frabato-magus-logo-vilagos
január 21, 2015

A vízöntő jegy általános jellemzése - Frabato

Egy általános jellemzést olvashatsz most a Vízöntő jegyről, használd okosan ha te is az vagy, vagy a kedvesed, vagy egy fontos ember az életedben. De ez a kis leírás akkor is igaz lehet rád, ha az aszcendens jegyed a Vízöntő.

vizonto jegy

Kép forrása: Bill Presing art

 

Az asztrológiai évkör 11. jegye a Vízöntő.

Az általánosan meghatározott időszaka január 20 és február 18 között van. Ezek a dátumok viszont nem fix adatok, mert minden csillagjegy kezdete és vége a Nap járásából adódóan évente néhány napon belül mozog. Ezért ha február 15 és 21 között, a Vízöntő és Halak jegyek határán, azok váltó napjaiban születtél, érdemes elovasnod a Vízöntő-Halak jegy jellemzésemet is, illetve további tanácsot kapsz azon dillemmádra is, hogy melyik horoszkópjegy előrejelzéseit tartsd szem előtt a jövőben.

-jegyed levegő elem

- Uralkodó bolygód, az Uránusz

-szabadságvágy, függetlenségi törekvések, inspirációk, ötletek, lázadás, újdonságok keresése jellemez

-élénk, vibráló színeket kedvelsz, jégkék, acélkék, és a platinaezüst is a kedvenc színeid

-gránát, sólyomszem, türkiz, moldavit, akvamarin a Te kristályod

 

Idealista, független, önzetlenségre és igazságosságra törekvő vagy. Büszke természeted miatt nem vagy egy rugalmas alkalt, szilárdan hiszel saját eszméidben, elveidben. 

Lázadó típus vagy. Ha környezeted a hagyományokhoz ragaszkodik, akkor Te különc és excentrikus vagy, de ha mások az extrémek, akkor Te a legszigorúbb tradíciókat képviseled. Mert egy Vízöntő sosem lehet olyan, mint a többi ember, mert Te más vagy. És ezt nem is hagyod hogy ne tudják mások, tükrözöd az öltözködésedben, vagy akár a viselkedésedben. Különlegességed akarod hangsúlyozni, de másokkal szemben messzemenőkig toleráns vagy. 

Nyitottságod miatt sok barátod van, akik szinte a legfontosabbak az életedben.

Az új és szokatlan helyzeteket azonnal le tudod reagálni, ötleteid és inspirációid által. Az elméleti kivitelezések jobban mennek ugyan mint a gyakorlati megoldások kezdetben, de idővel a sok tapasztalat által ebben is rutinosabb leszel.

Nagyon nehéz a legfontosabb személlyé válnia is bárkinek az életedben. Bár vágysz a biztonságra, egy fix életre, de ha ezt eléred, hajt a véred és ismét tovább, az elérhetetlen, az újdonság felé. 

Képes vagy megnemértettségeden agyalni, nehezen dolgozod fel, hogy Te is pótolható vagy. Abban nagyon jó a Vízöntő, hogy kimagyarázzon dolgokat, de az érzelmek kimutatásában már kevébé profi. Éppen ezért sokan azt gondolják rólad, hogy egy érzéketlen ember vagy, pedig a valóság az, hogy félsz kimutatni ezt az oldalad, és még az is lehet, hogy nem is akarsz tudomást venni erről.

Mások problémáira jól rálátsz, jó pszichológusi vénád van, a lelkek olvasója is lehetsz, de saját életedre ezt már nem lehet elmondani rólad. 

 

Egészség:

 idegrendszered érzékeny, ha kapkodsz és figyelmetlen vagy, hajlamos lehetsz balesetekre, lábtörésre, bokaficamra. A szívritmuszavar és görcsös betegségek is jellemzőek. 

Karrier: 

főként ott tudsz érvényesülni és jól is érezni magad, ahol a technikai újdonságok vannak jelen. Pl légitársaság, jövőkutatás, média. De manapság ez már megélhető akár a kozmetikai iparágban is.

Szerelem:

nem szereted a kötöttségeket, de ha a másik fél kellő szabadságot biztosít, eszedbe sem jut továbblépni. Érzéseid kimutatása nehezen megy, hűvös és visszafogott vagy.

 

Mikor és miért szerethető vagy kevésbé kedvelhető egy Vízöntő? 

Szerethető, mert:

- nem lehet unatkozni mellette

- jó pszichológus, emberismerő

- humánus, toleráns, és társaságkedvelő

- idealista

- hisz a lovagregényekben, a társadalom jobbításában

- reformer és nyitott az újdonságokra

- értelmiségi

- extravagáns, sokoldalú

Kevésbé szerethető, akkor:

- amikor épp a nemtörődömség van rajta

- amikor épp álszent

- amikor kiszámíthatatlan

- amikor kötődik, majd simán eldob magától

- amikor épp önzővé megy át elfelejtve a toleranciát

- amikor
tettei és szavai köszönő viszonyban sincsenek

- amikor mindenre tudja a választ

- amikor irányíthatatlan, merev

 

Ha más jegy jellemzésére vagy kíváncsi, kattints a kiválasztott jegyre:

horoszkopjegyek

KosBikaIkrek
RákOroszlánSzűz
MérlegSkorpióNyilas
BakVízöntőHalak

      

Kapcsolat

Ősi mágus
frabato99@gmail.com
+36 20 974 89 22
1065 Budapest 
Podmaniczky utca 16.
frabato-magus-logo-vilagos
Minden jog fenntartva © 2022 - Frabato Ősi Mágus
envelopephonemap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram