frabato-magus-logo-vilagos
március 8, 2017

2017 március havi asztrológiai előrejelzésem - Frabato

Havi asztrológiai előrejelzéseimmel beleláthatsz a jövődbe, és ha nem tetszik eléggé ami lehet, akkor vedd át a sorsod feletti tudatos irányítás jogát!

Arról már olvashattál, hogy a 2017-es évünk, a  Nap éve, és megtudhattad ebből, hogy milyen lehetőségek és feladatok várnak rád ebben az évben.
A 2017-es éves előrejelzésemből az év további részébe is előre beleláthatsz, így az aktuális döntéseidet tudatosabban átvizsgálhatod. Szerelmi döntéseidben pedig a szerelmi előrejelzésem lehet segítségedre!
Az aktuális havi asztrológiai előrejelzésemet teljessé téve, a március havi szerencse és szerencsétlen napjait is megtudhatod, illetve egy külön írásomban a horoszkópjegyek havi horoszkóp előrejelzéseit is!

2017 Március, idén is ébred a természet. Itt az ideje, hogy te is !MÁRCIUS

Március hónap szimbolikája:
Volt idő, mikor az év még tíz hónapból állt, és az év első hónapja a március volt. Illett, hát a rómaiaknak a Rómát alapító Marsról elnevezni. Eredetileg Mars termékenységisten, a mezők, erdők, a termés és a tavasz védnöke Napistenség volt, majd a termékenység jelentőségéből adódóan a férfierő jelképe is lett, majd pedig a háború és a harc Istene lett. Bár Mars hadisten emléke már rég kiveszett a március hó fogalmából, de a tél elmúlásának, a tavasz megszületésének ünnepét még mindig a március fogalmához társítjuk.

Március asztrológiai jegye a Halak jegyHALAK   JEGY

Március asztológiai jegye: a  Halak, mellyel le is zárul a teljes, 12 csillagjegy évköre. Február 19 és március 20 között jegyzik a Halak általánosan meghatározott időszakát, de ezek ugye nem fix dátumok. Azok akik március 17. és 23. között látják meg a napvilágot, ők a jegyváltó napok átfedése okán, kissé kevert jellemvonásaikkal a  Halak – Kos  jegy szülöttei már, illetve akik február 15 - 21 között, ők pedig Vízöntő - Halak jegyűek!
Ha te a március hónap szülötte vagy, akkor általánosságban rólad is elmondható, hogy:
Vonzó vagy és szexi.Csodásan csókolsz. Gyengéd, szeretetteljes, félénk és titkolózó.
Szereted a békét és a jókedvet. Érzékeny vagy másokra. Őszinte, nagylelkű és együtt érző. 
Könnyű téged felbosszantani.
Megbízható vagy. Mindig nagyra értékeled mások kedvességét, és viszonozod is azt mindig.
Nehezen tudod kimutatni az érzelmeidet, és gyakran össze is zavarodsz saját érzéseiddel kapcsolatban. Nagyon jó megfigyelő vagy környezeted és társaságod szerint is, és odafigyelsz mindig másokra.

Március védelmi amulettje az akvamarin kristályAKVAMARIN

A március hónap köve az akvamarin, mely a bátorságot jelképezi.
A drágakövekben rejlő természetfölötti mágikus erőknek és energiáknak köszönhetően a hónapok köveit védelmi amulettként vagy szerencsehozó talizmánként is használhatod nap mint nap. Csak épp minden hónapban az aktuálisra kristályra - kőre kell váltanod, így egész évben védett, szerencsés és áldott leszel!

Aktuális asztrológiai események 2017 március havában:

Mindenkinek a maga döntése, meddig halogatja az ébredést!
Választhatod azt is, hogy csak szereplője vagy életed drámájának, de azt is, hogy te magad leszel sorsod írója is!
Jó ideig csak befelé és lefelé áramlott az örvény, most viszonyt irányt változtat. Engedj erejének, és emelkedj Te is fölfelé!

A tél csendjében érlelhetted magad eddig - álmodozva, hogy mit is szeretnél majd! Most viszont a télnek vége, és elementáris, váratlan, felrázó és megrendítő erővel visszavonhatatlanul beindulnak a természeti változások.
Ébredj Te is, mert elérkezett az álmodozásaid megvalósításának ideje!

A várva várt tavasz megérkezése elhozza az idei év első tanuló időszakát is, ami arra kényszerít, hogy átértékeld azt, ahogy a pároddal szeretitek egymást! Leginkább abból a szempontból lesz aktuális a vizsgálódás, hogy saját személyes érdekeitek ne sérüljenek szerelmi életetek megélésével!
Párkapcsolati, és szerelmi ügyekben kiélvezheted az Univerzum különleges támogatását! Azt veszed észre, hogy sokkal könnyebb egy kiegyensúlyozott,  diplomatikus állásponton elhelyezkedni, ahol képes leszel megérteni kedvesed véleményét is, és hinni is tudsz majd benne.

2017 március asztrológiai előrejelzés sorsfordító eseménye: Vénusz bolygónk retrográd mozgása 2017 március havi asztrológiai előrejelzés szerint, a Vénusz retrográd egyik legfontosabb sorsfordító eseménye

2017 március 4-től Vénuszunk leckéztet meg minket párkapcsolati karmafeladatunkkal:
A független Kosban kezd majd retrográd útjába, végezetül pedig majd április 2-től 15-ig visszatér a Halakba. Üzleti ügyekben ill. a társas viszonyaidat illetően is új utak kipróbálására adódnak alkalmad,és ezek nagyszerűen is alakulhat! Nagy eséllyel felbukkannak régi barátok és szerelmek is. Sajnos a kommunukációknak nem kedvez a bolygók állása, pedig most nagy szükséged lesz a tisztánlátásra, amit az otthoni kérdezz-felelek "játék" igencsak segítene!
Ugyanis most a sorsodat meghatározó időszak elé nézel, és az idei év egyik fontos leckéjét kapod meg! Szembe kell nézned, és döntéseket kell hoznod karmikus életfeladatoddal szemben. A korábbi életeidben megszerzett tapasztalatokra tudsz hagyatkozni ezügyben alapból. De vajon ez megegyezik azzal a választással ami a kívánt jövődhöz vezető legjobb útirány?
A következő napokban át kell értékelned mind a baráti mind az otthoni, párkapcsolati viszonyaidat is. Aszerint, hogy a fenntartod kapcsolataidban a személyes érdekeidet mennyire veszed figyelembe.
Majd a retrográd második felében, ápr. 2-től a Halakba érve Vénuszunk figyelmeztető hangsúlya is változik, felteszi azt a kérdést, hogy párkapcsolati szereped mennyire alárendelt, a szerelmed viszonzása közben nem váltál e a lábtörlőjévé!

2017 március 12.-én a Szűz Telihold mágikus erejét az év első tízmilliószoros napjának teremtésével egyesítheted! 
Ha a szerelmi életedet harmonikusabbá és boldogabbá akarod tenni, akkor mindenképp használd ki ezt a lehetőséget! A Szűz Telihold energiája leginkább a rendszerezésben, a rendteremtésben van, és mindezt segíti ezen a napon a tízmilliószoros nap teremtő energiája. Kezdj hát el rendet tenni a fejedben, szívedben és környezetedben. Nemcsak a már meglévő kapcsolatok megújulását hozza el ez a nap, hanem a “leendőket” is. Vagyis azok, akik még nem találták meg a párjukat, ezen a sokszoros teremtő erejű napon segíthetnek a megvalósulásban. Akik pedig boldog párkapcsolatban élnek, ne feledjék el megköszönni ezt!

2017 március 20.-a, a Tavaszi Napéjegyenlőség , Ostara ünnepe:
Csillagászati értelemben ezen a napon kezdődik a tavasz. Asztrológiai értelemben pedig ez a nap az év kezdete, ettől a dátumtól kezdődik a Nap éve. Számodra pedig további sorsfordító lehetőségeket kínál, így a tavaszi napéjegyenlőség mágikus erejével Te magad is megújulhatsz, és magadhoz vonzhatod a szerelmet, bőséget, de még kívánságaid beteljesülését is sikerrel kérheted! 

2017 március 26-án  Merkúr bolygónk retrográd  árnyékba lép:
Hivatalosan majd csak április 9-től kezd a Merkúr tolatni, már az előtte lévő 1-2 hétben jelzi megnyilvánulásaival a mozgásváltoztatását. 
Energiái kezdődő változásának hatására érdemes nekünk is a figyelmünket egyre inkább magunk felé terelni. Ráadásul hold állása is ezt a lelkiállapotot igényli meg tőlünk!  

Újulj meg te is 2017 március újhold idején a holdállás mágikus energiájával! MEGÚJULÁS

2017 március 28.-án a tavasz első Újholdja a Kosban hozza el a visszavonhatatlan változást:
04:57-kor, a Nap, a Hold együtt állnak a Kosban, március Újhold állása, a MEGÚJULÁS ideje!
Utat tör magának ismét az élet tele lendülettel, dinamikával, erővel! A régit kisöpri, helyét behinti sóval, hogy valami egészen ÚJnak adjon lehetőséget.
A tavasz első Újholdja most is elementáris és felrázó akárcsak a születés pillanata. Tökéletes alkalmat adva a tudatos és ösztönös vágyaink eggyé válásának, céljainkkal és vágyainkkal tökéletesen azonosulva.
Persze az Uránusz sem maradhat ebből a buliból, közös erővel tettestársként teremtik meg szàmodra egy újabb tiszta lap lehetőségét!
Már felettünk gyülekeznek az Univerzum erői Újhold idejére koncentrálódva, a holtponton átbillenve megàllíthatatlannà téve az újjáéledést! Visszafordíthatatlanul, hisz a fák sem tömködhetik vissza a kipattant szirmokaikat, a tündöklő szárnyat bontó pillangó sem lehet már hernyó tovább. Ez a természet, a sors törvénye.
Az erők egyre csak sűrűsödnek az égen... A Kos Újhold nem alszik, nem pihen, nem tétovázik, annál inkább aktívan cselekszik. Dinamikussá tesz, ösztönöz, cselekvésre sarkall téged is a kezdés és az újjáéledés lehetőségére!
Asztrológiai zenészeink ma éjszaka hegedűk és zongorák helyett egy bazi nagy metszőollóval “húzzák el a nótánkat” a Kos vezényletének köszönhetően! Csakhogy megszabadítsanak bennünket a felesleges vadhajtásainktól a bőséges termés, és kiteljesedés érdekében.
Miért félsz még mindig a változásoktól?
Sok időd már most sincs töprengeni a válaszon mint ahogy korábbi évekeidben sem!
Cselekedj hát és engedj inkább a Hold mágikus erejének:

KELJ ÉLETRE AKÁR A PILLANGÓ 2017 MÁRCIUS NAPJÁN, AZ IDEI TAVASZ ELSŐ ÚJHOLD EREJÉVEL!

 

Csodás márciust!

 

irányítsd te a sorsod! 2017 március havi asztrológiai előrejelzés by Frabato2017 március havi asztrológiai horoszkóp elörejelzésem Frabato

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram