legértékesebbnek tartott drágakő, „valamennyi kő erejével” rendelkezik. A királyi méltóság és az életerő jelképe.
A mondák és mesék „karbunkulusa” - és ahol karbunkulus van, ott a levegő démonai nem tudják végrehajtani ördögi művüket… az emberben pedig minden betegséget leigáz.”
Élénk színe miatt a melankólia, mélabú és rossz álmok ellen tartották hatásosnak.
A drágakövekben rejlő természetfölötti mágikus erőknek és energiáknak köszönhetően a hónapok kristályait ill. köveit védelmi amulettként vagy  szerencsehozó talizmánként is használhatod nap mint nap. Csak épp minden hónapban az aktuálisra kristályra - kőre kell váltanod, így egész évben védett, szerencsés és áldott leszel!

Július hónap kínai horoszkópjegye: a Kecyske jegy!Kecske jegy: 2017 július 6. – augusztus 5. között

Július hónap kínai horoszkópjegye, a Kecske:
Ha Te is ezekben az időszakokban láttad meg a napvilágot, akkor biztos hogy a Kecske évében születtél, és ez a július bizony a Te hónapod, csak használd is ki!
1943 február 5. - 1944 január 24. 
1955 január 24. - 1956 február 11. 
1967 február 9. - 1968 február 28. 
1979 január 28. - 1980 február 15. 
1991 február 15. - 1992 február 3. 
2003 február 1. - 2004 január 21. 
2015 február 19. - 2016 február 7

Aktuális asztrológiai események 2017 július hónapban:

 

Csodás Áprilist!

Csodás júliust!

Havi asztrológiai előrejelzéseimmel beleláthatsz a jövődbe, és ha nem tetszik eléggé ami lehet, akkor vedd át a sorsod feletti tudatos irányítás jogát! Használd bölcsen 2017 július havi asztrológiai és horoszkóp előrejelzésem!

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram