frabato-magus-logo-vilagos
április 4, 2021

2017 október havi asztrológiai előrejelzésem - Frabato

Havi asztrológiai előrejelzéseimmel beleláthatsz  jövődbe - és ha nem eléggé tetszik ami lehet, akkor vedd át a sorsod feletti irányítás jogát tudatosan!

 

mérleg jegy mérleg aszcendensű horoszkop előrejelzés 2017 teljes évre

Október havának asztológiai jegye: a  MÉRLEG   jegy.
Szeptember 21-23 és október 19 között jegyzik a MÉRLEG jegy általánosan meghatározott időszakát - de ezek ugye nem fix dátumok. Minden csillagjegy kezdete és vége a Nap aktuális járásából adódóan évente néhány napon belül mozog. Sokan emiatt nem is tudják, hogy akkor mi is az ő horoszkópjegyük...
Akik pedig 2 asztrológiai jegy határnapjaiban születnek, a jegyváltó napok átfedése miatt mind2 jegyből keveredő jellemvonásmixel startolnak az életbe. 
Ha Te is ezért kezded mindig a horoszkópod elolvasását választási dilemmával, akkor 
- ha szeptember 19 - 25 között születtél akkor te a  Szűz - Mérleg  jegy szülötte vagy 
- vagy ha ez október 19 - 25 között történt meg veled, akkor pedig  Mérleg - Skorpió  jegyű vagy!

Az október hónap szülötte vagy te is? Akkor rólad is elmondható - általánosságban - hogy:
Mind belső, mind külső szépséggel is büszkélkedhetsz az égieknek köszönhetően. És ahhoz hogy te is csodásnak lásd az életet, elsődleges szempont hogy megteremtsd magad körül az egyensúlyt és a stabilitást.
Aktív társasági emberke vagy és imádsz cseverészni. Persze azt is kimondottan tudod élvezni amikor egy kisebb tömeg középpontjából oszthatod az igét. Bájosnak, okosnak, kiszámíthatatlannak, bátornak és álmodozónak is tartanak téged. Az érzelmeidet sosem rejtegeted mások előtt sem, és a magánvéleményedhez is mindig ragaszkodsz. A konfrontálódást viszont inkább elkerülöd. És igen, néha -néha még hazudsz is, de sosem játszod meg magad. 
Bár kedveled az embereket és azokat szereted is akik téged szeretnek valójában Te vadul törekszel a függetlenséged megőrzéséhez.  
Képes vagy új barátságokat is megkötni az életed során, akik sírig tartóan fontos szerepet töltenek be onnantól.   
Gyakran jutsz mérges állapotba és könnyedén megbántódsz bizonyos dolgok miatt, de mindig könnyen túl is teszed magad a sértődöttségeiden.

Október hónap köve az OPÁL, a "bölcsek köve" .
A fény és az élet szimbóluma, az állhatatosságé mind a szeretetben, mind a szenvedésben, a rendíthetetlen becsületesség és a legnagyobb tisztaság jelképe. A drágakövekben rejlő természetfölötti mágikus erőknek és energiáknak köszönhetően a hónapok kristályait ill. köveit védelmi amulettként vagy  szerencsehozó talizmánként is használhatod nap mint nap. Csak épp minden hónapban az aktuálisra kristályra - kőre kell váltanod, így egész évben védett, szerencsés és áldott leszel!

Aktuális asztrológiai események 2017 október hónapban:

2017 október 5. 20:40 Telehold a Kosban:
A hónap első hetében a kapcsolataink kerülnek a reflektorfénybe, ahogy a saját igényeink és mások szükségletei közötti ellentét szinte kézzelfogható lesz!
Ezért ezen az éjszakán fokozottan válogasd meg a  mágia  során minden egyes kimondott szavadat! Fogalmazz tudatosan, pontosan és a számodra fontos emberek igényeiről se feledkezz meg! Ezen az éjszakán ugyanis a Teleholdat uraló Kos önző jellemvonása könnyedén a hatalmába keríthet téged is. 
Október telihod éjszakáján leginkább a céljaidba vetett hiteden érdemes erősítened ill. a projektjeid minnél gyorsabbi sikeréért dolgozz!

2017 április 11.-e reggele, Telehold ideje:
A Mérleg jegyében, természetesen a párkapcsolati életed lesz a porondon, és legfőképp idei éved karmafeladatával jól megfűszerezve! Igen, hogy hogyan is áll a párkapcsolatban az a bizonyos szerepvállalási mérleg! Te törekedj továbbra is lendületlenül az egyensúlyra, ez legyen Hold mágiád célja!

2017 október 19. 21:12  Újhold   fázis:
A Mérleg jegyében álló Hold pedig ekkorra szembe is kerül a megzabolázhatatlan Uránusszal. Komoly társas melóval figyelmeztetvén a megteremtett harmónia kellő értékelésére és törékenységére. 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram