frabato-magus-logo-vilagos
január 31, 2017

A 2017-es év szerelmi jóslatai, titkai

Ez lesz az az év, amikor igent mondhatsz arra, hogy szerelmet adj és elfogadj! 2017 szerelmi jóslataival és bolygó állásaival egyszerűen nem nyúlhatsz most mellé párkapcsolati kérdéseidben!

Arról már olvashattál egy korábbi írásomban, hogy a 2017-es évünk, a  Nap éve  lesz. Többek között megtudhattad ebből, hogy milyen lehetőségek és feladatok várnak rád ebben az évben. Ebből az írásomból pedig az év szerelmi titkait osztom meg veled!
Sok szempontból 2017 a szerelem terén csodálatos év lesz. Jupiter bolygónknak, a terjeszkedés és az áldások bolygójának mondhatunk ezért köszönetet leginkább. Ugyanis egy erős starttal, 12!! év után először, 2016 szeptemberében a kapcsolat-orientált Mérlegbe lépett.
Ennek eredményeképp, egészen 2017. október 10-ig a szerelem, a házasságok és a kapcsolatokba vetett hit különösen szerencsés pozícióban lesznek.

2017 a szerelem év lehet Jupiter bolygónk szerint. 2017 titkai, szerelmi jóslatai Frabato

De a leckéket, amiket kapunk, mindig meg kell tanulni!

Természetesen ez az év is tartogat kihívásokat! Annak ellenére, hogy 2017-ben az Univerzum szinte minden támogatását megkapják a kapcsolataid, bolygóink mozgásai okán kapsz néhány leckét is melyekkel szembe kell nézned!
 2 időszak fog rákényszeríteni arra, hogy átértékeld azt, ahogy a pároddal szeretitek egymást! Leginkább abból a szempontból lesz aktuális a vizsgálódás, hogy saját személyes érdekeitek ne sérüljenek szerelmi életetek megélésével!
Majd pedig abban kapsz oktatást, hogy hogyan szerethetsz úgy valakit teljes bizalmaddal, hogy az illetőnek ne válj a  lábtörlőjévé szerelmi vakságodban!
Kicsit részletesebben a 2017-es év titkai: 
2017-es év nagy részében a Jupiter igazságossága hatja át minden zodiákus jegy megnyilvánulását, ami mindenre, mindenkire hatással lesz, így törvényszerűen a szerelmi életed alakulására is.
Bőven lesz alkalmad ebben az évben, hogy megfogalmazd, tudasd, kimutasd és élvezd a szerelem csodás állapotát!
Ez az év, sorsod irányítása szempontjából is mérföldkő lehet. Mégpedig a kapcsolatod révén.
Olyan lehetőségeid lesznek, melyekkel úgy karmesterkedhetsz közös életetek mindennapjaiban, hogy anélkül, hogy feladnátok valós és teljes önmagatokat, a legnagyobb harmóniában teljesedhettek ki! Ennek köszönhetően, mindenfajta együttműködésetek brilliáns módon és sikeresen alakul.év nagy részében a Jupiter igazságossága hatja át minden zodiákus jegy megnyilvánulását, ami mindenre, mindenkire hatással lesz, így törvényszer
űen a szerelmi életed alakulására is.

A jövő év októberi Jupiteri bolygóállás, pedig sokaknak további csodákat tartogat majd, és egy nagyon izgalmas időszaknak is ígérkezik. A terjeszkedés és bőség  időszaka lesz majd, amiből a munkaügyekben is profitálhatsz pl. nem várt szövetségesekre számíthatsz.
De még a párkapcsolatod is élvezheti az Univerzum különleges támogatását. Azt veszed észre, hogy sokkal könnyebb egy kiegyensúlyozott,  diplomatikus állásponton elhelyezkedni, ahol képes leszel megérteni kedvesed véleményét is, és hinni is tudsz majd benne.
De hogy ezt az állapotot a kellőképpen tudd értékelni, az év első negyedében, Március és április között a Vénusz bolygónk mely köztudottan a szerelem, a szépség és önértékelés jelképe, ellentétes mozgásban lesz. És bizony, ez idő alatt leckét kapsz majd arról, hogy hogyan lehet személyes igényeidet és értékeidet egyensúlyban tartani a párkapcsolatodban.
Ha tudatosan és bölcsen tudod saját magadat és akaratodat kifejezni a párod felé, mindaközben hogy az ő igényét sem felejted, akkor ebből a tanuló időszakból rengeteget profitálhatsz!
                                                                                                   
Ha friss kapcsolatban vagy, akkor nagyobb nehézségeket fog okozni a Vénusz retrográd. Szinte lehetetlennek találod majd, hogy engedményeket tegyél saját elképzeléseidből csak azért, mert párkapcsolatban élsz. Ha egy ideje megy már nálatok ez a hatalmi harc, akkor épp ez a Vénusz retrográd hozza meg nektek a várva várt kellemetlen perceket. Szerencsére ez lehetőséget is teremt számotokra, hogy elérjétek a kényes egyensúlyt, melyben egyénenként és párként is megtaláljátok a boldogságotokat. Mindketten képesek lesztek felelősséget vállalni választásotokért.
Decemberre már hited annyira megerősödik, hogy spirituális szerencséd is rád talál. Minden porcikáddal bízni fogsz a pozitív végkimenetelben, így nem hagysz helyet a bukásnak! És meglátod, minden csodásan fog alakulni!  
Szaturnuszunk pedig egész évben arra emlékeztet majd mindannyiunkat, hogy maradjunk hűek az eszméinkhez, és éljünk felelősségteljes életet! Az év középső szakasza fog hozzásegíteni minket ahhoz, hogy hagyományos értékeinket, világnézetünket beépíthessük a modern világba, úgy, hogy ne veszítsék el értelmüket, hűek maradhassunk önmagunkhoz!

2017-es év szerelmi előrejelzései, jóslatai Frabato

Ha jól kihasználod az év 2 fontos eseményét, akkor az élvezeteket még tovább halmozhatod:

A 2017-es év időzített mágiáival csodákat teremthetsz szerelmi életedben, és végre örömteli beteljesülésre számíthatnak a babavárók is!
A két jelentős esemény egyike, a február havi Napfogyatkozás, a másik pedig az augusztusi Holdfogyatkozás lesz. Ezek az égi jelenségek pedig örömet hoznak számodra, áldásos hatással lesznek kreativitásodra, munkakapcsolataidra és a családoddal kapcsolatos terveidre is. Írd fel a naptáradba ezeket, nehogy lemaradj áldásos lehetőségeikről!
A Föld csak bizonyos részeiről észlelhető napfogyatkozás, 2017. február 26-án arra ösztönöz majd minket, hogy hitünkkel ott segítsünk, ahol a legnagyobb szükség van rá.
2017. augusztus 7-i részleges holdfogyatkozás pedig majd a humanitárius, tudatos énünket ébreszti arra, hogy nem vagyunk egyedül, és ha teszünk valakivel valami jót, az másokra is hatással lesz. Mert minden az egyénen múlik, és minden nálad kezdődik el! 
 

Újévi jóslataim, az én egyedi, új esztendők titkait feltáró szertartásommal:

Kau Cím újévi jóslási eszközöm, ezzel a következő esztendő titkait tudhatom meg

Ezzel a jóslási technikával csak ilyen alkalmakkor dolgozom, amikor egy új esztendő titkait és üzeneteit akarom megtudni.
Sokan úgy tartják erről, hogy ez a világ legősibb jóslási eszköze, használati módszere a legrégebbi ismert múlttal rendelkezik.
Az én egyik kedvenc eszközömmé is vált ahogy alaposabban is megismertem a kínaiak e kincsét! Bölcsességük egyik titka, ahogy hagyományaik megőrzése mellett teljesen gyakorlatiasan élik meg a jelenüket, miközben gyakran a jövőbe tekintenek a jóslatok által. 

Ez az eszköz, a Kau Cím. De lehet hogy Chi Chi kínai jóspálcika vagy szerencsepálca nevén lehet ismerős neked is, ha már jártasabb vagy. A Kau Cím, egy elegáns, díszes bambuszhenger tele bambuszpálcikával. Az eredeti, ősi kínai hagyomány szerint 100 botocska van a hengerben, és minden egyes pálcika kézzel festett különböző számjeggyel, kínai jelölésekkel díszítve. Ezek is mind a jövő titkait engedik jobban értelmezni, és még sajátságosabb értelmezést kap a chi chi jóspálcikák , a különböző jelzések által méginkább.
Az én saját, újév jósló Kau Cím-em annyiban tér el a kínai változattól, hogy nem az eredeti üzeneteket tartalmazza a bambuszhengerem hanem olyan szövegek és okkult jelek adják a pálcikák értelmezését, amiket a 20 évnyi munkásságom tapasztalatai, visszajelzései alapján vetettem papírra. Így modernebb és aktuálisabb is. És ami engem tesz igazán elégedetté, az az ahogy levizsgáztak az elmúlt pár évben ezek az iránymutató üzenetek a vendégeim életében. Az ő visszajelzéseik, sikereik adtak bizonyosságot az én Kau Cím újévi jóslataim.
Jelen esetben nincs lehetőség arra, hogy minden egyes sorsát tudni akarónak választ adhassak a pálcikák által, így változtattam a megszokott jóslási technikámon:
Mind a 12 horoszkópjegynek fogok választani 2-2 bambusz fapálcikát. Így, születési jegyed által kapsz kicsivel személyesebb újévi jóslatot. Mindkét üzeneted meghatározó fontosságú lesz a 2017-es évedben!

Most lehet hogy még csak mondatoknak tűnnek, de hamarosan minden egyes betű valós jelentését tudni fogod!                                         

Először a 2017-es év legfontosabb üzenetére kerestem ki a válaszokat:

Az egyensúly megtalálása az életben és a szerelemben

Kos: A két szív jobb, mint egy

Bika: Leckéket tanulsz meg

Ikrek: Nagy magasságokba juthatsz

Rák: Boldogság otthon

Oroszlán: A szavak útján  

Szűz: Hozd ki a legtöbbet abból, abból amid van 

Mérleg: A jó szerencse melléd szegődik 

Skorpió: Tanuld az élet leckéit

Nyilas: A helyzet magaslatán állsz

Bak: Amihez hozzáérsz, arannyá változik

Vízöntő: A világod kinyílik számodra

Halak: Pénz mágnes vagy

A 2.-al azt a kíváncsiságod elégítem ki, hogy mi is a 2017-es szerelmi üzeneted! 

Mondj IGENT a szerelemre!

Kos: Ráérzel a kapcsolatod központi erejére

Bika: A körülményeid megváltoznak

Ikrek: Elköteleződés

Rák: Az alapok megerősítése

Oroszlán: Mond is ki, mit akarsz a szerelemtől

Szűz: Amit adsz, azt fogod te is kapni

Mérleg: A szerencse gyermeke vagy

Skorpió: Rázós kapcsolatok

Nyilas: Barátság extrákkal

Bak: Az élvezet előtt üzlet

Vízöntő: Napfogyatkozás a szíveden

Halak: Új ajtók nyílnak

 

És az én személyes üzenetem útravalóul: 

Ne csak a szereplője légy életed drámájának, légy a szerzője is!

És ha akarod, akkor írd át és legyen belőle romantikus regény! 

 

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram