frabato-magus-logo-vilagos
április 4, 2021

retrográd veszély!!

Időnként mintha minden és mindenki megkergült volna körülötted? Nem vigasztal ugyan, de ezzel nem vagy egyedül! Sőt, időnként te magad is megkergülsz, az okát sem tudva. Igaz?
Mivel most is egy igen zűrös időszak jön mindannyiunk életébe, ezért nem árt felismerni a problémákat gerjesztő, háttérben munkálkodó természeti erőket! Ráadásul sorsszerű és karmikus időszakok ezek, minden egyes szokatlan, nem normális eseményvalójában a teljesítendő életfeladatainkra figyelmeztetnek.
Minden bolygó retrográd időközönként, így elkerülhetetlen a ciklusok változása is, ez az élet természetes rendje. De minden változásban ott van a "jobb lesz" lehetőség is!
Igen, ezeket a retrográd időszakokat nem lehet problémamentesen vagy kihívások nélkül megúszni, de a fejlődés szükséges velejárója a tanulás!
Mert ahogy Buddha is mondta: "nincs sár, nincs lótusz."
Retrográdjában a szerelem és anyagi területek kerülnek a porondra, megannyi problémàt és kérdést felszínre hozva. Felülvizsgáltatva a párkapcsolatokat, barátságokat megkérdőjelezve értelmüket és jövőjüket.
A vénusz retrográd heteiben a párkapcsolatok abba a ciklusukba érnek, karmikus ügyek amikor is előző életeinkben szerzett tapasztalatainkból merítve kell rendeznünk karmikus ügyeinket. Régi barátaink és szerelmeink újra előkerülhetnek
Szétköltözéseket, válásokat éppúgy maga után hagyva, mint összeköltözéseket és újra házasodásokat vagy új szerelmeket!

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram