frabato-magus-logo-vilagos
március 8, 2017

2017 március havi horoszkóp előrejelzésem - Frabato

Havi horoszkóp előrejelzéseimmel beleláthatsz a jövődbe, és ha nem tetszik eléggé ami lehet, akkor vedd át a sorsod feletti tudatos irányítás jogát!

A havi horoszkóp előrejelzésemmel már egy pontosabb képet mutatok arról, hogy aktuálisan mire is számíthatsz, és milyen lehetőségeid adódnak az elkövetkező hetekben. Érdemes kiegészítened ezt az éves előrejelzésemmel, amiből nagyobb volumenében is megtudhatod a 2017-es év további titkait! 
De ezek a horoszkóp előrejelzések csupán egy általános képet adnak a jövődről.
Ha személyre szabott horoszkópot, útmutatást és jóslatot szeretnél, komplexebb kérdésed van, jelentkezz be hozzám, kérj időpontot a +36 20 974 89 22-es telefonszámon, vagy a frabato99@gmail.com e-mail címen, és személyesen várlak stúdiómban (VI. kerület, Podmaniczky u. 16.).
Arról már olvashattál, hogy a 2017-es évünk, a  Nap éve  éve, és megtudhattad ebből, hogy milyen lehetőségek és feladatok várnak rád ebben az évben.
2017 márciusa, a várva várt tavasszal együtt elhozta az év első leckéjének idejét is! Amikor is a Vénuszunk retrográd mozgása kényszerít rá arra, hogy átértékeld azt, ahogy a pároddal szeretitek egymást! Leginkább abból a szempontból lesz aktuális a vizsgálódás, hogy saját személyes érdekeitek ne sérüljenek szerelmi életetek megélésével! A 2017-es éves szerelmi előrejelzésemből az év további részébe is előre beleláthatsz, így az aktuális döntéseidet tudatosabban átvizsgálhatod.
A részletesebb, aktuális havi asztrológiai előrejelzésemből a hónap fontosabb eseményeit is megtudhatod. Továbbá március havi szerencse és szerencsétlen napjait is elárulom neked!
Márciusi horoszkóp előrejelzésemből megtudhatod a tavasz első hónapjánakminden egyes napjában rejlő lehetőségeidet, így szerelmesebb, gazdagabb, nyugodtabb lehetsz. Sőt, sorsfordító döntéseket hozhatsz, jövőd sikeresebbé tételéhez. De figyelmeztetlek a hónap problémásabb napjaira is, melyek ellen akár védekezhetsz is, de mindenképp érdemes az aznapi döntésedet felülvizsgálnod! A meg nem tett lépésed is ugyanúgy sorsfordító!

KOS:2017 márciusi horoszkop előrejelzése a Kos jegy és Kos aszcendens jegy számára

A Mars okozott némi bosszúságot az év elejei hónapokban. Valami szokatlan történik vagy a munkahelyeden, vagy a családodon belül, ami eltér az eddig megszokottól. Ezután a kis kizökkenés után most valamiért nehezebben fogsz visszarázódni a hétköznapok kerékvágásába, mint amúgy szoktál, de Március végére sikerül megint mindent visszaterelni a maga medrébe!!

A Kosoknak 2017. márciusa romantikusnak látszik. Sok szeretettel és szerelemmel töltekezhetsz, de ehhez neked is be kell szállnod a játékba! Jobban kimutathatnád érzelmeidet! Pénzügyeid is pozitívan alakulnak, csak a hónap első felében lassabb intenzitással... 2017 márciusi hónap boldog napjai, anyagi sikereket ígérő napjai, stresszes napjai, normál napjai a Kos jegy és Kos aszcendens jegy számára

 

BIKA:2017 márciusi horoszkop előrejelzése a Bika jegyés a Bika aszcendens jegy számára

Idén a Mars március-április környékén lép a házadba, ami egy különleges utazás kezdetét jelenti majd. Használd ki az ezekben a hetekben érkező energiákat és töltődj fel belőlük a későbbiekre. Az uralkodó Vénusz szintén ez időben vesz majd retrográd fordulatot, ami okozhat kisebb-nagyobb kavarodást az életedben, de ez az átok sem tart örökké. Úgy tűnhet, minden összejátszik ellened, de hamar rendbe jönnek a dolgok, amint a bolygók visszatérnek természetes mozgásukhoz. Ezután már könnyű vizeken fogsz evezni és minden szél a te vitorládat fogja duzzasztani!

Jó anyagi lehetőségeket használhatsz ki március hónapban. Most szerelmi és üzleti területen is aktív napjaid lesznek.2017 márciusi hónap boldog napjai, anyagi sikereket ígérő napjai, stresszes napjai, normál napjai a Bika jegy és Bika aszcendens jegy számára

 

IKREK: 2017 márciusi horoszkop előrejelzése az Ikrek jegy és az Ikrek aszcendens jegy számára

Az Uránusz a Halak házába lépve néhány gyökeres változást hoz majd márciusban. Megtalálod a helyed a világban és az Uránusz az elkövetkezendő 7 évben minden mozdulatodnál a segítségedre lesz.
A Vénusz hasonló utat fog bejárni március végén, ami nagyban befolyásolni fogja a kapcsolataidat és az álmaidhoz való viszonyod.

A pénzügyeid nem néznek ki túl fényesen most márciusban. A szerelmi életed viszont igen! Nagy nyomásssal nehezedhet rád most a stressz, ha nem ellensúlyozod!2017 márciusi hónap boldog napjai, anyagi sikereket ígérő napjai, stresszes napjai, normál napjai a Ikrek jegy és Ikrek aszcendens jegy számára

 

RÁK:2017 márciusi horoszkop előrejelzése a Rák jegy és a Rák aszcendens jegy számára

Az Uránusz a Vízöntő jegyében halad egészen márciusig, amikor átvált a Halakra. Ez hozhat egy nagyobb utazást is az életedbe, vagy egy mágikus élményt is. Nyitott leszel az új emberekre és kultúrákra, és ha átengeded magad nekik, egy újjászületést élhetsz át.

2017 márciusa a Rákoknak Szerelmi és pénzügyi elkötelezettségek előkészítésére lesz kiváló időszak. 2017 márciusi hónap boldog napjai, anyagi sikereket ígérő napjai, stresszes napjai, normál napjai a Rák jegy és Rák aszcendens jegy számára

 

OROSZLÁN:2017 márciusi horoszkop előrejelzése az Oroszlán jegy és az Oroszlán aszcendens jegy számára

Az Uránusz szintén ugyanott marad, ahol az elmúlt 7 évben is időzött, és a misztikus hetesnek köszönhetően sok-sok izgalomra, de felfordulásra is számíthatsz a kapcsolataidban. A pénzügyi stabilitásod is ingadozni fog, de a spiritualitásból és a mágiából erőt merítve rendületlenül fogod végigcsinálni a kritikus periódusokat. A Szaturnusz márciusban segít fejleszteni az önfegyelmed és ezáltal egy más oldalról érezheted meg az élet ízét.

2017 márciusa az Oroszlánoknak a pénzügyeikről szól inkább. Most érdemes befektetni, pénzügyi határozatokat és pénzügyi ügyleteket lebonyolítani. Egy szerelmi viszony is állandósulni látszik ebben a hónapban... Bátran mond el, hogy szereted!2017 márciusi hónap boldog napjai, anyagi sikereket ígérő napjai, stresszes napjai, normál napjai az Oroszlán jegy és Oroszlán aszcendens jegy számára

 

 SZŰZ:2017 márciusi horoszkop előrejelzése a Szűz jegy és a Szűz aszcendens jegy számára

A Vízöntő jegyében az Uránusz lesz márciusig, majd a Halakéba fordul át. Ez kapcsolatok szempontjából jövedelmező lesz a számodra, szeretet és ragaszkodás fogja átszőni őket mindazokkal, akikkel eddig is egy hullámhosszon mozogtál.
Eddig a legtöbb Szűz valami folytán visszafogta magát a szerelemben és belement olyan kapcsolatokba is, amikben érezte, hogy valami nem teljesen passzol. Márciusban viszont mindez alól felszabadulsz, ahogy az Uránusz a Halak házába ér, és megtapasztalod a szabadság és a választás érzését és lehetőségét.

2017 márciusa a jövőbéli sikeresebb pénzügyi helyzeted megteremtéséhez nyújt tapasztalatokat. Így normális is, hogy stresszesnek tűnik a következő időszakod. Szerelmi életed aktívabb ívet mutat, akár még egy romantikus kötelezettségvállalás is kiolvasható.2017 márciusi hónap boldog napjai, anyagi sikereket ígérő napjai, stresszes napjai, normál napjai a Szűz jegy és szűz aszcendens jegy számára

 

SKORPIÓ

2017 márciusi horoszkóp előrejelzésem a Skorpió jegy és Skorpió szcendens jegy szülötteinek

A Scorpióknak 2017 márciusa pénzügyi viták ideje lehet. De legalább a szerelmi életed pozitívan néz ki! Akár egzotikus és romantikus lehetőségekkel is tovább fűszerezve.

Aktuális lehetőségeidet felhasználva, tudatosan irányításod alatt tarthatod a pénzügyeidet! 

2017 március havi horoszkóp előrejelzésem a Skorpió jegy és Skorpió aszcendens jegy szülötteinek

 

MÉRLEG:2017 márciusi horoszkop előrejelzése a Mérleg jegy és a Mérleg aszcendens jegy számára

Március és április között az uralkodó bolygód, a Vénusz retrográd mozgást vesz, ami annyit tesz, hogy a pályáján visszafele fog haladni. Ez összekuszálhatja a döntésképességeidet, ezért azt ajánlom, ebben az időszakban menj szabadságra a világ elől. Az Uránusz a Halak pályájára fog érni márciusban a Vízöntőéről, ami egy nagyobb megpróbáltatást hozhat az életedbe. A szórakozás helyét átveszik a komolyabb dolgok, viszont a stressz miatt az életed gyökeres átszervezést igényel, ha egészségesen akarsz kijönni az évből.

A Mérlegeknek 2017 márciusa igazán romantikusra sikeredhet. A párkapcsolati élet így problémamentesnek, érzelmekkel telinek látszódik. Együttérzesed is finomodik, ennek is köszönhető, hogy minőségi időt tudsz szeretteiddel együtt tölteni.2017 márciusi hónap boldog napjai, anyagi sikereket ígérő napjai, stresszes napjai, normál napjai a mérleg jegy és mérleg aszcendens jegy számára

 

NYILAS:2017 márciusi horoszkop előrejelzése a Nyilas jegy és a Nyilas aszcendens jegy számára

Az Uránusz a Vízöntő pályáján halad márciusig, ami segít majd érzelmileg elégedetté válni számodra, és végre megtalálod ezen a területen is a célod. Ennek megvalósításához több változtatásra is szükséged lesz, de csak szépen lassan, sorjában tegyél mindent, a sürgetésnek semmi értelme és eredménye nem lesz.

A Nyilasoknak 2017 márciusa kedvező alkalom a szerelemre, így valóban romantikus hónap lehet. És még a pénzügyek is jól alakulnak!2017 márciusi hónap boldog napjai, anyagi sikereket ígérő napjai, stresszes napjai, normál napjai a Nyilas jegy és nyilas aszcendens jegy számára

 

 BAK:2017 márciusi horoszkop előrejelzése a Bak jegy és a Bak aszcendens jegy számára

Az Uránusz márciusig segít stabilizálni a pénzügyeidet és kiépíteni az utat a céljaid felé. Márciustól pedig mindenféle tudás megszerzésében lesz a segítségedre, ami által életmódváltáson is keresztülmész majd.

A Bakoknak 2017 márciusa pénzügyi viták ideje lehet. A szerelmi élet viszont pozitívan alakul, egzotikus romantikus lehetőségekkel fűszerezve.2017 márciusi hónap boldog napjai, anyagi sikereket ígérő napjai, stresszes napjai, normál napjai a Bak jegy és Bak aszcendens jegy számára

 

 VÍZÖNTŐ:2017 márciusi horoszkop előrejelzése a Vízöntő jegy és Vízöntő aszcendens jegy számára

Az Uránusz a te házadban lesz márciusig, ami nem egy kedvező helyezkedés számodra, de ha továbbhalad a Halak pályájára, a pénzügyeid elkezdenek felfele ívelni.

A vízöntőknek a március egy nagyon jó időszak lehet a szerelem és pénzügyek szerint is! Bejövő pénzeid növelésére is lesz lehetőséged. Párkapcsolati életed szerelemmmel lesz teli!2017 márciusi hónap boldog napjai, anyagi sikereket ígérő napjai, stresszes napjai, normál napjai a vízöntő jegy és Vízöntő aszcendens jegy számára

 

HALAK:2017 márciusi horoszkop előrejelzése a Halak jegy a Halak aszcendens jegy számára

A Szaturnusz az Ikrek jegyében lesz márciusig, ami sok munkát hoz majd, de kevés eredménnyel. Időpazarlásnak érezheted, esetleg meg is bánhatod, de mihelyst a Rák pályájára lép, te is felszabadulsz a nyomás alól. Ez egy nagyon kedvező állás lesz, de még mindig nem a szórakozásé lesz a főszerep. Az élet egyre komolyabb feladatok elé állít, de a kreativitásodnak köszönhetően ezekkel is könnyen megbirkózol.
A chironjaid a naprendszer 11-ik házában lesznek, ezáltal nemcsak te leszel képes újjászületni, de a számodra fontosakat is képes leszel ehhez hozzásegíteni. Egy régebbi lelki sérelmed most újra felszínre törhet, de ha beszélsz róla és kiadod magadból a sérelmeidet, hamar túl tudsz rajta lépni. Az Uránusz márciusban enged majd fellélegezni, véget érnek a félelmek és aggodalmak. Sok új élménnyel gazdagodsz majd, amik örök nyomot hagynak majd benned.

2017  márciusa a Halaknak a szerelem és romantika hava lesz. Egy üzleti vagy munka jellegű eseményen a boldogság is rád talál!2017 márciusi hónap boldog napjai, anyagi sikereket ígérő napjai, stresszes napjai, normál napjai a Halak jegy és halakaszcendens jegy számára

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram