frabato-magus-logo-vilagos
június 3, 2017

2017 június havi asztrológiai előrejelzésem - Frabato

Havi asztrológiai előrejelzéseimmel beleláthatsz a jövődbe, és ha nem tetszik eléggé ami lehet, akkor vedd át a sorsod feletti tudatos irányítás jogát!

A 2017-es éves előrejelzésemből az év további részébe is előre beleláthatsz, így az aktuális döntéseidet tudatosabban átvizsgálhatod. Szerelmi döntéseidben pedig a szerelmi előrejelzésem lehet segítségedre!

Június hónap névadója, Hera - Juno AnyaIstennő

Június hónap szimbolikája:
Mars, Venus és Jupiter után - akik a március, április és május hónapok névadói - eljött hát Júnó Istenasszony hava is, a július. 
De ki is Júnó?
Júnó az Anyaistennő - akit Héra néven is ismerhetsz - az ókori római vallás szépség Istennője. Ő Jupiter - Zeusz felesége - és a testvére is. Tehát Ő a first nőIstenség.
A csillagos égbolt királynői szerepét töltötte be. 
De ami ennél is sokkal jelentősebb feladatokkal látta el nap mint nap: Júnó a házasság Istennője. Így Ő maga a termékenység, a nőiesség és a hűség szimbóluma is.
Az ókorban hozzá imádkoztak a hölgyek a szerelemért, az eljegyzésekért, a boldog házasságért és persze a gyermekáldásért.

Bár a legtöbb Isten időnként nemzett halandó utódokat is, Héra mégsem tartozott közéjük, hisz mint a házasság istennője illetve a hűség megtestesítője, vég nélkülien hű volt az őt rendszeresen megcsaló férjéhez, Zeuszhoz.
Júnóban az ebből fakadó fájdalmat a megtorló bosszú viszonozta, és Zeusz szeretői és félistengyermekei szenvedték el Héra Istennői erejét!
Pl.: késleltette Alkméné vajúdását, és gonosz tanácsával Szemelé halálát okozta. Rábeszélte Artemiszt, hogy nyilazza le a medvévé változtatott Kallisztót.
két kígyót is ráküldött a még csecsemő Héraklészra. Már a felnőtt Héraklészt is sokszor elgáncsolta hősi tettei végrehajtása közben: hamis híresztelésekkel ellene fordította az amazonokat, vihart támasztott az útjába, végül az őrületbe kergette. Csak azután békült meg Héraklésszal, amikor ez elnyerte a halhatatlanságot; ekkor feleségül adta hozzá lányát, Hébét. 

2017 június hónap virága - mely szimbóliozálja is - a rózsaA  RÓZSA

Június hónap szimbólikus virága: a rózsa
Rózsa = szerelem, = szenvedély, = tökéletesség. A rózsa szó a latin rosa szóból ered, mely már önmagában is pirosat jelent. Már az ősidőkben a szerelem jelképe volt.
A különböző színű rózsák jelentésükben - szimbólikájukban ugyan nem térnek el nagyon egymástól, de azért igencsak van jelentősége, ha rózsaszállal kapsz/adsz üzenetet!

 • Piros rózsa maga a szerelem, a szenvedély, a tisztelet, bátorság, a jólét, a szépség, a minden rendben, a szeretlek
 • Rózsaszínű rózsa inkább a boldogság, az értékelés, a csodálat, a barátság, és a sajnálat üzenetét hordozza.
 • Piros és fehér rózsa: Mi egyek vagyunk!
 • Piros és narancssárga rózsa: szenvedéllyel gondolok Rád!
 • Piros és sárga rózsa: gratulálok szivem!
 • Porcsinrózsa: egy vallomással tartozok Neked, mert tudnod kell hogy beléd szerettem!
 • Sárga rózsa: az érdeklődés tompulását, ill. a szerelem csökkenő erejét testesíti meg. De a féltékenységről, ill. sajnos akár a megcsalásról is árulkodik a rózsa sárga színe
 • Sötét rózsaszín rózsa: köszönöm!
 • Tüskementes rózsa: első látásra beléd szerettem!
 • Nyíló rózsa: még mindig szeretlek! Időről időre újra és újra beléd szeretek! 
 • Rózsalevél: van remény 😀
 • Sötétbíbor rózsa: részvétem...

 

A június hónap asztrológiai jegye, az Ikrek jegy!IKREK JEGY

Június asztológiai jegye: az IKREK  jegy.
Május 21 és június 21 között jegyzik az IKREK jegy általánosan meghatározott időszakát, de ezek ugye nem fix dátumok, mert minden csillagjegy kezdete és vége a Nap járásából adódóan évente néhány napon belül mozog. Azok akik 2 asztrológiai jegy határnapjaiban látják meg a világot, ők a jegyváltó napok átfedése okán kissé kevert jellemvonásokkal tarkítotva startolnak. Ha te is emiatt dilemmázol minden horoszkóp olvasás előtt, és épp május 17 - 23 között születtél, akkor te a Bika - Ikrek  jegynek,  vagy ha épp június 17 - 23 között történt meg, akkor pedig a  Ikrek - Rák  jegy szülötte vagy! 

Ha június hónap szülötte vagy, akkor általánosságban rólad is elmondható, hogy:
Nagyon kellemes a személyiséged, ezért a környezetedben lévő emberek örömmel élik meg a veled eltöltött időt. Imádsz új barátokat szerezni. Partnereid tapasztalata alapján, jellemzően csodás alkalmak a veled való flörtölések, és a kiválasztottjaid is mind megkapó személyiségűek. Az is több, mint valószínű, hogy rengeteg lemezed van otthon, mert imádod a zenét. A filmekhez is jó ízlésed van melyeket szinte képes vagy magadbaszívni, és képes lehetsz belőlük úgy táplálkozni, hogyha álmaid vágya a színpad vagy a filmvászon lenne, akkor akár egy híres színész/színésznő is válhatna belőled! Ha viszont nem a reflektorfény vonz a leginkább, a hétkoznapjaidban bőven profitálsz külső adottságaidnak köszönhetően! 

Forrás: https://crystalpalacenj.com/swarovski-pearl-oyster-with-black-pearl.htmlA június hónap védelmi talizmánja a gyöngy, ~ a tökéletesség jelképeGYÖNGY

A június hónap védelmi köve a gyöngy, ~ a tökéletesség jelképe
a szimbolika a drágakő rangjára emeli; gyöngéd fénye miatt „holdszerűnek”, a női princípiumhoz tartozónak tekinti, gömb formája miatt pedig a tökéletesség jelképének. A tökéletes gyöngyöt ritkasága és kagylóba zártsága miatt a késő antik gnószisz a rejtett megismerés és az ezoterikus bölcsesség jelképének tartotta. A történelem folyamán mindig féltve őrizték a gyöngy ékszereket, és az ártatlanság jeleként is viselték. Mítikus erővel ruházták fel! 
A drágakövekben rejlő természetfölötti mágikus erőknek és energiáknak köszönhetően a hónapok kristályait ill. köveit védelmi amulettként vagy  szerencsehozó talizmánként is használhatod nap mint nap. Csak épp minden hónapban az aktuálisra kristályra - kőre kell váltanod, így egész évben védett, szerencsés és áldott leszel!

Június hónap kínai horoszkópjegye: a Ló jegy! Ló jegy: 2017 június 6. – július 5. között

Június hónap kínai horoszkópjegye, a Ló:
A Ló jegyében születettek igazán lendületesek és még anyagiakban is bővelkednek. Különösen a '66-os születésű Ló jegyűek!!
Ha Te is ezekben az időszakokban láttad meg a napvilágot, akkor biztos hogy a Ló évében születtél, és ez a július bizony a Te hónapod, csak használd is ki!
1942 február 15. - 1943 február 4.
1954 február 3. - 1955 január 23.
1966 január 21. - 1967 február 8.
1978 február 7. - 1979 január 27.
1990 január 27. - 1991 február 14.
2002 február 12. - 2003 január 31.
2014 január 31. - 2015 február 18.

Aktuális asztrológiai események 2017 június hónapban:

Június 4-én a Mars átlép a Rákba.
Légy résen hétvégén! Ugyanis a kimondott szavaid akár 8 napon túli gyógyulással járó súlyos lelki sérelmeket okozhatnak! Ráadásul hosszú hétvége elé nézünk, tehát pláne nem mindegy hogy ezekben a napokban élvezettel töltekeztek egymásban, vagy nagy ívben elkerülitek egymás auráját is! A 2. verzió esetén persze okolhatod majd Marsunk aktuális mozgását is, ahogy a Rák jegybe ér, hisz sokkal könnyebb utólag magyarázkodni pláne valós tények tudatában mint megharcolni makacsságunkkal!  De én azt vallom, hogy mindannyiunk életútja szélesebbé és teljesebbé válik tudatos irányítással! A következő napokban gyakrabban kerülhetsz konfliktusos szituációba itt is – ott is, és ezek vasárnapra odáig juttathatnak, hogy az otthonod melege aktív háborús övezetté fagyhat! És bizony Marsunk mindannyiunk hangulatát hullámvasútra tereli! Érdemes tehát már most gondoskodnod privát és közös hullámjaitok tompításán. A pénteki és szombati előjelekből már nagyban felmérheted, hogy milyen praktika lehet a szövetségesed! Szervezz aktív programot vasárnapra, akár összekötve ezt a barátaitokkal való ismételt találkozóval vagy osztozkodjatok csak ti ketten egymásban! A lényeg: élvezzétek az életet egymással!

Használd ki az otthonotokban a lakberendezési tárgyak rejtett, párkapcsolati problémákat orvosló  szerelemvonzó és hűségörző  praktikáit is!

Június 6-án a Vénusz „hazatér” a Bikába:
Ismered a testbeszédet? Ha esetleg erre most egy: nem igazán a válaszod, akkor mindenképp érdemes lenne foglalkoznod ezzel!
Ugyanis az érzékszerveinken keresztüli “kommunikáció” is ugyanolyan fontos, mint az igazi beszélgetések. Például sokan még ma sem tudnak-akarnak-szeretnek a szexuális igényükről, vágyaikról konkrétan beszélni. Hosszútávon pedig egy partner sem akarja a “ne haragudj, nagyon fáj a fejem” kifogást hallani. Mert mindannyunk számára fontos, hogy igazolva tudjuk nemiségünket! Muszáj, hogy a nők igazi nőt tudjanak faragni magukból és ehhez persze tudniuk kell, hogy mitől is válnak igazi nővé a kiválasztott igazi férfi szemében!
A nők szupererejű fegyvere pedig a kommunikáció! Protektoruk pedig a tartásuk!
Ha te nem hiszel önmagadban, és nem érzed magad teljes egésznek, értékesnek, NŐnek, akkor mástól ezt hogyan várod el?  
A következő napok asztrológiai eseményei épp az érzékiséget teszik reflektorfénybe. Ha vele már jó viszonyt tudtál kialakítani, akkor pünkösd hosszú hétvégéjén az élet élvezésére és önértékelésedre lesz megannyi lehetőség. Párkapcsolatod kiszámíthatósági és megbízhatósági értékeit teheted így időtállóbbá! Szingliként pedig akár nagy eséllyel megtörténhet veled véletlenszerűen Vénuszunknak köszönhetően az a bizonyos nagy találkozás épp a megfelelő partnerrel.  

2017-es év 2. teremtő erejű, mágikus 10 milliószoros Buddha napjaA 2. tízmiliószoros nap – a negyedik tibeti holdhónap 15. napja Saga Dawa Düchen, azaz a “A születés, a megvilágosodás és a halál napja” A tibeti hagyomány szerint ez a nap állít emléket nemcsak Buddha (földi) születésnapjának, de a 35 évvel későbbi megvilágosodásának és halála napjának is. Buddha halálának ideje, a Nirvanába való belépésének napja is.a negyedik tibeti holdhónap 15. napja, a Saga Dawa Düchen, azaz a
“A születés, a megvilágosodás és a halál napja”

2017 június 9.-én a Nyilas Telihold mágikus erejét az év 2. tízmilliószoros napjának teremtésével egyesítheted!  
Az év 2. alkalma hogy megteremtsd a kívánságaidat, írányításod alatt tartsd a sorsodat, jövőd alakulását!
Ez a nap a kívánságok, a felismerések és beismerések napja lesz leginkább. Az aktuális csillagállás  miatt leginkább a kommunikáció köré koncentrálódnak a hatások. Például olyan kérdések kerülnek felszínre, hogy mit kellene már végre kimondanod magadból és közölni is annak akinek tudnia kellene arról! És persze abban is tisztábban láthatsz, hogy mit érdemes és bölcsebb is elhallgatnod... Hidd el, ez csak jót tesz neked: végre fellélegezhetsz nyomasztó terhedtől felszabadulva, és ismét képes lehetsz továbblépni! És újra megláthatod a körülötted lévő lehetőségeket, melyekkel élve, egyre erősödő magabiztossággal gazdagodhatsz!


A júnis havi  Höldtölte  a Nyilas jegyben teljesedik be:
Az asztrológia szerint a Nyilas Teleholdak idején azok a célzatú praktikák kerülnek előtérbe ahol az írás kap fontos szerepet. Ekkor az írott művek kiadásával kapcsolatos varázsmunkák sikeressége kapja a legoptimálisabb csillagállást! Tehát ha írói vénával vagy megáldva, de még sosem merted az általad alkotott művet közkinccsé tenni, akkor a Nyilas Telehold a Te legnagyobb szponzorod lehet, - persze csak ha Te is akarod, és élsz is mágikus erejével!
És ez a csillagállás tudja leginkább támogatni a távoli helyekre való utazások beteljesülését is! Vagy ha már tényként él a jövődben egy külföldi utazás, akkor mindenképp érdemes ezt kellően védelemmel is bebiztosítanod az égiek segítségével!
Még a tanulási képességünket is ekkor tudjuk a mágia erejével jól megtámogatni! Valamint a spirituális útkeresésünk is ekkor érhet végre révbe. Tehát a Nyilas holdtölték idején különösen alkalmas az ezen témákkal való önfoglakozásra, akár egy új lelki ösvényen való elstartolásra is. 

2017 Június 14-én, a Jupiter direkt mozgásra vált
Bár októberig marad is ebben, de fontos időszak lehet akár a Te sorsodban is! Most van itt az ideje, hogy az eddig elhalasztott kapcsolatlezárásokkal, -  esetleges jogi ügyeiddel kapcsolatban végre megtedd a befejező lépéseket! Ugyanis ezek a problémák még okozhatnak nem túl kellemes feszültségeket a nyár folyamán! szabad az út egészen októberig. (A nyár még hozhat ezen a téren feszültségeket.)

2017 Június 16-án a Neptunusz retrográdba kezd
Mindezt a Halak jegyben teszi majd, és egészen november 22-igitt is marad. Segítségével a spirituális fejlődésedben léphetsz ismét feljebb - az eddigi megtapasztalásaid átértékelése révén. A Jövőbeli vizióid és elképzeléseid az utóbbi időben kissé elhomályosultak, de  ez a retrográd irányú mozgásból adódó lelassulás  épp ebben lesz majd józanító segítséggel, így sokkal reálisabban fogod majd látni a terveidet célod betelkjesüléséhez. 

2017 Június 19,  június 3. vasárnapján Apák Napja kishazánkban: 
Ugyan nem asztrológiai esemény, de mindenképp fontosnak tartom jelezni az apák értékét! Bár az utóbbi években igencsak megváltozott a férfiak szerepköre mind a társadalomban, és a családban is!!
Ma már nem biztos, hogy a ferfi az, aki nehéz és veszélyes fizikai munkát végez, vagy hogy ők azok akik a Hazát védelmezik. Ma már az sem az a normális, hogy amikor az apa hazaér, az asszonyuk szinte szájukban hozzák eléjük a papucsukat. És ma már az otthoni létezésük sem egyenlő a teljes pihenéssel, mert csak a férfiakon múlik a család megélhetése.
Szerencsére az is tudottabb már, hogy pusztán csak amiatt mert ugyanazért a munkahelyi pozícióért még mindig magasabb fizetést kap egy férfi, az nem jelenti azt is, hogy ő akkor többet is ér!
Ma már a férfiak – apák életét szintén hasonlóan megnehezíti a családi kötelezettségek és a munkahelyi elvárások kettős terhe.
Anyagias vilàgunkban arra is van nem egy példa, hogy szülés után a nő megy vissza dolgozni és a férfi marad otthon a gyerekkel és válik “háztartásbelivé”, mert a feleség fizetése jobban biztosítja jövőjüket! Az így helytálló férfiak innentől már puhányokká és férfiatlanokká is válnak?
Sok évnyi tapasztalatom alapján pedig tényként mondhatom, hogy mind a férfiak és a nők abszolút bizonytalanok ellentétes nemükkel szemben. Majd ezt leginkább a nők spirázzák tovább azzal, hogy egymással totál ellentétes elvárásokat támasztanak a férfiakkal szemben!
És sajnos ezen a tömegmédia sem sokat javít!
Sok férfiban (százalékos arány latolgatásba azért nem mennék bele, meg a különböző korú férfiak - fiúk is más kávéház már...) él még mindig a hagyományos férfiúi és családfői szerepkör teljes felvállalásának igénye, vágya!! De tudván a változás sosem könnyű, hát pláne nem a férfi agynak!
A 20 év alatt hallott megannyi élet- párkapcsolati sztorik alapján azt is tényként állíthatom, hogy a férfiak megváltozott pozícióba való kerülését a nők azok akik jobban el tudják fogadni, és ráadásul élik át anélkül hogy szerencsétlenebbnek vagy alkalmatlanabb szülőnek tartanák ezeket a férfiakat!
(Előző mondatom tartalmából mindenképp nyomatékosan jegyzem meg ismét, hogy: megváltozott pozícióba került férfiakról van itt szó!)

 A nyári napforduló az év leghosszabb napja. Ilyenkor a Nap ereje teljébe ér, és ekkor jár a legmagasabban. A Föld bőségesen ontja áldását és oly gyönyörű! Ez a nap az év fordulópontja is egyben, mert innentől a fény elkezdi átadni helyét a sötétségnek.... A  NYÁRI  NAPFORDULÓ 

2017 Június 21. 04:24 a Nyári Napforduló napja:
Amikor a Nap ereje teljébe ér!
Ez az év leghosszabb napja, a Nap ekkor jár a legmagasabban. A Föld bőségesen ontja áldását és gyönyörű!
Az év fordulópontja is egyben, amikor a fény kezdi átadni helyét a sötétségnek.

2017 június havában 2 teremtő erejű lehetőséget is kapunk az égiek által!
Ez a nap a kelta hagyományok szerint évszázadok óta - mind a mai napokban is - a legjelentősebb mágikus erőkkel bíró Litha ünnep napja.Június 20-ról 21-ére virradó éjszaka olyan páratlan, és mérhetetlen természeti mágikus energiák szabadulnak fel az égiek által, mellyekkel szinte minden spirituális kívánság teljesülését ígéri, és szerencsét is hoz mindazoknak, akik tisztelik a természet tejtett erejét és még a tündérek létében is hisznek!
Te is vallod? Akkor 5 hasznos, teremtő erejű Litha mágia leírásom segítségével Te magad is élhetsz június 20.-a éjszakájának erejével!

És minden teremtés - ami a női energetikákat, a mélységet, a sötétséget, az érzelmeket, a tudatalattit képviseli - a káoszból fakad!
Ez a mítoszok ősvize, őstojása.
A kezdet és a vég, az önmagából kiemelkedő és önmagába visszahulló körforgás, a létezés ritmusa.
A végtelen lehetőségek születésének mágikus pillanata. Itt még nincs egyetlen - itt még minden van.

2017 Június 24-én Újhold lesz a Rákban:
A júniusi Újhold ideje ad most neked alkalmat a benned kavargó érzések renddé és valósággá formálásához!
Ha készen állsz "lemosni" magadról régi, hasznavehetetlen és szükségtelenné lett mintáidat, akkor áll csak készen az új élet beengedésére! Befogadóképességed tehát csakis attól függ, hogy állsz az elengedéssel! 

CSODÁS JÚNIUST!

2017 június havának asztrológiai ismerete, és az aktuális csillagállások szerinti előrejelzései, jóslatai

2017 május havi asztrológiai előrejelzésem -FRABATO

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram